Alle innlegg Sukkerforum

Ta seg sammen....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym joyboy lø. 11 mai 2013 16:00

Nå sitter jeg her tung og tiltaksløs,,, hadde planer om å få gjort så mye , men det går seigt. Slik blir det oftere og oftere her nå....
Hmm,,, jeg burde hatt meg ei dame snart altså :)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 11 mai 2013 16:03 Privat melding

*hører Lars Kilevold et sted i det fjerne*

(mann 34 år fra Oslo) lø. 11 mai 2013 17:35 Privat melding

Det hjelper sjelden med planer, det du trenger er å finne ut at nok er nok. Deretter sparke deg selv bak for å få litt fortgang i prosessen. Livet er for kort til å vente på at noe (eller noen?) skal falle i fanget på deg.

Skjult ID med pseudonym Kvinne lø. 11 mai 2013 18:09

Akkurat som en dame skal kommer rekende og hjelpe deg med det?
Tror ikke det altså.
Her må du gjøre den jobben selv først. Er ikke noe mer uattraktivt enn en person som tror at alt ordner seg bare man finner en partner.

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 12 mai 2013 03:39

Kanskje du rett og slett er deprimert, eller på vei til å bli det? Det går an å fikse, vettu.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 12 mai 2013 04:11

Som om man får utrettet noe mer om man har dame...

Skjult ID med pseudonym She sø. 12 mai 2013 04:37

Finn ut hva som motiverer deg, og hva du vil oppnå. Skriv eller tegn det ned på et ark eller noe og plasser det der du ser det hver dag. Deretter tenker du at du selvfølgelig er helt i stand til å oppnå målene dine, og finner ut første lille skritt du må ta for å oppnå det du vil . Når du har utført første skritt, så tar du andre lille skritt, og gjør du det igjen og igjen, så oppnår du jo det du vil til slutt? Og så vet du at du blir mer og mer fornøyd jo flere av skrittene du får tatt, og du vil bli mer motivert underveis som du får utrettet ting, for det er en god følelse å få utrettet ting. Så kan jo en kjæreste komme som en bonus?

(mann 32 år fra Østfold) sø. 12 mai 2013 12:46 Privat melding

får å få det du har lyst på her i livet, må du jobbe for det, ingen ting kommer gratis ned i fanget på deg.. om du er sta å tenker at jeg skal ha det jeg har lyst på, med tiden gir universet deg det du har lyst på, samme hva den tingen er.

(mann 32 år fra Østfold) sø. 12 mai 2013 12:54 Privat melding

i dagens samfunn skal folk bare ha og ha, når jeg selv våkner opp titter på meg selv i speilet, så tenker jeg ''hvordan kan jeg gjøre denne dagen mere spennende? hvordan kan jeg glede andre mennesker som betyr mye for meg?'' motivasjonen kommer av glede, det å glede andre mennesker.. er det som får meg i farten. jeg gir mye glede til andre, derfor gir universet meg glede tilbake:) livet reflekterer tankegangen din, er alt dritt å alt går treigt, ja da får du det.. gjør du ting som du blir glad av. så går ting mye letter- vet ikke om dette hjelper deg. men dette har funket for meg

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 12 mai 2013 12:59

Lag en To-Do-List og tikk av tingene etterhvert som de blir unnagjort. Det er motiverende i seg selv, og kan faktisk være gøy.