Alle innlegg Sukkerforum

Veldig seriøs eller mest ute etter gøy og kos?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig fr. 17 mai 2013 19:07

Jeg lurer veldig på om det fins personer her inne som faktisk ikke er ute etter et forhold, men kun en morsom flørt og digg sex? Jeg har selv nylig kommet ut av et forhold og er hovedsakelig ikke ute etter noe nytt. Men jeg laget meg allikevel profil her fordi jeg føler at sukker er en fin side om man er litt kresen og har høye standarder sånn som meg. Selv om jeg bare vil ha det litt gøy, vil jeg ikke at det KUN skal dreie seg om sex heller. Kjemi på andre områder som gjør at man kan ha litt dypere samtaler er også viktig for meg. Om man har den slags kjemi blir ofte sexen bedre også, føler jeg. Er det noen andre her som er ute etter det samme eller tenker på samme måte som meg?

Skjult ID fr. 17 mai 2013 19:21

@TS
Hvorfor i alle dager la du ikke inn en profil på en av de utallige nettstedene som tilbyr nettopp det du søker??
Forstår ikke poenget med å legge ut noe her, du møter kun likesinnede der, har ei venninne som bruker ett av de stedene da hun som deg er ute etter sex og litt prat:) Funker som bare rakker'n.

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig fr. 17 mai 2013 19:34

Jeg har jo sett meg litt rundt etter andre slike nettsteder, men jeg føler at det ofte ikke er en høy standard på menneskene der. Som sagt så er jeg ganske kresen, også når det kommer til sexpartnere. Jeg har faktisk funnet noen likesinnede her, men det er vel heller sjeldent. Hva er navnet på den siden? :)

Skjult ID med pseudonym _________ fr. 17 mai 2013 19:38

TS: Nesten flertallet er åpne for det, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym bareflørt fr. 17 mai 2013 19:57

Jeg skjønner veldig godt hva du mener "nysgjerrig", og er egentlig her inne av samme grunn som deg.

Skjult ID fr. 17 mai 2013 19:58

cupido. åsså den mye omtalte utroskapssiden. Husker ikke helt hva den heter. Men går vel an å google det.
Er jo bra du har funnet noen likesinnede, da trenger du vel strengt tatt ikke lete så hardt da:)
Er jo ikke spesielt moro for der av oss som har betalt for medlemskap, med tanke på at dette liksom skal være seriøst, å få besøk inn på profilen som hinter om sex. Jeg for min del blir irritert av det, da jeg tenker at, om jeg ønsker den type kontakt da kjøper jeg et medlemsskap der alle er ute etter det samme. Men så lenge du er åpen med dine intensjoner i profilteksten din så er det vel helt ok. Gir jo oss som ikke er ute etter det, mulighet til å blokkere.
@_________: Hvordan i alle dager kan du si at nesten alle her er åpne for det? Er vel ganske enkelt å legge inn det som søkerkriterie. Flørt og uforpliktende forhold. Da dukker vel de opp.

Skjult ID med pseudonym Erik_78 fr. 17 mai 2013 20:04

Jeg er defintivt åpen for litt kos, hygge og sex inntil det som blir min fremtidig kjæreste dukker opp! :-)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 17 mai 2013 20:08

Håper du vertfall er ærlig i hva du søker da ts. Møkk lei sånne luringer.

Skjult ID med pseudonym bareflørt fr. 17 mai 2013 20:13

Skjønner ikke helt at man blir irritert av folk som hinter om sex. Er ikke det en del av flørting og dating da? Selv seriøse forhold dreier seg jo i stor grad om sex. Er heller ikke fan av menn som forteller meg størrelsen på utstyret sitt og sånn, men hint er jo bare koselig. De som er for grove for min smak, blokkerer jeg bare. Og slike menn finner man på alle arenaer, og får bare ta de for det de er:-).

Skjult ID fr. 17 mai 2013 21:25

@bareflørt
Vi er jo forskjellige alle. Derfor er det vel en ide å bare respektere de som ikke ønsker den type fremstøt( hehe) i et forsøk på å oppnå kontakt. Er jo ikke normen generellt å gå rett bort å tilby godsakene IRL.
Men jeg er for å være ærlig. Så si det gjerne med en gang eller skriv det i profilen:) Så kan jeg blokke. Problem løst:)

Skjult ID med pseudonym bareflørt fr. 17 mai 2013 22:45

Jepp, her er alt fritt tolket ser jeg.....

Skjult ID fr. 17 mai 2013 23:23

@bareflørt
Forklar deg heller, istedefor å sure

Skjult ID med pseudonym bareflørt lø. 18 mai 2013 00:07

Mener bare at det er langt mellom det første innlegget, hvor personen snakker om et uforpliktende forhold til en man liker og har kjemi med (og for å få kjemi må man først bli kjent) og til kommentaren om at man skal gå rett bort til noen å tilby godsakene. Forventet ikke at alle skulle ha samme mening her, men kan være greit å holde seg til det som faktisk blir sagt og ikke legge ord i munnen på noen ;-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 18 mai 2013 00:28 Privat melding

Så lenge det er DET du er ute etter og er ærlig om det i profilen, ser jeg overhodet ikke problemet (og tror dessuten det er SVÆRT mange andre som tenker i samme bane). Når det er sagt, kan du ihvertfall blokkere meg, dersom jeg skal være like ærlig.

Skjult ID med pseudonym Escrime lø. 18 mai 2013 00:29

...dersom du er dame da, men akkurat det sa seg vel selv? :-P

Skjult ID lø. 18 mai 2013 00:31

Nå var det en meningsutveksling som førte til kommentar om å tilby godsakene.
Løsrevet ser jeg at kommentaren kan oppfattes spesiell. Men å komme påstander om fri tolkning, samt å legge ord i munnen... Er vel ærlig talt å dra det vel langt:) Om @bareflørt ikke er enig eller ser det på samme måte betyr det ikke at det er en usannhet.. OG omvendt. :)

Skjult ID lø. 18 mai 2013 00:37

@bareflørt
Er ikke alle som bruker sex som måte å finne ut omm det er khemi el ikke. For min del bruker jeg samtalen. Er uinteressant å ha sex med en person jeg kanskje kan komme til å finne ut om jeg har kjemi med. Vi tenker ulikt, dette er noe alle bør ta høyde for, og respektere. Ærlighet er viktigst her. Jeg gir blanke i hva andre holder på med, bare skriv det i profilen å gi f.eks meg sjanse til å "sile" deg bort uten unødvendig mye gnisninger.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 18 mai 2013 00:42

Jeg har seriøst behov for en klem. Hver morgen og kveld.

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 lø. 18 mai 2013 01:03

Nattaklem til bønna :-)

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 18 mai 2013 01:05

:-)

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig lø. 18 mai 2013 01:52

Oi, her var det mange svar! Mange poengterer at ærlighet om hva man søker er viktig, og det er jeg selvfølgelig helt enig i. Jeg er ikke den som går rett bort og "tilbyr godsakene" (som noen skrev her) eller skriver noe veldig rett ut i første melding, men om en leser profilteksten min skjønner en fort at jeg ikke primært er ute etter et langvarig forhold akkurat nå. @bareflørt.. Jeg liker det du skriver og kunne nesten ikke sagt det bedre selv. Du forstår meg :)

@Escrime.. Jeg er dame ja.. Eller jente. Og takk for tipset, men du er nok litt i en annen aldersgruppe enn det jeg søker, nå som vi er ærlige her mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig lø. 18 mai 2013 02:04

@Pseudonym (19:58)
Jeg har faktisk også betalt for medlemskap og føler at jeg har like mye "rett" til å være her som deg, selv om vi søker forskjellige ting. Og dessuten er jeg også åpen for et forhold om jeg føler at den rette dukker opp, men det må være en veldig spesiell person! Jeg kan alltids trenge flere venner og bekjentskaper også, siden jeg er ganske ny i Oslo og ikke kjenner så mange i byen. Så jeg søker like mye venner som noe annet. Du skriver også om å være åpen og ærlig i profilen, og det er jeg helt enig i at man skal være!

(mann 47 år fra Oslo) lø. 18 mai 2013 02:23 Privat melding

Hehe, fair enough. :-)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 18 mai 2013 02:47 Privat melding

´høy standard på menneskene der´...

You sound like fucking Goebbels..

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig lø. 18 mai 2013 02:56

Vet du hva, @Angusmac, den kommentaren der fortjener egentlig ikke noe særlig svar tilbake. Tipper du er en sånn person som skal kverulere på alt uansett. Aller første gang jeg har blitt sammenlignet med en slik person hvert fall.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 18 mai 2013 10:35 Privat melding

Jeg syns det er helt fair å tenke slik. Hvis en føler at nettdating er stedet for å flørte så hvorfor ikke. Jeg gjør det selv av og til, pga. Nysjerrighet ovenfor nye mennesker. Det skal sies at hvis jeg kun hadde vært ute etter sex, hadde jeg aldri vurdert å bli medlem her.

Skjult ID lø. 18 mai 2013 10:54

Så lenge man er ærlig om intensjonene.. Men å bedrive ett spill, for så å avsløre de virkelige intensjonene, det er denne type medlemmer jeg hadde kunne vært foruten. Det er denne type medlemmer jeg kunne ønske respekterte det faktum at dette primært ikke er et nettsted UTELUKKENDE for sex-treff.

Jeg har vært medlem her ca 5 mnd. Og har ikke tall for hvor mange henvendelser jeg har fått fra mindre seriøse aktører. Godt gifte menn ute etter spenning, der de tenker jeg er egnet til å bruke til akkurat det. Jeg blir både skuffet og såret over å bli holdt for narr og forsøkt brukt for at en fremmed skal få dekket ett behov de selv har. Det er dette jeg finner vanskelig å akseptere.

@Nysgjerrig
Det bør komme KLART fram av profilteksten hva du er ute etter. HInt er ikke godt nok. Det er ikke det samme som ærlighet.
Videre vil jeg si at jeg er heller ikke i utgangspunktet ute etter å hoppe inn i en relasjon umiddelbart, men jeg ønsker heller ikke bruke dette stedet til å finne en elsker, kall det gjerne ett tidsfordriv. Om det er ønskelig så finnes det vel nok av tilbud IRL. Noe jeg skulle tro det gjelder deg også. Det er også en ting jeg finner mistenkelig, for om du klarer å hale i land ett ligg her, så forstår jeg ikke at du ikke kan gjøre det IRL.

Vi har nok forskjellig syn på dette.

Skjult ID lø. 18 mai 2013 11:01

@Nysgjerrig
Ja du har betalt, ja du har like mye "rett" til å være her.
Men du har ikke rett til å presse dine seksuelle behov på de som ikke ønsker å begynne i den enden. Dette gjelder jo ellers i samfunnet, så også her.
Som sagt, så lenge du er klar og tydelig, altså ærlig mht dine ønsker er det greit. Ikke svake antydninger i profilteksten, men ærlig og rett fram.
IRL på byen finner jeg det langt mer akseptabelt om gutten spør om jeg er ute etter ett ligg, da kan jeg enkelt skyfle han videre uten noe om og men. En ærlig sak det synes jeg. Det er det fordømte, latterlige spillet jeg er lei.

(mann 50 år fra Akershus) lø. 18 mai 2013 12:23 Privat melding

Målet mitt er å få noen å dele livet med.

Så møter man mennesker. De blir til personer. De får navn.

Toner klinger.

Om det blir sex eller vennskap eller begge deler er jo vanskelig å si på forhånd.

(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 18 mai 2013 13:00 Privat melding

Jeg er ute etter et seriøst forhold ellers hadde jeg ikke vært her på sukker:-).

Skjult ID med pseudonym bareflørt ma. 20 mai 2013 12:59

Jepp, vi forstår hverandre @nysgjerrig :-). Skulle gjerne visst hvem @Erik_78 er, he he.

Skjult ID med pseudonym 8/10 ma. 20 mai 2013 13:31

TS: provokasjon

(mann 54 år fra Sør-Trøndelag) ma. 20 mai 2013 13:39 Privat melding

@nysgjerrig
"........ jeg føler at sukker er en fin side om man er litt kresen og har høye standarder sånn som meg."

Skriv det i profilteksten også, så luker du ut masse personer med en gang...

Skjult ID med pseudonym thomm ma. 20 mai 2013 17:19

liker tanken din og er fra oslo selv. hva med å dra ut å spise el finne på noe en dag??

Skjult ID med pseudonym thomm ma. 20 mai 2013 17:25

liker tanken din og er fra oslo selv. hva med å dra ut å spise el finne på noe en dag??

(mann 36 år fra Vest-Agder) ma. 20 mai 2013 17:52 Privat melding

(SkjultID): "Jeg har vært medlem her ca 5 mnd. Og har ikke tall for hvor mange henvendelser jeg har fått fra mindre seriøse aktører. Godt gifte menn ute etter spenning, der de tenker jeg er egnet til å bruke til akkurat det. Jeg blir både skuffet og såret over å bli holdt for narr og forsøkt brukt for at en fremmed skal få dekket ett behov de selv har. Det er dette jeg finner vanskelig å akseptere. "

Kan du ikke bare be dem om å reise til h..... da...

Skjult ID ma. 20 mai 2013 19:43

@CellularA
Hehehehe et godt råd du kommer med der gitt. Men hva f...!! TROR du at jeg gjorde da;) :)

Skjult ID ma. 20 mai 2013 19:44

Kverulere kverulere og atter kverulere

Skjult ID med pseudonym CellularA ma. 20 mai 2013 20:26

(Skjult ID): så slutt å syt her da. :)

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 21 mai 2013 09:24

SELVFØLGELIG er det folk som vil ha det Nysgjerrig, du må bare se om, sende meldinger og være ærlig om hva du ser etter, så vil du nok finne noen som passer deg der!

Men så spørs d om du er mann eller kvinne, da går enten oddsen BETRAKTELIG opp eller ned! xD