Alle innlegg Sukkerforum

Foretrukket alder må stå på førstesiden!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym GG76 sø. 9 juni 2013 03:20

Som den gamle grisen jeg er (36 år) foretrekker jeg yngre kvinner, aller helst 25-åringer. Men jeg ønsker ikke å kaste bort tiden min, så foretrukket alder bør stå på førstesiden i søkeresultatene (slik de f.eks. gjør det på Møteplassen), slik at jeg slipper å klikke meg inn på hver enkelt profil for å finne dette ut.

Samtidig slipper 25-åringene som ikke foretrekker 36-åringer, å bli belemret med en gammel gris som meg på sin "Sist besøkende"-side.

Mvh. GG76

(mann 47 år fra Oslo) sø. 9 juni 2013 09:38 Privat melding

Faktisk dlett ingen dum tanke. Det smarteste inntil videre er nok å blokkere for å slippe å gå inn på samme profil flere ganger. Damer liker nemlig ikke sånt, har jeg hørt.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 9 juni 2013 09:49 Privat melding

Men @Escrime hva om de skifter mening og utvider søkefeltet med 5 eller 25 år? Ikke lurt med blokkering da :P

Og hvordan påvirkes muligheter for de som eventuelt er i eksisterende målgruppe allerede.. Færre besøk? Ingen flørt? Kommer kvinnemarkedet til å presses helt ned mot lovlig aldersgrense?

Personlig synes at 10 år forskjell kan føles too much, men vi er vel forskjellige alle man!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 9 juni 2013 10:33 Privat melding

Hehe. Joda, Dragon, det finnes nok dem som kan skifte mening ang alder, men jeg er rimelig overbevist om at det er ganske mange flere damer som blir irritert når vi gæmlisene stadig titter innom profilene deres. De glemmer tross alt at det er demensen som gjør at vi ikke husker at vi har vært innom tidligere. :-/

Og for ordens skyld: Jeg snakker ikke her først og fremst om ekstremt store aldersforskjeller. Men det er en grunn til at man har satt en grense, og da kan man godt respektere det, selv om det bare er ett eller to år.

Skjult ID med pseudonym ^^ sø. 9 juni 2013 10:39

Liker menn at damer er innom profilen mange ganger? Er litt gullfiskhukommelse her også. Eller må jeg rett og slett begynne å blokke jeg også?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 9 juni 2013 10:43 Privat melding

For meg er det greit, ^^, kan dog ikke uttale meg på vegne av de øvrige herrer. Den noe generaliserende kommentaren min over var først og fremst basert på diverse forumsinnlegg de siste åra (oi, dæven, jeg innser nå at jeg har grodd fast her).

Skjult ID med pseudonym Dragon sø. 9 juni 2013 10:53

Det heter moderne Alzheimers! Ikke rart vi husker lite av det vi nettopp har gjort eller sagt... Mobilen husker alle tlfnr. vi ringer! GPS-en husker veien hjem! Internett er den kunskapsdatabasen vi slår opp i all kunskapen vi måtte trenge....!!!
Rart at sukker ikke har oppgradert systemet som forteller oss før vi klikker på profilen "Her har du snoket 15 ganger før", " denne damen er ikke noe for deg", "krever et budsjett du kan bare drømme om"... Your name it!!