Alle innlegg Sukkerforum

Gifte menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 11 mai 2013 02:00

Ble kontakten av en gift mann nå, får nesten lyst til å henge han ut på forumet... Hva feiler det mannfolk som holder på sånn, stakkars koner sier bare jeg :-(

Skjult ID med pseudonym Høna lø. 11 mai 2013 02:02

Ja det håpløst... Men er nok fler av dem der ute, både hunkjønn å hankjønn som holder på sånn..
Skikkelig trist er det

Skjult ID med pseudonym happy lø. 11 mai 2013 02:25

Har også vært plaget av det der. Og det er ingenting i min profil som tilsier at jeg ønsker meg en gift mann. Grøss, syns det er ekkelt jeg.

Skjult ID lø. 11 mai 2013 05:21

Du kan gi hint om alder og bosted.:)

(mann 32 år fra Østfold) lø. 11 mai 2013 05:29 Privat melding

det kan hende at forholdet har endt galt, at dem fant ut at dette ikke funket, spør å grav litt?, kansje det forholdet ikke var ment, at det kansje var en tabbe å gifte seg. det skjedde nesten med meg.. skulle gifte oss, men fant heldigvis ut at vi hadde vokst fra hverandre.. forholdet gikk på tomgang.

Er ikke alle mennesker som egentlig passer sammen.. kan hende det er noe der.. eller om han bare er en dust. Er han det er det bare å drite i han, finnes så mange kjekke mannfolk som er single. Finner man ut at en mann er dust, vell gå videre, ikke bruk energi på å være et offer, det gjør deg noe godt;)

(mann 32 år fra Østfold) lø. 11 mai 2013 05:31 Privat melding

gjør deg ikke noe godt skulle det stå;)

Skjult ID med pseudonym positiv lø. 11 mai 2013 07:17

Husk historien om syltetøyglasset og kaffen - ikke bruk tid på sanden!

Skjult ID med pseudonym ... lø. 11 mai 2013 08:19

Så lenge de er ærlige om det, så får det være opp til hver enkelt hva de gjør her inn. Enig i at de ikke bør kontakte noen som har andre preferanser enn dem. Har blitt kontaktet av noen jeg også + av menn som enda ikke er skilt.

Hva er det med folk, bli nå ferdig med det forholdet dere har, før dere søker dere inn i et nytt. Kan jo være en ide med litt alenetid også, men det er nå min mening.

(mann 41 år fra Hedmark) lø. 11 mai 2013 10:53 Privat melding

@face/off

Er det noe lurt å starte noe nytt i situasjonen/settingen du beskriver ?

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 11 mai 2013 10:58

Han var da ute etter noe spennende og håpte at jeg ikke ville ha noe imot at han var gift. Beskrev den flotte kroppen sin osv... ( fikk ikke inntrykk av at han gikk mot skilsmisse)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 11 mai 2013 11:02 Privat melding

Tenk så kjekt det kunne blitt da? Ny kjæreste- og bestevenninne :-) Begge samlet i samme hus :-) Vinn-vinn :-p

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 11 mai 2013 11:04

face/off og kentster! Ingen unnskyldning er god nok for og holde en dame/herre for narr!
Viktig og rydde opp på hjemme bane før en søker noe nytt. Hvis det er for fasaden eller pengen sin skyld. Ingen unnskyldning. Ett brudd er noen du må bearbeide over tid,og vondt er det uansett om dere aldri er så enige om det. Det florere av de uærlige her inne. Å hvem er de som tror at for meg er det godt nok og være nr2!. Nei takka meg til mannfolk som rydder opp, før de går videre. Står mer klasse av de:-)

Skjult ID med pseudonym ... lø. 11 mai 2013 11:45

Hjelper ikke hvor mye du enn tegner og forteller for min del, du er fortsatt gift på papiret...ingen nåde her i gården. SKILL DEG OG GÅ VIDERE!! Se deg aldri tilbake:)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 11 mai 2013 11:58

Gift er gift og skilt er skilt, samme hvordan man vrir og vender på det...

Skjult ID med pseudonym Kvinne lø. 11 mai 2013 12:04

face/off selg huse dere har, eller en av dere kjøper den andre ut. Kan ikke forvente og ha den samme leve stander med en inntekt. Men sånn er det og leve alene. Håper virkeligt ikke dere har barn isammen.for alle vet hva ett barn ønsker seg mest av alt i en sånn situasjon! Nei,bli voksne og ta tak i de utfodringene dere har i vente. Lykke til :-)
Å forresten så må du bare forvente spørsmål, nå halve sukkere florere av uærlige folk! For meg hadde ikke dette vært godt nok:-)

Skjult ID med pseudonym The One lø. 11 mai 2013 12:07

@(Skjult ID med pseudonym sirene) - lø. 11 mai 11:58

"Gift er gift og skilt er skilt, samme hvordan man vrir og vender på det..."

Det er vel noe mitt i mellom som heter separert vel?

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 11 mai 2013 12:18 Privat melding

Det er alltid skummelt ved et brudd. Livet blir endret.. men tror faktisk det er usunt å leve i et platonisk liv med en en tidligere har elsket... Og ihveertfall når begge parter kommer i fasen hvor de ønsker å se seg om etter ny kjærlighet. Derfor er mitt svar på slike henvendeles, kom tilbake når du ikke lenger er gift ... Og det kan og være smart å ha litt tid alene og " finne seg sev" i den nye situasonen før en kaster seg inn i noe nytt...

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 11 mai 2013 12:20

@The One

Fremdeles gift når du er separert :)

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 11 mai 2013 12:38

Er det ikke bare å rapportere til sukker når det er gifte folk her? Dette er jo tross alt et sted for single. Det finnes egne nettsteder for gifte.

(mann 32 år fra Østfold) lø. 11 mai 2013 14:23 Privat melding

Folk er harde her inne ser jeg... Ingen nåde... Jeg er ikke en uærlig person bare så det er sakt.. Jeg prøvde bare å sette meg inn i et annet menneskes perspektiv... Si denne personen har vært gift i mange år, at denne kvinnen han var gift med ikke var noe serlig god da, hun gjorde han ikke glad, men dro han ned hele tiden, at denne mannen er utrolig snill og trofast... Noe i den duren.. Så er han så ferdig med henne, han ønsker et nytt menneske inn i livet sitt som godtar han for den han er, som han kan ta med på på hva livet har å tilby. Være glade sammen. selvfølgelig skal man vente til alle papirene er signert, er ikke det jeg sier...

Men sett dere litt inn i ting føre dere bare durer i vei å sier at alle mannfolk er noen svin;)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 11 mai 2013 14:38

Eh...? Er da vel ingen i denne tråden her som har kalt alle mannfolk for svin?!

(mann 32 år fra Østfold) lø. 11 mai 2013 14:41 Privat melding

Herregud dere misforstår meg, eller så er dere bare kranglete i dag, satser på det jeg;)

(mann 32 år fra Østfold) lø. 11 mai 2013 14:50 Privat melding

I helsikke du er ikke gift når du er separert vell??? !!!! Nei, må en tur ut å gjøre noe fornuftig jeg nå, haha;) kos dere folkens, ha en flott lørdagskveld;)

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 11 mai 2013 15:17

Lille kentster:-) tror at stor sett av de som skriver her er oppegående kvinner som har hatt en del besøk av de gifte/samboere. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg er dritt lei og gidder ikke høre en forklaring på hvorfor de fremdeles lever under samme tak. Hva slags forklaring skal være go nok!!! Hva folk velger og gjøre mot sine partnere, synes jeg er skremmende. Nei i sånne situasjoner er det best og gjøre det ryddig. Ofte er det barn med i bilde, å hvordan vi vri og vrenger på det. Så er det de som blir skadelidende. Så ikke kom her og si at kvinnen har behandlet han dårlig! Gå då!! Du er din egen herre er det noe som heter. :-)

(mann 32 år fra Østfold) lø. 11 mai 2013 15:25 Privat melding

Herregud psedudonym. jeg har da aldrig skrevet at at det var kvinnen sin feil........ Dt var bare en historie som jeg oppdiktet... For å vise biledlig hvordan settingen kunne vært.. Men du misforsto...

Jeg er min egen herre ja, det skal jeg love deg at jeg er;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 11 mai 2013 15:26

Er det EN ting disse giftene mennene ikke er, når de må ut og få forståelse og kvinneselskap på sukker bak sin kones rygg, så er det SNILLE. Men de tror det selv. Jada. "Er så snill at jeg ikke vil såre henne."
Hører det hele tiden.

Det heter ikke snill. Det heter feig.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 11 mai 2013 15:34

Det er andre nettsteder for "konebytte" og lignende, de skulle vært veiledet dit folk som setter "line" og "garn" der andre er ute med enkeltkrok og håndsnøre. Så skulle det vært et register en kunne slå opp i om der var "heftelser" ved følgende bruktobjekt :-D

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 11 mai 2013 15:40

kentster! Mener du at hvis en kvinne/ mann har en go nok forklaring så er det greit?
Forsto at det var noe du diktet opp:-) men for meg er ingen forklaring go nok!! Mener du noe annet så må du stå for det :-)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 lø. 11 mai 2013 16:06

Jeg skjønner ikke hvorfor man gidder å hisse seg opp over dette med mindre man faktisk kjenner kona hans.

Min erfaring er at det stort sett er lite meningsfylt å forsøke å oppdra voksne mennesker og over nett er det helt uten virkning. Blokker, så ferdig med han. Neste!

Skjult ID med pseudonym ... lø. 11 mai 2013 16:53

Her var det mange som hadde slettet innleggene sine, dermed er tråden ikke lenger aktuell, få den fjernet!