Alle innlegg Sukkerforum

Kjærste???

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 4 aug. 2008 20:26 Privat melding

Ikke alle her inn er ute etter love da... Det er helt sikkert..

Nett sjekking er som på byen, poenget er at på nett får du litt mer på forhånd om person. På byen kan en fyr si han er brannmann, og 50% av jentene tror på han.. Det er da jeg skjems av å være kvinne.. heheh.. vi er jo små pærer med lite watt ibland.. men slik er det evelusjon fungerer..

Jeg trives med å lese at folk forteller om utseende sitt.. Jeg trives med å si jeg har junk in the trunk (som er et absurd utrykk) og schveeere.............................. sosiale hjerneceller...;)

Ha en flott aften sjekkere.. you deserve it!!

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 4 aug. 2008 20:35

Nå er det jo flere alternativer man kan krysse av for under ønsket lengde på forhold - så jeg ser ikke noe galt i at ikke alle er ute etter "love". Selv om jeg personlig tror de fleste søker det, da...men det er en annen diskusjon. :o)
Og jeg sjekker kjapt matchtreet på akkurat dette punktet. :-) De jeg ikke matcher med på ønsket varighet, unngår jeg. De som lyver på dette punktet er relativt enkle å avsløre...:-)

Hvorfor skjemmes du over å være kvinne, TS? Det var litt trist å høre...

:o))

Skjult ID med pseudonym kvinne34 ma. 4 aug. 2008 21:31

jeg kunne helt sikkert trodd på en mann som sa han var brannmann, rett og slett fordi jeg ikke skjønner hvorfor han skulle lyve om det. Jeg ville ikke blitt mer eller mindre i ham fordi han var brannmann, det er ett yrke, som så mange andre.

Om det gjør meg naiv og lavwattpære, so be it. Jeg velger stort sett å tro at folk jeg snakker med ikke står å lyver meg opp i trynet for å oppnå noe, da kan jeg jo like gjerne la være å bli kjent med folk da.

også er jeg kjempeglad for at jeg ikke går på byen for å sjekke menn, eller at jeg møter særlig mange som føler de må lyve om seg selv for å få meg interessert.

Skjult ID med pseudonym Brannmann ma. 4 aug. 2008 21:34

Jeg skal love deg at det hjelper å fortelle at en er brannmann. Det har tydeligvis en magisk virkning på kvinnfolk...

Skjult ID med pseudonym tippen ma. 4 aug. 2008 21:36

nå ja,fia......hahahahahahaha......
Nei da..... ;o)
ikke hårsår i dag,fia???? ;o)

Skjult ID med pseudonym Ambi ma. 4 aug. 2008 21:37

...det er mange brannmenn på nett. De mener å ha stor slange som de vil spyle meg med...
Virkningen er ikke særlig magisk for min del!!

Skjult ID med pseudonym Brannmann ma. 4 aug. 2008 21:41

Er ikke den type henvendelser jeg snakker om. Men seriøst gi seg ut for å være en mann i uniform og spille på dette. Det gir faktisk ganske gode resultater ;-)

Skjult ID med pseudonym tippen ma. 4 aug. 2008 21:42

og jeg som bare er elektriker.....
kan liksom ikke ha i profilen min at jeg vil gi deg litt spenning i hverdagen......eller skal jeg legge det til kanskje??? Hehehehe.....

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 4 aug. 2008 21:44

Det må da være en slående kommentar, tippen...hehe

Skjult ID med pseudonym jente, 33 ma. 4 aug. 2008 21:46

yrkesarbeidere er sexy de :-)

go you elektriker!

jenter liker handy men !

Skjult ID med pseudonym tippen ma. 4 aug. 2008 21:49

ler ,,,,

Jeg prøvde å gi meg ut som vaskehjelp over noen månder her på sukker....men det hjalp lite......så elektriker og spenning i hverdagen,,,jaja....får se hva jeg gjør med profilen i nærmeste fremtid..... hahahahahahahaha..... :o)

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 4 aug. 2008 22:30

Men en ting jeg ikke skjønner helt - om så noen sier de er brannmann, og det utvikler seg videre (her ser jeg bort fra ONS, kanskje det er problemet - er brannmenn mer attraktive ONSere?) så er det da ikke så forbaska lett å fortsette en slik løgn når man begynner å bli litt kjent? Hvordan reagerer man når han innrømmer at han ikke er brannmann likevel men istedet billettkontrollør i sporveien (for å ta et eksempel hvor jeg forsåvidt kunne skjønne for hans del at han ville skryte på seg en litt mer sosialt akseptert stilling..)?

Skjult ID med pseudonym tippen ma. 4 aug. 2008 22:34

Hehe....
kanskje de som juger på seg sånne yrker,kun er ute etter en natts forhold...da kommer det jo ikke frem i lyset....
Da må jo vedkommene møtes på billettkontroll på t-banen da....hehehehehehehe......

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 4 aug. 2008 22:45

Hvis utgangspunktet der og da er ONS ser jeg ikke helt forskjellen med hvorvidt fyren er brannmann eller dovasker på Oslo S - det har vel lite og ingenting med hvordan han framstår der og da, og er vel ingen stor del i hvorvidt man velger å ta med fyren hjem eller ikke?

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 4 aug. 2008 22:48

Hvem bryr seg om å spørre en ONS hva h*n jobber med?
;ø)

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 4 aug. 2008 22:50

Ja det er det jeg også mener!? Er det mer opphissende å bli med en brannmann hjem liksom? Tror noen har sett litt for mange av en viss type kalender her da altså! :D

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 4 aug. 2008 23:03 Privat melding

Jeg må visst rette meg litt, jeg mente jeg skjemtes over de som lar seg lure av yrkestitler... Men ikke av å være kvinne.. for all del.. multi er og blir bedre en......................