Alle innlegg Sukkerforum

Moderering av Sukker?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) ma. 3 juni 2013 10:33 Privat melding

Hei.

Ser nå at tråden som jeg kommenterte i ble slettet, hvor jeg har lagt inn et svar hvor jeg rettet kritikk og nysgjerrighet mot Sukkers match algoritme.

Jeg ser samtidig følgende i forum regler:
"Usann informasjon, og/eller beskyldninger av graverende karakter vil bli fjernet og kan føre til utestengning fra Sukker.no. Det samme vil skje hvis innlegg skader Sukker.no."

Var min kritikk oppfattet som "skadelig" for Sukker? Er det null toleranse ovenfor kritikk mot nettstedet?

Skjult ID ma. 3 juni 2013 10:43

Er vel liten vits å stille spørsmålstegn rundt "bedriftshemmeligheten" til sukker. De holder den vel hemmelig for en grunn.

Når det gjelder kritikkbiten, så spørs det vel hvordan du ordla deg eller hva som ble sagt - det har vi jo ikke mulighet til å lese nå da men :-P

(mann 51 år fra Oslo) ma. 3 juni 2013 10:47 Privat melding

Alt som trekker sukkers matching i tvil er ansett som skadelig. Det er selve salgsargumentet til sukker; at deres matching er så bra.

Hvorvidt algoritmene er nøyaktige er én ting, men litt mer opplagt er jo det faktum at verdiene er statiske; hvordan forholder man seg til at våre preferanser endrer seg?

Skjult ID med pseudonym reg ma. 3 juni 2013 10:52

Matchingsystemet er hellig.

Om du på den annen side ikke liker f.eks. Sukkerbyen har ikke det noe å si.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 3 juni 2013 11:03 Privat melding

Jeg rettet kritikk mot match systemet, ja. Nevnte bl.a. at det ikke nødvendigvis er riktig, reel match om to mennesker liker en og samme ting, at det å se etter like "svar" og sette score utifra hvor mange treff, er poengløst.

Samtidig mener jeg at forumet ikke er et forum, men mest et publiseringsverktøy for artikler med kommentar system, og at jeg hadde gjort mye annerledes og bedre om jeg hadde brukt min tid på å lage en slik site.

Skjult ID med pseudonym reg ma. 3 juni 2013 11:10

@RPierce
Du kan ikke forvente at mye ressurser skal brukes på et forum som brukes av 1% av Sukker.

Forum er bare ment som evt nyttig steg på veien mot kjæreste, noe ala dette:
"Forumet er ment for diskusjon rundt tema som våre brukere interesserer seg for, spesielt det å finne seg en partner. Beslektede emner, som livskvalitet og par-forhold er også gode temaer som har skapt mange interessante og engasjerende diskusjoner til stor fornøyelse og inspirasjon for Sukkers brukere."
Om endel som har for mange problemer/bagasje eller ikke har evner/anlegg/personlighet til å bli kjæreste ender med å bare bruke forum, er det en annen sak, og litt synd for dem.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 3 juni 2013 11:19 Privat melding

Det er litt synd at bare "1%" bruker forum, ikke dem som bruker det, mener jeg. Og uansett hvor få som bruker det, er det lite innsats å få satt opp phpBB/Invisionboard. Men meg om det.

"Om endel som har for mange problemer/bagasje eller ikke har evner/anlegg/personlighet til å bli kjæreste ender med å bare bruke forum, er det en annen sak, og litt synd for dem."

Har et problem med den holdningen, og det er at du drar alle under en kam og stempler alle som bruker forum for evneveike når det gjelder å finne seg kjæreste.

La meg si det sånn: Synes folk det er lettere å komme igang med en samtale når en er blant en gruppe på fest eller når en går mot baren og setter igang en prat med akkurat DEN jenta?

Skjult ID med pseudonym reg ma. 3 juni 2013 11:32

@RPierce
Jeg skrev ikke at alle på forum er slik.
Men at endel er slik, det har de selv bekreftet med det de har skrevet, både direkte og indirekte.
(Og for de som er påvirkelige av ting de leser på forum, bidrar den negativiteten vi ofte ser på forum ikke akkurat til en positiv spiral, heller det motsatte, så den 1%-en er sikkert for mye det også.)

Skjult ID ma. 3 juni 2013 12:03

RPierce foreslår at du lager en bedre datingside selv så slipper du å være her. Lykke til da kamerat.

Du må jo forstå at selv om de ikke er enige i ditt syn, så betyr det jo ikke at det er dårlig av den grunn. Det er jo en grunn til at de er Norges (jeg teller ikke med match, siden de er internasjonal site med norsk oversettelse) største portal for dating, selv med møteplassen's enorme trafikkbacking av VG.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 3 juni 2013 15:50

Mine sukkerguttevenner er de jeg har hatt svært høy match med!
Det har ikke nødvendigvis noe med hvem jeg faller for å gjøre.
Men at jeg skal falle for en med 30 i match rent hypotetisk, anser jeg som usannsynlig :-)

Utover det er sukker en vare vi kan kjøpr om vi ønsker det. Varen er som den er...