Alle innlegg Sukkerforum

Bør jeg endre profilen min?

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Hordaland) ti. 5 aug. 2008 14:55 Privat melding

Hei! Jeg er litt nysgjerrig på en liten sak, og da er det ganske typisk meg å stille spørsmål :-) Så nå håper jeg å få litt synspunkter på dette innlegget.

Jeg har normalt ingen problemer å komme i kontakt med folk, og regnes for å være en person som folk trives med å omgås med. Har hatt både samboer og kjærester opp gjennom tiden, og har et helt normalt utseende. Men på slike sider som dette så klarer jeg aldri å treffe noen. Her på sukker har jeg forsøkt å sende en mail til de personer som jeg synes matcher bra både i test, men først og fremst gjennom hva de skriver i profilen. Men oftest får jeg ikke svar - og nå har jeg lyst til å vite hvorfor jeg lykkes mye dårligere med å bli kjent med noen på nettet enn i virkeligheten. Så kan sikkert noen spørre seg - hvorfor "sjekker" jeg på nettet om jeg ikke behøver, og til det kan jeg svare at man treffer jo så mange flere her - så sjansen er antakelig større for å treffe den rette. Vel, da tenkte jeg å legge hodet mitt under øksen og spørre om litt råd...

1. Burde jeg bytte noe av teksten i min profil, låter jeg for useriøs eller for selvgod?
2. Kan det være bildet mitt som skremmer bort folk - og burde jeg isåfall bytte det ut?
3. Er det for "pågående" av meg å legge en mail til dem som jeg vil ha kontakt med?

Det kan jo iblant være litt vanskelig å ha selvinnsikt på noe slikt, så det er moro å høre hva som er den generelle oppfatningen. Det behøver ikke nødvendigvis være slik at du må kommentere MIN profil, men bare sånn generelt - men ta gjerne med noen tips til meg også. Vil tippe at det også sitter andre i noenlunde samme situasjon og funderer litt på hva som fungerer best.

Om du skulle ha noen tips som totalt tar knekken på min selvtillit, så får du gjerne legge det som privat melding, da det er greiere å bli "hengt ut" privat enn offentlig :-)

Håper på en god diskusjon, og ønsker alle en kjempefin dag!

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 15:00

Håper du har satt på kaffen, for nå får du antagelig endel besøk. ;-))

Bra spørsmål forresten, dette med real life kontra nett...og sjekking. Du er nok ikke den eneste som opplever det slik. :o)

(mann 44 år fra Hordaland) ti. 5 aug. 2008 15:05 Privat melding

Ha,ha...jeg får ringe til Friele og se om han kan hjelpe meg med noen kilo ekstra :-) Nei, man klarer kanskje ikke å få fram sin personlighet helt på nett. Ikke at jeg er så unik i virkeligheten heller, men det blir litt lettere å "selge seg" inn. På nett er det vanskelig å finne balansen mellom for mye og for lite selvsikkerhet. Man vil jo framstå som hyggelig, men ikke som selvgod!

Skjult ID med pseudonym juni ti. 5 aug. 2008 15:18

... vel... for det første vil jeg si at jeg har vært på nettet et par timer allerede og svart på omtrent alle tråder som har vært her... dermed er mitt svar et litt sånn: kan jo svare på dette også siden jeg er rastløs og svarer på alt og tydeligvis har en mening om alt mellom himmel og jord ;-)

Du virker _overhode_ ikke for useriøs eller for selvgod!!

Men om jeg selv skulle vurdere profilen din... (du er litt for ung for meg) så ville jeg tenke at du er litt for ivrig... alt for mange gode egenskaper som de fleste jenter/kvinner kunne skrevet under selv...

Mulig jeg er fordomsfull... men legg inn bilder der du ikke smiler så velvillig... og lag en tekst der du viser at du også er sterk og i stand til å ta vare på en annen person. (altså en jente/kvinne)

Du virker som en veldig flott person, og burde kreve litt mer... du er litt for ærlig i forhold til hva du tror du ikke er god til.
Ens egen virkelighet i forhold til hvem man er, er ikke alltid riktig... vis dine trygge, stolte sider og ikke vis hva du er usikker på, det kommer etterhvert uansett....

Altså... lag en litt tøffere profil...

:-)

(mann 44 år fra Hordaland) ti. 5 aug. 2008 15:30 Privat melding

Supert at du gidder å svare - er jo det som gjør et diskusjonsforum litt moro :-)

Takk for gode tips, akkurat et slikt svar jeg hadde håpet på. Jeg skal sette meg ned og tenke litt både når det gjelder tekst og bilde. Jeg kommer til å "gå igjen" på denne siden med 100-vis av ulike bilder og en stadig tøffere personlighet helt til drømmedama dukker opp, ha,ha.

Neida, jeg er enig i det du sier og ønsker deg også lykke til videre her inne!

Skjult ID ti. 5 aug. 2008 16:16

Stryk setningen om såret ved tidligere forhold, ikke nødvendig å nevne det. Ellers tiltalende profil:)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 16:38

Signerer på Juni's innlegg, samt Skjult ID's kommentar... :-)))

:-))

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 17:33

Hold deg unna selvskryt (dvs. overdreven selvskryt, litt må en jo uansett lire av seg for å beskrive seg selv), ikke fremstå som sytete eller nevne noe negativt du har opplevd.

Det samme gjelder egentlig litt som i det virkelige liv (dessverre?): Det gjelder å være litt kvass og litt frempå / på kanten, uten å være for blærete og hoven, men samtidig litt på spissen slik at noen setter seg fast der. Å gjøre dette riktig er like vanskelig som i virkeligheten: Veldig, veldig.

Jentene kommer sikkert hylende og dementerer dette nå, men det kan de bare drite i :) A fact is a fact.

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 17:40

@Fia

Tror egentlig du har et poeng at en ikke skal skrive for mye, for detaljert. Noe bør / må være ukjent før en begynner på (altså, en greier ikke å skrive alt, men det er mange som greier å få plass til det utroligste slik at det ikke er stort å snakke om til å begynne med). Å gå rett på blomster og biene fordi det mangler noe mellom å prate om kan ofte føles litt klamt.

Men det er en vanskelig balansegang.

Jeg har ikke SÅ veldig mye faktaopplysninger, men har likevel en del tekst, med litt ræl flettet inn her og der, og det ser da ut til å slå an av og til. Skjønt, jeg er nå her ennå, så en kan jo ikke akkurat si at det har vært en braksuksess :)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 17:47

Sier meg enig med Bloomie - altså med Juni og Skjult ID. :-))
Du skriver godt, Trollkaren - men du kan nok bli litt mer "edgy". Og noen flere bilder skader absolutt ikke.
Lykke til. :-))

@ s
Dersom noen ønsker å skrive om blomster og bier i profilen sin her inne, skal jeg love deg de gjør det...*ler* Kan godt komme med eksempler...hehe. OG de fortsetter gjerne samtalen med...nettopp...blomster og bier...;ø)

*zumm, zumm*

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 17:51

@A

Jeg sa ikke at noen IKKE gjør det. Men du kan kanskje bekrefte at jeg tar feil på at det sannsynligvis ikke funker? :)

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 17:54

... øh - mente avkrefte!

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 17:54

@ S
Neida, du sa ikke det. Og jeg skrev det mer som en "tilleggsopplysning"...U know. Når du nå nevnte blomster og bier. ;-)
Jeg kan bare bekrefte at det sannsynligvis ikke funker. *fnis*

@ Trollkaren
Sorry avsporinger...hehe. (holdt meg delvis til tema, da...;ø))

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 17:55

...oki, avkrefte at det funker. ;-))

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 17:56

:)

(kvinne 56 år fra Hordaland) ti. 5 aug. 2008 21:48 Privat melding

Syns profilen din var ok jeg - men kan kanskje kortes litt inn....
Bildet er da veldig bra - tror ikke du skremmer noen. Tvert om kan det hende du får noe mer respons etter denne disputten - du er i alle fall tøff som tør å legge i vei sånn:-)

Hva mener du med spørsmål 3 - å være for pågående med å legge enmail til de du er intressert i ???
Hvordan skal de ellers vite at du er intressert? Om alle skal sitte å vente på at andre tar kontakt kan det bli vel kjedelig her inne.... Tror nå jeg da .-)
Hva tor du?

(mann 42 år fra Buskerud) ti. 5 aug. 2008 22:57 Privat melding

Du skriver : "Så kan sikkert noen spørre seg - hvorfor "sjekker" jeg på nettet om jeg ikke behøver, og til det kan jeg svare at man treffer jo så mange flere her"

Det er nok noe med dette også, er mange om beinet :)
Noen "treffer" nok flere på en kort dag her inne en på en måned IRL og da blir det nok ikke alle som blir prioritert til å få et svar.

(mann 44 år fra Hordaland) on. 6 aug. 2008 12:04 Privat melding

Tusen takk for alle svar, mye interessant lesning - og jeg skal ta til meg de tips jeg har fått :-) Ha en strålende dag alle sammen!