Alle innlegg Sukkerforum

Puppefokus

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vladimir lø. 8 juni 2013 11:31

Synes det er horribelt at enkelte damer her har så enormt puppefokus på bildene sine :(

Vi menn bør få slippe å se dette når vi surfer blandt profilene ! ...

Skjult ID med pseudonym Hunk lø. 8 juni 2013 11:41

Ja livet er tøft..Mindre klær jo liker:):):):):):):):):):

Skjult ID med pseudonym oooh-yeah lø. 8 juni 2013 12:01

Akkurat, derfor har jeg byttet puppeblde nå ;-)

Skjult ID lø. 8 juni 2013 12:04

Det er mye lettere å vise pupper enn rumpe, derfor!

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood lø. 8 juni 2013 12:10

Det er bare å vise pupp tilbake, Vladimir!

(mann 38 år fra Oslo) lø. 8 juni 2013 12:53 Privat melding

Slappa av, se heller bort hvis noe fint som pupper er "horribelt" for deg.

Eller er det bare sånn at du er lei av at du aldri får gjort noe annet enn å se på bilder av de og derfor du klager?

Skjult ID med pseudonym smårolling lø. 8 juni 2013 12:54

@rasec

+1

Skjult ID med pseudonym Boobs lø. 8 juni 2013 13:10

Boobs,,,hehe..boobs

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 8 juni 2013 13:18

Vær så snill og si at TS er ironisk!?!? Det finnes vel ingen EKTE menn som synes pupper er "horribelt"!?!? I så fall er "han" ikke representativ for EKTE menn, jenter!! (makan til pinglete, feminserte, kastrerte, politisk korrekte girly men....)....rant over :-)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 juni 2013 13:20 Privat melding

Beste som finnes,,,Kos dæ og ikke syt..Jeezzzz..

@meduim :)

Skjult ID med pseudonym Vladimir lø. 8 juni 2013 13:39

Hehe,det var selfølgelig bare en kødd :)

Tror enkelte har vært her for lenge og ikke skjønner en spøk eller ironi..ikke ta alt på forumet så seriøst da, kjære dere !

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 8 juni 2013 13:45

Vladimir, regna med det skjønner du men du må legge inn noen hint i meldingen din om at det er ironi, ellers får du ikke fram akkurat det. Hadde du avsluttet med en ";-)" så hadde vi sikkert fått med oss at det var ironi men uten det er det ingen som ser noe annet enn akkurat det du skriver....you see!? :-)

@realmen, de "menn" er usikre på seg selv og takler derfor ikke kvinner som gjør det. De er redde for at de ikke klarer å ha kontrollen over en slik kvinne og har dårlig selvtillit.

.....hobbypsykolog jeg ja...hehe :-)

Skjult ID med pseudonym JUSTME lø. 8 juni 2013 14:50

Treng vel ikkje seie så masse meir enn dette til denne tråden :P

https://www.youtube.com/watch?v=ZxmlenlkMnk

Skjult ID med pseudonym gutt27 lø. 8 juni 2013 18:47

Joda, trådstarter er vel ikke spesielt seriøs her, men allikevel, det er ikke nødvendigvis så klokt og legge ut overdreven kløft med vilje. For all del, det kan være pent, estetisk osv., men sender det nødvendigvis de riktige signalene? For min del så får jeg mer inntrykk at av man ønsker å fremstille seg som et objekt/en barbiedukke, hvilket ikke akkurat avkreftes av manglende profiltekst. Skal ikke si det tiltrekker feil menn, for alle har sin smak og leter etter forskjellige ting, men det tiltrekker ikke meg. Jeg foretrekker sterkt noen med intellekt og som veit å presentere seg på en god måte uten å virke vulgær. Så vil sikkert noen si at man da ender opp med kjedelig eller mindre attraktive jenter når man tenker sånn, men det vil isåfall være feil. Bare for å ta et eksempel så traff jeg en gang på ei jente med doktorgrad. Det viste seg at hun har en svært deilig kropp som nok hadde gjort ørten stjerner grønne av misunnelse, for ikke å snakke om jenter generelt. Jeg har til dags dato tilgode å se henne presse puppene lengst inn i kameraet. Der har du klasse…

Skjult ID med pseudonym jon lø. 8 juni 2013 18:57

Enig @gutt27. Too much blir bare vulgært og virker billig. LITT, derimot, er sexy!

(mann 42 år fra Vest-Agder) lø. 8 juni 2013 19:19 Privat melding

Skjønner ikke hva dere mener, har ikke sett en eneste pupp her, og hvis jeg hadde sett det, så det så hadde det bare vært koselig :) (for min del) God sommer!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 8 juni 2013 19:43

Ser ikke pupper i matchinglistene mine jeg heller. Er det noen spesielle innstillinger en må ha for at de skal dukke oppe?
Bare sånne passbildefoto profiler her hos meg. :P

(mann 42 år fra Vest-Agder) lø. 8 juni 2013 19:55 Privat melding

Må kanskje oppgradere abonnementet, for å se slikt. Blir stas å koble til 3D tv`en å få puppene langt ut i stua...hehe Men foretrekker en kjæreste før jeg synker så lavt.. :)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 juni 2013 13:02 Privat melding

Jeg skjønner ikke poenget med å legge så mye energi i å bry seg om hva andre går med, eller hvordan de presenterer seg osv.

Lurer på om det henger litt sammen med janteloven som mange her i Norge følger slavisk, tom i undebevistheten? Jeg kunne ikke BRYDD MEG MER om en dame gikk naken gatelangs, hun får gjøre som hun selv vil. Hva hun vil oppnå med det, eller grunn til det er også fullstendig uviktig for meg. Syntes jeg hun er stygg så ser jeg ikke på henne, syntes jeg hun er fin så ser jeg henne så lenge jeg kan! :P

Min teori er uansett at menn som syntes det er frastøtende med kløft syntes det fordi de HAR SÅ LYST til å ta på pupper men får aldri gjort det, og da blir man jo litt snurt. Tenk om dere var sinnsyk sultne, også var det noen som viftet den diggeste hamburgeren, eller kake, foran deg, dag inn og dag ut, uten at du fikk så mye som å LUKTE på den... Eller jo du fikk lukte på den men ikke smake :P Da blir man jo litt snurt etterhvert! :P

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 juni 2013 14:30 Privat melding

Takk for det 4realmen, og du har nok rett i det, du er nok for god for de på din alder! ;) Og det kan jeg forsåvidt forstå når du absolutt ikke ser ut som det tallet ved siden av nicket ditt sier! ;)

Skjult ID med pseudonym Vladimir ma. 10 juni 2013 17:00

Snakk for deg selv @rasec..du får sikkert tatt på en pupp eller 2 en gang... men jeg er mett på pupper....

hehe...neida..

(mann 46 år fra Rogaland) ma. 10 juni 2013 17:21 Privat melding

Det som er slitsomt med mange av de som slenger puppene i trynet på en her inne glemmer totalt å selge resten av seg. Altså, innsiden av hodet og hva de har å by på som mennesker.

Skjult ID med pseudonym bos ma. 10 juni 2013 17:49

Synes det er fint at de viser fokus på pupper for da er det lett for meg å velge bort , fint at de avslører seg selv :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 10 juni 2013 22:03 Privat melding

Hva synes du om det nye profilbildet mitt som jeg la ut i dag, Vladimir? For mye eller for lite puppefokus? ;) Vel, jeg benytter egentlig bare denne tråden som en anledning til å vise meg frem litt ;) hihi! Kjerringer som meg trenger all den markedsføringen vi kan få. Unge damer derimot burde tone seg selv ned litt, så de slipper å slite med 100 nye førstemeldinger hver eneste dag :) haha!

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 10 juni 2013 22:18

...du så djevelsk... ung... ut, Leporine :-b

Kropp er vakkert og pupper er en vakker kroppsdel, og bør ikke gjemmes bort. Eksempelet over er smakfullt. For mye og for lite skjemmer alt. Noen damer skjønner at de har noe vakkert å vise frem, og viser mange bilder av overkropp m dyp utringing. Det er unødvendig. Alt kan og bør gjøres med stil. Å legge ut mange bilder med minimal bekledning, utfordrende positur etc. er ikke for hvemsomhelst. Det tipper fort over til å bli harry, ligne en sexannonse eller whatever.

Et lettkledt bilde fra stranda eller treningsrommet kan være veldig naturlig i et album, men bildet kan være småvulgært eller smakfullt. Alt ettersom :-)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 10 juni 2013 22:41

What! Dette må være tidenes mest feilslåtte tråd.........ever, (ja jeg vet TS bare skøyer)

@Leporine

Ifølge TS sitter horna dine litt høyt.

Skjult ID med pseudonym Vladimir ma. 10 juni 2013 22:42

Haha,@Leporine:)

Du er så flott at :) Men litt for lite puppefokus der egentlig...

Skjult ID med pseudonym Vladimir ma. 10 juni 2013 22:45

Bare vent,jeg prøver og prøver å få godkjent bilde der "lille" Vladimir vises litt :)

Håper på flere besøk da :) hehe :)

Skjult ID med pseudonym bos ma. 10 juni 2013 22:46

@leporine

Du har , det jeg ser på som pent og stillfullt innpakket pupper ,nokså pirrende interesante også :-)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 09:02 Privat melding

@Vladimir, ja jeg ser den! og forstår godt du er mett på pupper, blir jo slik når du ikke får kjeften din bort fra puppen til morra di! ;P

Nei, tror aldri jeg kan gå lei pupper, uansett om jeg føler meg "underernært" eller "overeksponert"!! Er noe fantastisk hypnotiserende med flere av kurvene til en kvinne...