Alle innlegg Sukkerforum

Treffes igjen? Si gjerne nei. Men si noe!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jadda on. 15 mai 2013 17:27

Hadde nylig en hyggelig date med en mann herfra. Jeg skrev raskt at jeg gjerne ville treffe han igjen. Ikke noe svar. Meldingen ble lest og dagene går. Det er en høflig, velutdannet, velartikulert voksen mann vi snakker om.

Jeg skrev til slutt at jeg var overrasket over at han brukte stllhet som kommuniaksjonsmetode. Han beklaget, men ville blant annet ha unna en annen date først før han svarte. (Haha... poeng for ærlighet her i alle fall) Og dessuten sa magefølelsen hans at det nok ikke ble oss to... Han var såå lei for å måtte skuffe og såre meg...

Haha, Unnskyld at jeg ler. Det høres ut som det at jeg vil møte noen igjen betyr at jeg har bestemt meg for at det skal bli oss. Det er jo så langt fra sannheten som det er mulig å komme. Jeg har bare bestemt meg for at det var hyggelig nok til å ta et møte to og bli litt bedre kjent. Såret og skuffet? Nei, vet du hva. ;-)

Men skuffet over å ikke få en form for tilbakemelding? Jepp. Så til dere alle: Når noen gjør seg sårbar, er oppriktig og sier de vil møte deg igjen, så svar! Si nei, si ja, si at du er usikker, si hva som helst - men ikke overse og la andre gå å vente og gjette. Tror ingen liker å få the silent treatment. Så hvorfor utsette noen for det?

Skjult ID med pseudonym humor123 on. 15 mai 2013 17:32

Hehe ikke sant. Var vel ikke akkurat noen bryllupsinvitasjon du sendte!
Er mye bedre å bare si at dessverre, det blir ikke noe mer enn å bare la det være. Men så er vi forskjellige da så.
Silent treatment er vel den verste måten man kan velge i grunn. Og den sårer stort sett mer enn å bare si at det blir ikke oss.

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi on. 15 mai 2013 17:48

@TS

Jeg fikk hakeslepp nå, fatter ikke at det er mulig....
Har fått noen sånne svar fra ett par jeg har datet også, noen menn tror virkelig mye om seg selv.
Bare fordi man sier at en er villig til å treffes igjen, betyr IKKE at man er hodestupt forelsket...

Tror jeg holder meg til wf @humor123...

Skjult ID med pseudonym _smilet_ on. 15 mai 2013 17:51

Synes @humor er særs treeeg i wf om dagen.. :/ er det silent treatment?

Skjult ID med pseudonym Marekatt on. 15 mai 2013 18:19

Har opplevd silent treatment selv. Utrolig frustrerende og umoden måte å si nei på. Bedre å få en kjapp avklaring uansett hvor negativ den er, enn seigpining med "silent treatment"

Skjult ID med pseudonym humor123 on. 15 mai 2013 18:33

haha @smilet! Silent treatment, leste du ikke ordet du skrev på kryss nedover, var ikke pent altså :p

Skjult ID med pseudonym Jente33 on. 15 mai 2013 18:34

Det samme gjelder igrunnen om man ikke har kommet så langt som til date, men sendt meldinger og chattet. Plutselig bare stille, utrolig irriterende. Vi er vel såpass voksne at folkeskikk var en del av barnelærdommen?

Skjult ID med pseudonym _smilet_ on. 15 mai 2013 18:35

@humor.. hvis du passer nå, så kan jeg gjøre det penere :)

Skjult ID med pseudonym humor123 on. 15 mai 2013 18:38

haha

Skjult ID med pseudonym happydame on. 15 mai 2013 18:40

Om vi er så voksne, så burde vi vel lært oss for lenge siden at silent treatment er det enkleste og mest universielle svar på null/for liten interesse?

Skjult ID med pseudonym Livet on. 15 mai 2013 19:03

Tydeligvis ikke alle som vil ha svar heller. Prøver å svare alle henvendelser. Hvis jeg ikke synes dama passer meg, sender jeg et høflig avslag. Men jeg har opplevd svar som at : "hvorfor svarer du da, det kunne du ha spart deg for".

Merk at dette gjelder etter en førstemelding, ikke etter at det har vært date inne i bildet... Men det tyder jo på at ikke alle vil ha tilbakemeldinger når de er negative.

Skjult ID med pseudonym ur on. 15 mai 2013 20:57

Problemet med silent treatment er vel at man ikke vet helt når det bare drøyer med svaret og når det går over til å bli "null interesse"...

Skjult ID med pseudonym Jadda on. 15 mai 2013 21:57

Fint om denne tråden kan ta for seg å bli stille ETTER at man har møttes.... Er det virkelig mange som har opplevd det? Det har skjedd meg før også nemlig. Flere ganger. Men nå var det en slags direktør jeg hadde masse til felles meg og som virket særdeles oppegående. Så da blir jeg litt satt ut av sånn oppførsel. Både av stillheten og av troen på at jeg er fortapt i han... haha.

Skjult ID med pseudonym Eleni on. 15 mai 2013 23:14

Jeg har opplevd dette noen ganger. Tilsynelatende ressurssterke menn, bedriftsledere etc.

Jeg synes det er rart at man ikke kan gi beskjed om at man ikke vil treffes mer/ha mer kontakt, etter å ha møttes èn gang eller fler.. Så da synes jeg plutselig ikke at de fremstår så ressurssterke lenger..

Skjønner bedre at samtaler på mail kan renne ut i stillhet.

Skjult ID med pseudonym durrr on. 15 mai 2013 23:19

opplevde å bli spurt på andre date forrige uke ("ring meg på fredag, jeg har lyst til å treffe deg i helga"). Ringte på fredag, ingen svar. Søndag kveld får jeg sms : "hei, det var ingen gnist mellom oss. Så det kan nok ikke bli noe mer"

Stillhet er kanskje bedre enn å spørre ut på date #2 bare uten grunn og deretter ditche det? :P

Skjult ID med pseudonym Eleni on. 15 mai 2013 23:32

Synes ikke det er står mellom de 2 alternativene, men enig i at det er helt håpløst gjort.

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) on. 15 mai 2013 23:53 Privat melding

Ignorering er sjelden godt for noe.

Skjult ID med pseudonym Jadda to. 16 mai 2013 10:59

@Durr... Ja, uff den er nesten verre. For da setter du av tid i tillegg. Du reiser ikke på hyttetur hvis en du liker sier han vil treffe deg i helgen. Jeg tenker at da må han gi beskjed senest fredag om endring eller gjennomføre. For såå ille kan det jo ikke ha gått når man sier noe sånt? Av og til fanger bordet og man må stå for det man sier, tenker jeg. Er jo bare å takke for seg etter neste møte om man vil det da. Bare å si fra på en ordentlig måte...

Skjult ID med pseudonym Alexis to. 16 mai 2013 11:35

Dette skjer så ofte at jeg trodde nesten at det var helt vanlig at voksne velutdannede og tilsynelatende oppegående menn avslutter kontakten på denne måten. Uansett om han har hintet om date to eller ikke i løpet av første date. Er det skuffende å se at så mange oppførere seg slik? Ja, helt klart, men det forteller ihvertfall at det er greit at det ikke ble noen andre date for om han har en slik holdning så er han er ikke verdt tiden min. Så når det kommer ei mld 2-3 uker etterpå og han lurer på om vi kanskje kan treffes igjen og plukke opp tråden der vi avsluttet sist (for det skjer faktisk overraskende ofte!) blir det bare patetisk.
Har alltid lurt på om det finnes jenter som finner seg i slikt, i og med at det er så mange menn som gjør dette.

Skjult ID med pseudonym durrr to. 16 mai 2013 14:56

@Jadda
Jeg satte ikke av tid, men det var bare merkelig. Hun kunne jo helt fint ha angret seg allerede på fredag og sagt nei når jeg ringte. Det var bare at hun brukte hele helga på å ignorere og så si ifra :P

Skjult ID med pseudonym Jadda to. 16 mai 2013 15:35

Jeg finner meg ikke i at de blir stille uten å si fra hva jeg synes om det. Da får jeg i blant svar - som nå. Men det er for lettvint at det skal bli stille fra min kant også når de ikke responderer. Jeg irriterer meg mindre etter at jeg har sagt hva jeg mener. Og de har godt av å høre at de ikke oppfører seg bra. For nå snakker jeg om menn som har et bilde av at de selv oppfører seg helt supert...