Alle innlegg Sukkerforum

Hva betyr tidspunktet for første runde?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente80 to. 9 mai 2013 20:12

Leser til stadighet om at menn har sex med damer tidligere, og gjerne på første daten, om de ikke ser noen fremtid med dama. Det jeg lurer på er om det er noen forskjell med damer?

Jeg har hatt sex etter første daten, men da visste jeg at dette ikke var kjærestematerialet. Mistenker jeg at det kan være det, holder jeg igjen. Flere damer som ersånn?

Skjult ID med pseudonym dina to. 9 mai 2013 20:15

Jeg er ikke så opphengt i slike "regler" og synes det er snevert å tenke slik i år 2013.
Nesten samtlige kjærester jeg har hatt har begynt med ganske heftig sex på første eller andre daten.
Når lidenskapen er der fra første stund så har man iallefall det å bygge på;-)

Men vi er forskjellige og for noen betyr ikke den biten så mye..men for meg så gjør det det.

Skjult ID med pseudonym lotte to. 9 mai 2013 20:20

Jeg tror selvsikkerhet er alfa og omega.

Mange kvinner er så usikre og gjør det de tror at menn vil komme til å like..
men det gjør at de ofte fremstår keitete og mindre attraktive.

Gjør som dina og gjør akuratt det du har lyst til ..vente eller ikke vente..your call!
Da kommer mennene siklende etter deg.
Du former selv reglene:-)

Skjult ID med pseudonym Jente80 to. 9 mai 2013 20:24

For meg er det ingen regler inne i bilde. Og er det noe jeg er enig med deg i, @dina, så er det at sex og lidenskap må være på plass tidlig! Mente ikke at jeg ville vente lenge med å finne ut av det, hehe

(mann 47 år fra Oslo) to. 9 mai 2013 20:26 Privat melding

Jente80:
Hehe, så hvis ei dame vil ha sex med meg som er ute etter fast forhold på første daten, så er det egentlig kjørt?

Skjult ID med pseudonym mann to. 9 mai 2013 20:31

Nå er jeg mann, så TS retter vel ikke spørsmålet sitt til meg her, men minst to av mine jentevenner som jeg har pratet med om dating og sex har sagt at de gjør akkurat det samme som TS. Personlig kan jeg si at jeg forstår logikken bak det, men samtidig ville jeg mislikt å være den mannen en jente holdt sexen tilbake fra hvis - hvis - jeg visste eller sterkt trodde at hun ikke gjorde det samme mot andre menn. Jeg vet jeg kanskje egentlig burde ta det som en kompliment, at hun ser på meg som god nok til å vurderes som kjæreste, men samtidig ville jeg nok ha følt at hun drev og spilte et spill meg meg og det hadde jeg ikke likt. Vet ikke hvor logisk dette høres ut, men sånn er det.

Skjult ID med pseudonym Jente80 to. 9 mai 2013 20:34

@escrime
Hehe, nei. Har bare fått inntrykk av at det var gjengs oppfatning her inne:) Og da kunne det vært kjørt for meg, nemlig, glad i sex, men venter gjerne dersom jeg tenker at jeg treffer en fyr jeg kunne tenke meg å treffe igjen raskt.

Skjult ID med pseudonym ninni to. 9 mai 2013 20:36

Erfaring har lært meg at en ting er hva menn sier ,en annen ting er hva menn føler og gjør.

Det er flere one night stand jeg har hatt som har endt i kjæresteforhold:-)

Skjult ID med pseudonym The One to. 9 mai 2013 20:53

Tror egentlig ikke at man skal tenke så mye over det der. Har man lyst, kjør på. Er man ikke helt komfortabel så venter man. Dersom man liker hverandre godt blir det et forhold uavhengig av når man havnet under dyna sammen.

Skjult ID med pseudonym Jente80 to. 9 mai 2013 21:12

@mann:
Jeg ville aldri ha holdt igjen for å "teste" mannen, kanskje mer for å "teste" meg selv. Men jeg skjønner hva du sier, og jeg tror jeg kanskje hadde tenkt det samme om en mann hadde gjort det med meg... Er ikke mye logikk i dette spørsmålet...

Skjult ID to. 9 mai 2013 21:14

TS: Den strategien risikerer du at slår tilbake på deg selv. Mange menn tolker det som at du ikke blir kåte av oss hvis du holder tilbake på sex.

DVS: hopper du ikke til sengs innen tredje daten, slutter vi kanskje å ta telefonen... fordi, vi oppfatter det som bortkastet tid og ser etter noen andre.

Skjult ID med pseudonym Jente80 to. 9 mai 2013 21:19

@Skjult ID 21:14: Ingen fare for at det er sexløst etter 3.daten hvis det er noe der, hehe...

Lurer på om jeg kanskje holder litt tilbake fordi jeg er redd for avslag fra en mann jeg virkelig liker... Så det er kanskje egentlig ikke sexen jeg holder tilbake, men mer at jeg ikke vil gjøre meg mer sårbar enn man er i en sånn situasjon...? Lurer på om det gikk opp et lys for meg, jeg! Er jo altfor glad i sex til å si nei, i grunnen...

Skjult ID to. 9 mai 2013 21:22

TS - Det er helt unødvendig å pule på første date. Greia er det at vi gjerne puler nesten hvem som helst på første date uten at det treger å bety noe mer. Du kan fint vente til tredje date feks. Er vi interesserte tåler vi det fint. Men tar det lenger tid, så tror vi kanskje at du ikke er interessert som sagt.