Alle innlegg Sukkerforum

Fungerer chatten her inne?:-)

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Hordaland) on. 8 mai 2013 23:36 Privat melding

God dag!

Ville bare høre om dere har opplevd at det går greit å få kontakt med folk på chatten her inne. Jeg er ikke mye lik på Brad Pitt, og har langt fra skriveevnene til Jo Nesbø, så jeg forstår at jeg ikke kan forvente å bli kontaktet i ett kjør:-), men at jeg ikke skulle få kontakt med noen på chatten her inne, det var likevel noe overraskende!:-) Jeg har prøvd å kontakte ganske mange damer her på chatten, men har altså ikke fått kontakt med noen - utenom en ansatt i Sukker, som i allefall fant ut at det fungerte at hun kunne kontakte meg!:-)

Kanskje jeg er blitt alldeles uinteressant og uattraktiv!?

Ha en fin dag!

Hilsen Meg

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 8 mai 2013 23:39

Mange bruker ikke chatten overhodet. Jeg selv har skrudd den av.
Og mange vil ikke chatte om man ikke har avtalt på forhånd. Altså skrevet litt med hverandre først.

Skjult ID med pseudonym hansen to. 9 mai 2013 08:53

Hater chatten og deaktiverte den bråkvikt da første ukjente person trengte seg inn på skjermen.

Skjult ID med pseudonym She to. 9 mai 2013 09:25

Jeg vil ikke chatte med helt ukjente personer/profiler som plutselig prøver å ta kontakt på chatten -
man har jo ikke det minste sjanse til å bruke litt tid på å vurdere profilen til vedkommende (om den er attraktiv eller ikke for en) før man må takke ja eller nei til chat. Så derfor velger kanskje de fleste å takke nei, pluss at chatting tar fort litt tid og da vil man gjerne avtale på forhånd når det passer! :-)

Skjult ID to. 9 mai 2013 10:44

Kjære ts. Måten du beskriver deg selv i innlegget ditt vil for mange damer gjøre deg mindre attraktiv enn de tenkte i utgangspunktet.

Leste tidligere en tråd her inne om hvordan folk ratet seg selv når det kom til attraktivitet, og en sukkerbit hadde skrevet at han ville ha en dame som hadde ratet seg høyt, for hvorfor skulle han ville ha en dame som ikke selv følte hun var noe særlig. Den holdningen likte jeg veldig godt. Akkurat nå viser du det motsatte med innlegget ditt, selv om det kanskje er ment humoristisk?

Skjult ID med pseudonym happydame to. 9 mai 2013 10:59

Enig med de over. Chatten er bare ekkel, og jeg har tatt den bort jeg også. Jeg vil overhodet ikke bli kontaktet av noen jeg ikke har godkjent, og vært gjennom meldinger med først hvor vi avtaler å chatte istedet. Uansett chatter jeg da ikke her.

(mann 42 år fra Hordaland) to. 9 mai 2013 11:47 Privat melding

Takk for tilbakemeldingene! Ja, jeg har hatt tanker om at "man kan ikke bare komme her og komme her" inne på chatten - at mange av chattene er avtalt på forhånd. Det var litt greit å få det bekreftet da, så takk for det!

Ja, (Skjult ID, kl.: 10:44) innlegget var også ment humoristisk:-)

Ha en fin dag!