Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ikke møtes?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym baremæ ma. 3 juni 2013 12:40

Jeg har nå vært her på sukker i ca 1 mnd. Har fått en del henvendelser - de fleste er utenfor mine preferanser, men noen virker lovende. MEN - etter flere meldinger fram og tilbake så har det alltid vært jeg som har måttet ta initiativ til å møtes. Det er jo tross alt begrenset hvor godt man kan bli kjent via meldinger og når vi bor i samme by så er det jo ikke så vanskelig å treffes? Noen har til og med forsvunnet / blokkert meg etter at jeg har foreslått et møte... Noen av dem i tillegg har vært her i bortimot ett år, noe som er fullt forståelig når de ikke vil treffes - men hvorfor i all verden er de her da?
Noen her som kjenner seg igjen og kan gi meg en forklaring på hvorfor du / dere er her når dere ikke vil møtes ansikt til ansikt? Alternativt sender en melding om at du / dere ikke anser meg for å være en mulig kandidat for et forhold?

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 3 juni 2013 12:45

...møtes møtes møtes.... alltid det samme gnålet! Hvert eneste år er det noen som vil møtes! Akkurat som vi ikke har nok møter på jobben?? Hvorfor ikke bare henge på forum, klage, surmule og kose seg! Ahhh... ingenting er som litt syrlig forum og en kopp kaffe!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 juni 2013 13:26

Hva skjedde med å skrive litt meldinger først da for se om det er noe vits i å i det hele tatt møtes? :P

Du vil nok trenge og sende meg litt flere enn 3-4 meldinger før du skjønner at du absolutt IKKE under noen som helst omstendigheter bør møte meg. :P
Det er for ditt eget beste. Et møte med meg vil være 30 sekunder av ditt liv du aldri vil få tilbake og vil være en traumatisk opplevelse som vil hjemsøke deg for alltid!

Eventuelt så er det fordi jeg feiger ut. Men jeg håper nå å en dag overvinne akkurat den frykten.
Ikke at det er et problem at jeg er her inne, for det er uansett ikke noe som tar kontakt og ytrer et ønske om å treffes.
Nei, de som tar kontakt de ønsker enten pengene mine eller oppholdstillatelse i Norge. :P

(mann 51 år fra Oslo) ma. 3 juni 2013 13:37 Privat melding

Holder med bønna, syrlig forum og sur kopp kaffe - dagen blir ikke bedre :-)

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 3 juni 2013 14:17

Ahhhh........ Litt syrlig forum og en sur kopp kaffe. Herlig.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 3 juni 2013 14:42 Privat melding

IDGAF hvem som sender meg meldinger eller hvordan det evt utvikler seg, men ærlighet er noe du kan forvente fra meg. Er det noe jeg ikke er "med på", så sier jeg ifra.

Det med møte synes jeg burde egentlig komme asap. Jeg føler det er enklere å prate med personen ansikt til ansikt. Man taper så mye dybde over chat, ansiktsuttrykk, kroppspråk, toneleie osv.

Skjult ID ma. 3 juni 2013 16:28

For min del skjønner jeg ikke vitsen med å skrive frem og tilbake over lengre tid.
Jeg vil treffes så snart som mulig etter 3-4 meldinger. Det er mennesket jeg er interessert i, ikke hva de kan lire av seg. Kjemi kommer ikke frem gjennom å skrive.
Vet at enkelte her mener at man må "kjenne" den andre før treff, men for meg er det ikke aktuelt å legge ut i det vide og det brede om meg selv til et menneske som det IRL kanskje er totalt uaktuelt å treffe mer en en gang.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 juni 2013 08:45 Privat melding

Mange er her inne som rein tidsfordriv, og da må du VIRKELIG få de interesert og nysgjerrig for at de vil møte deg. Gjelder vel å være ganske klar i tonen hvorfor du tar kontakt, men må si det høres rart ut at noen tar kontakt med deg men IKKE vil møte deg!!

Samtidig som at jeg kan finne på å sende en kompliment eller en kommentar til noen, bare for meldingens skyld og ikke fordi jeg vil dra på date :P

Skjult ID med pseudonym perle72 ti. 4 juni 2013 09:14

"Det er mennesket jeg er interessert i, ikke hva de kan lire av seg." Hvordan være interessert i et menneske uten å være interessert i "hva de kan lire av seg"?

Som det sies over her, er folk her med ulikt utgangspunkt. Og vi er ulike. Noen synes det å bli kjent via å dele tanker og ord her først er en ok måte, mens andre vil se og høre tvert. Så får man vel kanskje heller anta at man ikke er noen match dersom man ønsker det ulikt?

(kvinne 41 år fra Oslo) ti. 4 juni 2013 09:17 Privat melding

For min egen del så handler det om å få en følelse på hvem personen er før man vil treffes.
Et tips er å vise hvorfor man har kontaktet nettopp den personen, jeg gidder ikke møte folk som bare sender melding om at de vil møtes.

Men enig i at det er rart at folk ikke vil møtes etter at man har hilst litt på hverandre via meldinger, men noen er jo veldig sjenerte,da. Det er ikke alle som er like avslappede når de treffer nye "potensielle", kanskje de har lyst til å gi et inntrykk av hvem de er først, slik at man har bedre sjanse når man først treffes.

Samtidig så liker jeg å ha noen som jeg bare sender meldinger med frem og tilbake uten at man nødvendigvis skal ut på date, men da er man jo enig om det begge to.

Skjult ID ti. 4 juni 2013 09:50

@perle72

Har mange nok ganger opplevd at det de lirer av seg her inne ikke har rot i virkeligheten, derfor vil jeg møtes.
Jeg er nødt til å like hele pakken, også utseende. Hjelper ikke å være verdens snilleste hvis han ikke tenner meg.
Slipper i tillegg å kaste bort tiden på de som kun ønsker å "skravle".

Skjult ID med pseudonym singel ti. 4 juni 2013 13:46

Jeg møtes gjerne så fort som mulig jeg, for jeg trenger å kjenne kjemien av et møte ansikt til ansikt.. Men samtidig er det sjelden jeg sier ja til noen jeg har møtt på nett fordi jeg har så dårlig erfaring. I dårlig erfaring legger jeg blant annet i at jeg har datet en jeg trodde var ute etter det samme som meg, og etter en stund støter jeg på han med kone og barn.. Synd at sånt kan ødelegge for alle de andre bra mennene, men det gjør meg litt skeptisk.

Grunnen til at jeg fortsatt er på nett er mest fordi jeg er redd for at jeg angrer hvis jeg sletter profilen min, og nå betaler jeg jo nesten ikke noe lenger..

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 4 juni 2013 13:57

Jeg håper du sørget for å hilse på han med et saftig kyss da du møtte han sammen kone og barn!