Alle innlegg Sukkerforum

Plutselig stopp i korrespondansen...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 5 aug. 2008 20:51

Hei!

Har skrevet noen uker med en svært hyggelig jente. Plutselig sa det stopp, og jeg hørte ikke mer fra henne før 4-5 dager senere. Da sendte hun meg en melding der hun beklaget sent svar og kom med en lang og hyggelig melding. Jeg skrev at det ikke gjorde noe (noe det faktisk ikke gjorde, da jeg hadde vært bortreist likevel..), og vi fortsatte å sende meldinger.

Nok en gang sa det stopp. Vi hadde skrevet lange og innholdsrike meldinger, men den siste fikk jeg aldri svar på, selv om det var mange tråder hun kunne spilt videre på...

Mulig at jeg burde tatt et hint, men jeg sendte uansett en melding til henne en kveld hun var innlogget. Nok en gang fikk jeg en hyggelig melding med flere spørsmål tilbake. Jeg svarte henne igjen i en hyggelig tone, uten at innholdet burde være avskrekkende. Likevel har jeg aldri hørt noe mer, og jeg har sett at hun har vært pålogget flere ganger i det siste.

Hvordan bør jeg tolke dette? Hun virker svært oppegående, skriver godt, er svært hyggelig, virker oppriktig interessert i meldingene, men likevel stopper bare korrespondansen opp helt uten videre... Det hører også med til historien at det var hun som kontaktet meg i utgangspunktet, og at vi gjennom meldingsutvekslingen har oppdaget at vi har mer til felles enn hva vi kunne se ut ifra profilene...

Jeg er veldig forvirret. Kan godt tenke meg å bli bedre kjent med denne jenta, men har nå bestemt meg for å slutte å sende meldinger. Hvis hun faktisk har en viss interesse for å bli bedre kjent håper jeg at hun tar opp tråden selv. Jeg føler det blir på grensen til desperat og ydmykende om jeg skal ta opp samtalen nok en gang.

Hvis hun er helt uinteressert hadde jeg håpet at hun kunne sagt ifra, eller markert meg med sort hjerte, så det ville blitt tydelig. Er så mye bedre enn å gå rundt i usikkerhet...

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 5 aug. 2008 20:55

hun er vel i kontakt med en hun gjerne vil ha sjekka opp irl
før hun evt vil avbryte kontakten med deg
dvs at du er satt på vent

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 5 aug. 2008 20:55

Har vært borti denne selv, og da dreide det seg, fant jeg til slutt ut, om at hun "spilte på flere hester". Skal ikke påstå at det er slik i dette tilfellet, men det kan være en forklaring.

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 5 aug. 2008 21:02

Dere har nok kanskje rett, men jeg tror jeg hadde foretrukket om hun i så tilfelle var åpen om det...

Skjult ID med pseudonym mann29 ti. 5 aug. 2008 21:12

Det eneste som vel er sikkert er at hun gjør det lett for deg å anta at du ikke er øverst på lista hennes akkurat nå? :-)

Man skal jo passe seg for antagelser (hvordan i allverden skulle de være rett for et menneske man aldri har møtt engang?)

Hva med å fremprovosere et morsomt og uskyldig møte IRL?

Kjør på, og lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Kanutten ti. 5 aug. 2008 21:12

Opplever i skrivende stund akkurat det samme med en mann. Aner ikke hvorfor, ser at han er online, men det svares ikke på

mail. Ikke ennå i hvertfall....

Litt irriterende, men samtidig også et bevis på at interessen overhodet ikke er gjensidig. Enkelt og greit, i grunnen, når jeg tenker

meg om....

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 5 aug. 2008 21:17

Ja, jeg har vel konkludert med at hun kanskje er for "snill" til å avvise meg helt, og derfor muligens synes det er lettere på denne måten. Får vel bare glemme henne, og håpe at det går henne bra =)

Skjult ID med pseudonym mann29 ti. 5 aug. 2008 21:22

Finn heller på noe orginalt! Flørt på! Ha det gøy! :-)

Skjult ID med pseudonym Kanutten ti. 5 aug. 2008 21:22

Det er omtrent det samme jeg også har tenkt, "Forvirret".
(Kan det være deg jeg har skrevet med????? Hoho!)

Skjult ID med pseudonym ååå ti. 5 aug. 2008 21:22

Hun gresser deg...veldig vanlig blant jenter!

Skjult ID med pseudonym Kanutten ti. 5 aug. 2008 21:27

-Og gutter!

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 5 aug. 2008 21:28

@mann29: tja... vil vel egentlig ikke ødelegge noe med å være for innpåsliten... uten at det ser ut til å være noe å "ødelegge"..

@Kanutten: Liten sannsynlighet for det ;) Hun er ikke superbruker, og kan vel dermed ikke delta på forumet. Dessuten var det jo hun som sluttet å svare, så da skal det godt gjøres om hun sitter med de samme tankene... Du får uansett ha lykke til selv ;)

For øyeblikket virker hun jo uinteressert, og da vil jeg helst ikke storme frem med totalt smadrede sosiale antenner. Hvis hun tar kontakt igjen på et senere tidspunkt kan jeg kanskje heller spørre henne hvorfor det har tatt så lang tid - eller blir det bare patetisk? Tenker i tilfelle det da skjer igjen... Er jo greit å vite hvor hun står, tenker jeg...

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 5 aug. 2008 21:29

@ååå: ukjent med terminologien, men antar at å "gresse" er det samme som å vrake?

(kvinne 56 år fra Hordaland) ti. 5 aug. 2008 21:31 Privat melding

Nåååå er vel ikke bare damene her inne som gjør det?
Tror det er ganske mange her inne som spiller på flere hester. Skal bare se seg litt mer rundt - sån i tilfelle det er noe mer spennende rundt enste sving liksom....
Eller så er de så lite intressert i ¨hele greia at de ikke engang gidder å respondere på en melding....
Blir litt underlig at de fortsatt er medlemmer da - at de ikke har slettet profilen.

Men er enig med Forvirret om at hun kunne da ha gitt beskjed. Da vet en at interessen ikke lenger er til stede og kan forholde seg til det. En smule hverdagslig høflighet er hyggelig det :-)

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 5 aug. 2008 21:35 Privat melding

Kanskje spørre henne selv istedet for oss? Vi kan gjette men hva hjelper det.

Jeg ville gått for en direkte konfrontasjon. Du har ingenting å tape på det sånn det ligger an (tolker jeg.... :-))

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 21:36

Faktisk...så er menn mer genetisk betinget...når det gjelder å alltid se etter "noe bedre". ;-)) Pr statistikk, er dette påvist. Kall det slemt og dumt og hva man vil - men det er ikke et ukjent fenomen. Men seff, det finnes også i rikt monn hos jenter - så jeg skal ikke si noen er "bedre" enn andre. :-)

Gresse? Det er å ha mange kyr ute på enga, det. ;ø))
Når det er EN ku igjen, er de andre vraket...

@ forvirret
Det kan virke som om hun du snakker med er litt forvirret også. Jeg ville spurt, dersom jeg var interessert. Men det er slik jeg er. Da kaster jeg ikke bort mer tid på prosjektet. Et ledende spm kan være enklere å svare på...for en person som har litt vanskelig for å si det rett ut. :-)
Håper du finner ut av det, skjønner det kan være frustrerende.
:-)

Skjult ID med pseudonym megigjen ti. 5 aug. 2008 21:37

sier bare velkommen til sukker.....Slettes ikke uvanlig dette :)

Skjult ID med pseudonym mann29 ti. 5 aug. 2008 21:40

@ forvirret

Du svarer vel selv på hva jeg tenker om 'å tape' :-)

Til syvende og sist må du vel bare gjøre det du synes er rett i forhold til denne dama. Men uansett hva som skjer så behold selvrespekten :-)

Skjult ID med pseudonym jeppe ti. 5 aug. 2008 21:41

Neste gang så får du være iitt kjappere på avtrekkeren, og be henne ut på en date i rl. Hun melder seff med andre samtidig, noe de fleste av oss gjør.

Skjult ID med pseudonym tsk ti. 5 aug. 2008 21:41

ja sånn er det bare her...mange av de her...

Skjult ID med pseudonym måneskinn ti. 5 aug. 2008 21:48

Slik er det vel med mange her inne..både gutter og jenter...opplever dette stadig vekk...Spesielt om jeg ikke har tid til å ta en kaffedate i løpet av et par dager....eller en sponan date...

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 5 aug. 2008 22:00

Forslagene går stortsett ut på å konfrontere henne og/eller be henne ut på en date... Tror som sagt jeg vil prøve å bevare litt verdighet ved å la henne ta det eventuelle neste trekket, så for min del er det over inntil videre.

Men jeg kom til å tenke på en annen ting, siden det er så mange som mener at jeg burde bedt henne ut på en date. Hvor tidlig pleier dere egentlig å ta dette trekket? Jeg har faktisk ennå ikke bedt noen ut... Kan ha noe med at jeg har vært ganske utilgjengelig i det siste, men likevel(?)

Skjult ID med pseudonym Taperikke ti. 5 aug. 2008 23:05

Hva med og spørre deg selv om du er nyskjerrig på denne jenten. Og er du det så vis det. Og er det noe du lurer på så er det kun hun som kan svare deg. Noe som tar energien din er og fundere på hvordan andre tenker. Det er bedre og ta sjansen en og kanskje bruke tid i ettertid på og fundere på hvordan det kunne ha godt.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 5 aug. 2008 23:36

Du starter ditt innlegg med å si at det er bedre å få vite om hun ikke er interessert enn å gå rundt og være usikker.
Da ville jeg tatt konsekvensen av det utsagnet. Om det er sant at det er et avslag (eller noe mer) du er ute etter, så be henne ut og få en ende på visa. Men det kan kanskje være greit å ikke kalle det for en date. Gjør det så uformelt og lite forplikende du kan.. Du mister ikke noe verdighet på det. Du viser at du har selvtillitt, og ikke er her primært for å få brevvenner.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym juni on. 6 aug. 2008 12:44

TS:

Jeg har nok selv vært en slik en som det du beskriver om henne du korresponderer med, opp til flere ganger til og med.

For meg har det da vært at jeg har likt personen veldig godt, men har syntes at meldingene mellom oss har vært litt trege og uinspirerende.

Men de gangene det har skjedd, har jeg enkelte ganger like gjerne gjort kort prosess og bedt om å treffes. Andre ganger har jeg bare latt han forsvinne fordi jeg mister engasjemanget.

Jeg tror, at om man har en god tone med meldingene her inne, så bør man avtale å treffes før man går tom for "bokstavprating".
Det er grenser for hvor lenge man kan sende meldinger fram og tilbake til hverandre, før den ene eller den andre går lei dersom ingen ymter fram om et møte :-)

Skjult ID med pseudonym aaaboy on. 6 aug. 2008 14:05

Spør om du er et tidsfordriv siden hun svarer sporadisk..Regn med og få deg en på fleisen og mowe on..

Skjult ID med pseudonym Løsbart on. 6 aug. 2008 14:09

Juni: Jeg tror det siste du skriver er veldig viktig. Det er begrenset hvor mye man kan kommunisere gjennom et slikt medium før det blir gjentakelser eller ting som "I dag var det mye å gjøre på jobben". I hvert fall dersom man er ute etter mer enn en "brevvenn", så vil man jo gjerne møtes på et tidspunkt, og det er sannsynligvis gjensidig. Min erfaring er likevel at det er slik at det er mannen som vanligvis foreslår det. Så ta grep og spør om hun vil treffes. Sier hun nei, er hun ute av bildet, sier hun ja har du en mulighet til å bli kjent med henne, sier hun ikke ennå tyder det å at hun spiller på flere hester.

En grei tommelfingerregel, som jeg har fra min søster (som traff sin samboer via et annet nettdatingsted), er at man bør vente omtrent 5 meldinger frem og tilbake før man ymter frampå.

Skjult ID med pseudonym juni on. 6 aug. 2008 14:12

... og jeg er enig med Løsbart :-)