Alle innlegg Sukkerforum

Tur til Kroatia - Blir det en suksess?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) sø. 9 juni 2013 20:41 Privat melding

Leste i en mail at sukker nå åpenbart har startet flyselskap og skal eksportere medlemmene til Kroatia i juli.
Har aldri deltatt på noen av disse arrangementene før. Hva tror dere, er det noe å satse på for en som har litt for mange ferieuker nå i sommer? Og hvordan er vanligvis kjønnsfordelingen, overvekt av gutter eller jenter?

Skjult ID med pseudonym Oslofyr sø. 9 juni 2013 20:48

Hvorfor ikke bare gi det en sjangse og finne ut hva du syns selv? Uansett vil det garantert være en livserfaring ikke så mange sitter inne med. :) Hadde jeg hatt råd hadde jeg gjort det selv.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 9 juni 2013 21:01 Privat melding

Som Kroatias ambassadør på sukker anbefaler jeg turen på det sterkeste! Det blir en opplevelse uten like! Valg av reisemål/området er også en av de beste i kroatia. Dessverre har jeg andre ferieplaner for i år, men skulle mer enn gjerne vært med. :)

Her er linken til festivalet dere kan bli med på i juli :)
http://ultraeurope.com/

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 9 juni 2013 21:12 Privat melding

Tror dette kan bli bra jeg :-) men å dra for å håpe at man møter noen kan kanskje bli feil ..blir nok en super opplevelse for de som drar .. selv så har jeg ungene de ukene

(mann 51 år fra Oslo) sø. 9 juni 2013 22:03 Privat melding

Jeg har såpass mange fordommer mot slike ting etter å ha deltatt på en singelferie, at jeg fikk et innlegg slettet. Men etter hva jeg har skjønt er det klar overvekt av damer. No pun intended.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 10 juni 2013 00:22 Privat melding

Virker som et kjempe fint arrangement, og hadde det ikke vært for at ferien min allerede er planlagt hadde jeg uten tvil blitt med :-)