Alle innlegg Sukkerforum

Til sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :( sø. 14 mai 2006 15:50

Jeg synes det er virkelig dårlig gjort og dårlig stil at billetten til festen går opp for hver uke! Tenk om man ville gått på slutten men så har det blitt drit dyrt! Det er ikke alle som vasser i penger heller!

Skjult ID med pseudonym bravo sø. 14 mai 2006 22:51

Syns det burde vært sånn som med sydenreiser. At det blir billigere for de som melder seg på i siste liten. Kommer dere til å legge ut restplasser? Helt uaktuelt å betale mer fordi jeg ikke har anledning til å sette av dagen lang tid i forveien.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 15 mai 2006 00:48 Privat melding

Vi forstår at det kan være frustrenrende. Det er imidlertid riktig som Haimat skriver. En sukkerfest er ikke som en hjemme-alene fest der det plutserlig dumper inn masse mennesker. Det er typisk rundt 25 stykker som "arbeider" den dagen/kvelden. Bak Sukker.no ligger det ca 7500 timer arbeid og hittil har ingen av oss 4 hovedpersonene kunne ta ut noen penger. Vi er en statlig skattemaskin, som kun har tjent staten og de single. Men vi skal ikke klage. Det er fint å bidra til et bedre samfunn også.
Hvis ikke du kan betale for moroa denne gang er det jo leit. Det er mange som kan det og vi er nær sikre på at vi må avbryte påmeldingen før tiden denne gang. Hvis du vil være med neste gang kan du jo sette av dagen tidlig og få det billigere.
Håper at ting ellers går fint :)
MVH
Morten

(mann 39 år fra Hordaland) ma. 15 mai 2006 22:34 Privat melding

Er da helt logisk at billettene er billigst i starten, ærlig talt. :)

Synes folka bak dette nettstedet gjør en strålende jobb, håper det snart får litt større deltagelse fra andre steder en oslo, men det kommer seg vel etterhvert som ryktet sprer seg.

Kanskje dere kunne bleste dere litt mot de regionale avisene som aftenbladet, adressa og bt?

Skjult ID med pseudonym bravo ma. 15 mai 2006 23:35

Ja, dere er flinke. Få heller kjøpe noen billetter og selge dem rådyrt på svartebørsen hvis jeg ikke kan. Er du helt sikker på at dere må avbryte påmeldingen før tiden?