Alle innlegg Sukkerforum

Manglende svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frustrert fr. 24 mai 2013 22:54

Jeg har vært på sukker en måneds tid. Jeg får sjelden svar på de meldingene jeg skriver og begynner å gå litt lei. Er det flere jenter enn gutter her inne? Slik at guttene har store valgmuligheter og kun velger ut de peneste jentene? Hva blir da poenget med å legge inn en profiltekst hvis det allikevel er bare bildet som teller?

Hva opplever og tenker andre?

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 24 mai 2013 23:00

Jeg får meldinger rett som det er. Fra billedskjønne fotomodeller som ser tjue år yngre ut enn oppgitt alder. Innen et døgn er Sukker der og advarer mot falsk bruker etc.

Skjult ID med pseudonym greiere fr. 24 mai 2013 23:09

Får det samme som Bønna jeg, bare vent frustrert så får nok du også snart.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 24 mai 2013 23:09

tenker.....tenker......jo nå skal du høyre.vent litt;kom på eg har ein is i frysen:)

Skjult ID med pseudonym Frustrert fr. 24 mai 2013 23:12

Mulig jeg er utålmodig :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 24 mai 2013 23:14

Du har ikke sent melding til meg!
Men kvinnfolka er vel som mannfolka og går bare etter de pene.
Og det skjønner jeg jo, for hvem vil vel være sammen med noen de ikke tåler trynet på?

Men husk @Frustrert, det er helt sikkert nok av menn her inne som som syns at du er pen skal du se! ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 24 mai 2013 23:15

trur du faen ikkje eg har 2 iser i frysen..eller rettere sagt hadde..:)

Skjult ID med pseudonym Frustrert fr. 24 mai 2013 23:20

Selvfølgelig teller bildet noe. Jeg er fornøyd med utseende mitt, det er ikke det det går på. Poenget er hvor mye profilteksten teller... Hjelper lite med et pent bilde hvis personligheten er veldig ulik min....

(mann 42 år fra Telemark) fr. 24 mai 2013 23:23 Privat melding

Tenker litt jeg, vanligvis er det menn som klager over dette manglende respons eller at de ikke får noen henvendelser i det hele tatt. Ser du sammenhengen Ts, en jente som ikke får svar og en haug av menn som ikke får brev....selvfølgelig er det menna som skal jakte, men er det sånn at du ikke får en enste henvedlse selv så kanskje du kunne sende til en som ikke får noen brev!

Det jeg prøver å si er ikke gi opp, det er helt sikkert en til deg her inne også. Kanksje du ikke har oppdaga denne enda sånn som resten av oss:)

Skjult ID med pseudonym Frustrert fr. 24 mai 2013 23:25

Men er det det som er problemet? At jeg prøver å jakte? Er relativt selvsikker og sender meld når det er noe jeg liker. Kanskje det jeg skriver blir helt feil? Jaja, ikke vet jeg...

Skjult ID med pseudonym søker fr. 24 mai 2013 23:53

@Frustrert
Som alle oss andre så skriver du vel bare til de mest populære?

Skjult ID med pseudonym Frustrert fr. 24 mai 2013 23:55

Hvordan skal jeg vite det? Er ikke nødvendigvis bildet som får meg til å skrive. Det er oftere profilen for den sier mest om mannen...

Skjult ID med pseudonym søker fr. 24 mai 2013 23:57

Har du besøkt alle profilene da?

Skjult ID med pseudonym Frustrert fr. 24 mai 2013 23:59

Har besøkt mange. Veldig mange. Men selvfølgelig ikke alle. Har et liv også :)

Skjult ID med pseudonym jente lø. 25 mai 2013 00:00

98 % av meldingene jeg får er av typen masseutsendelse som passer til omtrent alle jentene på sukker. Ofte tror jeg ikke mannen har lest profilen min engang, da ville han sett at vi er totalt forskjellige. Så har jeg dårlig samvittighet for at jeg svarer ytterst sjelden? Nope.

Jeg vet ikke hva slags meldinger du skriver, men kvaliteten på meldingene avgjør for mange om vi besøker profilen din.

Skjult ID med pseudonym Frustrert lø. 25 mai 2013 00:03

Jeg har aldri sendt ut en masseprodusert melding og kommer ikke til å gjøre det heller. Men jeg har fått noen fra menn som også har vært inne på venner av meg. De får selvfølgelig ikke svar.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 25 mai 2013 00:07

Så du regner med at menn kun skal besøke DEG. Betyr det at jeg ikke skal svare deg siden jeg nå vet at du også har besøkt andre profiler?

Skjult ID med pseudonym tec. lø. 25 mai 2013 00:09

selvfølgelig, tydeligvis

Skjult ID med pseudonym Frustrert lø. 25 mai 2013 00:13

Haha... Les innlegget mitt og resten av tråden @ søker.... Jeg besøker, setter hjerter og skriver meldinger. Kommer til å fortsette med det så lenge jeg er aktiv her :) og alle vil vel ha meldinger som viser at man faktisk er interessert i akkurat ens egen profil? Mulig jeg er helt på jordet og at netdating ikke funker for meg ;)

(mann 43 år fra Nord-Trøndelag) lø. 25 mai 2013 00:26 Privat melding

Hvor mange forskjellige måter går det an å si hei på? Når en hilser på folk i det virkelige liv sier en ikke "Hei! Du virker som en interessant person som jeg tror hadde passet bra til meg og jeg synes bilde hvor du hoppet i strikk var veldig morsomt". Den første meldingen har ingen annen funksjon enn å få mottakeren nok interessert til å se på bildene dine, lese profilteksten og se på treet. Hvis du er interessant nok for den du skriver til så får du svar - hvis ikke så går nok livet videre:-) Send meg en melding så skal du få svar hvem du nå enn er og jeg lover deg at du skal bli i bedre humør:-) <3 McKracken

Skjult ID med pseudonym Frustrert lø. 25 mai 2013 00:29

@ mckracken : haha :) point taken :))

(mann 40 år fra Oslo) lø. 25 mai 2013 00:38 Privat melding

Bilde teller ekstremt mye. Har testet med forskjellige bilder, med samme profiltekst, og bilde avgjør om man får svar eller ikke i stor grad. Så ett bra bilde har mye å si. Få noen menn til å velge ett bra bilde av deg, de ser nok på andre ting enn du gjør selv. Det jeg har nå var det flere jenter som likte enn det jeg hadde før, selv om jeg syntes det var fint. De ser jo noe annet enn jeg gjør.

Bilde er nok det som gjør at man "gidder" lese profilteksten, dessverre så er det nok sånn. Det kan også være noe så enkelt som at du røyker som gjør at mange ikke svarer, kanskje er du for høy, osv osv liten tue velter stort lass :p

Det går seg til etterhvert :) Skriv akkurat slik det passer deg, du skal jo treffe en som passer deg, så da må du skrive slik det er naturlig for deg, så treffer man de som passer etterhvert.

Lykke till!