Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig sjekketriks å syte om problemer........

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frustrert sø. 3 aug. 2008 17:55

Jeg har hitill datet 7 menn, og 5 av disse har startet med å fortelle hvor vanskelig de har det i livet enten i form av psykisk sykdom, eller hvor mye de sliter med exen. Jeg er utdannet innen sosialfagene og er en person man lett snakker med opplever jeg. Jeg mener ikke at jeg vil ha en mann som er perfekt, for den mann eller kvinne eksisterer ikke, men jeg orker ikke etter endt arbeidsdag med mange tunge skjebner, starte med en date som trenger hjelp osv. Da vil jeg ha det kjekt. Prate om helt andre ting.

Tenk om det skulle vert omvendt. EKS: Om jeg traff en murer skulle jeg da lagt ut hvor mye jeg skulle hatt murt, Eller en maler..Huff huset mitt skulle vert malt osv..........

Vel kanskje det er bare med som har vert uheldig, og tiltrekker meg en spesiell gruppe menn, men uansett: Det er ikke noe sjekketriks å legge ut om alle sine problemer.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 3 aug. 2008 18:04

Det er ikke noe vanskelig å forstå. Men er ikke dette noe du får et innrykk av i forkant?

Mange sier at de ikke liker å sende meldinger fram og tilbake, men vil møtes så raskt som mulig...
Det er vel medaljens bakside av den metoden!?

Skjult ID sø. 3 aug. 2008 18:06

Så slutt å gå etter utseendet da.

Skjult ID med pseudonym Jente37 sø. 3 aug. 2008 18:25

Tror det er mange men som er sånn jeg. De elsker å snakke om sine fæle og vanskelig ekser, bl.a. Det er så turn off!!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 18:26

Jeg forstår godt hva frustrert kvinne snakker om.
Noen ganger lurer jeg på om det er prosentvis større andel mennesker her inne som er i en overgangsfase. Om det gjelder skilsmisse, jobbskifte, ulike personlige problemer eller vanskeligheter kan nok variere. Jeg har også erfart at det er mange som synes ting er tungt, og jeg har ikke noe omsorgsyrke som tilsier at jeg burde tiltrekke meg de "trengende".

Lilleulv: Jeg tror ikke man alltid kan se dette i mailer. Husk at mange utgir seg for å være den de intenst ønsker at de var........

På en annen side finnes det også fantastiske sjeler her inne som ikke sliter med seg selv, men som bare vil ha kjæreste! :-)

Skjult ID med pseudonym sciroco sø. 3 aug. 2008 18:35

Ja, sån som meg f.eks :-))

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 18:39

I en perfekt verden ville alle her inne ha ærlige hensikter, gi seg ut for NØYAKTIG det de er og ingen ville meldt seg inn her i en overgangsfase/på rebound/for å skaffe seg oppmerksomhet pga dårlig selvtillit. På den annen side: I en perfekt verden ville vi ikke hatt behov for Sukker, for alle ville jo hatt kjærester fra før... Doh! My bad...

Men Frustrert, skjønner nøyaktig hva du mener. Jeg har vært der og det er SÅÅÅ turn off. Jeg har null, zipp, zero interesse av å sitte og høre på bullshit om en kjip eks. Jeg mister interessen fortere enn jeg rekker å drikke opp isteen.

Skjult ID med pseudonym alex sø. 3 aug. 2008 18:41

Ikke vanskelig å forstå at mange sliter her inne. Er livet tungt som én, blir det vanskelig å bli to. På sukker finnes de som er mellom to forhold i tillegg til de som aldri vil få noen forhold. Trist.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 3 aug. 2008 18:47

hey...er det flere enn meg altså? hehe...

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 19:04

@ Frodoen
Som legger ut om problemene sine, mener du? *ler*

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 19:05

Btw...veldig sjarmerende å høre på utredninger om personlige problemer og eks`er. Supernice!
;ø))

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 3 aug. 2008 19:06

hehe...følte meg litt truffet her av en kommentar fra en viss kvinnelig debattør her, amourine... ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 19:52

Hehe...PMS, Frodoen? Ikke ta alt personlig, vettu...*ler*

Men jeg skjønner TS godt...det er utrolig frustrerende å skulle innta psykologposisjon på date.
Tror du det har sammenheng med at du jobber med det? at du har en egen evne til å få de til å føle den type tillit og betroelsesbehov? Noen mennesker har jo den egenskapen...ser jo Z nevner på det også. Jeg har opplevd det tidligere, men jeg har "skrudd" av den kanalen. Mulig jeg er blitt litt for kynisk? Hmm...
:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 20:00

Jeg er også skrudd av, Amourine.
Om man ønsker å føle sin egenverdi gjennom å ta seg av mennesker, er verden full av mennesker som trenger dem! Jeg vil ikke.

Likevel mener jeg at på samme måte som jenter på 130 kg fornekter sannheten, vil også menn kunne fornekte sannheten om hvor tøffe og sterke de egentlig er ved å fremstille seg selv som den de ønsker å være eller den de engang var.

Skjult ID med pseudonym Frustrert sø. 3 aug. 2008 20:10

Ja, jeg tror nok jeg har den evnen til å innta en rolle som gjør at den andre lett utrykker sine "svake" tanker. En av disse datene ble så personlig at jeg etter 2 timer måtte si stopp. Jeg ble rett og slett sliten. Jeg mener ikke at jeg ikke vil hjelpe mennekser som sliter ,og hadde det vert kjæresten min som fikk et problem. Klart jeg hjelper, men ikke i en dateprosess. Det blir ikke rett, og som jeg sier i startinnlegget mitt: Hadde jeg truffet en håndtverker og brukt to timer av daten til å syte over alt jeg skule hatt fikset tror jeg nok mannen hadde stukket av også......

Ser det er en lengre oppe her som sier "ikke gå etter utseende da" Hallo skal jeg finne en lite atraktiv (for meg) person jeg da, bare for å slippe unna slike terapisamtaler. Det er vel ikke bare pene menn som sliter :))

Nei, jeg må nok finne en strategi selv, kanksje jeg ikke skal si hvilket yrke jeg har....Får finne en løsning på saken ;)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 20:16

Frustrert.
Om du finner en som snakker om egne problemer i 2 timer på første date, synes jeg saken virker ganske klar:
Det skal ikke bli dere. Han eier jo ikke antenner og ser ikke deg overhodet i sin druknede situasjon av egne behov. Helt seriøst.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 20:17

@ Frustrert
Kan det være en idè å ta kortere treff? Og være tydeligere på at du ikke orker denne type samtale?
Eller er du for snill...så du unngår å "såre" noen?
Skulle være unødvendig å ty til hemmelighetsholdelse...for å slippe, mener jeg. :o) Men jeg forstår godt hva du sier...

:-))

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 3 aug. 2008 20:18

Jeg vet at jeg ødela et første møte selv en gang med egne problemer jeg var opptatt av da. Fort gjort når man er opptatt av noe/midt oppe i noe. Men svært lite attraktivt. Vet det. Burde antakelig ikke gått ut da. Tanken var jo å få noe annet å tenke på, men om man bare fortsetter å tenke på/snakke om disse tingene, så kjeder man mennesker - ja nettopp, fortere enn de har drukket opp isteen... :-)

Skjult ID med pseudonym Cosmolita sø. 3 aug. 2008 20:26

@Lilleulv - Jepp, gjorde den feilen en gang selv, men hørte heldigvis ganske kjapt at jeg satt og var en sytebøtte. Så da tok jeg meg selv i nakken og foreslo at vi skulle bytte ut cafèdaten med en tur rundt i terrenget i stedet. Det øsregnet og ingen av oss hadde regntøy, så jeg/vi fikk fort andre ting å tenke på enn mine navlebeskuenheter, ha ha :-) Ble til slutt en veldig koselig og morsom date! Etter det har jeg ikke gått på date hvis jeg har hatt en dårlig dag, et problem jeg er opptatt av eller vært på feil sted i syklusen (ha ha:-)), for da har denne jenta best av å være hjemme. Foretrekker personlig at de jeg skal date følger samme prinsipp, men eh... det kan man desverre ikke kontrollere.

Skjult ID med pseudonym Pleiaren sø. 3 aug. 2008 21:07

Eg er sjukepleiar sjølv, og synst det kan vere slitsomt å høyre om sjukdommar på fyrste date... "Dette er kva du vil få om du fortset og date meg", liksom.... hehe...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 3 aug. 2008 21:14

Alle vil vel helst møte mennekser med mye overskudd som kan gi noe framfor at man må gi så mye selv... Kan ikke være noe krav at alle har det tipp topp bestandig, men alt med måte...

Jeg tror litt av trikset må være å minimum forsøke å få en balanse i hvor mye hver og en snakker. Mener ikke måling med eggeglass, men om man har snakket om seg selv i en time, og den andre reiser seg og sier; tror det er på tide å ta kvelden, da har man bommet!

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 21:19

Det er en grunn til at vi er utstyrt med 2 ører...og 1 munn.
:o))

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 3 aug. 2008 21:38

Sant nok, Amourine! :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 22:11

*ler*
Men jeg har jo ikke ører...er jo gullfisk. (Var det meg du mente, forresten?)
;ø)

Skjult ID sø. 3 aug. 2008 22:16

Kanskje Amourine og kit001 burde datet litt???

det ligger liksom i kortene at en flirt hadde vært på sin plass!

Blunk-blunk..

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 22:16

Hm, skal jeg være helt ærlig nå...så føler jeg meg faktisk ikke truffet. ;-)
Selvfølgelig ikke på syting. Og jeg snakker heller ikke på inn - og utpust.
Men om du opplever meg som en skravlekopp...må jeg jo ta det til etterretning....*s*
;ø))

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 3 aug. 2008 22:27

Sant nok...:-)
Men jeg mener faktisk jeg er bedre på å bruke ører enn munn. Prøver å være det bevisst, i alle situasjoner...:-)
Og opplever også å ikke komme til orde mange ganger...så... Jeg er nok ikke den verste. :-)) Men jeg kan jo alltids bli flinkere.
*s*

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 3 aug. 2008 23:13

En ting er at det er irriterende å høre på noen som sutrer. Men jeg mener det store problemet er at den som sutrer og klager er i en så negativ modus at hun ganske enkelt ikke er attraktiv i det hele tatt. Man vil treffe blide, positive folk som gjerne har litt tro på seg selv og som kan glede seg over at glasset er halvfullt og ikke sutre over det halvtomme glasset.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 23:15

Applaus for siste taler!