Alle innlegg Sukkerforum

er jeg for kresen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kresen? sø. 3 aug. 2008 13:21

Okei, nå er jeg på den femte kvinnen jeg har forkastet etter hun kontaktet meg. Hva damer jeg kontakter angår, vel... det går ikke så bra det heller, men der er det jeg som blir refusert/ignorert.
Jeg er ganske oppegående, har god utdanning, har god jobb, ser greit ut, er høy, trener en god del og er aktiv ellers.
Videre tok jeg meg god tid til å sette opp en ganske god profil, og jeg leser igjennom profiler og personliggjør hvert enkelt hilsen til de jeg kontakter.
Men tilbake til "problemet" mitt: damene som kontakter meg ser ut til å ha en ting til felles, alle prøver å kjede meg til å bli interessert i dem(hva jobber du med, hvor bor du osv.. Dårlig starttema for min del. beklager om noen ble støtt nå, vær så snill og se på det som konstruktiv kritikk) Videre ser det ut som samtlige ikke greier å stave en setning rett, og mange spør meg om ting hvor svaret står åpent i profilen min. Hva staving angår kan det fint være dysletikere. Litt merkelig med så høyt antall,men det er ikke nødvendig med stavetest for at jeg skal bli interessert, sålenge dere kan leve med at jeg kan da tolke noen av ordene feil.
Jeg er høflig og svarer hver gang, men interessen er det så som så med da, jeg kan fint prøve å spice opp samtalen likeså med noen bedre samtaleemner, men funker ikke det så er det enstavelsessvar frem til spørsmålene gir seg.
Jeg er også kresen på at jeg vil gjerne ha bilde i profil eller galleri, men jeg svarer nå profiler som ikke har bilder også, men da ber jeg ganske kjapt om at det kommer på plass.

Er jeg for kresen? Takk for tilbakemeldinger

Skjult ID med pseudonym nordimpuls sø. 3 aug. 2008 13:34

Hva ønsker du at de skal snakke med deg om da, "sex og singelliv"
Hva er bedre samtaleemner?
Er det galt at de prøver "å kjede meg til å bli interessert i dem"", troddde det var det du ville her!
Skriveleifer oppstår fort på tastatur! selv om en er god på rettskrivning!

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 3 aug. 2008 13:35

Noen spørsmål i forb. med et par av dine kommentarer:

Du sier:
"....alle prøver å kjede meg til å bli interessert i dem(hva jobber du med, hvor bor du osv...."

ehhhh ---- mange slike spørsmål er da helt naturlig? De ønsker jo å bli kjent med deg?
...er det måten de formulerer på som blir for kjedelig, eller er det selve spørsmålene?
...om spørsmålene er for kjedelige --- hvilke spørsmål ville du foretrukket å få? Og i hvilken form?

....du kontakter også damer, hvor du ender opp med å bli refusert/ignorert sier du --- hva slags kommentarer eller spørsmål kommer du med til de? Hvordan vinkler du din egen inngangsportal hos de?

Har nok flere synspunkter på innlegget ditt også jeg.....men vi får ta litt etter litt om det er aktuelt.... *ler!

Skjult ID med pseudonym kresen? sø. 3 aug. 2008 13:40

Bloomie
hehe, jeg vet de er naturlige spørsmål, og det er helt greit, men å kun bruke de spørsmålene og gå tilbake til dem på en tiøring når jeg prøver heller å finne ut hva de liker å gjøre, hva som gjør dem glad osv. Det er da det kan bli litt kjedelig for min del når alt de vil fokusere på er hvor jeg bor.

Når jeg kontakter damer på nett leser jeg profilen, tar inn elementer de har skrevet og prøver å starte en samtale utifra det. Som regel er det noe vi har felles jeg går for da.

Hjalp det noe videre?

Skjult ID med pseudonym kresen? sø. 3 aug. 2008 13:43

hehe... got it... jeg er for vanskelig/kresen... I'll be good from now on...;)
Forresten.. jeg ser ikke på sex og singelliv. men en god film... det hadde vært en kul åpning ovenfor meg det:)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 3 aug. 2008 13:43

Det hjalp en hel del -- selvfølgelig, Kresen.

Men jeg tror nok du bare må "venne" deg til disse tingene, som Fia påpeker; det er utrolig vanskelig for mange å skrive kontaktinnlegg. Det vet du egentlig selv --- du forsøker så godt du kan, men blir refusert/ignorert i mange tilfeller.

Legg vekt på at både damene og du forsøker! Sett pris på at du er en av de gutta som jentene kontakter! :-))))))

Skjult ID med pseudonym nordimpuls sø. 3 aug. 2008 14:12

Jeg prover og som du å gripe fatt i det de skriver om seg selv også hvis det står lite, det hender jeg tar kontakt for det, så prøver jeg å få dem til å fortelle litt om seg selv, jobb og hjemmeliv er jo og en del av det så...............
Du likte ideen om "sex og singelliv" sier vel litt det da!

Skjult ID med pseudonym kresen? sø. 3 aug. 2008 14:20

Nordimpuls
Ja, jeg er vel litt sær, og det hadde vært en helt ny approach mot meg. Dessuten kan man jo lese noe ut av hva en person er basert på hva de liker:)
Forøvrig må jeg spesifisere at det er helt i orden å skrive om jobb og hjemmeliv, sålenge en ikke fokuserer utelukkende på det. Men som jeg ser her så er det visst bare for meg å bli mer tålmodig og akseptere det frem til det blir en naturlig overgang til det andre.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 3 aug. 2008 14:26

Tja, Fia. For min del, vil jeg si at om ikke humor kommer fram i løpet av de første par medlingene, er det neppe liv laga for videre kontakt. Hva de jobber med, er fullstendig underordnet dette... :-)

Skjult ID med pseudonym alex sø. 3 aug. 2008 14:27

kresen: Kjør på med det DU er interessert i å snakke om. Blir det dødt er det jo mismatch. Er det vanskeligere enn det?

Skjult ID med pseudonym nordimpuls sø. 3 aug. 2008 14:31

Vi eller jeg (får snakke for meg selv) fokuserer ikke på jobb og hjemmeliv men det er ofte en naturlig overgang eller mellom....til videre "samtale" både her inne og IRL. HAr kun vært i dette gamet et par uker og det er vanskelig. Mye av vår kommunikasjon er kroppsspråk. For min del sier også litt om folk hva/hvordan de lever!
SÅ hvis du virkelig er interssert må du leve med det tror jeg, men ikke i all evighet! ;)

Skjult ID med pseudonym nordimpuls sø. 3 aug. 2008 14:31

Interessert! hehe

Skjult ID med pseudonym kresen? sø. 3 aug. 2008 14:33

alex
Jeg prøver, men så snart jeg gjør det får jeg ett nytt av spørsmålene. Det var derfor jeg satte meg ned og startet denne tråden for å høre folks meninger om dette. Om jeg så bare får være tålmodig og stå ut løpet så får jeg prøve det da:) Å prøve å skifte tema for hvert svar blir ihvertfall galt.
Forresten folkens, takk for rådene dere gir:)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 3 aug. 2008 14:34

Kresen

Alltid hyggelig å komme med råd, vink, egne erfaringer, synspunkter osv, når man har en trådstarter som er åpen for alle type svar! :-)))

Good on you!! :-))))

Skjult ID med pseudonym s sø. 3 aug. 2008 15:05

@Kresen

Velkommen til nerven i nettdatingens verden.

For min del skal det uansett veldig mye til for at jeg fatter interesse for kun tekst og bilder, så i all hovedsak "kjeder" jeg meg i starten på nesten alle samtaler på nett. Men av og til løsner det litt underveis, og et møte i virkeligheten kan gjøre store utslag. Selv er jeg fortsatt litt stuck etter et par dater i vinter med ei latterlig sjarmerende jente, som i utgangspunktet kjedet meg før hun trumfet gjennom et møte.

Glem dette maset om kresenhet. Selv om jeg skulle påstå at du er kresen, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å fire på kravene hjertet og hjernen din har, ubevisst eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 16:07

Hva er det med dette at man tror at man er så kresen så snart man har noen krav? Det heter ikke kresen, det heter (kvalitets)bevisst! Hvis man ikke er bevisst ens egne ønsker og krav, hvordan skal man da kunne finne noen som passer over tid? Dersom hver og en mann som har kontaktet meg siden jeg laget profil her i januar her, skulle fattet min interesse, ville jeg sett på DET som et mye større problem enn at jeg ikke har funnet Drømmemannen ennå. Det skjer når det skjer og om det skjer her inne eller ute IRL er jeg mindre opptatt av, bare det skjer før jeg pensjonerer meg og flytter til Como...:-)

Kresen: "Jeg er høflig og svarer hver gang, men interessen er det så som så med da, jeg kan fint prøve å spice opp samtalen likeså med noen bedre samtaleemner, men funker ikke det så er det enstavelsessvar frem til spørsmålene gir seg."

Hvorfor det? Kan du ikke bare kutte samtalen? Si at du ikke har noen interesse av å snakke med vedkommende, fremfor å kaste bort din egen og vedkommendes tid? Bruk tiden på noe mer verdifullt i stedet - ikke sitt og tygg drøv bare for å gjøre det.

Skjult ID sø. 3 aug. 2008 16:22

@kresen
jeg forstå hva du snakke om...
jeg har også skrivefeil problemer... men på min del er på grunn av språk...
noen ganger en date- eller en kafe sammen med noen nytt kan føles som en INTERVIU .. i stedenfor en hyggelige samtale kan bi litt ubehagelige... var høflig, ærlig og spontan i en samtale har mye å si av en mennesker og er enige at mye av vår komunikasjon er kroppspråk...
lykke til videre..

Skjult ID med pseudonym s sø. 3 aug. 2008 16:33

@Cosmolita

Du skrev det jeg tenkte, men ikke gadd å skrive :)

Bra!

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 16:45

@Skjult ID: Det ER et intervju....:-)

@s: Kult. Tror vi er enige for første gang...:-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 3 aug. 2008 16:47

@Cosmo

La det for all del ikke bli en vane :)

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 17:00

@s - selvsagt ;-)

@Kresen: en ting til.... Sitat: "og mange spør meg om ting hvor svaret står åpent i profilen min." Sitat slutt.

Når jeg får mail fra menn som spør meg om ting som står tydelig i profilen, eventuelt henviser til noe som ikke står der, (fordi de blander meg med noen andre) pleier jeg å gi beskjed om det. Det er lett å avsløre om folk har lest profilen din eller kun sett på bilder og driter i bokstavene. Bokstavene er viktige. Min profil er utfyllende og gir nok et ganske godt bilde av hvem jeg er på godt og vondt. Dersom det ikke kommer NOEN kommentarer om dets om står i profilen min i mail èn, gidder jeg ikke svare engang, for alle som leser profilen skikkelig, har noe å si om det som står der. Har de ikke det, "ser" de meg ikke og da kan det være det samme ;-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 3 aug. 2008 17:02

@Cosmo

Farsken, så min standard opening line " DU R HÅT Å RÅ" funker ikke på deg?!

"Dersom det ikke kommer NOEN kommentarer om dets om står i profilen min i mail èn, gidder jeg ikke svare engang, for alle som leser profilen skikkelig, har noe å si om det som står der."

Tror jeg ikke noe på, SÅ rasjonell er du / vi mennesker ikke :)

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 17:06

@ Cosmolita
Jeg skjønner poenget ditt, og opplever det samme - at det spørres om ting som står nesten med blokkbokstaver i profilen. Men altså...det er en kjensgjerning at menn ikke multitasker særlig bra. Og mange har korttidsminne. Så om de ikke sitter med profilen oppe, vet de ikke lenger stort om hva som sto i den heller...*flire*

Hva svarer du forresten til denne?:
(som indirekte er en kommentar til det som står i profilen. Menn "leser" jo bilder...*ler*)

"Nice pupper!"

;-?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 3 aug. 2008 17:09 Privat melding

"Nice pupper"

"Takk!"

End of?.. :)

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 17:09

@s - "DU R HÅT Å RÅ" er jo helt umulig å ikke falle for.... I'm only human ;-)

Ang. sitatet du kommenterer, så jo; du får tro hva du vil, men sånn er det bare. Rasjonell har lite med saken å gjøre, men vært lenge nok i date-gamet har en del med det å gjøre. Kaste bort tid på noen som ikke mener noe om noe, det gidder jeg ikke :-) Ja, jeg vet at jeg er sær.

Skjult ID med pseudonym s sø. 3 aug. 2008 17:12

@Cosmo

Godt å vite!

Påstanden min er ikke så bastant, men jeg tror uansett det for rette person (ikke nødvendigvis det alle definerer som "den rette", det kan en overlate til andre diskusjoner) å få deg i tale uten å påpeke konkrete opplysninger fra profilen din :)

Jeg har enda flere spissforumerlinger verdt et par bind i litteraturhistorien som garantert hadde lurt deg.

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 17:19

@Amo.......Ha ha ha :-) Jeg ser dine "Nice pupper" og høyner med "mmm, pen jente ja, med store mmmmmmmmm". Fabelaktig.

@s... Jaså? Som hadde lurt meg, faktisk? :-) Hadde vært spennende, du...

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 17:24

@ Cosmo
En av de beste jeg har fått er: Når skal vi gifte oss? ;ø)
(jeg ba forøvrig om betenkningstid...og der er jeg enda. *ler*)

Oki, jeg ser dine "store mmmm", og høyner med "Woaw, du ser leken ut!"
;ø))

@ s
Har du spissformuleringer? Jøss, så overrasket jeg ble nå...;-)
*flire*

Skjult ID med pseudonym s sø. 3 aug. 2008 17:30

@Cosmo

Jeg bedriver kun lurerier.

@A

Kun et par, bare :)

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 17:31

@ s
Luring, altså? ;ø)

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 17:34

@Amo.... Jeg ser lekenheten din og høyner med følgende sitat fra en ung og muligens lovende mann: "DU ER EN FANTASTIKKKKKK.......ENGEL...UNIK....." Det er da hyggelig det. Men jeg er jo så sær at jeg ser ikke hensikten i å være en engel heller.

@s.... Regnet med det...

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 17:39

@ Cosmo
Woaw...du begynner å bli avansert. Oki..jeg går All In med denne: "Bare spør om det du vil, jeg svarer!"
(vi snakker fortsatt om førstegangsmld, ikke sant? Hehe...)

Er du en sær engel? *ler*
Ja, den var jo hyggelig den...;-) Men engel? Tjihi...

:o))

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 17:47

@Amourine - jeg kaster meg gitt. Du skjønner, jeg begynte å lagre de beste meldingene i et eget dokument, men nå har jeg rota det bort! Der forsvant det en del gullkorn (jeg må lete, tror jeg). Ingen vits i å høyne innsats med de vanlige frasene, det blir for kjedelig, he he :-)

Ja, sær, ikke engel, bare sær. Og søt selvsagt ;-)

Skjult ID med pseudonym nordimpuls sø. 3 aug. 2008 17:51

Nå begynnner det å ligne noe, flytt flørtinga hit på forumet. Folk er tydeligvis mer åpne her! hehe.
Slipper frasene iallefall, men kjemien og kroppsspråket................................................................
Kos dere

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 17:55

@ Cosmolita
Vant jeg? Ooops...jeg som trodde jeg spilte av meg skjorta her...*ler*
Jeg har forresten også endel gullkorn liggende...eller hadde. ;-) De slettes jo etter så og så lang tid. Kanskje like greit...hehe.

En søt særing, med andre ord. *flire* Der kjenner jeg meg igjen også...;-)
Men det er jo bare sjarmerende...hehe.

;ø)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 18:37

Mitt svar: Du finnes ikke for kresen.

Skjult ID med pseudonym Joda sø. 3 aug. 2008 18:39

helt klart for kresen!!

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 18:44

For å dra meg inn på tråden igjen; sier meg enig med Zitelle - Nei, du er ikke for kresen. Du vet hva du vil ha og faller for en viss type kommunikasjon, det gjør vi alle. Hvis ikke kjeder de oss. Man skal ikke unnskylde seg for å vite hva man vil ha. My humble opinion.

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 3 aug. 2008 20:01

Jeg vet jeg er for kresen .. vil at alt skal klaffe på første date .. gjør det ikke det ,går jeg stort sett videre .
Det er i noen få tillfeller jeg takker ja til en date nr 2.. vil gjerne finne "the one" ,så jobber med det å gi folk en sjangse til å overbevise meg ..

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 20:06

Hva vil det si å være "for kresen"?

Bunny, er det synonymt med å ikke gi folk en sjanse til å overbevise deg? ;-)

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 3 aug. 2008 20:35

Å være kresen tolker jeg sånn: å forvente at den du møter skal innfri alle dine foventninger... og da at du har ekstra høye forventninger, som jeg har : at alt skal klaffe fra føste stund ...

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 20:39

Tja, er ikke det å skyte en hvit pil etter månen, så vet ikke jeg...:-)
Har du noen gang opplevd det da, Bunny? At noen har innfridd alle dine ekstra høye forventninger?
Hørtes ut som Mission Impossible...
;ø)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 20:42

På den ene siden er det å skyte en hvit pil etter månen, på den andre siden skulle det bare mangle at man tenkte sånn.

Det må da være noe som virkelig trigger deg ved første blikk, første date? Nysgjerrigheten. Sammen med tiltrekningen. Eller?

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 3 aug. 2008 20:46

hehehehe .. du har helt rett ,amourine ;o)

Er redd den udødelige leten etter det som er best kommer til å ende i det jeg absolutt ikke vill ... å forbli singel.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 3 aug. 2008 20:48

Man er forskjellig. Noen må ha DET kicket på første date. For andre er det nok at det vekkes en viss nysgjerrighet. Jeg tilhører den siste kategorien. Det å ha lyst til å lære denne personen mer å kjenne. Oppdage den andres part gode og dårlige egenskaper i tiden etter første date.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 20:50

Neida, det er ikke umulig. Ingenting er...:o))
Og man skal selvfølgelig sikte høyest, basert på det som føles riktig for en selv.
Men i letingen...kan man ikke bli så fokusert på endel kvaliteter og kriterier, at man risikerer å hoppe bukk over noen som kunne vært den Ene? Man snakker vel om nåla i den berømte høystakken her, eller?
:-)

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 3 aug. 2008 21:01

absolutt ... den evige leten etter nålen ... hehehe
Var på date i går ... var veldig hyggelig .. en av de morsomste ... og traff vennegjengen, litt ut på kvelden , som tok meg i mot med åpene armer ... (dette er faktiks snakk om første date )Men drar hjem i tvil ... kan ikke egentlig finne noe som er galt .. men ..

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 21:06

Men Bunny: Hvorfor har man så mange faste kvaliteter og kriterier da - særlig om du faktisk vet om dem selv!?

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 3 aug. 2008 21:13

ja hvorfor ?? jeg spør også Z..
Jeg har vel en ide om hva slags type menn jeg faller for ... men de ender det jo bestandig dårlig med .
Men skal jeg da ta til takke med en jeg kan leve med men som aldri vil "falle" for...vil kunne bli glad i ... men aldri være helt fornøyd med ...

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 21:19

Selvsagt ikke, Bunny.
Men har jeg sluttet med alle disse kravene og kriteriene overfor andre mennesker, så får jeg heller bruke tid på å være et ålreit menneske selv. Dessuten så er jeg slettes ikke så sikker på om jeg virkelig vet hva jeg trenger, hva som er best for meg. Kanskje jeg bare går i opptråkkede spor som jeg lagde for meg selv engang for lenge siden? Kanskje jeg ikke vet mitt eget beste lenger? Eller kanskje det finnes et annet type menneske som ville få meg til å føle meg annerledes enn jeg noen gang har følt meg før?

Nei, kast kriteriene på båten, men uten å senke kravene for egen glede og lykke :-)

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 3 aug. 2008 21:30

Er så enig som jeg kan få blitt ...
Jeg begynner også å tvile på om jeg vet hva som er bra for meg.. Har en tendens til å repertere meg selv når det gjelder menn.

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 3 aug. 2008 21:46 Privat melding

I dag var det en som fikk uttrykt dette på en veldig god måte. Han sa " Tidligere så gjorde jeg alt jeg kunne for å lete etter feil hos potensielle partnere. Brått en dag så forstod jeg at dette var feil! Jeg spurte meg selv hva som var grunnen.
I dag så ser jeg kun etter det som er bra, for det er jo det som teller."

Og dette er så fantastisk enkelt beskrevet. Det er deilig å si at sånn VAR jeg også. Heretter så leter jeg etter det som er BRA i alle :). Og for en flott verden vi lever i! Utrolig hvor mye tid man sløser bort ved å suge til seg negativitet.

Hilsen meg som har lært (og lærer hver eneste dag) at INNSTILLING er ALT :-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 3 aug. 2008 22:00 Privat melding

Jeg tror at når en kun leter etter feil og mangler, er ofte grunnen at en egentlig ikke er så veldig klar for å treffe noen som kan gjøre en forskjell.

Skjult ID med pseudonym mann29 sø. 3 aug. 2008 22:21

Veldig enig med kit. Å lete etter feil og mangler er jo egentlig en slags beskyttelsesmekanisme, og dersom man er åpen som person og forandring ikke 'skremmer' så vil man også være mer åpen for andre mennesker?

Skjult ID med pseudonym kresen? ma. 4 aug. 2008 00:31

Hei igjen. Har vært borte en stund nå for å montere opp det nye soverommet mitt.(har nettopp kjøpt ny leilighet så jeg er ofte borte med verktøyskrinet og monterer opp leiligheten rom for rom for tiden. Ett nede, fem igjen.. nei nå ble jeg bare deprimert:P)
Her har det jammen vært aktivitet siden sist.
Får ta en og en ting: for det første, jeg søker ikke etter feil og mangler hos damene. Men hittil har de som har kontaktet meg kun fokusert på å stille spørsmål som hvor bor du, hva jobber du med, o.l. Da mener jeg ikke at dette ikke er legitime spørsmål, men når de stiller kun slike spørsmål og ikke noe annet har jeg hittil kjedet meg. Jeg har da prøvd å fokusere på personen, og rett og slett dra i gang en bedre samtale. Slik jeg ser det er ikke en person definert av hva han/hun gjør og bor, men av hva han/hun har av preferanser, interesser osv. Før jeg møter en person vil jeg vite hvem jeg treffer, ikke lønnsnivå og hvor hun bor.
Hvorfor jeg svarer selv om interessen er lav: fordi jeg gir gjerne folk flere sjangser, kanskje hun som har vært kjedelig hittil plutselig åpner seg og virker mye interessant etterhvert. Derimot, jeg har kanskje hatt litt kort frist for damene til å komme seg over på mer interessante temaer.. Skal ihvertfall prøve å være litt mer tålmodig for å se om jeg kommer litt lengre med dette.
Men da var det tids for å gi seg for dagen for min del.. God natt folkens.

Skjult ID med pseudonym nea30 ma. 4 aug. 2008 00:35

Eller hva med å ta ansvaret for å snu kommunikasjonen, mot det du synes er interessant selv? ;)

Natti natt. Lykke til med nytt krypinn :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 00:38

Kresen?
Jeg følger deg helt på hva du sier. Det er dritt kjedelig å snakke om trivielle ting, og det finnes så mange ting som er mer spennende i mailsammenheng, og som i tillegg er mye viktigere slik jeg ser det.

Forumet er til for å våse og mene litt her og der i større eller mindre grad. Mailvirksomhet er for meg noe annet. Der blir man kjent.
Og det å bli kjent handler ikke om bilmerker, kvadratmeter på stua eller antall utenlandsreiser i året i innledende runde. For meg :-)

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ma. 4 aug. 2008 16:47

Kresen fordi du har avvist 5 damer?
Det er færre enn jeg avviser i uka :)

Skjult ID med pseudonym kresen? ma. 4 aug. 2008 16:57

Hehe... burde du pseudonymet ditt vært ærlighet eller cocky mon tro;)