Alle innlegg Sukkerforum

Noen danseglade herrer her inne?

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Oslo) on. 22 mai 2013 23:17 Privat melding

Jeg lurer på om man kan finne seg en dansepartner her inne? Jeg har prøvd meg før, og da ble det så som så....endte med at jeg måtte danse alene og kavaleren stod og så på meg på sidelinjen. Tror nok det ble litt for etnisk/eksotiske rytmer for ham. Men det er kanskje noen som kunne tenke seg å være med meg ut og danse til helgen?

(mann 34 år fra Oslo) on. 22 mai 2013 23:23 Privat melding

Haha. Jeg må få synes synd på den stakkars fyren, han følte seg sikkert litt flau. Hva hadde dere planlagt å danse? Og hvilken dans ble for utfordrende for han?

(mann 37 år fra Hordaland) on. 22 mai 2013 23:28 Privat melding

åhh, minner meg om da jeg ble lokket med på salsakurs. Hadde jenta i en sånn, Titanic moment, der fremme på baugen. Jeg lente meg rolig inntil henne og spurte om hun følte det samme som meg, altså titanic øyeblikket... hun så surt over skulderen. Trodde jeg var sjarmerende, men feilet bra der :P

Skjult ID med pseudonym feline12 on. 22 mai 2013 23:28

Vel, jeg skulle få velge, da ble det rumba rytmer fra Afrika. Han var nok litt flau, men ikke flauere enn at han ville invitere meg på en ny dansekveld. Men det ble ikke til en kveld nr. 2 for oss. Jeg synes vel det var litt usikkert å satse på en som bare stod og så på hele kvelden.

Skjult ID med pseudonym sushibabe on. 22 mai 2013 23:34

Sjekk tråden for danseløvene ;)