Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor slutter folk å skrive, når vi liksom er i gang??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Li ti. 14 mai 2013 01:28

Det hender ganske ofte her, synes jeg. Pleier å skrive ganske rett fra leveren, men muligens litt for pyntlig og fint også. Og gir dem ett spørsmål så gir jeg ett tilbake, gir dem ikke spørsmål, gjør ikke jeg det heller. Har det noe å si, skal man stille dem 10 ekstra spørsmål, sånn at de slipper å tenke selv?

Skjult ID ti. 14 mai 2013 01:39

De skriver med noen andre de synes er mer interessante. Så mister de interessen.

Eventuelt, du er for treg. Å skrive lenge med noen fungerer ikke, du må få de ut med på date raskt. Hvis ikke dater de og blir pult av noen andre. Da er jo plutselig ikke du så interessant lenger...

Skjult ID med pseudonym Li ti. 14 mai 2013 01:45

Å spørre etter date for tidlig har funket mindre bra til nå. Da blir det ofte en "jeg vet jo ingenting om deg enda"

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 mai 2013 01:50

De fant vel noen som de synes de hadde en bedre tone eller mer til felles med.

En burde vel kanskje spørre eller hinte om at en ønsker å møtes etter litt meldingsutveksling.
Men det er bare en teori jeg har, for jeg har ingen praktisk erfaring med temaet. :P

Skjult ID med pseudonym Li ti. 14 mai 2013 01:59

@Powpowgutt: Jo helt mulig det, men skriver man ikke med flere om gangen?

Skriver selv etter å ha vært på en date eller to jeg, fordi man vet det kan skjære seg for den minste ting i begynnelsen.

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 14 mai 2013 08:19

Noen ganger ender man opp med å bare prate om vær og vind og løst og fast. Kommunikasjonen dør liksom hen, og man nærmer seg ikke noen konklusjon. Da blir jeg fort lei, mister lysten til å skrive etterhvert.

Noen ganger får jeg en melding som jeg bare ikke vet hvordan jeg skal svare på, og da kan også ting ta litt tid ..

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 mai 2013 09:54 Privat melding

Det er da helt naturlig at samtaler dør ut....

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 ti. 14 mai 2013 10:21

En samtale skal være toveis. Hvis det føles tungt, eller som om jeg drar samtalen alene, da stemmer det ikke for meg. De samtalene som dør ut på grunn av meg, er de som dessverre ikke kan måle seg med flyten i andre samtaler. Jeg er sikkert krevende, men jeg forventer at det legges inn litt innsats. Ikke alle meldingene trenger å være gjennomtenkte og velskrevne, men helheten må oppleves som bra.

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ti. 14 mai 2013 12:07 Privat melding

Hva er svarfristen? :D Jeg er ny her igjen og må varme opp litt først og har det ikke særlig travelt med noe. Tok et par dager før jeg leste en melding og tenkte svare - så var jeg blokkert :D Jauvel, det kan leves med. Men hva er greia med den blokkeringa? Folk er rare. :)

Også tenker jeg at den greia med å spørre dersom den andre spør og slike "regler" blir litt småteit? Er man interessert, prøver man å få igang noe. Ikke alle er like gode til å dra i starten feks. Om man ønsker å gjøre det til en hindring, so be it. Men blir kanskje litt sånn for å kunne si: "dersom det ikke går, er det den andre sin feil"? At noen ikke er interessert, betyr ikke at det er noe galt med en selv, men det er ikke nødvendigvis noe galt med den andre heller likssom. Man prater sammen, noen ganger finner man tonen og prater videre, andre ganger ikke - av ulike grunner. Stopper praten opp, ble det vel ikke interessant nok bare. Eller kanskje er man bare ikke helt der akkurat den dagen. Men slike spill som å bytte spørsmål mot spørsmål osv, høres noe slitsomt ut. Blir litt sånn "dersom du ikke gir, gidder ikke jeg heller" og da skal man ha en god dose flaks for noensinne å komme noe sted. Tror jeg. Som selvforsvar kan det kanskje fungere, men utover det er det ikke mye nyttig vel?

Og folk er her med ulikt utgangspunkt, noen har vært her lenge, noen er nyere, noen har det som førstepri å finne en livspartner, noen ser det som et alternativ, noen vil date først, noen vil bli kjent først, noen vil ha alt, noen vil bare ha sex osv - hva vi ønsker og hvor travelt vi har det varierer, uten at det ene nødvendigvis er mer riktig eller galt enn det andre. Men det påvirker hvordan man opptrer og responderer, vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Li ti. 14 mai 2013 12:51

@perle72: Forsåvidt enig, men det å finne tonen på nett, sånn på en ekte måte, gjør man vell aldri? Jeg gir ihvertfall blanke hvor godt jeg skriver med noen, vet at det eneste som er real, er å møtes. Man vet ingenting utifra å ha skrevet online, det er nå min erfaring.

Ellers godt skrevet:)

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ti. 14 mai 2013 12:59 Privat melding

:) Takk.

Min erfaring er at man kan bli kjent med og lære masse om et menneske ved å skrive med det og. Man kan på et vis til og med lære mer, fordi man da faktisk må uttrykke seg verbalt for å kommunisere. Man møter innsida av hodet, for meg en vesentlig del av et menneske hvertfall. Der finnes ulike måter man kan møtes, og det meste har vel både sine fordeler og ulemper.

Skjult ID ti. 14 mai 2013 13:11

Ser ingen fordeler i å bli kjent gjennom masse skriving. Ikke gidder jeg å utlevere meg og mitt til personer som aldri kommer til å bli min kjæreste, det er nemlig det jeg ser etter.
Kjemi finner man først ut av ved å treffes og for min del må jeg like både det jeg ser og hører.
Hvem som helst kan sitte og dikte her inne..

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ti. 14 mai 2013 13:15 Privat melding

Jau, mennesker er gjerne ulike og ser etter ulikt på ulike vis :) er det ikke fint?

Men dikte kan man forøvrig gjøre nårsomhelst og hvorsomhelst ;)

Skjult ID ti. 14 mai 2013 13:27

@Perle 72
Veldig fint at man er forskjellig!:-)
Har forsøkt brevvekslingsvarianten også jeg, fryktelig kjedelig når man har brukt masse tid på å "bli kjent" med et menneske her inne og det, når man ses, tar 10 minutter å innse at det var helt feil.
Jeg er ikke opptatt av at man skal ha sånn eller slik utseende. Men, det må være noe som fenger i tillegg til det som er på innsiden

Vanskeligere å skjule at man f.eks er 10 år eldre, 30 kilo tyngre og 5 cm kortere når man treffes.
Det er mye dikting og ønsketenkning her inne;-).

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ti. 14 mai 2013 13:35 Privat melding

Og noen tenker at der må være mer som fenger enn utsiden :) man ønsker gjerne en god kombinasjon. Jeg synes det å bli kjent med fine folk kan være fint enten det ender opp slik eller sånn. Og at det er litt kjedelig når det å bli kjent skal forplikte til noe.

Skjult ID ti. 14 mai 2013 13:55

Det var vel akkurat det jeg skrev, i tillegg til..
Skrev også at jeg er her for å finne meg en kjæreste, venner har jeg mange av og får stadig nye IRL.
Får så mye post fra helt uaktuelle kandidater og har ikke mulighet til å sitte å "skravle" for å være høflig. Sier ikke at de ikke kan være interessante personer, men det er ikke vennskap jeg søker og det står det i profilen.

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ti. 14 mai 2013 14:00 Privat melding

Ja :) noen ganger ligger forskjellene i nyansene. Bli kjent og "skravle" av høflighet er to ulike ting. Og vennskap er en viktig del av et forhold for noen.

Skjult ID ti. 14 mai 2013 14:11

Skjønner at vi er grunnleggende uenige og det er greit:-)
Jeg vil også at vennskap skal være en stor del av forholdet, men jeg kan ikke være i et forhold der jeg ikke fysisk tiltrekkes av den andre.
Jeg er ikke typen til å skru av lyset eller kun ha sex under dynen;-)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 mai 2013 14:13 Privat melding

Det er ikke enten eller, men både og.

Skriver man, finner man ut om det grunnleggende finnes tilstede mellom øra. Er det ikke det, har man spart tid med å møtes. Møtes man, kan man finne ut at man har kastet bort ukesvis med tid på noe som aldri kommer til å ta av.

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) ti. 14 mai 2013 14:35 Privat melding

Ulik tilnærming er ikke nødvendigvis grunnleggende uenighet alltid da ;) men det er mulig. De fleste av oss vil vel ha både og, vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 ti. 14 mai 2013 14:54

For meg er det faktisk ganske viktig å bli litt kjent med folk før jeg møter dem. Som Fettberget sa: "finne ut om det er noe grunnleggende mellom øra". Og når jeg leser at noen kun bruker 10 min for å forkaste et menneske, da frister det i alle fall ikke mer å date tidlig/med en gang. Hvis man har funnet tonen skriftlig, men finner ut irl at det ikke er noe gnist, så har man i alle fall en hyggelig samtalepartner og et fint minne:-)

Foretrekker også å finne ut at noen ikke er slik som de har fremstilt seg skriftlig, enn å møte et vilt fremmed menneske som har løyet meg huden full. Vel, dette med å lyve på seg cm, er en løgn jeg har godtatt, så lenge den er innen rimelighetens grenser :-)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 mai 2013 16:08 Privat melding

Kommer vel litt an på hvilke cm du snakker om..... :-)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 14 mai 2013 16:24 Privat melding

Jeg antar det er fordi man enten a) synes at samtalen dabber av og spenningen forsvinner, eller b) at man etter å ha møtt en av de andre man prater med finner ut at man vil legge de andre ballene døde og satse på den man har møtt ?

Eller er jeg langt på vidda nå?

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 14 mai 2013 16:27

Noen ganger lurer jeg på om det samme TS
Har mailet med en for en stund siden og han skrev lange meldinger hver dag og fortalte veldig mye om seg selv. Det var nesten to mouch information, også fortalte han å ha levd i sølibat i noen år osv osv Og så plutselig slutter han å skrive. Vi hadde hele tiden god tone og mailet regelmessig i to uker.
Kanskje han fant ei som er mer interessant, bor nærmere osv meget mulig...vet ikke jeg. Men hvorfor fortelle så mye personlig om du ikke er interessert nok i den du skriver med. Helt meningsløst for meg.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 mai 2013 16:28 Privat melding

Vel, plutselig var han ikke i sølibat lenger.....

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 14 mai 2013 16:38

Ja det håper jeg for han virkelig, kjedelig med sølibat da :)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 14 mai 2013 16:50 Privat melding

Stort sett for egen del er det fordi det hele dabber av, man merker det ikke er noe spennende der lenger og den andre partens svar er sånne høffelige uinteresserte svar. Da er det fint lite poeng å fortsette.

Kan jo også være en del andre grunner, man har truffet noen andre, det siste den andre svarte var noe man ikke liker eller passer med deg. Kanskje kona kom hjem fra ferie? Da hadde han liksom ikke mulighet til å skrive mer :p

Det at noen deler endel og du ikke gjør det samme kan jo fort tolkes av den andre at du ikke er så veldig interessert eller? Evt at han merker dere ikke er like på det området. Ved å holde igjen mye så er det jo ikke så lett å merke seg noen interesse gjennom tekst. Da føler man mer at det blir sånn lett vennskapelig og er man bare på utkikk etter kjæreste og ikke venner så kan man jo heller bruke tid der man føler det er fremgang mot det.

mange muligheter, sånn ca en pr person ;)

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 14 mai 2013 16:57

Hvis jeg har skrevet litt fram og tilbake med flere, og så avtaler å møte en av dem, blir det gjerne til at jeg slutter å svare de andre.....men da har jeg ikke skrevet så lange meldinger da.
Det var en jeg skrev ganske lange meldinger med en stund, og da jg avtalte et møte med en annen fortalte jeg om det.
Men det er nok det som er den vanligste grunnen tror jeg.

(mann 32 år fra Østfold) ti. 14 mai 2013 17:06 Privat melding

sånn personelig funker ikke sukker for meg, vet ikke hvorfor jeg er her inne en gang:D men den beste måten som funker for meg, er bare å gå opp til noen på gaten, i en bar what ever, en person du finner attraktiv, gjøre noe orginalt som ingen har gjort før, gjerne vri om til litt humor, men ikke på en creepy måte. tror når det gjelder slike sider som dette, er det konkurranse, et nummerspill;)

Skjult ID med pseudonym The One ti. 14 mai 2013 17:13

Det er jo liksom litt vanskelig å begynne når man allerede er igang da.

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 14 mai 2013 18:36

Tja rare greier noen ganger...

Han inviterer meg på kaffetreff i melding nr.2.....tre dager senere er han deaktivert (har ikke rukket engang å svare)
Bare dra videre dude , no big deal hehe

Skjult ID ti. 14 mai 2013 19:33

@bokfink-1

Nå skrev vel ikke jeg at det tok 10 minutter å vrake et menneske.
Det var et eksempel på at 10 minutter var nok til å innse at det bilde som var skapt etter at man hadde skrevet mye frem og tilbake ikke samsvarte med virkeligheten.
Da synes jeg at det har vært bortkastet tid. Bedre å sende noen meldinger frem og tilbake og når man får et godt førsteinntrykk gå videre til et kjapt treff. Min erfaring er at kjemi via mail har lite med kjemi IRL å gjøre.
Sier heller ikke at det ikke kan bli en hyggelig samtale, men ny venner er ikke det jeg leter etter her inne, det får jeg på helt andre arenaer.
Mulig det er greit for deg å treffe menn som er langt lavere enn det de har utgitt seg for, for meg er ikke det tilfelle, liker ikke menn som er lavere enn meg(180)

Det er godt vi er forskjellige, jeg gjør det på min måte og trives med det. Andre må bruke tilnærmingen de mener er best for dem:-)

(mann 39 år fra Oslo) to. 16 mai 2013 01:31 Privat melding

Svaret er enkelt : Legger folk til FB og får se de ekte bildene av dem:) Så får det gå som det går...Kall meg kynisk men that's life :) haha