Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ikke svare?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emmy37 fr. 7 juni 2013 21:11

Jeg sender stadig vekk meldinger til menn som har bra profiler og er interessante. Stort sett får jeg ikke svar. Jeg har ingen problemer med å respektere at jeg er helt uinteressant, men meldingen min er høflig og inneholder gjerne et kompliment for et eller annet. Jeg sender aldri en standard melding... Hvorfor ikke svare? Jeg er vant til å si takk hvis jeg får et kompliment...

Hva er de generelle holdningene i forhold til dette? Hvis man ikke er interessert, er det da bedre å ikke svare? Eller er det flere som setter pris på en takk og et høflig avslag?

Jeg klager ikke med denne tråden:) Jeg bare lurer på om jeg tenker helt galt...

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 7 juni 2013 21:12

berre å fortsette...ein dag så detter det inn eit svar vettu:)

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 7 juni 2013 21:16

Enig med blindebukk, en dag detter det inn et svar, sikkert!

Skjult ID med pseudonym Emmy37 fr. 7 juni 2013 21:19

Tror dere misforstår. Får da svar også. Men hva er vanlig? Og hva foretrekkes? Å få svar med høflig avslag eller ikke svar i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym Jenta fr. 7 juni 2013 21:28

@Emmy37
Da jeg hadde bilde, kom det hundrevis av meldinger og jeg klarte ikke å svare på alle, jeg klarte ikke å sortere for å svare på noen som helst. Derfor fjernet jeg bilde og nå føler meg mer komfortabelt og svarer, sender meldinger og koser meg med på chaten. Å få avslag / høflig eller ei er det samme for meg akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym Mica fr. 7 juni 2013 21:30

Jeg sender heller aldri standard meldinger, og har samme problemet med at jeg sjelden får svar. Personlig hadde jeg satt pris på et høflig avslag når vedkommende ikke er interessert. Det tar jo bare noen museklikk å sende et av de automatiserte svarene... er det så mye bryderi, da?

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 7 juni 2013 21:31

Jeg har tilgode ikke å få svar når jeg sender melding så personlig tror jeg man må vurdere sine utkårede bedre...at man spiller på samme bane eller noe slikt?

Skjult ID med pseudonym Emmy37 fr. 7 juni 2013 21:39

@Irene;): da vurderer jeg kanskje dårlig... Jammen, ikke lett på nett:) Bra jeg har det så bra med meg selv, eller så hadde selvtilliten min fått en knekk...

Skjult ID med pseudonym purple fr. 7 juni 2013 21:51

Jeg foretrekker IKKE svar istedetfor et standard avslag eller en begrunnelse på hvorfor han ikke er interessert. Jeg har overhodet ikke behov for et svar dersom han ikke finner meg interessant. Er han interessert så svarer han! :) Det er min mening :)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 7 juni 2013 21:55

Kanskje@Emmy...for det er så langt fra min erfaring...Jeg sender dessuten ikke så ofte førstemelding..jeg må være sikker på vi er "match"..og det stemmer hittil..at vi innleder samtale i det minste..Synes det er et gjentagene spørsmål her inne..å ikke få svar...Oftest menn som mener kvinner er overlegne og burde se forbi utseende...stein i glasshus osv....

(mann 46 år fra Rogaland) fr. 7 juni 2013 22:01 Privat melding

Hvis en mann ikke svarer på en melding som er lenger en "hei" så er det nok en falsk profil. Dog, om du ikke har bilde så forstår jeg godt at de ikke svarer.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 7 juni 2013 22:07 Privat melding

Helt enig @purple, jeg foretrekker også og ikke få svar hvis de ikke er intresserte.
Det samme gjør jeg selv, med mld jeg får av de som ikke er interessante. Men har prøvd med å svare med høflig avslag, men da bare forsetter de å skrive.

Skjult ID med pseudonym pia fr. 7 juni 2013 22:09

Har opplevd det samme flere ganger @-.s.-. En prøver å gi et høflig avslag og får spørsmål og kverulering tilbake. Veldig irriterende!

(mann 43 år fra Akershus) fr. 7 juni 2013 22:25 Privat melding

Svarer hvis jeg liker profilen og det jenta skriver er fornuftigt.

Skjult ID med pseudonym 2moral fr. 7 juni 2013 22:27

Jeg er dobbeltmoralen selv, og burde kanskje holde meg unna dette forumet men: Et helt enkelt svar er å foretrekke fremfor ingen ting. Jeg har selv syndet mot dette med (den helt ærlige) unnskyldningen om at jeg har vært for lenge borte fra nettsiden. Ballen stopper fort opp når man ikke sender den tilbake, og jeg forventer egentlig heller ingen passninger når det går to uker mellom hver gang..

@irene:) Man gjør seg litt sårbar om man skal være veldig selektiv med den man tar kontakt med.

Til alle jenter der ute: Skriv noe om dere selv som det går an å ta tak i - selv om dere ser bra ut. Alle liker å henge med venner og se en god film!

Skjult ID med pseudonym megabit fr. 7 juni 2013 22:41

Jeg sender ikke første meldinger, siden jeg ikke har bilde, men svarer alltid så lenge de vil skrive.

Skjult ID med pseudonym purple fr. 7 juni 2013 22:52

@ -.s.- : godt å høre at det er flere med samme mening :) litt lei av alle trådene som dukker opp her hele tiden som tar opp hvor uhøflig det er å ikke svare osv osv. Ikke svar=ikke interessert. Så enkelt! De fleste er vel her for å finne en kjæreste, og jeg ser iallefall ikke poenget med at jeg skal bruke av folk sin tid dersom de IKKE synes jeg er interessant. Jeg har heller ikke behov for noen begrunnelse om hvorfor jeg ikke er interessant. Intet svar er svar nok for meg :)