Alle innlegg Sukkerforum

Sååååå lukkelige

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 12 mai 2013 19:59 Privat melding

Jeg ønsker alle det godt, men må de legge ut på face hvor bra de har det hele tida?

(mann 42 år fra Vestfold) sø. 12 mai 2013 20:00 Privat melding

Er jo viktig å fortelle alle man kjenner det da............. hehe :p

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 12 mai 2013 20:02

veldig mye sånt ja men er vell en del av greia :P

Skjult ID med pseudonym Jente31 sø. 12 mai 2013 20:07

Det virker jo som det er en konkurranse om hvem som trener mest, har det fineste huset, beste jobben og det beste utseendet. Men det er nok endel som fremstår som mye mer vellykket enn de egentlig er. Men samtidig kan man jo bare innta en observatør rolle :)

Skjult ID med pseudonym blueflame sø. 12 mai 2013 20:08

Hvem er de?..

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 12 mai 2013 20:14

Jente31, jeg syns det er moro å se hvor tåpelige ting folk legger ut noen ganger, enkelte på min FB legger ut hver gang de er å trener, andre skriver HELE tiden hva de driver med, men når alt dette er sagt så er det jo valgfritt å være på facebook, man velger selv hva man vil se og ikke se, hva man vil skrive og ikke skrive. Jeg blir irritert når det på min Iphone popper opp meldinger om hva en person driver med, da går jeg inn å blokker den personens oppdateringer for min fb, så man velger dette selv.

Når det gjelder dette med konkurranse, jeg kjenner alle på min FB, med det så ser jeg ikke på ting som konkurranse, men heller skryt, men bare la de gjøre det. Regner med at du selv vet hva som er sant og evt ikke er sant.

Robinsve, du er ikke på facebook, OK, men hva hadde det med denne tråden å gjøre?

Skjult ID sø. 12 mai 2013 20:17

Du vet han Robinsve han er i full jobb og studerer på fulltid så han har ikke tid til sånn facebook, men han er en av de mest aktive på sukkerforum - det er det godt med tid til.

og @TS det er sånn at facebook er en katalysator på hvordan man har det i livet. Har man det bra og er forelsket så bryr man seg ikke om sånne meldinger, da syns man det er koselig. Er man derimot ikke der selv så er det ikke så gøy å lese hele tiden.

Skjult ID sø. 12 mai 2013 20:20

Han sa ingenting om at han ikke hadde tid. Han sa han ikke var der.

Det må være flaut å bruke premisser kun robinsve kan validere når man forsøker å være "smart ass"

Synes det er fint at folk har det bra, hvis TS har et problemer med å høre om andres lykke, så bør hun oppsøke hjelp.

Skjult ID med pseudonym Jente31 sø. 12 mai 2013 20:21

@bluflame. Når jeg skriver "de", så siktet jeg ikke til noen spesielle. Egentlig bare mer generelt. En del fremstår jo på Facebook som om livet er perfekt, men de færreste av oss har jo et helt problemfritt liv.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 12 mai 2013 20:24

Hehe har noen sånne jeg og som poster inlegg mange ganger per dag..MANGE :P men men tar det bare som at dem kjeder seg veeeeeldig mye:P Feks en fyr som nesten daglig legger ut bilde av katten sin..*flirer*

Skjult ID med pseudonym Jente31 sø. 12 mai 2013 20:25

@kev85 er helt enig med deg i at man velge hvor mye man vil bidra med eller hva man ønsker å bli oppdatert på. Det var det jeg mente med observatør rolle. Og jeg synes det er kjempefint at folk deler positive hendelser i livet på Facebook :) men det kan bli for mye av det gode også.

Skjult ID med pseudonym jorr sø. 12 mai 2013 20:31

man står ganske fritt til å velge hva man vil ha feeden sin så ganske lett å filtrere ut det man ikke synes er så interessant.. har stort sett fjernet de med barn fra feeden, men ikke noe imot oppdateringene i seg selv, synes folk kan få bruke facebook akkurat som de vil uten å få noe pepper for det, alle står jo fritt til å selv velge hvem de følger med på eller ikke...

(mann 42 år fra Vest-Agder) sø. 12 mai 2013 20:32 Privat melding

Neivel...så hvis de som ikke er spesielle skrev hver dag på facebook om sine forskjellige problemer, så hadde det vært en god terapi, og de kunne dermed ha blitt spesielle ved å fortelle sannheten?.. :)

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 12 mai 2013 20:34

-m- og Jente31 Nå har jeg akkurat oppdatert profilbilde på fb, jeg er drit kul på det ass ;) hehehe Ja blir kanskje for mye av det gode, men sånn er det når man spiser godteri og ikke klarer å stoppe, spiser potetgull med det samme problemet osv.
Men når det gjelder å dele ting som gjør dem lykkelig, det er jo bare stas da, jeg ønsker mer enn gjerne at de jeg kjenner har det bra og er lykkelige :)

(kvinne 37 år fra Rogaland) sø. 12 mai 2013 20:44 Privat melding

Som sagt; så er det bare fint at folk deler ting på Facebook. :-) poenget mitt var bare at FB brukes for mange til å fremstå på en annen måte enn det som er realiteten. Har en jobb hvor denne problemstillingen har blitt diskutert i det siste. Og Facebook kan legge stort press på ungdommer på mange ulike arenaer.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 12 mai 2013 21:49

20:33 - haha :-D

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 12 mai 2013 21:51

Cheesy.

I samme slengen vil jeg påpeke hvor irriterende jeg synes det er med folk som gir oppdateringer om ALT barna deres finner på: veldig.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 12 mai 2013 21:53

Facebook, julebrev, feriefilmer, sukkerprofiler... alle arenaer der en kan skryte uhemmet av hva man har gjort, noe som også er den viktigste drivkraften for å gjøre de tingene :-D

..andre drar den enda lengre, skriver bøker og lager tv.. hehe.

Skjult ID med pseudonym happy sø. 12 mai 2013 22:00

"Nå har jeg vært ute å løpt et par timer, skal bare hjemom å lage sushi til barna før jeg stikker på spinningen. Avslutter kvelden med et glass vin og verdens beste mann og barn".

Jo takk, vi kjenner vel alle noen sånne. Men stort sett er det bare skryt da du akkurat har møtt dama i slitne treningsbukser og flatt hår i butikken med to masete drittunger på slep. Hun har billigtaco og pepsimax i handlevogna.......

Skjult ID med pseudonym Marekatt sø. 12 mai 2013 22:47

Syns nå de som skriver om helsa si og hvor fælt de har det hele tiden er mest slitsomme. "Har ikke sovet i natt pga verkende ditt og datt, våken siden kl 05:00, mislykka operasjon" osv...

Skjult ID med pseudonym The One sø. 12 mai 2013 23:38

Det jeg har observert er at de vennene jeg har mest kontakt med i det virkelige liv er de som er minst inne på slike sosiale fora. Er det slik at vi begynner å leve vår liv for mye på nettet (sier jeg og skriver her inne på forumet)? Tar man seg mindre tid og faktisk treffer disse menneskene siden det er så lett å bare skrive på FB eller andre steder?

Skjult ID med pseudonym happy sø. 12 mai 2013 23:41

(Skjult ID med pseudonym Marekatt) - sø. 12 mai 22:47

Eller de som forbanner NAV opp og i mente pga for sen utbetaling av div stønader. Sletter slike mennesker jeg.

Skjult ID med pseudonym happydame sø. 12 mai 2013 23:46

@ TS Jeg liker å lese mellom linjene jeg. Jo mer noen er ivrige på å legge ut hvor bra de har det, eller hvor flinke de har vært, jo mer tenker jeg at alle de andre timene i døgnet har de det ofte heeeeelt motsatt . Det er jo som oftest ytterpunktene eller de spesielle tingene en legger ut der. Eller de ytterst få tingene er gjør som en kan høste noe ros av.

Skjult ID med pseudonym iPodagra ma. 13 mai 2013 01:01

Jeg er heller ikke på facebook, og har heller aldri vært det. Og det er jeg fornøyd med. Hvorfor er det er sært å ikke være der? - Fordi "alle" andre er det??

Skjult ID med pseudonym Alexis ma. 13 mai 2013 01:07

Tror det er veldig mange "Ninetter" både på facebook og andre steder :-)
http://www.youtube.com/watch?v=GzCItbsFW7k

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 13 mai 2013 01:27 Privat melding

Syns folk kan legge ut akkurat det de ønsker på facebook så lenge det ikke er støtende. Hvem tar skade av at folk legger ut hvor lykkelig de er? Syns det er flott jeg. Og hvis noen fargelegger litt på tilværelsen så får de gjøre det. Kan jo hende at det hjelper dem til å ikke fokusere på negative ting.

Jeg legger vel for det meste ut piss, ting som jeg syns er morsomt eller når jeg driter meg ut. Om noen har problemer med det så får de slette meg. Blir jeg irritert over noe på facebook så skjuler jeg innleggene deres. (ikke ofte jeg gjør det da)

Skjult ID med pseudonym tresnitt ti. 14 mai 2013 18:44

@forsøker
Hvem er dem som du reagerer på? Noen som ljuger i forsøk på å fremstå perfekte? Kan jo hende en stor del av dem ønsker å spre glede. Men det kan bli mye av det gode hvis samme saker gjentas for mye. Og alt blir bare fraser.

Skjult ID med pseudonym tresnitt ti. 14 mai 2013 19:36

Jeg er omtrent aldri på facebook, så vet lite om det.
Skjønte ikke om forsøker pratet om der eller her?

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 14 mai 2013 21:52

Spesielt artig med alenemødrene som ikke har gått på skolen på tjue år, engelsk har de kun fått gjennom frustrerte fruer på TV, og oppdaterer minst fem ganger om dagen med all unyttig info man kan tenke seg.

Og når det ikke er flere lykkevers å dele så skal de dikte "lykkediktene" selv, på dårlig engelsk..., skikkelig sjarmerende...:D