Alle innlegg Sukkerforum

Må vi kjøre på med fysisk kontakt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dude on. 22 mai 2013 14:52

Hver gang jeg har møtt noen herfra og det har skjedd noe fysisk. Altså kline etc, da er hun mulig å møte igjen, sånn i utgangspunktet. Men hvis jeg bare drar på en date og prater, da er damer nesten aldri interessert etterpå. Altså med null fysisk kontakt. Er damer så avhengige av dette?

Hater å begynne å ta på noen når jeg ikke er sikker på om hun vil:p

Skjult ID on. 22 mai 2013 14:53

Du som er doktor bør vite dette.

Skjult ID med pseudonym perle72 on. 22 mai 2013 14:58

Har ikke noe godt svar til deg, kanskje er mangel på fysisk kontakt konsekvens, ikke årsåk? Men holder uansett med deg i det å ikke begynne ta på noen når du ikke er sikker på om det er ønsket. ;)

Skjult ID med pseudonym reg on. 22 mai 2013 15:04

Regner med at fysisk kontakt er noe som er normalt.
Hvis du ikke ønsker fysisk kontakt, kan du bare sitte bak tastaturet med forum.

Skjult ID med pseudonym Dude on. 22 mai 2013 15:40

DrDude? hvem er det?

@perle72: Nei, men det er da ikke lett å si. Det har funket å spørre om berten ikke vil sitte nærmere eller om ikke er kosete. Men kan bare tenke at dersom det er nei, blir det fryktelig kleint:p

Er bare ikke så god på å skape masser av positive minner bare med prat.

Spørsmålet handler litt om damer forventer at menn bare kjører på? Klart ikke bare kaste seg over ut av det blå, men sånn i det forsiktige.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 mai 2013 15:40

Vel, hvis fysisk kontakt er et "krav" for at en skal bli vurdert til videre treff så kan jeg like greit bare gi opp før jeg har prøvd.
Holder det virkelig ikke at jeg sier at jeg er interessert i å treffes mer for å se hvor dette går?

Skjult ID med pseudonym perle72 on. 22 mai 2013 15:50

Vel, Dude, en grei ting å ha i bakhodet kan være at vi kvinner ikke er noen ensartet gruppe. Så du må nok dessverre bare gå gjennom disse vanskelighetene på nytt hver gang du treffer en ny variant av oss.

Skjult ID med pseudonym Dude on. 22 mai 2013 16:01

@perle72: Dere er ikke det. Bare så ett par snutter med en date guru på nett. Han mente at hvis du ikke hadde klinet med henne etter første møte og vist stor mot. Så var det dårlig odds for å bli husket som noe annet en venn materiale.

Bare tenkte av egen erfaring at det kan være noe i det.

Skjult ID med pseudonym perle72 on. 22 mai 2013 16:04

Ah, det virker som en guru med et noe snevert syn på ting og tang? Men hva vet vel jeg?

Skjult ID med pseudonym Dude on. 22 mai 2013 16:15

@perle72: Godt mulig, ikke vet jeg heller. Men av og til så tror jeg nok at det kan stemme, at vi må våge oss ut på isen. Husker ei jeg møtte, hun jabbet underveis at hun storkoste seg og at det ikke tok henne lang tid for å se at det stemte. Men vi hadde ingen fysisk kontakt og jeg måtte hjem den kvelden. Jeg var nok feig som ikke gjorde mer ut av det. Men kjemien var der, på blikk og prat. Fikk en mega klem når jeg dro og etc.

Men etterpå, svarte hun: "ja vi kan møtes, men som venner"

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood on. 22 mai 2013 17:08

Jeg har opplevd det samme selv. Hvis jeg ikke ligger med jenter som er åpenbart interessert i mer og tilogmed tar initiativ, så ender det som regel i ingenting.

Tror svaret er enkelt, de føler seg avvist. Jenter må ha bekreftelse. Hver gang de treffer deg igjen vil de bli minnet på den ubehagelige følelsen de fikk av å bli avvist.

Noen ganger er det ikke så lett å vite om man er for pågående eller for lite pågående, men begge tingene er like ille :-P

It sucks to be a boy.

Skjult ID med pseudonym Høna on. 22 mai 2013 17:13

Kan godt møte en mann på nytt selv om det ikke var fysisk kontakt på første...
Når det er sagt liker ihvertfall jeg at mannen tar initiativet...
Sikkert i frykt for å bli avvist:)

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood on. 22 mai 2013 17:15

@Høna

Hvis du tok på wiener`n til duden og han sier at du er kul men at han ikke har lyst i kveld, da vil du sikkert aldri treffe ham igjen.

Skjult ID med pseudonym Høna on. 22 mai 2013 17:25

@ DrFeelgood

Joda:) jeg er nemlig ikke så lett å bli kvitt:)

Er vel heller liten fare for at jeg hadde tatt på wienern hans :)

Dere menn er så vanskelige å skjønne seg på.... Ikke skal vi være for lettvinte ikke skal vi være for kostbare.... Faen heller gi meg oppskrifta da slik at jeg kan skaffe meg en mann jeg liker :)

Skjult ID med pseudonym søker on. 22 mai 2013 17:27

Det behøver ikke å være fysisk kontakt. Men mannen må prøve å få fysisk kontakt. Hvis du prøver for så å bli avvist så ser hun deg gjerne igjen, hvis du ikke prøver så har du ikke vist interesse. Det er ihvertfall min erfaring.
Men alt dette blir jo uansett generalisering, kanskje perle72 har rett i at det kan være konsekvens og ikke årsak.

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood on. 22 mai 2013 17:30

@Høna

Det er bra! Det tyder på at du ikke har selvtillits-issues. Bare initiativ-issues kanskje?

Ok, Høna, jeg kan gi deg et råd. Hvis den typiske indirekte i tredje potens kvinnelige måten å kommunisere på ikke fungerer, så bare si til ham det du mener (m.a. direkte kommunikasjon). Gjør det enkelt for ham. Skjønner at det er en lite romantisk og spennende løsning, men hvis fyren er for dritings eller korka til å skjønne hva du mener så er det siste utvei.

Skjult ID med pseudonym Rupert79 on. 22 mai 2013 17:42

Tar man ikke fysisk kontakt på gammel måten. Tror hun enten at du har dårlig selvtillit eller at du ikke finner henne attraktiv. Etterpå blir det bare "var grett liksom, men det var ikke noe gnist" Vi gutter er flinkere til å tenke om hvordan damen er, mens damer er flinkere til å bruke følelsene.

I gitt situasjon, med bare pratekommunikasjon, vi tenker "hun der kan være ganske kul, spennende" hun tenker "han virker hyggelig men jeg kjenner ingenting"

Skjult ID on. 22 mai 2013 17:50

Tulletråd dette...får du svarene du søker dude?

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood on. 22 mai 2013 18:00

Han fikk jo svar.

Spørsmål:
Trenger jenter sex for å få bekreftelse?

X YES
NO
MAYBE

Skjult ID med pseudonym happydame on. 22 mai 2013 18:01

Tror Rupert79 er inne på noe lurt her... :)

Skjult ID med pseudonym perle72 on. 22 mai 2013 18:02

Hva bekrefter egentlig sex da?

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood on. 22 mai 2013 18:08

@perle72

At man er attraktiv og begjært. Etterspørselen etter deg øker, akkurat som etter den norske krona, derfor blir den mer verdt. Det er dersom egenverdien ikke er verdt mer enn papiret den er trykket på.

Derfor bør man gå tilbake til gullstandarden! Egenverdien er forankret i noe håndfast. Selv om etterspørselen faller ned mot null, så er det fortsatt skinnende og vakkert ;-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 22 mai 2013 18:13

Kliner jeg på første date, liker jeg ham enten ekstreeeeeeeeeeemt godt
- eller så er jeg bare klar for noe der og da, og han ser meg aldri igjen.

Begge deler skjer uhyyyyyre sjelden.

Skjult ID med pseudonym perle72 on. 22 mai 2013 18:15

Jeg tror ikke menn og kvinner er så innmari ulike sånn egentlig. Vi er bare alle forskjellige mtp hva vi søker og hvordan vi gjør det. Jeg synes feks det kan være kleint om den jeg møter sitter og vurderer om der bør gjøres fysisk fremstøt eller ikke. Slapp av og ta det litt som det kommer likssom. Synes du signalene er uklare, spør du. Dersom du er interessert nok da. Vær enkel, trygg og direkte. Vis hvem du er, se hvem den andre er. Møt. Vær tydelig.

Skjult ID med pseudonym perle72 on. 22 mai 2013 18:18

Jau, FeelGood, tror jeg går for gull gitt. ;) og dropper hele markedsteorien.

Skjult ID med pseudonym Rupert79 on. 22 mai 2013 18:23

@perle72: BÆÆÆERT! Det nok stor forskjell på menn og kvinner, i disse rollene. Muligens ikke i utgangspunktet, er kanskje samfunnsmessig tillært. Hvis en gutt spørr om hun liker han, vil det ikke være i hans favør etterpå, oftest. Har prøvd det, hvor hun etterpå lurer på om jeg er en sånn som må ha bekreftelse.

Skal komme naturlig ja. Ikke lurt å peile rett på brystene og klemme på rumpa. Og tror heller ikke at sex er nødvendig, men noe fysisk kontakt.

Skjult ID med pseudonym søker on. 22 mai 2013 18:29

Det er da veldig individuelt. Som med alt annet så gjelder det jo å finne en som passer oss slik vi er.
Selv om ikke alle innrømmer det så er nok ikke Z alene med å være slik hun skriver. Det passer veldig dårlig for meg siden jeg liker fysisk kontakt raskt hvis det skal bli noe seriøst. Men det betyr jo ikke at hverken jeg eller Z trenger å endre noe, vi må bare finne en som matcher oss.

Skjult ID med pseudonym perle72 on. 22 mai 2013 18:50

@Rupert79: BÆÆÆRT SJØL! :D Det er nok stor forskjell på kvinner og kvinner og menn og menn og. Jeg liker folk som spør heller enn å lure, man kan jo merke om det kommer fra en trygg kjerne eller av usikkerhet dersom det er avgjørende for noe. Og er det egentlig så innmari gæernt å trenge noe bekreftelse nå og da? Man kan ikke gjette seg 100 % til alt hva den andre tenker og føler - spørre er ofte bedre enn å anta.

Og ja, rør ved hånda feks - trenger ikke gjøre mye mer for å se en reaksjon tenker jeg.

Folk har også ulike intimsoner. Ulike grenser for hvor godt en må være kjent for å slippe innpå fysisk. Sex er en ting. Klemme og sitte i armkrok er noe annet. For noen er det første lettest, for noen det andre. Noen tar begge like kjapt eller seint. Osv.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 22 mai 2013 23:39

det kommer jo helt ann på. Mennesker er så forskjellige at det finnes ingen fasit. Selv syns jeg det er bra med en klem eller ett kyss på 1. date hvis kjemien var der. Jeg er da og en veldig fysisk person i et forhold. Klem er liksom safe uansett. Så kommer det jo ann på kommunikasjonen i ettertid. Den er jo meget viktig. Hvis du aktivt via meldinger osv viser at du liker henne etterpå så burde hun jo forstå at du liker henne. Viktig å ikke la den dø ut for da hjelper det ikke hvor bra 1.daten var. Da dør det ut uansett :P

Det er vell det som er så vanskelig i denne dateverden, det fins ingen fasit! Man kan ta til seg noen råd og tips her og der men til syvende og sist er det opp til deg selv.

og..ikke be om å bli med hjem på 1.date. Det lyser desperat i min bok vertfall...me not like :P

Skjult ID med pseudonym Høna to. 23 mai 2013 03:52

@ DrFeelgood

Takk for gode råd:)
Skal prøve det ut :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 23 mai 2013 10:51

@ søker
Det betyr vel kanskje at du er mer keen på å kysse flere enn meg.
Det er ikke fordi jeg ikke VIL kline liksom. Det er fordi jeg ikke har lyst til å kline med daten jeg treffer.
Og når jeg ikke har lyst, vet jeg at han ikke er noe for meg. Og da trenger jeg jo heller ikke å "prøvekjøre" klinemåten til fyren før jeg bestemmer meg for om jeg er interessert eller ikke.

Noen kliner for å sjekke om det er noe kjemi der og om de har lyst til å utvikle noe videre.
Jeg merker ærlig talt dette etter 30 sekunder stort sett. Heldigvis kan jeg likevel bli overrasket :-)