Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Idioten to. 23 mai 2013 21:26

Håper flommen tar med seg heile østlandet.Så slipper vi den utgiftposten stort lengre. ")

Skjult ID med pseudonym pop to. 23 mai 2013 21:58

vent lit.....det komme.....ja.....the sound of nothing

Skjult ID med pseudonym benchpress to. 23 mai 2013 22:04

... Kommer sikkert fra noen som bor der ingen kunne tro at nokon kunne bu.. Snakk om bortkasta penger og bygge veier, levere post osv der nesten ingen bor. Er vel få steder i landet som generer så mye inntekt og verdiakapning som østlandet, bortsett fra enkelte vestlandsbyer..

Skjult ID to. 23 mai 2013 22:10

Bor på Østlandet og har ikke sett snurten av noe flom. Knapt en vanndam i gata jeg bor....

Skjult ID med pseudonym Oljebaron to. 23 mai 2013 22:25

Den evige diskusjonen....
Tre samferdselsministre på rad fra distrikts-Norge. Er det rart at Oslo er taperen i veiutbygging? Er jo en katastrofe.....
Dette er en typisk holdning hos folk som ikke forstår at fisk, olje og andre primærprodukter er verdiløse før de er tatt opp, distribuert, foredlet, lagret, emballert, markedsført, solgt og konsumert. Tror ikke at alt dette skjer av seg selv, men når det er sagt så er jo man avhengig av hverandre. De fleste primærprodukter finnes alle andre plasser enn Oslo, men det er i Osloregionen de fleste store bedrifter har sine hovedkontor - ergo så får Osloregionen skatteinntekter fra desse selskapene. Kanskje får Vestlandet for lite? Ikke vet jeg, men det jeg vet er at øst og vest, nord og sør. er avhengige av hverandre.

Peace out! :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 23 mai 2013 23:51

er no greit å ha ein plass å dumpe driten..:p