Alle innlegg Sukkerforum

Så aktive altså?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ken lø. 2 aug. 2008 14:34

Ja, det er spørsmålet mitt, har sett rundt på mange kvinnelige profiler. Og da får jeg et inntrykk av at mange er utrolig aktive, som gjør ditt og datt, reiser, driver sport, mega aktiviteter og konstant sosial omgang med andre mennesker. Er folk her virkelig så aktive altså? :) Jeg mener, hvis man er så mye ute og fester og er aktiv, da treffer jo man egentlig massevis med folk, og teoretisk trenger man egentlig ikke sukker.no for å finne seg en rimelig og grei partner, eller hva? Eller er disse egentlig mega aktive ute, men unngår all kontakt med andre mennesker i omgivelsen? Nei, det kan da ikke stemme hehe, hmm? Så hvis man er skikkelig sosial og aktiv, men ikke klarer å finne noen matchende gutter (som jeg vil tro også er aktive og sosiale) der ute, blir det noe bedre fangst på sukker.no da? Jeg kan skjønne hvis disse kvinnene egentlig vil ha roligere personer og ikke wild-party-animals, men neida, de vil også ha skikkelig aktive og good-looking gutter med visse 'superman' egenskaper hehe.
Eller er det rett og slett bare den simpleste årsaken, at man overdriver i profilen sin, for å se rimelig aktivt ut, men er egentlig mer av det motsatte? Jeg får dette ikke helt til å rime noen ganger :) Bare for å lufte mine tanker litt hehe.

Skjult ID med pseudonym Bloomie lø. 2 aug. 2008 14:42

...hm...har ikke akkurat saumfart jente-profilene ----- men jeg kan vel si omtrent det samme som du når det gjelder profilene som gutta har --- veldig mange aktive --- noe jeg bare synes er helt supert!

Men man behøver vel ikke holde på med alle aktiviteter samtidig?

Tror du ikke indikasjonene også sier noe om hva man liker å gjøre? (....og forresten...er det ikke alltid litt morsommere å gjøre ting sammen enn bare å gjøre de alene? Da er det jo bare lurt å nevne det man liker ----- kan være flere som liker noen av de samme tingene vet du..... )

Anbefaler deg forøvrig å være litt mere raus med linjeskiftene neste gang du ønsker å skrive et langt innlegg.... *ler!

:-)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 2 aug. 2008 15:00

Men Ken: noe må det jo være som gjør at akkurat alle disse veldig aktive kvinnene som er supersosiale og fester i all mass, og som trener, driver med sport og reiser masse havner blandt de som passer for deg?

... kanskje du skal gå igjennom relasjonsprofilen din på nytt dersom det ikke er slike jenter/kvinner du er på leit etter? ;p

Men selvfølgelig, det er kanskje fort gjort å gi et feil bilde av seg selv her inne. Dersom man skriver at man liker å reise, så er det ikke sikkert at det skjer mer enn 1 uke i året alikevel :-) Men det er ikke dermed sagt at det er løgn...

Og det er et sunnhetstegn at nettdating blir brukt kun som et tillegg til alle de andre måtene man kan treffe en partner på... man kan altså ha et fullt ut fungerende sosialt liv og samtidig ha en profil her inne.

Skjult ID med pseudonym Ken lø. 2 aug. 2008 17:44

Joda, dere har alle gode teorier, det er det som er så fantastisk med diskusjon, å få andre synspunkter brakt til bordet :)

Relasjonsprofilen min er helt grei den i forhold til hva jeg søker. Men det hender at jeg tweaker litt på 1 til 10 på en del skalaer da :P, bare for å få tilgang til andre profiler som ikke faller inn under mine matcher. Dette skyldes at jeg er nysgjerrig på andre profiler og bilder, ikke at jeg håper på noe match på dem liksom.

Håper vel som alle andre her å evt. finne drømmepartneren her på sukker, men tar ikke dette dødsens alvorlig heller. Logger ikke på primært for å søke etter den rette alltid, så da hender det at jeg tweaker på skalaene mine og leker litt rundt på siden :) Har en tendens til tider å analysere ting rundt meg, og da hender det noen ganger at jeg kommer over ting som jeg føler ikke helt faller på plass logisk sett.

Dermed kom dette innlegget, men nå føles det som jeg er på sidespor av min egentlige intensjon..hmm..nei ble litt forvirret selv, så jeg stopper :)

Og jøss, jeg klarte å få inn linjeskill også...nice nice :)

Skjult ID med pseudonym Ken lø. 2 aug. 2008 18:42

Ga opp? Ga opp hva? :) Mitt innlegg var verken en "dermed basta" påstand eller en konklusjon, bare en tankereise fra min side :)