Alle innlegg Sukkerforum

"The Sugar-mamas and the "Sugar-papas" - en romantisk komedie

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) fr. 24 mai 2013 15:44 Privat melding

Vi lekte oss litt, eller rettere sagt: JEG lekte oss litt i en tidligere tråd med ideen om en romantisk komedie med rollebesetning fra forumet. De fire viktigste rollene er selvfølgelig:

1. Helten
2. Heltinna
3. Heltens infantile barndomsvenn med et hjerte av gull
4. Heltinnas rappkjefta bestevenninne med nulltoleranse for sentimentalt pisspreik

Så sett i gang å foreslå hverandre til de ulike rollene så utgangspunktet blir best mulig når jeg en gang i framtida bestemmer meg for å skrive manus, regissere, komponere musikken, klippe, lime, holde et fast grep om Dolly og finansiere dette episke mesterverk.
Det er helt lov å nominere seg selv, samt legge til flere biroller (f.eks. presten, den homofile nestbestekompisen til helten, bikkja til heltinna, hippieforeldra til helten, A4-foreldra til heltinna osv.)

PS: Hold dette på et sivilisert og reflektert nivå. Ingen drittslenging, da skrinlegger jeg hele prosjektet og skriver bok i stedet.

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 24 mai 2013 15:55

Jeg er bra på sånt men kan ikke bestemme meg helt på sparken.

Men kan vi ikke få det åpent og se hva som skjer før jeg glir inn i drama di og gjør en konkret innsats ?

Skjult ID med pseudonym bos fr. 24 mai 2013 18:12

Helten = deg

Heltinnen = Z

Venn = Fettberget

Besteveninne = Lusa

-)

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 24 mai 2013 18:19

Vil helst være med og skrive manus jeg. I hvert fall til noen av episoder :-)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 24 mai 2013 18:42

1. Helten = Deg
2. Heltinnen = Lusa
3. Venn = Powpowgutt
4. Besteveninne = Jenta
5. Heltinnens stalker og evige taper = Meg

Skjult ID med pseudonym JUSTME fr. 24 mai 2013 19:09

Bestevennine= Blindebukk..

Skjult ID med pseudonym humor123 fr. 24 mai 2013 19:13

A4-foreldra til heltinna denne følte jeg meg hjemme i, kjedeligere blir det ikke altså!

Høres ut som en interessant film!

Skjult ID fr. 24 mai 2013 22:03

Hva er story line?

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 24 mai 2013 22:07

@Eowyn - fr. 24 mai 22:00
Jepp, det blir feil, men om du stiller som Sylvari (guardian) kan vi si det går greit.

;p

Skjult ID fr. 24 mai 2013 22:10

guardian?

Skjult ID med pseudonym oo lø. 25 mai 2013 01:07

legger merke til at jeg ikke er tildelt noen roller - det er UHØRT!

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 25 mai 2013 11:17

bos gjorde en ganske god jobb, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 25 mai 2013 17:43

Wow. Dette blir bra på CVn :p

(mann 47 år fra Oslo) lø. 25 mai 2013 18:15 Privat melding

Er ikke helt sikker på det hva gjelder forslaget til søker, lusa. Husk på at du har en MEGET gammel motspiller. Du kan fort få golddiggerstatus av denslags.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 25 mai 2013 18:50 Privat melding

Jeg håper virkelig at folk er klar over at Escrime finner sin inspirasjon til romantiske komedier fra tyske Color Climax-filmer fra 80-tallet.

Hvor korpsene var tonedøve men tamburmajoren vennlig, bruden overmåte imøtekommende mot alle bryllupsgjestene (absolutt alle, faktisk), klasseromsundervisningen var virkelig alternativ, og legene...ja, hvordan de hadde fått lisens overgår min forstand.

Men musikken, ah.... legendarisk.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 25 mai 2013 18:59

@Fektos

Akkurat dét får jeg ta opp til forhandling før kontraktsinngåelse. Kanskje helten må skiftes ut...? Eller - hvordan stiller du deg til bruk av botox og restylane? Vi kan få deg til å se ut som du er sønnen min. Film er film, U know!

Skjult ID med pseudonym søker lø. 25 mai 2013 19:07

Hvis det legges opp til handling som i Hollywood filmer så skal hun jo være golddigger. Det er jo da også stalkeren som ender opp med damen til slutt i Hollywood filmene.

Skjult ID med pseudonym bos lø. 25 mai 2013 19:40

Ok fettberget , vi har fått med oss det nå -)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 25 mai 2013 19:41 Privat melding

ops...

(mann 47 år fra Oslo) lø. 25 mai 2013 19:58 Privat melding

INTET kosmetisk klin her i gården, lusa, så du får pent avfinne deg med både rynker og råtaånde gjennom de srks månedene innspillinga tar. Etterpå er det selvfølgelig photoshop (og terapi) som gjelder.
Det gleder meg forøvrig umåtelig at Fettberget har slik en utsøkt smak hva gjelder film og musikk.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 25 mai 2013 20:42

Heltinna?
Kan jeg ikke heller få være en badgirl sånn at jeg kan mose på med gørr, eder og replikker det virkelig suser av?

Skjult ID med pseudonym søker lø. 25 mai 2013 22:04

PLOT:
Heltens bror (Powpowgutt) blir utsatt for en ulykke og havner i koma. Heltinnen (lusa) er der når ulykken skjer og tar en hvit løgn om at hun er kjæresten til heltens bror. Hun holder på løgnen og blir kjent med hele familien. Hun driver en bokbutikk i samme gaten som familen bor. Det oppstår forviklinger når hun faller for helten. Når heltens bror våkner fra koma kommer alt for en dag. Men alle er enige om at helten og heltinnen passer sammen og de vil feire dette.

Men så under feiringen har helten på seg en genser med reinsdyr på. Da forstår heltinnen at han kanskje ikke er mann nok for henne. Hun går hjem og logger inn på sukker, der lyser det gult mot henne "you got mail". Det er de vanlige 10 meldingene fra stalkeren, hun leser de ikke engang. Hver gang hun beveger seg utenfor huset så følger stalkeren etter.

I mellomtiden har powpowgutt og Jenta funnet sammen og skal gifte seg. I bryllupet blir heltinnen oppringt av sjefen sin i et nødstilfelle. Men når hun kommer på jobb så oppdager hun at nødstilfellet bare er at sjefen ikke vet hva han skal ha på seg. Hun sier opp med to ukers varsel. Men etter at hun slutter så forstår sjefen at han savner henne. Han oppsøker henne og de faller i armene på hverandre. De går å handler i en mote butikk der de alltid er uhøflig mot heltinnen, men nå blir de tvunget til å være høflige. Alt dette skjer mens stalkeren stadig følger henne og sender meldinger.

Etter en tid viser det seg at bokbutikken ikke går så bra på grunn av internett. Eieren av butikken får økonomiske problemer og må selge huset sitt. Heltinnen forstår jo da at han er en dust som ikke er rik lenger og forlater ham. Det er stalkeren som kjøper huset for moren sin.

Heltinnen går så en dag til dette huset for å hente noe. Hun kommer da i snakk med moren til stalkeren og får se bilder av stalkeren som barn. ÅÅåååå dette forandrer alt, stalkeren har en mor og han har til og med vært barn, så søtt. Da løper hun ut døren og faller i armene på stalkeren som selvfølgelig står rett utenfor.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 25 mai 2013 22:17

Naw! Stalkeren <3

Skjult ID med pseudonym Rare lø. 25 mai 2013 23:51

Det strartet så bra, sola sto høyt, og vannet lå stille. Grillen var nesten klar. Det var nesten en perfekt start på helgen. Men hva visste de, alt skulle forandre seg snart. De hadde lagt til på nord siden av øya, så de måtte gå ett stykke for å komme seg ut av vinden. Escrime hadde tatt ansvar for grillen. Jeg mener at han bare gjorde dette for å score billige poeng hos Z, da han har jobbet hardt for hennes oppmerksomhet. Men han gjorde en god jobb. Grillen ble varm, jeg mener perfekt varm, til å være en engangsgrill. Escrime sto der i bare shorts, hadde kastet t-shirten, glatt barbert bryst for anledningen, kun for å fange oppmerksomheten til Z. Men det eneste han klarte, var å grille fire grillpølser. Da var livet til dems engangs grill over. Z tok ikke dette veildig bra, og til Escrime forbandelse, var selvfølgelig hennes besteveninne Lusa på plass. Hun kunne ikke fordra Escrime, og alt som satte han i ett dårlig lys, var til hennes fordel. Lusa hadde lenge drømt om en dag som dette. Ingenting kunne gå Escrime’s vei, da Z var hennes. Etter fire pølser på grillen, tok endelig Fettberget ansvar. Hvis det var noe han kunne, så var det å finne det rette å drikke. Selv med t-shirten på, klarte han å dra i land fadesen Escrime var på vei å lande. Lusa hadde ikke gitt opp håpet med å sette Escrime i ett dårlig lys, og satte sin lit til powpowgutt, som også har ett godt øye til Z. Til tross for Escrimes dårlige grill kunnskaper, klarer Fettberget og heve kvelden. Det er stjerne klart, det er sommer varmt. Og de har alle fått mange gode drinker i fra Fettberget. Kvelden ble lang, og det var ikke manko på drikke. Så Z fant sin stopp under stjernene, og valgte å gå ta kvelden. Hun fant frem sin sovepose, og valgte en lien klaring midt på øya. Både powpowgutt og Escrime begynte å spinne muligheten som ble veldig klar for de begge. Men de var begge klar over hva den andre ville, så for at ingen skulle kunne komme videre, fant de også sine soveposer, å la seg i nærheten av Z. Fettberget trodde at han, med sine gode drinker, hadde funnet veien hjem til Lusa. Men Fettberget var på en fisketur, han trodde han kunne dra i landt noen ingen mann hadde gjort før han. Lusa, hadde sett at Escrime og powpowgutt hadde fulgt etter Z, og hadde innsett, at det var ikke kvelden for henne å komme ut. Så Lusa lot seg underholde av Fettberget til han hadde fått nok, og la seg godt til rette ved bålet de hadde laget. Det siste Lusa tenkte, var at det kunne ikke skade noen, at hun la

Skjult ID med pseudonym Rare lø. 25 mai 2013 23:51

seg ved bålet med Fettberget.
Jeg har vært her mange timer nå, og sett på de tåpligheter noen gjør. Jeg gjør ikke de samme feilene. Jeg ser hva jeg er ute etter, og har jeg sett deg, så har ikke du sett meg.
Månen er så klar, så jeg ser alt klart for meg. Og de har gjort mitt oppdrag lettere. De har delt seg opp, og ingen lærer av skrekk filmer, for ingen tror det vil skje med de.
Bålet knittrer og gir en fortsatt en god varme. Det ligger fortsatt en del matrester rundt bålet. Kan se ut som om noen ikke har likt maten de fikk. Men det er nok av tomflakser her til at jeg skjønner at dette blir lett. De kaller han Fettberget, men jeg skjønner ikke hvorfor, han har nok gjort en innsats. Han puster tungt, rett før han snorker. Det er her å nå det skal skje.........

Skjult ID med pseudonym Really? sø. 26 mai 2013 00:00

Er det ikke Beneath som er heltinnen da, Escrime?

Skjult ID med pseudonym Rare sø. 26 mai 2013 00:02

Så skriv henne inn... Kanskje er hun den som er på vei til å gjøre......

(mann 51 år fra Oslo) sø. 26 mai 2013 03:07 Privat melding

Hæ, ble det ikke noe på oss? Så mye Cava til ingen nytte? Manusmøte, nå.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 26 mai 2013 09:13

Altså... Hvorfor matches jeg med disse gæmlisene hele tiden..? Makan da. Skulle vel bare mangle at det ikke "ble noe på oss" O.o

(mann 51 år fra Oslo) sø. 26 mai 2013 12:54 Privat melding

Hysj. Vi har manusmøte. Hent kaffe.

Skjult ID med pseudonym Escrime sø. 26 mai 2013 12:57

...og kamferdrops.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 26 mai 2013 13:11

@Escrime - sø. 26 mai 12:57
Søren klype!
Jeg er tom for kamferdrops etter siste teselskap, men har fortsatt noe kongen av danmark, peppermyntedrops med tekst, og brun kandis...

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 26 mai 2013 13:29

Bingobanden?