Alle innlegg Sukkerforum

Stasjonert i Afganistan

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skeptisk ma. 3 juni 2013 15:16

Flere som får en dårlig følelse når tilsynelatende drømmemannen, engelsktalende og et veldig flott bilde og et velformulert brev skriver han for tiden er stasjonert i Afganistan....da er det dårlig nytt. Scam scam scam.

Skjult ID ma. 3 juni 2013 17:00

Jupp, chattet med en sånn...fake !

Skjult ID med pseudonym :o(( ma. 3 juni 2013 17:17

De er ute etter å loppe deg for penger...

(mann 32 år fra Oslo) ma. 3 juni 2013 17:19 Privat melding

spør han om hvilken avdeling han jobber for og hvor han er stasjonert.. så ska vi se om vi greier å avsløre han =P

(kvinne 40 år fra Møre og Romsdal) ma. 3 juni 2013 20:26 Privat melding

Rapporter til Sukker, når du ser falske profiler. Er dessverre ikke alle som skjønner at det er scam.

Skjult ID med pseudonym skeptisk ma. 3 juni 2013 22:01

Har blitt lurt på nettet en gang for to år siden, og lukter derfor lunta lang vei.

Når han har skrevet med deg en stund og etablert et "long distance" forhold med deg skjer det noe dramatisk i livet hans som gjør at du må legge ut penger for ham, så skal han betale deg tilbake når han komme til deg.....så hold deg langt unna disse mennene. De kan sakene sine, og er utrolig farlige om man biter på kroken og faller for deres velformulerte smiger.

Jeg har nå rapportert profilen som falsk, selvom han jo ikke har gjort noe galt enda...men gjør det for at andre ikke skal bli utsatt om de ikke gjennomskuer ham. Men han vil vel bare lage ny profil og fortsette som før....huff.

Skjult ID on. 5 juni 2013 23:00

Det var som pokker! Han har jeg også chattet med i helgen, men profilen hans ble deaktivert i går. Da får jeg satse på att han andre jeg chatter med er et vinnerlodd. Der slipper jeg i hvert fall å skrive på engelsk :-)

(mann 46 år fra Vestfold) to. 6 juni 2013 12:49 Privat melding

Har en kompis som rotet seg borti noe slikt for noen år siden, ei dame med falsk profil. Han endte opp med å sende ganske mye penger til "henne". Hvorfor folk velger å overføre penger til en de aldri har møtt forstår ikke jeg. Om de skal besøk deg, elno begynner det vel ofte med at visumsøknaden koster penger, som de jo da ikke har. Men som noen over sier så er det vel lett å falle for smiger.

(kvinne 44 år fra Akershus) lø. 8 juni 2013 03:53 Privat melding

Jeg Tenkte kort og godt jeg ville forklare hvorfor man faller for slike menn. Mann ønsker å tro på en illusjon, og i mitt tilfelle nektet jeg å høre varselklokkene ringe. Jeg Reagerte på denne profilen, og jeg burde stolt på instinktene mine, men det gjorde jeg ikke.
Nå følger jeg slavisk.