Alle innlegg Sukkerforum
(mann 45 år fra Hordaland) lø. 11 mai 2013 10:50 Privat melding

Spam meg her, og spam meg der :o)
Google translate er visst ikke helt til å stole på :P

"Hey,
jeg er Cynthia ved navn jeg er interessert i profilen din, jeg vet egentlig ikke hva du vil vite om meg? men antar du kan spørre om noe du skal vite om meg, her er mine private e-annonser cynthiamallie@hotmail.com
hilsen,
Cynthia."

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 11 mai 2013 10:59 Privat melding

Det virker som ærlig og åpen henvendelse til deg Gorty. Og at du har de kvalitetene hun leter etter hos en mann ;-) Ja, så spilte Google translate henne et puss, og oversatte litt over stokk og stein. Men det være ulike årsaker til at hun brukte translate. Kanskje hun ikke stoler på sin egen grammatikk, eller at hun har skrevet på dialekt så lenge at hun må ha hjelp til bokmål. Uansett...jeg er sikker på at hun er oppriktig når hun skriver at hun er interessert i deg (på en eller annen måte, kanskje dyr måte?)

(mann 36 år fra Hordaland) lø. 11 mai 2013 11:12 Privat melding

Slå til! Du hører ikke dialekten hennes uansett, når du har tunga inni munnen hennes. :P

(mann 49 år fra Akershus) lø. 11 mai 2013 11:27 Privat melding

Jeg fikk denne førstemeldingen:

"Hei, Ballast, jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!"

etter at "hun" hadde besøkt profilen min og jeg "hennes". Så, uten flere besøk fra min side, dukket denne opp fra samme bruker:

Hei:-). For et flott bildet eller kunne bare sagt personen. Vil gjerne bli kjent med deg. Ta gjerne kontakt hvis du synes at jeg er like spennende som deg. Ha en fin kveld:)
beautiful_flower072@aol.com

Skjult ID med pseudonym Risk lø. 11 mai 2013 12:54

Fekk melding som bla. inneholdt desse setningane: Jeg ville bli veldig glad for å starte med deg bekjent. Jeg ønsker deg god stemning. venter på brevet.
Sendte eit hyggelig avslag tilbake, har enno ikkje blitt lest.