Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 4 aug. 2008 21:26

Hva er passe keen?
Kan man vise at man er keen?
Når kan man vise at man er keen?
Kan man ødelegge noe som kunne blitt "nirvana" ved å være keen?

MÅ man spille, som i å ikke vise at man er keen.........om man er det?

Om det er "perfect match", kan man da vise seg selv, være keen (i starten) uten at det fører til at ens egne blottlagte oppnålighet fører til....et
NEI!!?
Nei, ganske enkelt fordi en for kjapt ble nettopp, oppnåelig...
?

Skjult ID med pseudonym kvinne34 ma. 4 aug. 2008 21:37

jeg synes man skal vise det om man er keen (bruker i veldig liten grad det ordet, så det føles litt rart, men skal prøve å bruke det siden du har gjort det her) på en man har kontakt med, og jeg tror at dersom noe kunne vært helt supert, så ødelegger man det ikke ved å være keen på den andre.

jeg tror også man må være oppnåelig, ikke nødvendigvis overgjøre det, men å vise at man er oppnåelig ville ihvertfall jeg satt som ett must.

At man risikerer å ikke få samme reaksjon tilbake, ja!
enten pga timing, uflaks, blitt keen på en som ikke er det tilbake, truffet en som ikke er noe særlig ålreit etc etc, det er alltid en risiko å vise at man er interessert i noen, eller er keen på noen.

Skjult ID med pseudonym Twinboy ma. 4 aug. 2008 21:51

Hva er passe? Det vet man ikke.

Men jeg vet at å være for keen, kan gjøre "skade" . Har selv gått i fellen, og fått nei'et. Om det var perfekt match eller ikke, får jeg aldri vite.

Og fia's erfaring er nok ikke så uvanlig. Kan kanskje være slik at vi må "spille" mer uoppnåelige, for at det skal bli klaff. Tydeligvis er mange skrudd sammen at det de tilsynelatende ikke kan få, det vil de ha....

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 4 aug. 2008 22:02

Jeg velger å være tydelig på at jeg er interessert, og om det er passe keen vet jeg jo ikke. *ler* Men det er min ærlige måte...:-)
Og ja, jeg synes man kan vise det. Men det er jo en fordel å ikke "come on too strong", da...dette har jo litt med kjemi, tidsperspektiv og forskjellige faktorer å gjøre. Men med noen...vet man bare at dette kan være Det. ;-)
Og hvorfor ikke satse? Hva er det verste som kan skje? Man får Nei`et, som er nevnt her. Men ville ikke dette kommet uansett? Kan man egentlig skremme noen fra seg? *smiler* Det er jeg faktisk litt i stuss på...
Jeg vet jeg selv har skremt en fyr, for mange mange år siden. Og etter dette...ble det ikke oss. Men det lå alltid noe i luften, og han fortalte meg at han angret han ikke slo til. "Ble skremt". Da var det ikke meningen det skulle bli oss, sa jeg...:-) Om det er riktig? Aner fortsatt ikke...men jeg vet at fra min side er det avsluttet når det gjelder han.

Spille uoppnåelig? *ler* Dette er vel en spøk, ikke sant? ;ø)

Om jeg gjør meg tilgjengelig, til en jeg er "keen" på...vet han hva han har å forholde seg til. Det er forskjell på å hviske budskapet, og å bruke ropert også. *flire* Om jeg får Nei...vel, det er uansett en sjanse jeg tar.
Dersom jeg er interessert...er det fullstendig tullete av meg å ta sjansen på at han driter i meg - fordi jeg later som om jeg IKKE er interessert. Dessuten...jeg har ikke gått Teaterhøgskolen. ;-))

Dreier ikke dette seg egentlig om å være redd for å bli avvist, tro?
Kan man ikke ta en sjanse...for man er ikke garantert et positivt svar?

*undres*
:o))

Skjult ID med pseudonym Twinboy ma. 4 aug. 2008 22:30

@Amourine: Selv vil jeg aldri kunne forstille meg og spille på meg en annen personlighet. Var mer ment som observasjon av hvordan noen kunne tenkes å komme til bukts med denne problemstillingen.
Det som kan gjøre det vrient er jo at "volumet" med eller uten ropert er unikt for hvert enkelt tilfelle. Noen liker hvisking best, mens andre digger roperten :-))))

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 4 aug. 2008 22:33

@ Twinboy
Seff, volumnivået er forskjellig hos oss...:-) Men jeg har flere nivåer enn av og PÅ!!!! som de fleste - så det blir kanskje litt min utfordring å bruke riktig "volum" til den utkårede...hehe.
If U get my point?...:o))

Skjult ID med pseudonym Twinboy ma. 4 aug. 2008 22:34

@Amourine: Got it :-))))

Skjult ID med pseudonym j ma. 4 aug. 2008 22:37

Jeg har lært av egen erfaring at det viktigste er å være en selv og bruke det tempo en selv føler er riktig. Når man begynner å bremse seg selv og spille teater går det den veien høna sparker alikevel. Det viktigste må vel være å treffe den ene som takler en slik man er. Både på godt og vondt.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 22:43

"Keep it simple and stupid" er det noe som heter..

Vær ærlig, vær deg selv -- og for guds skyld ikke gjør noe så tåpelig som å spille litt "uoppnåelig" --- det gjør den andre parten bare usikker og småforvirret, og in the end så dropper i allefall JEG den casen ganske fort.

Er du interessert, så VIS DET. Er du IKKE interessert, så si ifra på en hyggelig, reflektert måte.

Det som er vel verdt å tenke på:

Er du interessert eller KEEN (et noe vidløftig udefinert ord for meg), og du kjenner at "dette mennesket vil jeg noe mere med", så er det fantastisk bra at du viser det og sier det. Gløden kan komme til syne hos begge, og det kan i noen tilfeller "ta litt av" --- men husk at alt må absorberes også....det må få litt tid til å "justere" seg inn, og man MÅ få tid til å bli bedre kjent --- date hverandre, og bare være TO, gjerne med "ekstasen" tilstede, lykkelige blikk og ordutvekslinger.

I min situasjon, så kom ankepunktet da mannen etter to uker gledesstrålende forteller at han har fortalt hele familien det, og de gleder seg til å hilse på meg, og underveis etter svært svært kort tid allerede planlegger sommerferien hos og med deg (5 måneder fram i tid etter 3 ukers bekjentskap), også har kikket litt på mulig felles leiligheter på Finn.no. Intet av dette var gjort for å skremme, det var kun i gledesrus og lykke ---- og jeg forsøkte å følge med og absorbere så godt jeg kunne og SE personen for det han var. Inviterte og tok med meg på tur gjorde jeg også. Men noe skjærte seg i denne prosessen, jeg klarte ikke å henge med, og den gløden som var der i starten forsvant som dugg for solen.

To årsaker til at jeg måtte gi NEI:

1) Det ble for heftig og for intenst, og han tenkte altfor altfor langt frem.
2) Den etterlengtede kriblefølelsen i magen, det "tingelinget" som jeg beskriver det som, det som MÅ være hos meg for at jeg kan fortsette fremover, det var ikke der slik jeg i starten kjente antydningen av. Ble det kvalt?

En fantastisk fyr, supergod til å kommunisere, genuint opptatt av meg og min hverdag, gjorde alle "de rette tingene", fungerte fantastisk bra mht. d intime, og jeg gav det jeg kunne gi tilbake --- men midt i det hele så tonet det ut en usikkerhet fra hans indre, jeg så en mann som ikke var 100% TRYGG på seg SELV. Han hadde ikke funnet fotfeste trygt og godt i eget liv. Han var en som elsket å gi av seg selv til meg ---- men glemte helt av å gi SEG SELV påfyll.

Et forhold for meg er 3 konstellasjoner: DEG, MEG og OSS

Skjult ID med pseudonym j ma. 4 aug. 2008 22:47

Fantastisk bra sagt Bloomie!

Skjult ID med pseudonym s ma. 4 aug. 2008 22:50

@Bloomie

Keep it simple, stupid :)

(Litt synd om det skal være både enkelt og dumt? :

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 4 aug. 2008 22:54

@Bloomie

Sannelig, du lever, vet å leve, ser livet,...og jeg skal lytte til de unge med livserfaring;-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 23:24

*sukker med drømmende blikk*, Agusta ---- sannelig, sa han ikke "ung med livserfaring".....

Takk for gode ord --- jeg lever, vet å leve og ser livet.

Og kan lære enda mer :-)

Skjult ID med pseudonym j ma. 4 aug. 2008 23:26

@bloomie
han er en mann som kan spille på mange strenger
men han har 100% rett :-)

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 4 aug. 2008 23:27

Hva er keen egentlig??
betatt?? forelsket ?? ...er det noen forskjeller her ??

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 23:31

J:

Ååååå, du er nå søt!! tusen takk!! :-))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 23:37

Keen betyr vel noe sånn som "ivrig" - "interessert" tror jeg, Bunny :-))

Mulig en engelsk-norsk ordbok ville gjort susen nå? Anyone?

:-))

Skjult ID med pseudonym Cosmolita ma. 4 aug. 2008 23:38

Synes man skal vise det når man er genuint hypp jeg. Sjekkespill med "vent 3 dager med å ringe for ikke å virke ivrig" eller "vent til dagen etter med å svare på en sms"-triksene, funker ikke på meg. Hvis en mann ikke lar høre fra seg, er han ikke interessert nok, slik leser jeg det. Det er selvsagt forskjell på å vise at man er hypp og overøse den andre parten med tlf/sms/mail. Men alle har vel ulik grense for hva de ser som hypp og hva de ser som desperat...:-)

Men jenter... Hvis en mann ikke ringer deg på en uke, slett nummeret hans og gå videre. He's just not that into you. Menn som er interessert ringer. Kvinner som er interessert ringer. Dersom man ikke ringer, er man ikke interessert nok. Dersom man ringer 10 ganger om dagen er man bare desperat. Jeg venter på mellomtingen...:-)

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 4 aug. 2008 23:40

Jepp, spiller jeg, og noen ganger låter det ikke så værst:-)

..innimellom har jeg rett og!

Skjult ID med pseudonym s ma. 4 aug. 2008 23:44

@Cosmo

Pip, pip- alarmen ringer. Enig for andre gang på to dager.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 23:48

Cosmo

Veldig enig med deg!!!

:-)))

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 4 aug. 2008 23:56

@ cosmo
Jepps absolutt...*ler* Det er forskjell på å barbere seg og å kutte av seg hodet også...hehe. Så en mellomting er jo greit...:o)
Men det er jo hele tiden snakk om antenner, være tilstede...lese den andre...og ikke minst være seg selv.

Her er en av grunnene til at jeg tror det blir så mange "første dates", og ingen oppfølger. Mange som stresser...som ville vært mer komfortable i runde 2. :-) Men det skal litt til å gå på date nr 2 med en som ikke greier å oppføre seg naturlig, så det er jo litt dilemma...hehe.

@ s og cosmo
Aner vi en aldri så liten flørt her, eller?
;ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 23:57

Er man interessert så si det, vis det, og nyt det! Hvem vil ha et menneske som blir redd av å bli likt? Ikke jeg i alle fall.

Men å vise interesse er jo ikke synonymt med å glemme humor og flørt og erstatte dette med snakk om potensielle bryllupsplaner.

Og en ting til:
Når det gjelder mail er det ufarlig å vise interesse synes jeg. Da får man jo enten bare ja, nei eller tja.
I real life: Ikke fortell noen at du liker han/henne kjempegodt om du ikke engang har fått hint om at det kan være gjensidig.

Og om alt er helt vidunderlig fantastisk og seriøst love at first sight kan dere gjerne avtale hvor mange barn dere skal ha første natta!

Skjult ID med pseudonym agusta72 ti. 5 aug. 2008 00:01

@Zitelle

Gimme that feeling;-) Hater monopol!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 00:05

Monopol hater jeg så mye at jeg aldri har prøvd. Og det er helt sant. Jeg kan ikke monopol. Men jeg likte mastermind!

Give you that feeling? WOW......utfordrende oppgave. Hjelp anyone! Jeg vil jo bare elske og bli elsket. Ække krevende jeg asså...

Skjult ID med pseudonym Cosmolita ti. 5 aug. 2008 00:41

@s - this is fabulous...:-) enighet og allting! Det ringer røde bjeller her....:-)

Skjult ID med pseudonym Cosmolita ti. 5 aug. 2008 00:45

@Zitelle -

"Og om alt er helt vidunderlig fantastisk og seriøst love at first sight kan dere gjerne avtale hvor mange barn dere skal ha første natta!" Tenk på det da...:-) Bare synd jeg har blitt så tilbakeholden at jeg aldri hadde turt å ytre denslags på første date, uansett fyrverkerikjemi. Men det er lov å håpe på at det skjer en dag - tenk så romantisk! Om ikke for annet, så for å huske det i etterkant å le av sitt eget rosa engasjement! :-)

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 00:54

@Cosmo

Det skjer først når de røde bjellene ringer lenge nok, vet du.

Skjult ID med pseudonym nea30 ti. 5 aug. 2008 00:55

Bloomie det var en vanvittig god beskrivelse!!

Hva med oss andre som viser altfor lite interesse dersom vi virkelig er interessert? (Sier seg vel selv hva som ofte skjer...hehe). Som å snakke lite jo mer man liker folk... Bli blyg og sjenert selv om man egentlig er utadvendt og frempå.... Er vel bare å øve seg og øve seg! ;) Iaf ikke søke minste motstandsvei... (som er å stikke av og tenke at singellivet er best der og da ;)).

Skjult ID med pseudonym Cosmolita ti. 5 aug. 2008 01:02

@s - hva skjer når de har ringt en stund da? Spent nå...

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 01:07

Pøh, vi tryllekunstnere avslører da ikke våre triks i tide og utide.

Skjult ID med pseudonym Cosmolita ti. 5 aug. 2008 01:15

@s - åh... tryllekunstner ja... da er jeg ikke så spent lenger :-) Men enig for andre gang er jo fabulous uansett!

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 01:26

Ja, det er faktisk to kryss i taket mitt nå - ikke dårlig, det.

Skjult ID med pseudonym Cosmolita ti. 5 aug. 2008 01:31

s rekker opp til taket sitt, det gjør ikke Cosmo...

På den annen side; det er jeg glad for egentlig! Vil jo mye heller ha en kjekk, høy mann som kan krysse i taket for meg, enn å måtte gjøre det selv :-) Og; for å dra meg inn på tråden igjen: "MÅ man spille, som i å ikke vise at man er keen.........om man er det?" Nei, man må ikke det. Hvis du er en høy og mørk kjekkas som er keen på meg, kom igjen og vis det!!!

He he :-)

(mann 39 år fra Oslo) ti. 5 aug. 2008 02:44 Privat melding

Jeg greier ikke å skjule for folk at jeg er keen, men hvis jeg er keen som er det ofte jeg blir sjenert fordi det er flaut å ikke ha full kontroll over hva jeg viser. Hvis jenta er åpen og litt stabil, sier jeg rett ut alt jeg føler, og da blir det veldig lett.

Men hvis hun er litt sånn lett å såre eller blir irritert så legger jeg skjul på det i starten, og så blir det enda vanskeligere å prate med henne etterhvert, og så blir det gjerne litt opp til henne å komme bort til meg på festen løse opp stemningen igjen. Det er lite som skal til for å gjøre det, men inntil det skjer så sitter jo jeg med en følelse av hjelpesløshet.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 10:29

Hei Fantasfisk.
My compliments: Det er så fint å se at du er så ærlig i det du skriver her inne. Du burde skrevet mer for våres del. Vi har noe å lære!

:-)

Skjult ID med pseudonym nea30 ti. 5 aug. 2008 10:56

@Fantafisk

Der beskrev du det bra! Sånn føler jeg det også :). Øver meg på å ikke følge den andre så mye. Dumt om alt skal avhenge av om den andre er frempå eller ikke i starten. Begge kan jo bli for forsiktige!

Personlig så er jeg ikke glad i boka "Han er faktisk ikke interessert" som det er referert til over her. Av den gitte grunn så tror jeg ikke menn og kvinner er mer forskjellige i tankesett enn to ulike kvinner f.eks.
Så på meg selv kjenner jeg andre... Jeg viser ofte lite interesse i RL til de jeg liker veldig godt (på den måten) og de jeg ikke bryr meg så mye om i det hele tatt... Er det rart det blir misforståelser? :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 11:02

Er det slutt på å si: "Jeg liker deg"??
"Jeg vil gjerne bli mer kjent med deg"...?

*ler*
Mulig jeg bare er litt blond, altså...;-)
Og forresten, noen veldig bra innlegg over meg her...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 11:04

Amourine.
Svaret er nei. Det er det ikke slutt på. Om jeg liker, så liker jeg! Amen :-)

Det er mitt svar. Hva er ditt?

Hva som måtte være andre sitt med tredagers regel og holde igjen og analysere med venninner osv sitt bryr jeg meg lite om.....

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 11:06

Mitt svar, Z?
Hehe...Amen!
;ø))

(Jeg glemmer forresten etter tre dager, så jeg kan ikke forholde meg til slike spill og regler.)

Skjult ID med pseudonym nea30 ti. 5 aug. 2008 11:38

Signerer den :). Ingenting er bedre enn å vise at man liker andre!! :)

Og det er det jeg synes er dumt med bøker av det slaget... For meg handler de om kontroll og bedømmelse. Kjærlighet skal være rent (for meg). Jeg skal elske som om jeg aldri har blitt såret.

For veien ut av sitt eget fengsel (som mitt ovenfor) tror jeg er å velge kjærligheten fremfor frykten. Velge underet fremfor misnøyen :-).

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 12:34

Æ digge dæ, digge du mæ, hæ?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 12:50

Jeg blir lett såret. Men jeg blir enda lettere gledet!
Og det som er så fantastisk er at mennesket evner å reise seg fort om man virkelig vil! Og jeg vil!
Hurra! Fy feite så fint det er å bare.....være her i denne verden! :-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 5 aug. 2008 13:04

agusta:
Klart jeg liker å oppleve og merke at en mann er keen på meg (første gang jeg noen sinne har brukt orden keen, tror jeg).

Men jeg liker nok best en slags "gentlemann"-versjon av det. Det vil si: han viser at han er interessert i meg, betatt, sjarmert eller kåt på meg, men han lar det være opp til meg hva som skal skje videre.

For jeg _blir_ nemlig skremt om noen blir for ivrige alt for fort. Eller ikke skremt, kanskje, men jeg rynker øyenbrynene og lurer på hva i all verden det er som haster så fælt...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 18:34

fia
Jeg likte at du skrev litt personlig om dine erfaringer. Takk for at du har lyst til å dele :-)

Og jeg forstår så godt dette med at man holder tilbake fordi man er redd for å såres. Samtidig vet vi jo at vi ikke har noe valg. Skal vi vinne, må vi også ta sjansen på å såres. Så skjer det noe gradvis inni oss.....vi erkjenner at vi blir såret, men vi vet likevel at det er noe fint i det å ikke holde tilbake. Og vissheten i dette gjør ryggraden vår sterkere. Og når ryggraden blir sterkere, er det ikke lenger så viktig hva andre måtte mene er bra, dumt, smart, idiotisk for deg. Noe inni deg har bestemt at du følger intuisjonen som alltid vil søke kjærligheten om man lytter godt til den.

Utroskap vil alltid sitte som en liten skygge i kroppen. Men likevel, ryggraden er på sikt sterkere enn skyggen. Og som sagt: Denne vil holde deg oppe, og intuisjonen vil gjøre sterk sånn at du slipper tak i usikkerheten og føler deg fri og trygg igjen.

Og når det skjer så kommer han ridende på hesten, smiler til deg mens han rekker ut armen til deg og sier: Blir du med?

Det er så mye enklere å velge å være ulykkelig enn lykkelig! Og nettopp derfor er det så utrolig flott når man ser at mennesker har tatt valget om å ville skape seg et godt liv uansettt om det koster, for det krever sin kvinne og sin mann til tider! :-)

Skjult ID med pseudonym sun ti. 5 aug. 2008 19:07

Opplever akkurat det som Bloomie beskriver langt over her... De kriblende følelsene blir bare skremt bort... Tenke det men ikke si det! Vent med familiemøter og leilighet... Vi har gjerne en bagasje og ofte er vi redde for å bli såret igjen..På den annen side: den som intet våger intet vinner!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 19:13

Så er det noe med at "If there is a will there is a way" :-)

Skjult ID med pseudonym agusta72 ti. 5 aug. 2008 20:12

@alle
Takker for innspill, en kort konklusjon får bli: Vis gjerne LITT av ditt keene, men vurder timingen nøye mtp når vise det frem. Too cold, kan skremme det også:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 20:24

Så augusta....
Om jeg f.eks hadde skrevet til et menneske her inne og sagt at jeg liker det han skriver og at tankene mine har streifet innom ham i dag, så ville det vært too much og direkte skremmende og altså litt utenfor en fornuftig konklusjon? :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 20:29

@ Agusta

Hvis du ut av alle innlegg konkluderer med at man skal gjerne vise LITT av ditt keene, men samtidig vurdere timingen nøye ---- da synes jeg personlig at du har misforstått hovedbudskapet hos de aller fleste....

Av hva jeg kan lese her, så synes det som om essensen av det hele tydelig er:

VIS at du er interessert!!!
Vær deg selv, slapp av og forsøk å være naturlig!
I det øyeblikket du legger altfor store bånd på deg selv, så vises ikke det annet enn som at du er slik halvveis interessert --- og det merker mange jenter veldig fort (vice verca også....)!!

Det man kan begrense seg på er å gå altfor fort frem mht. framtid ---- ref. mitt innlegg kl. 22:43 i går kveld....... :-))))

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 20:31

Kom egentlig frem til en annen konklusjon, jeg...:o)) Men kanskje den funker best for meg, da...*flire* (Eller ikke funker - jeg sitter nå her enda...høh):
Gi gass! Vit hvor du har bremsen...;-))
;ø)

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 20:32

Jeg er enig, det er bra å vise interesse. MEN...ikke bruk han som "livbøye" første dagen...vi trenger puste litt også!
Det er er forskjell på interessert og overveldende, dominerende og eiesyk fra første date! :o/

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 20:36

Mr. A da! Kan du gi meg ett eksempel på når man virkelig på alvor skal bruke noen som livbøye? :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 20:37

Nettopp, Agusta!! Good one!! Nå har'ru skjønt det!! *smiler stort*

Gi gass!! Men vit hvor du har bremsen!!

Og det Mr. A er inne på --- er mye av det jeg var inne på i går --- som fort kan kvele noe som såvidt har begynt å spire...

:-)))

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 20:37

Han skal være en livbøye når hun trenger det som mest, Zitelle! Når hun er deprimert, når hun har motgang..når hun er trist... Men ETTER FØRSTE DATE...LANGT ETTER!!! ;o)

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 20:38

@Bloomie: Fornuftig du... ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 20:40

Mr. A --- hender jeg glimter tel serr'u!

*ler!!

Skjult ID med pseudonym mafalda ti. 5 aug. 2008 20:41

jeg var på først date i går.... "smiler".... det var helt fantastisk... ingen spill... en gentelmann som viser interese på en utrolige fint og konfortabe måtte... gleder meg til å treffe han igjen... :-))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 20:41

Mr.A
Da er han hennes livsglede, og krykke for en periode, men ikke livsbøye vel?
Hvem orker vel å bære noen andre gjennom livet sånn i utgangspunktet? Ingen vet hva som skjer i fremtiden, men.......

*er jeg litt vrang nå? Hehe*

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 20:42

@ Bloomie
Leste du Amo og Agusta under ett der oppe? *ler*

Jeg gir gass...tjihi. ;ø)) Agusta gir LITT gass...
;ø))

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 20:45

JO, man kan være en livbøye.
For en som ikke lenger orker å svømme, som holder på å drukne - er dette alt som er igjen å redde seg med...i øyeblikket h*n trenger det mest. Altså...ingen kan forvente å ikke trenge hjelp en gang iblant. Og jeg tør vedde på at de fleste har opplevd moments der de ikke trodde de kom videre. Når det er sagt...det gjelder ikke "resten av livet", da. :-)
(Syntes du var litt vrang, Z...:-))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 20:52

Du har helt rett, Amourine. Alle trenger mennesker. Ofte eller mye, lite eller sjeldent. Alle trenger mennesker.

Og noen ganger redder man til og med mennesker. Men det skjer ikke ofte. Likevel er det en helt spesiell følelse.....på ordentig.

Men alle trenger å bli båret av og til........I alle fall håper jeg at det stemmer. Det er jo det som gjør oss menneskelige :-)

Skjult ID med pseudonym agusta72 ti. 5 aug. 2008 20:54

@Zitelle
Hoonei, på ingen måte:)

@Bloomie

Du da, LES hva jeg skriver da! ;-)
Vis gjerne at du er det, men ikke for mye kunne jeg sagt med andre ord. Og setningen Too cold....osv, var ment for å understreke at man bør vise NOE! Vi sier da det samme, men med forskjellige vendinger.
Så da var vi nok enige allikevel, merkelig nok kanskje? :-O)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 20:56

Igjen...vi er enige. Og det visste jeg jo...
Var ikke meningen å pirke, Z...du er sjelden vrang eller vanskelig.
U know...:o))
(skriver ikke mer om temaet i denne tråden...men temaet ER faktisk veldig interessant.)

:o)

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 20:59

Nei, det er en livbøye jeg mener Zitelle! En livbøye er noe som er laget for å redde liv, men den skal ikke brukes hele tiden. Og det er ikke meningen at de jentene som ikke kan svømme skal hoppe i bassenget og klamre seg til den. De jentene får kjøpe seg svømmeringer som alle andre...svømmeringer vil jeg IKKE være! :o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 21:00

Jeg kan være vrang eller vanskelig, men det er ofte på grunn av:
1: Menesker jeg ikke trives med å ha rundt meg kan OPPFATTE meg som vrang fordi jeg vender meg fra dem.
2: Jeg føler meg veldig, veldig misforstått.....

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 21:01

Ord ord ord Mr.A både fra meg og deg. Vi vet jo begge at vi er hjertens enige.....la oss ikke forvirres av ordene :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 21:04

Agusta!

Kan "gi gass, men vit hvor du har bremsen" forstås på annen måte enn at man skal vise den interessen som føles naturlig å vise, og begrense intensiteten i de tilfeller hvor du selv vet det kan bli "too much" da?

"Gi gass" kan da umulig tolkes som om man bare skal vise LITT interesse?

....er slett ikke sikker på om du egentlig forsto MITT budskap tidlig i tråden jeg........hehehe

:-)))

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 21:05

Våre hjerter er enige, min kjære Z! ;o)

Og jeg vet du vet at jeg vet hva du egentlig mente.... ;o)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 21:07

@ Bloomie

Det var jeg som skrev Gi gass...;-)) Ikke Agusta...hehe.
Så han kan ikke svare for den. Det var vel det han prøvde å si...:o))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 21:09

HA HA HA!!! Søren Klype ---- jeg må ha hatt søvn-slør i øya mine når jeg fanget opp hvem som skrev GI GASS, men vit hvor du har bremsen......hahahaha :-)))

Sorry, Agusta!!

hm....Amourine....Agusta......er det SÅ like pseudonym da????? *ler godt her!!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 21:10

..men vi er forøvrig helt enige vi også, Amo(røs)!!!!

Vi forstår hverandre utmerket -- som vanlig!!

:-)))

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 21:12

*lol*
Ja, jeg begynte å lure på hva du svima med....;-))
Kanskje vi bare leser forbokstaver når vi er litt (?!?) engasjert...*flire*

;ø))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 21:16

*flirer!* Amoschnupp --- du kan nok kanskje ha et poeng der......usj.....ska' skjærp mæ ja!!

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 21:16

Ikke bli for enige da, jenter! Da visner tråden helt bort... :P

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 21:18

Pass deg nå, Mr. A...så du også ikke bare blir en A - og får pepper for hva jeg skriver...*ler*
Hihi...

Bloomiesøta...I know U will. ;ø))

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 21:19

Tåler det nok, lille venn! Så tøff er du vel ikke? Et flatbrød, så er du rolig igjen...

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 21:19

Ha!!! Skal vi lisssssom bare være uenige for å skape en "hot tråd" nå eller, Mr A??

Ække vi håtte nok som det er a' handsome??

*flirer*

:-)))

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 21:21

Dere er heitere enn glo'haugen, prinsesser! ;o)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 21:21

Er ikke jeg som kommer med pepper`n da, Mr.A...det vettuvell...;-??
Og ja...blir det bedre nå, ma jeg jammen ha flatbrød igjen. *ler*

Vi ER håtte, Bloomie! Trenger knapt anstrenge oss her...hihi.
Mr.A er KEEN. Oh yess!
;ø))

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 21:23

Purrrrr......

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 21:25

Hør, Blomst...han maler som et lam...:-) Som en hund...:-) Som noe...*ler*

Skjult ID med pseudonym XTC ti. 5 aug. 2008 21:26

Hmmm.. Kan det være slik at vi for lett har en tendens til å betrakte den andre som objekt for våre følelser uten at vi tar helt inn over oss at personen er et selvstendig subjekt, og at vi er i en sosial situasjon? Lett at vi tenker: "hvordan skal jeg vise mine følelser", "jeg er keen på henne" o.l. Tror det er lurt å tenke på at man befinner seg i en sosial kontekst med et annet menneske.

90 % av kommunikasjonen er non-verbal, så det er utvilsomt et meget intrikat og komplekst spill. Spillet går ut på å tillate mer og mer intimitet gjennom at man progressivt gjenkjenner et gradvist vosende begjær hos den annen part, tror jeg. Det gjelder å se at den andre ser deg og ditt begjær, samtidig du viser at du ser den andres begjær og at du viser at dette begjæret hos den andre øker ditt begjær. Det er et samspill hvor man anerkjenner hverandre. Dette går nok best hvis man ikke tenker for mye på det, men tar det intuitivt der og da? : )

Man gjør den andres mål til sine mål, det er vel kjærlighet og sunt begjær, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 21:35

Oh Yessss, vi liker naturlig keene, sjarmerende MANNfolk, Amo!!!

:-)))

Skjult ID med pseudonym Auksjonari ti. 5 aug. 2008 21:40

*50 øre...hører jeg 50?*

Skjult ID med pseudonym Auksjonari ti. 5 aug. 2008 21:42

Hører jeg en krone? En krone?

Skjult ID med pseudonym Auksjonari ti. 5 aug. 2008 21:42

Første gang?

Skjult ID med pseudonym Auksjonari ti. 5 aug. 2008 21:43

Andre gang?

Skjult ID med pseudonym Auksjonari ti. 5 aug. 2008 21:43

Tredje gang! Solgt til Amourine for 50 øre! Det er faktisk ny rekord... ;o)

Skjult ID med pseudonym XTC ti. 5 aug. 2008 21:46

He-he! Må jo ha det litt gøy også? Blir fort litt trist og tungt på disse diskusjonssidene... : )

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 5 aug. 2008 21:51

Hurra! ;o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 5 aug. 2008 21:56

Hey hey hey! Ikke ødelegg denne fine tråden!

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 21:58

Sorry, flytter svaret mitt til Jordet...:-))