Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kofelainen lø. 25 mai 2013 00:49

Må jeg alltid skrive i 1000 år med damer, før dem går med på å møtes????? Det blir jo i de aller fleste tilfellene bare med en 2-5 timers prat uansett, eller pluss en muligens date 2. Alt ettersom om hva og hvor, ditt og datt. Ser at andre møtes kjapt? Hvordan får dere det til??,

Ser ut til at dem fleste jeg møter, har jeg skrevet så lenge med at vi begge forventer noe (fantasi).

Skjult ID med pseudonym .oOo. lø. 25 mai 2013 00:54

For min del fungerer det fint å avtale en date etter noen ytterst få meldinger. Noen ganger er førstemeldingen min et forslag om kaffe e.l.

Teorien min er at hvis profilen min er interessant vil meldingen bli besvart nesten uansett hva jeg skriver. De fleste jeg har skrevet med tidligere har syntes det har vært greit å ta et møte kjapt i stedet for å skrive frem og tilbake i evigheter. Man får ikke et ordentlig inntrykk før man møtes uansett. Har noen kjipe erfaringer med super-match i lange skriv frem og tilbake - bare for å oppdage at det er null kjemi når man møtes :)

Skjult ID med pseudonym Kofelainen lø. 25 mai 2013 01:06

Okei oOo. Din teori har nok noe validitet. Min profil er sikkert helt okei. Får oftest svar, ihvertfall 1-2 svar før det sier stopp. Rundt 50% kanskje fortsetter å skrive. Hvis jeg spør etter brev 3, f eks om vi skal treffes. Så slutter historisk sett, enten svar eller så kommer de med at de ikke vet nok om meg til å møtes.

Såe, hva er det som er så innmari viktig å vite før man møtes. Hvor man jobber, litt om hva jeg liker å gjøre, noe om personlighet står i profil eller har blitt skrevet om. Så, det forblir nok uvisst. Er bare så lei av å skrive masse av brev, selv om at jeg er takknemmelig for å få:)

Skjult ID med pseudonym .oOo. lø. 25 mai 2013 01:15

Vel.. det å få SVAR på brevene man skriver - det er jo en helt annen story selvfølgelig :)

Mitt forrige innlegg tok kun utgangspunkt i de tilfellen det faktisk er respons i det hele tatt. Likestillingen har dessverre ikke kommet helt frem til sjekkemarkedet, så gutta må fortsatt diske opp med en superduperprofil for i det hele tatt å kunne bli vurderte i mengden med players som utvilsomt tar mye av innboksene rundt omkring :)

Men hvis du først har fått kontakt og hun avslutter kommunikasjonen når du foreslår et møte - kanskje like greit å gå videre. Opplagt ikke interessert (nok), ikke noe å gjøre med det i grunn? En av mine beste lærdommer fra nettsjekking er - ikke ta avslag personlig/tungt. Hva nå enn grunnen er - får ikke gjort noe med det. Move on :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 25 mai 2013 01:18

Online datingsites - Creating penpals since the 90s!

Skjult ID med pseudonym Kofelainen lø. 25 mai 2013 01:35

@oOo Helt klart. Å dømme noen etter en profil eller å i det hele tatt vurdere noen som helst ut i fra en profil eller igjennom å skrive. Er lik epic fail. Etter det jeg har sett til nå ihvertfall.

1 avslag skal ikke tas personlig heller ikke 10. Ingen av oss har profilen som identitet i virkeligheten. Nei du har muligens rett. Ett par har fortsatt å skrive, men vil vite mer. Dem som da slutter å skrive, har neppe troen nei. Tror nok noe kan handle om at de vil fiske etter desperasjon.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 25 mai 2013 12:52

Å få til et møte etter få meldinger er faktisk svært enkelt..
Du må bare trykke på de rette knappene.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 lø. 25 mai 2013 14:04

Dette har jeg lurt på også. Man kan jo faktisk ha null kjemi i virkeligheten på tross av at får til en velfungerende meldingsveksling. Det tjener til begges fordel å møtes raskt så bare man har fått gjort psykopat-sjekken så er det ingen grunn til å vente.

Min teori er at de skriver med flere og så er du en av de bak i køen. Å skrive med flere er det liten grunn til å ha skrupler med. Å gå ut med flere derimot begynner å bli tvilsomt. Altså blir du i skrivekøen til alle foran deg har blitt datet og forkastet...

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 25 mai 2013 14:16

8-10 meldinger er som regel normen. Kan bli mer enn det om man skriver mange rett etter hverandre, men du trenger ikke mer :)

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 25 mai 2013 14:16 Privat melding

Skjønner ikke hvorfor folk skriver i hundre år! Det er jo enkelt å be på en date og sjekke om det er noe begge har lyst å gå videre med! Noen ganger er det damen som spør om date og andre gjør jeg det selv. Ingen vits i skape noe store forventninger, flørte og leve i en kunstig boble, når kjemien ikke er der når dere treffes likvell! Livet er for kort!