Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering og synlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer lø. 1 juni 2013 15:08

Hellu. Jeg gikk til det skritt å blokkere ei jente jeg har møtt over snart en måned.. Jeg fant ut at dette ikke var noe for meg, mens hun dessverre hadde litt vanskelig for å godta dette da vi pratet om det for et par dager siden. Uansett så vil jeg ikke såre henne for mye med å bortimot øyeblikklig bli aktiv på sukker igjen, så jeg har blokkert henne slik att hun ikke skal kunne se når jeg bytter profilbilder og tekst osv, noe jeg planlegger å gjøre nå snart. Men vi har jo en meldingshistorikk sammen her inne og selv etter at jeg har blokkert henne så ser jeg nicket og bildet hennes i innboksen min. Vil hun se mitt eventuelle nye nick og nytt profilbilde i inboksen sin, eller vil det ikke oppdatere seg der hos henne?

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 1 juni 2013 16:54

Hmm, merker jeg er litt utolmodig på svar så jeg kan begynne å gjøre noe med profilen min samtidig som jeg er trygg på at hun ikke kan se noe hehe :-)

Men kanskje det ikke er noen som vet 100% sikkert hvordan dette fungerer?

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 1 juni 2013 17:51 Privat melding

Hvis hun har fjernet alle meldingene fra deg på sin innboks, så ser hun ingenting. Kun hvis du skriver her (med bilde) eller så kan hun "se" deg på onlinelista (hvis hun trykker: ALLE MENN.. da får hun opp de som ikke matcher også...tror jeg... :-/

(kvinne 40 år fra Møre og Romsdal) lø. 1 juni 2013 18:00 Privat melding

Send mail til support@sukker.no så får du svar :)

Skjult ID lø. 1 juni 2013 18:34

Du virker som en snill fyr men jeg forstår ikke hvorfor du skal ta på deg andres problemer. Hun må jo lære seg å komme over deg, så da bør hun se at du er aktiv igjen og komme seg på beina så fort som mulig.

Skjult ID lø. 1 juni 2013 18:43

Tror hun ser at du bytter nick og muligens også bilde. Det vil stå at du har blokkert henne når hun går inn for å lese gammel mail fra deg.

Skjult ID med pseudonym Mica lø. 1 juni 2013 18:49

Om de ikke har endret på det, så kan du fremdeles gå inn og lese gammel mail. Men om du forsøker å besøke profilen til vedkommende, vil du få beskjed om at du er blokkert.

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 1 juni 2013 21:51

Ja, har sendt mail til sukker, men det tar gjerne litt lenger tid å få svar der enn her :-) Men det virker jo som at dette er noe som ikke noen er sikre på.

Skjult ID med pseudonym Molly sø. 2 juni 2013 11:44

Stemmer som paciente sier: Når hun klikker "alle menn" vil hun få opp ditt nye nick og bilde i listen sin, men uten matchtall. Forsøker hun å gå inn på profilen din vil det stå at du har blokkert henne.