Alle innlegg Sukkerforum

Sorte hjerter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi ti. 5 aug. 2008 22:19

Når man setter sort hjerte på noen, kan personen se det ?

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 22:23

Ja.

En pussig funksjon, men sånn er det nå engang :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 22:25

Hvordan kan man se det da, S?

Jeg har aldri sett det......

...jeg trodde at det eneste som skjer er at de ikke kommer inn på profilen din, siden matchtallet da er null. Forutsatt at du har satt begrensninger for innsyn for de med match under 70....????

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 5 aug. 2008 22:27

Offeret ser det hvis h*n søker på profilnavnet. En får ikke sett profilen, men kan se at vedkommende har satt deg som ikke interesant.

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 22:27

Du ser det dersom du går på online, alle...og trykker på de med ingen match. Da kan du se hvorfor. :-)
Fant jeg ut...hehe. Enten er matchen under 70, sort tre, profil usynlig eller du selv er satt som ikke interessant. Og det siste er vel et sort hjerte?

:-)

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 22:28

Ok, helt 110 % korrekt er det ikke*.

Men hvis du ser på onlineoversikten, og velger den "Alle"-greia, og så går inn på en "Ingen match"-profil (* = betingelsen er at vedkommende tillater besøk fra <70-matcher), vil du se det der det på vanlige matcher vises om de har vist interesse for din.

Det var i alle fall slik før, oppdaget det bare ved en tilfeldighet en gang. Lenge siden jeg har giddet titte på slike profller :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 22:33

Okay --- jeg har ikke studert dette så inngående igrunnen....

Men cluet er vel da om du har innsyn til profilen for de med match under 70 for å se dette......

ja, ja ------ who cares ----- som jeg sikkert har nevnt før: skal man være et sted som dette, så må man tåle både avslag og sorte hjerter..... *ler!

No Problemas for meg i allefall ---- !! :-)))

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 22:35

@Bloomie

Det har du helt rett i. Dette burde egentlig stå med rød, stor og uunngåelig tekst i introen til alle som registrerer seg. Det betyr ikke at alle skal være enig, for det er for mye forlangt - og vi er jo alle forskjellige.

Men det hadde kanskje vært en grei huskeregel å ha i bakhodet, uansett hvor sårt en synes det er :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 22:44

Vi er veldig enige der, s ! :-)))

...med fare for å kaste ut en brannfakkel, så tør jeg påstå at om dette hadde vært synliggjort som en "positiv oppmuntring", "husk kjære sukkermedlemmer...osv"....så ville det vært mindre sutring og klaging her.......på at man ikke får svar, at man har blitt satt sort hjerte på selv av personer man ikke har pratet med -- hvor rett og slett profilen i seg selv er uinteressant og man ikke gidder se de om igjen og om igjen......osv....

Kanskje vi da kunne fokusert på at vi faktisk har et superfint, positivt samfunn her inne --- og et glimrende VERKTØY!

:-))))

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 aug. 2008 22:48

Jeg prøver halvfebrilsk å si det til folk som syter på forumet, men blir ofte møtt med motbør. Det har uansett altfor liten slagkraft at en stusselig særpeis på forumet her (les: meg) skal mase om det, så ja - det burde stått en eller annen plass på mer offisielt hold.

Kardemommeloven her er rett og slett veldig enkel:

- Ikke forvent svar når du kontakter noen og vedkommende ikke er interessert. Svelg stoltheten og fortsett jakten. Det er tross alt (mange!) flere fisker i sjøen.
- Bruk av hjerter er særdeles individuelt, og bør ikke analyseres ihjel. Hvis noen setter gult / rødt hjerte, og ikke noe mer - ignorer dette, eller send en melding om du lurer på noe. Sorte hjerter merker du sannsynligvis aldri noe til, men er et fint verktøy om en vil sortere vekk uinteressante profiler.

Blabla :)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 5 aug. 2008 22:49

Godt sagt, S og Bloomie. :-)
Og hvor interessant er en profil, som ikke er interessert i deg? *s*
Nei...jeg prøver heller å konsentrere meg om de jeg vil snakke med jeg, som vil snakke med meg.
:o))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 5 aug. 2008 22:59

Jepp, jepp ---- da er i allefall noen av oss veldig enige om den saken!! :-))))

Natta S og Amo -- jeg er stuptrøtt her, det ene øyet har sovnet, og jeg må bruke det andre til å finne veien til senga...

*go'natta-sov-godt-til-dere-alle*

:-)))))

Skjult ID med pseudonym jepp ti. 5 aug. 2008 23:11

Blomie, meg du ropte på?

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 18 aug. 2008 00:51

Oppfølgingsspørsmål:

Jeg har fått et gult hjerte av ei jente. Tok dette som et hint (er det ikke det da?) og sendte en kort intromelding til vedkommende. Hun har vært innom profilen flere ganger etterpå, men ikke svart. Hvis jeg nå da setter et sort hjerte på henne siden dette forekommer meg litt merkelig, vil hun fortsatt se meldingen fra meg i innboksen (og svare på denne senere?), og kunne følge linken til profilen min for så å se at det er "sort tre"?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 18 aug. 2008 00:56

Meldingen din blir værende i innboksen hennes, men hun kan ikke skrive til deg. (står at du er usynlig eller deaktivert). Så hun skjønner nok hva som har skjedd.. Du kan jo evt. bare sette status "ikke besvart" igjen, da - For å ta bort det gule hjerte. Bedre hvis du vil at hun skal ha mulighet til å skrive senere...

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 18 aug. 2008 00:59

Jeg kan jo ikke fjerne det gule hjertet *hun* har satt på meg vel? Så om jeg har sort på henne, og hun gult på meg, hvilket vil da være "gjeldende"? Hennes gule eller mitt sorte?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 18 aug. 2008 01:06

Nei, du kan ikke fjerne hennes hjerter... Men om du har sort på henne, forsvinner du fra hennes lister og hennes gule får jo ingen betydning når hun ikke kan kontakte deg...

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 18 aug. 2008 01:08

@Lilleulv: Ok, takk for oppklaringen. :)