Alle innlegg Sukkerforum

Den rareste daten!

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Østfold) fr. 10 mai 2013 00:13 Privat melding

fortell om den rareste daten dere har vært på? å det kleineste stedet dere ble bedt ut på date:)

Skjult ID fr. 10 mai 2013 00:28

Kanskje ikke så rart sted men utrolig kjedelig og søvndyssende;
St Morritz konsert.
Jeg trodde jeg skulle sovne og ble mer og mer deprimert for hver sang de spilte.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 10 mai 2013 00:34

hatt helt normale dater desverre..men med rare folk:)

Men en rar "date" m en normal fyr. Vi satt bare i bilen på første treff og spiste smågodt:) hehe ..(du vet hvem du er ;)))

Skjult ID med pseudonym humor123 fr. 10 mai 2013 00:39

Hva irene, blir vel ikke bedre enn det!! Smågodt liksom, hallo ;)

Skjult ID med pseudonym happy fr. 10 mai 2013 00:41

Var på date med en skiløper en gang, og han la seg ned på gulvet og tok noen push ups midt i samtalen. Da sa jeg takk for meg og dro hjem.
Eller han som maste i flere uker på en date og jeg ga tilslutt etter. Vi skulle på kino og jeg måtte jammen i meg betale selv. Siste gangen jeg så han også....
Eller han som ba meg på middag hjemme hos seg og det viste seg han bodde sammen med mamma og pappa, i en alder av 25.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 10 mai 2013 00:42

he he:) Liker smågodt jeg...seigere jo bedre

(mann 32 år fra Østfold) fr. 10 mai 2013 00:44 Privat melding

haha Happy vant tror jeg, holder på å dæve av latter:D

Skjult ID med pseudonym happy fr. 10 mai 2013 00:53

Du vet, mye rart som kommer fra Østfold..... Eller han som bodde hos mamma var fra Oslo da. Men alle de andre var østfoldingær, tror det er for mye innavl i det fylket..... ;)

Og jeg har ennå en; etter endt date ba jeg om å bli kjørt hjem, han hadde tross alt bilen med seg. Men neidu, han hadde så lite bensin at det kunne han ikke. Jada, her snakker vi.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 10 mai 2013 00:54

Ikke rart du er "happy" hehehe *østlendinger*

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 10 mai 2013 00:57

Jeg er så heldig ar den rareste fyren jeg har truffet nå har en unge på samme skole som min går på....Kjempemorsomt:) Ante ikke at jeg kunne gjøre meg usynlig før det...Tror han tar bitterheten med seg i graven hehe uff

Skjult ID med pseudonym happy fr. 10 mai 2013 01:02

Men ikke bare østlendingene som er rare Irene.
Var ute med en fra et eller annet sted på vestlandet en gang. Han var bokser og underholdt meg hele kvelden med å legge nesen til siden og ned på kinnet. Han hadde knekt den så mange ganger at han ikke hadde bein igjen der. Den kvelden ble heller ikke lang.....
Lurer på hva det feiler meg som bare tiltrekker meg raringer, hahahaha :)

(mann 32 år fra Østfold) fr. 10 mai 2013 01:04 Privat melding

dere vet at TS er fra Østfold dere er klar over det????!!! haha tullinger

Skjult ID med pseudonym happy fr. 10 mai 2013 01:05

Og hvorfor tror du jeg skrev det om østfoldinger da.... Og kommer fra samme fylket selv :p

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 10 mai 2013 01:10

hehe happy:) Da er det hos deg det ligger! Er det mulig? Hmm men jeg hadde glatt tatt det nesetrikset om jeg kunne:)

(mann 32 år fra Østfold) fr. 10 mai 2013 01:10 Privat melding

haha ser vi har en gjeng med stand-up komikere her;)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 10 mai 2013 01:10

Sorry@ts..ikke personlig:)

Skjult ID med pseudonym happy fr. 10 mai 2013 01:14

Yes, my middel name is stand up....
Du ba om å få høre om corny dater, da får du høre om corny dater.
Det er vel sjeldent den lille, stille, innesluttede gråmusen opplever så mye morro. Og vil i alle fall ikke fortelle om det på dette forumet.
Derfor får du svar fra oss klovnene.
Nesetrikset var ikke spesielt heldig da det rant snørr ut av nesa hans hver gang han gjorde det, grøss&gru.

Skjult ID med pseudonym Bad-guy fr. 10 mai 2013 01:44

En av de var kanskje den gang en minoritets-nabo skulle introdusere meg for en ung fresh asylsøker på besøk fra Iraq i slutten av 20-åra. Alt skulle være så formelt og på deres vilkår og påsyn.

Vi var i selskap hos denne naboen i neste gate og den ganske så freshe frøkna kunne knapt 10 ord norsk og 20 ord engelsk men pytt pytt..

Brått skulle de fleste ut å røyke og jeg måtte teste henne..smack smack.. så satt tenna klistra og i neste øyeblikk befølte jeg hennes øvre del av bryst ..vips lukket hun elegant opp kiosken og nøt full massasje i noen minutter.

Etter det fikset vi via sms et par hemmelige treff hos meg med full overhalling noe som måtte holdes hemmelig..
Nå ble det aldri oss av flere litt ufine grunner jeg ikke skal utdype her..(har ikke sans for dobbeltmoral) med krav fra familie ol som var litt vel høye på seg selv.. og de er det mange av i den kategorien.

Da jeg trakk meg tilbake pga dette gned jeg selvfølgelig følgende inn:

Dette blir nok for komplisert Mr men det du ikke vet var at hun llikte lidenskapelige kyss og bestemt massasje over-all da dere føk ut på trappen...i litt skadefryd.. . (hydrestundene hadde jeg vel blitt skutt for så de er ikke nevnt).... merker de er sarte for tiden men det fortjener de... Glemmer jeg nok aldri ;-)))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 mai 2013 02:32

Har du lyst på rar date så er det bare å dra på date med meg. :P

Skjult ID fr. 10 mai 2013 10:49

På date med en pianomann engang. Møtte ham der han akkurat hadde hatt konsert. Har aldri følt meg så dum, sittende ved det pianoet, der han spiller(forøvrig vakkert).. Men blikket... Huff, makan til vått, sugende blikk har jeg aldri fått hverken før el. seinere:P

Skjult ID med pseudonym Calienta fr. 10 mai 2013 10:50

Har ikke vært på så mange dates, og de har nok ikke vært så rare heller, men rare nok for meg...
Som han som fikk meg til å love å ta en kaffe en dag jeg hadde barnefri...
Så skreiv han tilfeldigvis en dag jeg sku ut med venninna mi og fant ut jeg hadde barnefri... så jeg sa høflig at han kunne ta en kopp kaffe med venninna mi og meg, for vi (hu og jeg) skulle ut...
Endte opp meg klein kaffekopp hvor han ikke skjønte at jeg ikke helt var med, hvorpå han bare følger etter oss til utestedet.
Da venninna mi forstod hvor kleint jeg følte på det, dansa hu med ham for at jeg skulle slippe (hun har kjareste og hadde fortalt dette).
Senere forteller denne duden meg at det virka som venninna mi likte ham og at han ikke følte det klikka med ham og meg, så han beklaga, men han trodde ikke dette ville funke...
Jeg takket gudene for det, men sært å bli dumpa av en Dude du har prøvd å dumpe hele kvelden selv....

Skjult ID fr. 10 mai 2013 10:54

Så var det han som jeg IKKE datet, men som fant det for godt å pisse på døra der jeg oppholdt meg. Dette etter først å ha drukket seg heftig til mot, for så å stille seg opp utenfor blokka å brøle-midt på natta! Deretter fortsatte han med å vekke hele blokka ved å ringe på alle dørklokkene. Det hele mens han brøler navnet mitt.. Det var da han kom seg inn og opp til leiligheten der jeg var, pissa på døra å løp.

Skjult ID med pseudonym Eksklusiw fr. 10 mai 2013 11:06

Jeg møtte en herlig type på en fest en fradag. Det var en fest for folk fra hele verden, de som var der jobbet som guider, på Fisketorget i bergen, samt at det var en haug couchsurfere der, så det var en internasjonal aften.

Jeg traff en herlig type der, og hang med han og kompisen hans fra Frankrike hele kvelden. Vi utvekselet nummer og avtalte å treffes snarlig.

Dagen etter fikk jeg sms og ble invitert på date av den kjekke fyren samme kveld. Det jeg ikke visste var at den utrolig innpåslitne franskmannen ikke hadde skjønt at daten var ment for kun to, så den som endte opp på dobbeldate med en utrolig lite oppegående franskmann og mannen jeg faktisk var interessert i , var meg.

Han insisterte tilogmed på å sitte mellom meg og daten min på kino. Det fikk vi heldigvis stoppet. Men da jeg og daten kysset farvel etter kvelden, trodde han åpenbart at det gjaldt han også.

Det er den kleineste første daten jeg har vært på. Heldigvis reiste franskmannen hjem et par dager senere og jeg fikk daten min for meg selv. Vi endte tilogmed opp i et forhold som varte en god stund, så han var søt nok til at jeg ikke tok skrekken.

Skjult ID med pseudonym søtt fr. 10 mai 2013 11:07

Litt søtt når jenter ( og forøvrig gutter ) tror at folk er tankelesere, kan man ikke bare si at man ikke er interessert i noe mer, enn å prøve med dårlig hinting i grunn? Det er vel mer realt enn å "plage" de til de stikker liksom...

Skjult ID fr. 10 mai 2013 11:13

@søtt
Ja SELVFØLGELIG har man intet ansvar selv må vite...Det er den ANDRE som har ansvar for å si ifra på en ordentlig måte. Phø. Går jo an å ta ansvar for å spørre sjøl også da. Det er lov å bruke innsida sier nå jeg!!:)

(mann 43 år fra Oslo) fr. 10 mai 2013 11:51 Privat melding

Hun var blind.
Noe hun ikke hadde nevnt

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 mai 2013 11:57

Føler meg kjedelig! Har i grunn stort sett kun hatt fine dater!

Men den rareste følelsene var vel da jeg skrev med en mann i en dag, var sikker på at denne mannen ville jeg ha, dro rett hjem til ham fordi jeg visste at dette ble bra og vi slettet oss fra sukker neste morra begge to.
Enkelt og greit :-)

Skjult ID med pseudonym søtt fr. 10 mai 2013 12:18

(Skjult ID ) - fr. 10 mai 11:13
Han hadde jo tydeligvis ikke skjønt det, så da er det hans ansvar å lese hennes tanker? joda, ansvarsfraskrivelse er jo gøyet ;) Er lov å bruke innsida for begge!

Skjult ID fr. 10 mai 2013 12:24

@søtt
Du refererer i ditt svar til at det er søtt at jenter(!), og gutter- i parantes..Det gir ikke inntrykk av at du kommenterer et innlegg, der mannen er i fokus. Dermed kommenterer jeg det du skriver på generell basis. Enige er vi tydeligvis. Det er lov å ta ansvar å bruke innsida for begge parter.

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 10 mai 2013 13:46 Privat melding

Jeg traff en gang ei som visste seg å være døv. Forstod det da hun satt og leste på leppene mine... Har ikke noe i mot døve i utgangspunktet, men det burde gå an å gi et lite hint på forhånd.

Skjult ID med pseudonym sanninga fr. 10 mai 2013 14:56

@tstb: Haha! Du må fortelle mer om den daten!

Skjult ID med pseudonym Bad-guy fr. 10 mai 2013 16:12

@tstb
Skal ikke krisere funksjonsnedsatte men fikk bare et bilde på netthinnen..var det da det var på sin plass å bare be token gi beskjed om følgende..

Bare sitt i i ro, din date kommer til å gjøre som han pleier.. så etter et første erend om påfyll el.l..stryke hennes kinn diskre for så å bevege leppene sakte mot kinnet og følge med på aksept..
som jo som ofte ender i smack smack.. og full fart..

dagens..

(mann 47 år fra Oslo) fr. 10 mai 2013 16:28 Privat melding

Den merkeligste var nok den da jeg trodde det var et fellesarrangement og ikke skjønte at det var en date før vi satt der med hver vår kaffekopp. Ble ikke så veldig mye bedre av at jeg faktisk HADDE dame.

(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 11 mai 2013 00:10 Privat melding

Tydeligere enn når jeg sier "vi kan ta en kopp kaffe før venninna mi og jeg skal ut" kan vel saktens ikke sies?
Trodde det var ganske tydelig at han ikke var inviterte på mer jeg da...
For antar hintkommentarene var mynta på meg....

(mann 36 år fra Telemark) lø. 11 mai 2013 12:59 Privat melding

Rareste daten var kanskje litt den minst kleine og morsomste på et vis for min del, men trur kanskje ho kategoriserer den som en historisk klein greie der hun totaaaaaalt bomma

Jeg hadde vel egentlig fått med meg hvilken type hun var, hun var ei skikkelig byfrøken, som jobbet som konsulent osv, reiste mye til utlandet og reiste gjerne til london eller paris en dag for å shoppe.. jeg er litt mer sånn fra landet og felleskjøpdressen er en slager hver gang, sånn nesten da :P trur ikke hu helt hadde klart å plassere meg, og ville faktisk møte meg.

Jeg kan jo absolutt ikke si nei til slik, mest av ren høflighet, men også for å se ansiktet hennes da hun oppdaget litt mer hvem jeg var.. litt sånn kulturkræsj deluxe. Det var en ganske morsom "date" med mange rare ansiktsutrykk fra frøkena, hvor hun da etterhvert greide å stamme frem et spørsmål om hvordan vi kunne greid å fått så høy score på realsjonsprofilen.

jeg hørte aldri noe mer fra henne

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 11 mai 2013 13:20 Privat melding

Rareste første date forutenom våpenselgen med blått hår, .. må ha vært en kaffe date... med en røykdykker. Hadde grei profil, ok bider, men igjen litt fra litt lang avtand, Vi skrev ikke mer enn to meldinger før han spurte om date, og jeg hadde ike noe å gjøre så sa ja:))... Han kom 30 minutt sent, i sin røde kabriole, med bolerbukser, singlet med hull i og den tykkeste gulllenken jeg noen ganger har sett...
Da var det bare å drkke kaffen og unnskylde seg så fort som mulig... VI hadde 0 til felles!!!:))