Alle innlegg Sukkerforum

fast forhold eller bare flørt?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Østfold) to. 9 mai 2013 22:36 Privat melding

Er folk her inne for å få seg seriøst forhold, eller er folk her for å booste opp egoet sitt, altså få komplimenter?

Skjult ID med pseudonym lusa to. 9 mai 2013 22:39

Booste egoet!

Skjult ID to. 9 mai 2013 22:39

er her for å finne fast forhold

metoden er å knulle masse sukkertøser og se om man forelsker seg..

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 9 mai 2013 22:41 Privat melding

Fast forhold er vel det jeg håper på

Skjult ID med pseudonym bønna to. 9 mai 2013 22:41

Er her for å tyne den siste selvfølelsen ut av kropp og sjel.

Skjult ID to. 9 mai 2013 22:42

robinsve: hahahahaha High Five!

Skjult ID med pseudonym Lemon to. 9 mai 2013 22:54

I utgangspunktet for å treffe noen jeg kan falle for, altså noe seriøst. Men de jeg finner attraktive (utseendemessig og hva de skriver i profilen) er ikke så lett å få tak i. Derfor har det egentlig ikke vært noe som helst. Får noen henvendelser, men å involvere meg med noen uten en fremtidsutsikt, er ikke så aktuelt.

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi to. 9 mai 2013 22:59

Fast forhold,

men ser ikke på det som lett å finne en basert på den berømte kjemien.
Men den må stemme, sånn er det bare...

Skjult ID to. 9 mai 2013 23:00

Lemon: Stalltips... Nå vet jeg ikke om du er gutt eller jente. Er du jente, kan det hende dette er helt annerledes... Men etter å ha datet mange titals jenter fra nettet, kan jeg informere om at det inntrykket du får i profilen sjelden stemmer med det intrykket du sitter igjen med etter første date.

Noen har bilder som overhodet ikke gjennspeiler hvor vakre de er. Andre har det motsatte, ser ikke i nærheten så bra ut som i profilen.

Noen virker veldig spennende i profilen, fulle av fart osv.. men er grå mus når du treffer de. Her også gjelde det samme andre veien...

osv...

Beste tipset for å finne noen du vil ha flere dater med er faktisk å bare møte de for en kaffekopp eller noe. Tar ti/femten minutter og det stort sett alltid hyggelig.

Ja, har også opplevd noen seriøst gale jenter.. sånn at de har en eller flere diagnoser, men også det er vanskelig å se på forhånd. Disse er det heldigvis langt mellom. Kun tre stykker av kanskje 80 dates eller noe.

Skjult ID to. 9 mai 2013 23:09

så det er folk her som er ute etter boosting? skjer med værden da... holder folk som er her inne for noe seriøst for narr da... koselig værden vi lever i..

Skjult ID med pseudonym durrr to. 9 mai 2013 23:14

var i utgangspunktet ikke på leting etter noe spesielt, men fant ei hyggelig dame her inne..var på en første date igår, veldig koselig..får se om det blir noe av den avtalte andre date'n ;)

Skjult ID med pseudonym Lemon to. 9 mai 2013 23:14

Jeg er en gutt :)

Jo, jeg deler absolutt det poenget. Og siden jeg er klar over det, skygger jeg omtrent alltid bane hvis bildene er utydelige og fikset på. I det hele tatt så finner jeg veldig sjelden den barbiepene typen attraktiv. Jeg mener, det må være noe varmt og genuint tiltrekkende der, og om jeg først ser det, samsvarer det man ser i virkeligheten oftere, føler jeg ... Skjønt det er ingen garanti :)

Har vært på noen dater, og selv om de har fungert godt, har jeg ikke ønsket videre kontakt. Mulig jeg høres prippen ut, men det er jo noen kriterer utseendemessig jeg føler må oppfylles for at det skal kunne bli noe videre. Og det er jeg vel ikke alene om? :)

80 dates, ja. Vel, det er betydelig mer enn antall damer jeg har pratet med her i løpet av min to år lange fartstid.

(mann 46 år fra Vestfold) to. 9 mai 2013 23:19 Privat melding

Tror vel sukker er mer en utfordring for selvtilliten enn en boost sv egoet for de aller fleste her inne :-D og et forhold uansett hvordan man definerer å komme dit (flirt i starten eller dødsseiøst og 90dagers regel) er nok et mål for en hver singel tror jeg (selvsagt ingen regel uten unntak)

Skjult ID med pseudonym arneand to. 9 mai 2013 23:21

@ts
Hæ?
Hvordan får man komplimenter?

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 9 mai 2013 23:26 Privat melding

Jeg er ute etter et forhold, men ønsker ikke noe superseriøst i første omgang. Jeg har krysset av for en flørt som kan utvikle seg, og det er akkurat det jeg vil ha. Helt ærlig så ønsker jeg meg en kjæreste, mer enn en livsledsager i form av samboer/ ektefelle. Har to barn, og de har jeg ingen planer om å dra inn i noe før flørten har blitt av en mer alvorlig karakter, og det kan ta tid. Spørsmålet er om den man møter er fornøyd med det...?