Alle innlegg Sukkerforum

Mennene her lyver på alderen! Det er bare at blindehunden ikke oppdager det

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym XY fr. 7 juni 2013 00:50

Når jeg ser på bildene av mange av mennene her på sukker.no så får jeg skikkelig vondt inni meg - er det mulig at det er så mange angivelige 35-45-åringer som ser ut til å tilhøre aldersgruppen 45-55? Mht at en del av de som er her inne er på den alderen de utgir seg for, så Gud hjelpe verden ... Jf. enten så lyver de (de er minst ti år eldre enn hva de utgir seg for å være) ellers så står det så utrolig dårlig til med denne generasjonen (kanskje genmaterialet?) at det burde vedtas en lov som innebærer at de ikke får lov til å forplante seg, langt mindre by seg frem til normale, norske jenter på nettsteder ...

Skjult ID fr. 7 juni 2013 00:52

Er det rart jeg får noia TS?:/

Skjult ID med pseudonym lovely75 fr. 7 juni 2013 00:52

Er 37 jeg,,så....... Men nettdating er en rar plass..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 7 juni 2013 00:53

Jeg har løyet på meg ca. 6 år for å være mer aktuell. Ingen som ser forskjell uansett.... :P

Skjult ID med pseudonym mini fr. 7 juni 2013 01:05

Menn passert 30 er ofte tynne i håret og har slapp pikk, neeeeeei takkB)

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 01:09 Privat melding

Ikke rart du får noia ;-)

Til dere andre, egentlig alle andre, det er ikke alderen som er skremmende, det er hvor gammel man ser ut på bildene sammenlignet med hvordan jeg vet at en på 35-45 bør se ut ... Og, til deg som har løyet på deg 6 år - så utrolig umodent! (Kan love deg at om ingen ser forskjell, så merkes det utrolig fort når man møtes ...)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 01:11 Privat melding

Det er ikke genmaterialet, det er alle nettene her på forumet som har gjort oss sånn.

Skjult ID med pseudonym XY fr. 7 juni 2013 01:14

Hva? Hvorfor det? ;-)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 01:18 Privat melding

XY:
Blodsprengte øyne, rynker, gusten hud og desperat, frenetisk blikk. For ikke å snakke om auraen av selvforakt og manglende selvtillit som til enhver tid omkranser oss. Sier ikke dette egentlig seg selv?

Skjult ID med pseudonym XY fr. 7 juni 2013 01:23

Jaha, er det det du mener bildet ditt skriker av? (Tror egentlig at du faller ute for kategorien ;-))

Skjult ID med pseudonym lovely75 fr. 7 juni 2013 01:23

@Escrime My hero på sukker..Vært her litt for lenge kanskje@Escrime men ler vær gang ..takk takk

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 01:27 Privat melding

Nei, bildet mitt er bare et desperat forsøk på å kamuflere rynker, øyeposer og dobbelthake ved å trekke trynsiktet mitt ut i så mange retninger som mulig.
Hvordan bør forresten en på 35-45 se ut? Det skulle jeg faktisk likt å ha fasiten på.

Skjult ID med pseudonym WoW fr. 7 juni 2013 01:33

Hvis du Escrime mener at det er nettene her på forumet som har gjort dere slik, wow, hvis dere har en IQ på roten av skonummer, hvorfor ikke bare slette profilen sin? (Så burde jo sjansen for å gå ned ti år i alder utseendemessig definitivt være til stede ...).

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 01:39 Privat melding

WoW:
Fordi avhengigheten allerede er for langt fremskreden. Det er med andre ord for seint, uansett hvor tjukke i huet vi er. Fordelen er selvfølgelig at om 10-15 år vil vi se ut som vi er drøyt åtti og kan dermed i tillegg til alderen ljuge på oss en milliardformue i et siste desperat forsøk på å huke tak i ei guldgraverdame før vi vandrer heden. Det har visst forekommet.

Skjult ID med pseudonym WoW fr. 7 juni 2013 01:50

Lykke til ;-)) PS Det er aldri for sent (med mindre man virkelig er "tjukk i huet" ;-)) Og, ikke alle kvinner er gullgravere ... Det finnes faktisk noen av oss som er i stand til å forsørge oss selv, og som ikke er villige til å bli horer for å tjene til livets opphold (les: gifte seg til penger, hvilket egentlig må ha vært et fenomen forut for 1980-tallet, selv om det dessverre finnes eksempler på det motsatte i våre dager også ...) DS

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 01:55 Privat melding

Fanken, nå MÅ jeg snart lære meg å bruke smilefjes når jeg er ironisk.

Skjult ID med pseudonym l35 fr. 7 juni 2013 01:56

Jeg liker yngre gutter/menn. Hvilket betyr at jeg ikke tenker økonomisk:) Flott vi har forskjellig smak da, men det å lyve på alder blir bare latterlig.

Skjult ID med pseudonym WoW fr. 7 juni 2013 02:01

Slapp av Escrime, jeg tok ironien ;-)) Måtte imidlertid forsikre meg om at det var mer ved deg enn bare en liten (sort) tråd ...

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 02:03 Privat melding

Bestfarsundisene mine består selvfølgelig av hvite silketråder, WoW, så du kan sove trygt.

Skjult ID med pseudonym WoW fr. 7 juni 2013 02:10

WoW, lyver så det renner av deg du ;-)) De undisene var i bomull, i beste fall ull ;-)) med mindre du skulle på polekspedisjon da ...

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 02:17 Privat melding

Bomull til hverdags, silke til fest. Vi gamlekara har tross alt klasse, DET skal vi ha.

Skjult ID med pseudonym WoW fr. 7 juni 2013 02:24

No way ;-)) Det var bare MENN som gikk til arktiske strøk som skjønte verdien av det, klassespørsmålet var et helt annet ;-))

Skjult ID med pseudonym happy fr. 7 juni 2013 08:12

Som om jeg skulle sagt det selv TS.
Jeg stusser også på at enkelte som oppgir alderen til +/- 40 faktisk ser mer ut som 50+. Fikk melding fra en i går som på profilen oppga at han var 37, no way!!!
Husk alle dere som dra av "et par år", vi er ikke dumme. Ok at de på 30 kan være tynne og grå i håret, men du ser ikke ut som en rosin i ansiktet og har hengekøyer under øynene i så ung alder. Om så skulle være bør du seriøst legge om kosthold og livsstil.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 09:11 Privat melding

Juicer:
Tråden får være så grønn den bare vil. Jeg tolker ikke problemet som beskrives her som at man blir lurt av en date som så viser seg at han/hun er eldre enn det profilbildene tilsier. Jeg tolker problemet som at TS m.fl. mener mange menn ser så jævlige ut at de MÅ lyve på alderen. Det ee faktisk noe litt annet. Dette er drittslenging kamuflert som seriøsitet, ingenting annet.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 09:15 Privat melding

Trist hvis det er sånt! Men jeg tenker det samme av og til når jeg ser på jenteprofiler her inne, særlig av de som liker å sole seg vel mye. Syntes det er utrolig trist at en jente i alder 25-30 ser ut som +40 bare pga alle rynkene hun har fått fordi hun har tatt altfor mye sol!!

Alltid fin med litt farge, men får være grenser!! Jeg bruker jo +50 når jeg soler meg, men hehe ja bare på alle tatoveringene :P

Random PS: Escrime, så ut som du koste deg stort med en litago yoghurt etter treninga her om dagen! ;) Enten det eller så har du en tvillingbror i Oslo!!

Skjult ID med pseudonym Escrime fr. 7 juni 2013 09:17

Åfaen, rasec. Hvor? Det kan faktisk stemme.

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 7 juni 2013 09:31

Kan jo nesten ikke oute deg heeeeeelt da! Men var i nærheten av en Tbane stasjon OG en treningssenter på toppen der ;P

Skjult ID med pseudonym Escrime fr. 7 juni 2013 09:46

Da stemmer det nok, hehe. Yoghurten var et siste desperat forsøk på å redde sommerøkonomien samt å få plass i mankinien før 1.juli.

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 7 juni 2013 09:51

Ahh sånt å forstå, trodde nesten du var litt lur og fikk i deg raske carbs etter en tung treningsøkt! ;) Men hadde du gjort det så hadde jeg kanskje sett deg oftere nede i vektrommet og ikke i maskinrommet oppe! Men kanskje du liker utsikten der oppe bedre? :P

Og med tanke på tråden, hva med de av oss som stadig vekk blir sett på som yngre? På musikkens dag så trodde de fleste jeg møtte at jeg var rundt 25...

Skjult ID med pseudonym Escrime fr. 7 juni 2013 09:57

Å fanken, du må hilse neste gang! Eller har vi hilst uten at jeg veit det? Jeg er ofte litt groggy der oppe. Ok, nå skal jeg ikke ødelegge tråden mer, jeg lover (kanskje).
PS: Utsikten er best der oppe etter kl 17, for da er det svømmetrening for proffene. :-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) fr. 7 juni 2013 10:10 Privat melding

Er vel som ellers i verden .. Noen klarer ikke være ærlige og tror at påfugfjær vil sjarmere.. Blir fort oppdaget og er vel både menn og kvinner som prøver seg på dette .. Blir veldig glad når jeg ser profiler hvor folk oppdaterer bildene sine.. For meg betyr det genuinitet og at de vil vise seg fra den siden de er.. Akkurat her og nå:)) til det med alder og at noen eldes fortere.. Ja slik er det.. Er vel avhengig av både gener og ikke minst hvordan en tar vare på seg selv.. For min del ser jeg på bilder av meg selv som 25 åring å lurer på hvem den gamle dama var?? Men med to små barn og universitetsstudiet var det ikke mye tid til å pleie meg selv på den tiden.. Kanskje det er slik for flere av de i 30 + alderen har jeg tenkt noen ganger.. De fleste har jo små barn og da kan det være tøft å se fresh ut...:)) syns ihvertfall jeg nå med mine 40 år ser bedre ut enn da..:))

(mann 34 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 10:22 Privat melding

@mini

Tynne i håret og slapp pikk??

Er det det som venter meg? Fylte 30 forrige uke....

Skjult ID med pseudonym :o( fr. 7 juni 2013 10:23

Jeg vet det blir løyet på alderen... utrolig dumt, det kommer for en dag, uansett. Og da er man ikke stor i mine øyne

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 7 juni 2013 10:30

@Escrime, Heheh har tenkt på det flere ganger, men jeg er nok betraktelig mer sjenert i det virkelig liv enn her inne! :P Men skal komme bort til deg neste gang jeg ser deg, bare gøy d!! :) Og ja, I KNOW! når jeg har vintertid på jobben og starter med kondisjon, så er det vanskelig å dra seg ned til vektrommet når showet starter! :P

Og ja, la oss slutte å spore av tråden! xD

@Gilia73, veldig sant det du sier, samtidig som at det med gener er en typisk myte som mange bruker for å ikke se sannheten i øynene. "jeg har stor beinbygning så jeg kommer alltid til å være stor" osv stemmer rett og slett ikke. Men det andre med å ha tid til å pleie seg selv stemmer 100%, jeg har jo vært mye alene i livet og har da brukt den tid til å pleie kropp og sjel, og ikke minst bli kjent med meg selv! Hadde jeg hatt kjærester og ikke minst barn, ja da vet jeg ikke hvordan jeg hadde vært den dag i dag.

Men det aller viktigste er uansett å være fornøyd med seg selv, da faller alt på plass etter det! :)

(mann 43 år fra Rogaland) fr. 7 juni 2013 10:31 Privat melding

Dette er netdating og her findes der utrolig mange som lyver og der er bestemt ikke kun tale om alder, men også vægt, bosted, ekstrem redigerte billeder(ser det som løgn også) barn, arbeide ect.

De person som ikke kan være ærlige i en dating profil er i min verden alt for desperat:)

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 7 juni 2013 10:35

Det er en del mennesker her inne / av begge kjønn, forresten / som ikke søker partner men har meget stort behov for oppmerksomhet og søker bare det. De lyver på alt mulig, ikke bare på alder`n. Sånne bør rapporteres som falske, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 7 juni 2013 10:36

+1 Jenta!

Synd man ikke kan gjøre noe slikt i det virkelige liv, for de er nok overalt disse folka... :/

Skjult ID med pseudonym Gilia73 fr. 7 juni 2013 10:38

:) rasec det jeg tenker pp med gener er at noen får lettere rynker enn andre ( så hjelper det så klart ikke med oversoling , røyk og et hardt liv) noen blir fortere grå i håret , eller mister håret( her kan en gjøre mye med farge, god klipp, eller Macho glatt barbering) .. Takker ihverfall min mor for at jeg holder meg godt.. Hun er 62 og ser ut som hun ikke er en dag over 50. Så når noen tror jeg er yngre enn jeg er .. Takker jeg min mor i mitt stille sind:))

(mann 51 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 10:47 Privat melding

Å juge seg nedover er meningsløst, da blir det jo bare enda mer forventninger til sex. Vi burde heller juge oss oppover slik at vi kan slippe unna maset: "Jeg beklager kjære, jeg skulle så gjerne ha hjulpet deg. Men dessverre, jeg er impotent".

Å, sweet dreams....

Skjult ID med pseudonym kåta fr. 7 juni 2013 10:50

Aaah, fikk noen småhete bilder av @rasec og @Escrime i het treningsøkt sammen...... Mmmmm, homoerotisk, me like;P

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 7 juni 2013 10:53

@Fetberget
Impotenter ser faktisk eldre ut.
Jeg tror at regelmessig sex og kroppskontakt gir oss mye god energi og gir oss ikke bare yngre utseende men gjør oss også penere, gladere, sterkere, mer selvsikre og generelt mer positive ;-)

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 7 juni 2013 10:55

@kåta :-))
I mangel på damer...

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 juni 2013 10:57 Privat melding

Hmmm, jo, dere KAN være inne på noe der, Jenta og kåta. Kanskje ikke så dum tanke...

Skjult ID med pseudonym 30 fr. 7 juni 2013 10:58

Min venninne fikk se her inne i går på listen over de som var online og de som hadde besøkt min profil. Jeg har sett meg blind, men hun påpekte mange med en alder som ikke samsvarte med bildet. Vi lo godt, så noe bra kommer jo ut av det ;)

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 7 juni 2013 10:59

@Gilia73, ahh ja da er jeg med! :P Har jo mange kompiser som tom er yngre enn meg som allerede kjører Bruce Willis stilen med full headshave pga manglende hår.. :P Noe jeg med mine indianergener ikke kommer til å miste med d første! XD Mens høyden min er genetisk bestemt :P

@Kåta, du kan jo ta deg en tur så kan du se meg bruke Escrime til å ta benkpress, løfte han over skuldrene mine og kjøre noen DYPE knebøy, lene meg over han, ta tak i han og trekke han inntil meg i en sakte, foroverlent ro øvelse.... Gjerne i bar overkropp!! ;D

Homoerotisk nok for deg? ;) HAHAHAHA ok nå er det nok avsporinger her!! xD

Skjult ID med pseudonym Escrime fr. 7 juni 2013 11:01

Ok, forblir nok på tredemølla i overetasjen en stund til, tenker jeg, mangel på damer eller ei.

Skjult ID med pseudonym kåta fr. 7 juni 2013 11:03

Du frister meg nå @rasec:) Skulle gjerne sett dere i heftige aktiviteter sammen, men bor i en annen by;(

Skjult ID med pseudonym roy fr. 7 juni 2013 11:05

Gøy å se deg på forum igjen @4realmen!

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 7 juni 2013 11:11

Heheheh Escrime, ja kanskje det? ;P Jeg er ganske konfortabel med min seksualitet og min kropp, også er det morsomt å sette folk ut litt ;)

@Kåta, pff dårlig unnskyldning, du har tog, buss og fly hvis fristelsen skulle bli for stor, men tror du måtte ha overtalt Escrime til å komme ned til vektrommet først! :P

Eller så kan vi jo alltids filme og legge det ut på youtube, er jo "show-off friday" på vektrommet i dag, MYYYYE morro å se da xD HAHAHAHAHA! Ellers er "comedy wednesday" en sikker vinner, men ikke alltid det blir så mye løfting for vi ler nok for mye til det, selv om jeg gjør d for d for det blir jo ekstra magetrening! ;P

Nei, får komme meg på treningssenteret!!

Skjult ID med pseudonym kåta fr. 7 juni 2013 11:16

Hehe, litt langt unna, men legg det ut på youtube @rasec, gleder meg masse;P

Skjult ID med pseudonym Escrime fr. 7 juni 2013 11:38

Da er det nok onsdag som passer best i for min del, rasec. Har dere forresten rosa vektstenger med plysjhåndtak? Jeg blir så fort svett i lankene, forstår du.

Skjult ID med pseudonym kåta fr. 7 juni 2013 11:41

Ler, samtidig som det kribler i underlivet her;) Minst mulig klær når dere aktiviserer hverandre da:p

Skjult ID med pseudonym bestemor fr. 7 juni 2013 11:48

Lyver meg oppover i alder jeg og trives med det:)

Skjult ID fr. 7 juni 2013 11:52

Tror du vil storkose deg som cougar @4realmen!!:) Liker selv de unge og spreke;)

Skjult ID fr. 7 juni 2013 12:10

Det er visst in å lyve.

Skjult ID med pseudonym elena fr. 7 juni 2013 12:11

Du er kul, @4realmen!:-)

Skjult ID med pseudonym kåta fr. 7 juni 2013 12:31

Ikke sant @Jenta:)

(mann 54 år fra Hordaland) fr. 7 juni 2013 19:17 Privat melding

Det er det indre som teller :-)

Skjult ID med pseudonym femtitre fr. 7 juni 2013 23:37

greit å være seriøs her.Saken er noen holder seg bedre,har gode gener.Overdreving soling er ikke bra,men ingen av oss er like.Jeg var ute for to tilfeller der de var seriøse med alderen,men bildene var minst fem år yngre.desverre,jeg ble invitert ut med det jeg trodde var menn med hår på hodet,vel,jeg kjente de nesten ikke igjen,på toppen av alt ble de sure da jeg trakk meg.men jeg ble og såra pga falske illuisjoner.Nettdating må være ærlig,hvis ikke fungerer det bare ikke,som i IRL.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 juni 2013 23:38

Nei, dette stemmer ikke.

Hankjønn lyver på alderen.
Gutter lyver på alderen.
Mannfolk lyver på alderen.

MENN bærer alderen sin, og har ingen grunn til å juge i noen retning.

Skjult ID med pseudonym megabit fr. 7 juni 2013 23:48

Blir det ikke et år feil her automatisk???... tror det.

Skjult ID lø. 8 juni 2013 00:05

Er du @Z, mann eller dame?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 8 juni 2013 00:06

Noen ville kanskje sagt mann, men jeg har altså pupper!

Skjult ID lø. 8 juni 2013 00:12

Ok @Z.

Skjult ID med pseudonym abc lø. 8 juni 2013 02:35

Hva er det menn IKKE lyver om da? Vi får bare lyve igjen;-D

Skjult ID med pseudonym The One lø. 8 juni 2013 11:42

Nei nei nei, menn lyver ikke på alderen. Vi bare prøver å informere damene om hvor gamle vi føler oss.

Skjult ID med pseudonym Meg sø. 9 juni 2013 14:59

Ja, @The One, dere er enkle sjeler, dere menn. Det er vi kjerringer som er vanskelige og kompliserte, ikke sant?

:-)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 juni 2013 12:11 Privat melding

@Escrime, er der på onsdager fra rundt 3, er du der da? og desverre så fjernet vi de rose vektene, men til gjengjeld så fikk vi 1kg, 2kg osv manualer i vanlig farge, LIKESTILLING FTW!! ;) Muhahah! Er jo favorittvektene mine ;)

Men ikke pysjhåndtak, men da skal du få låne håndklet mitt, som jeg også har brodert med blomster! <3

Og til tråden, ALLE LYVER, PUNKTUM.

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 10 juni 2013 12:19

...ja rasec... vi lyver vel 12 ganger om dagen i gjennomsnitt (er vel noe forskning på det :-)

Men... det er forskjell på å lyve litt umotivert og å ha stående en løgn - i skrift og billeder - år ut og år inn på Sukker :-D

Veeent litt... det som startet som en sannhet f.eks da en la ut ferske bilder i 2006.. vil i dag være en "løgn" hvis det fremdeles står "bilder tatt på stranden i sommer" i billedteksten :-b Så noe av "løgnen" skyldes kanskje latskap:-b.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 juni 2013 14:31 Privat melding

Ja ikke sant bønna, den mest typiske løgnen er svaret til "går det bra?", der svarer alle så å si uansett "bra".

LØGN!!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 10 juni 2013 14:35 Privat melding

http://www.upworthy.com/we-tell-the-world-when-our-kids-get-bumps-and-bruises-bu t-why-are-we-silent-if-this-happens?c=ufb1

@rasec

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 11 juni 2013 09:49

+1 RPierce!

Skjult ID med pseudonym aha fr. 21 juni 2013 23:14

Ser kanskje ut som om en del har misforstått TS sitt poeng - problemet er vel snarere bildene som legges ut og som tyder på at mannen er utrolig mye eldre enn han gir seg ut for å være? (F eks oppgir å være 40, men ser på bildet/bildene ut som 50+)!!

(mann 42 år fra Oslo) fr. 21 juni 2013 23:15 Privat melding

How rude!

Skjult ID fr. 21 juni 2013 23:18

Menn er svin!

Skjult ID med pseudonym linn fr. 21 juni 2013 23:31

Beklager å si, men de siste 2 menn ser langt eldre ut enn angitt..

Skjult ID med pseudonym aha lø. 22 juni 2013 01:09

Haha, ikke bare de to siste - alle mennene på tråden med bilde faktisk, muligens med unntak av ham med det utrolig fæle og skrikende bildet - har aldri likt Munch sitt Skrik, men er etter det nevnte bildet i ferd med å revurdere ...

Skjult ID lø. 22 juni 2013 01:12

Syns åsane var dødskjekk, men han bor dessverre på feil sted. Syns ikke han ser eldre ut en sine 34

Skjult ID med pseudonym tomato lø. 22 juni 2013 01:21

Bildet mitt er av onkelen min. Jeg prøver å virke litt eldre for å få napp på modne erfarne damer.

Skjult ID lø. 22 juni 2013 01:22

Sa ikke jeg at du skal gå å legge deg lille tomat?
Hilsen morra di

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 22 juni 2013 01:34 Privat melding

Tydeligvis er jeg fryktelig blind for jeg synes det er mange flotte mannfolk her opp til 50 men så blir jeg ikke skremt av noen rynker eller gråtoner i håret heller. Bør kanskje kikke litt bedre etter neste gang ;-)

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 22 juni 2013 01:42 Privat melding

Må si at kanskje de som synes noen ser gamle ut må ta seg en ekstra titt i speilet selv, kan hende man får en overraskelse..... Åra flyr...;-)

Skjult ID med pseudonym tomato lø. 22 juni 2013 01:49

Ja, det er også noen på her som tror at siden de prøver å ha kropp som en 25-åring så synes ikke den doble alderen i ansiktet heller..

Skjult ID med pseudonym FrkHurra lø. 22 juni 2013 11:16

@Linheia skriver: "Tydeligvis er jeg fryktelig blind for jeg synes det er mange flotte mannfolk her opp til 50 men så blir jeg ikke skremt av noen rynker eller gråtoner i håret heller."

Enig! :-) Selv om mange av dem (selvsagt) bor i feil by. Gråstenk i hår og eventuelt skjegg kan være veldig så sexy, det. :))

Skjult ID med pseudonym ^^ lø. 22 juni 2013 11:42

Begge kjønn pynter på sannheten.
Jeg har vært på date med damer herfra som ikke nødvendigvis lyver på alderen, men det er stor forskjell på bildet de har lagt ut og sannheten i dag, noen år og en del kilo.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 11:52

Det har vært en jevn strøm de siste månedene... (iallefall som jeg har lagt merke til) av jenter som utgir seg for å være damer på 43. Det florerer av alle slags løgn og fordekte sannheter. Mer på nett enn ellers i livet.

Meen... jeg skjønner ikke helt de som legger ut bilder fra da de var noen og tredve og sylslank... samtidig med bilder fra i dag da de er forvandlet til (fremdeles pene, men dog) lubne førtiåringer. Resultatet er at en først tenker: "Det var jo ei pen dame"... så ser en bildet fra sju år tilbake... "søren hvor hun har tapt seg" :-b

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 12:21

4realmen... så svimmel er jeg ikke at jeg ikke har fått med meg hvem du er. Ikke alle som kan markedsføring som deg.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 13:37 Privat melding

Jepp, TS har misforstått. Når menn ikke ser ut på bilder skyldes ikke det at de lyver på alderen. Menn kan ingenting om posering.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 13:43 Privat melding

Fettberget, og sminke/lyssetting :P

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 22 juni 2013 13:52 Privat melding

Tror at tar man bort sminken på oss jenter og zoomer godt inn for å ta profilbildet kan det godt hende vi får på oss noen år eldre, den muligheten har ikke gutta og kamuflere seg bak litt, noen mye "maling" vel jeg håper færrest mulig gutter bruker den muligheten he he

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 13:54 Privat melding

krigsmaling!

Skjult ID med pseudonym K lø. 22 juni 2013 18:51

Som ene var inne på ovenfor, dette med alder kan bli påvirket av sminke og hår ....kvinner har stort sett begge deler, menn har ikke sminke og mister i mye større grad hår....hadde man tatt bort alt dette så hadde kvinnens sett eldre og, og muligens også dårligere ut ....dette er noe alle, spesielt kvinnene, burde tenke litt over .....for det er virkeligheten ....her er det prat om rene ansiktsstrukturer ...tror dog en del kvinner ikke vil tenke på dette, spesielt de som ikke ser så bra ut, og er avhengig av å f.eks sminke .............)
Men føler jo at virkeligheten blir litt fordreid pga disse tingene .....kvinner kommer bedre ut en de egentlig burde pga det.

(mann 57 år fra Oslo) to. 27 juni 2013 00:20 Privat melding

Innrømmer glatt at bildet mitt er tatt på høsten i fjor. Men endrer meg lite fra år til annet nå. Dessuten ser jeg yngre ut i virkeligheten ;-)