Alle innlegg Sukkerforum

lave jenter!

Vis siste innlegg
(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 juni 2013 07:47 Privat melding

Selv strekker jeg meg ikke lengre enn 160cm over bakken. Stort sett tenker jeg ikke over høyden min selv, hvis ikke noen må hjelpe meg med å ta ned det helt på øverste hylle på rema. I forhold til partnere har jeg aldri sett på høyde som noe "viktig". Uansett hvilken gutt eller mann jeg står ved siden av vil jeg være mindre og han større. Om han veier nesten det dobbelte av meg, føler jeg meg nesten mer feminin. Her inne derimot, har veldig mange tanker om lave jenter. "Jeg er så stor, så jenta må være minst...". Kan noen forklare meg hvorfor vi små jenter ikke passer og hvorfor vi er litt "tabu" for noen. For jeg opplever det aldri i hverdagen. Bare når jeg leser her inne.

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 11 juni 2013 07:53 Privat melding

Bare fire cm høyere enn deg.. Og helt enig. Har aldri opplevd at høyden min har vært en sperre IRL:)) har vært sammen med alt fra noen cm høyere enn meg til en som nesten var to meter.. Kan det være slik som alle andre begrensninger som lett lages når en skal vurdere en fremmed via bilde og tekst?

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 juni 2013 07:53 Privat melding

Nei, hva kan man si?
Det er vel enkelte som tror at man må sette noe, bare fordi feltene er der.
Eller er det enkelte som skriver det i klartekst også?
Det er så lett å filtrere på høyde, størrelse, alder er det ikke det da?
:-)

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 juni 2013 07:58 Privat melding

I klartekst og i diskusjoner på forumet. En helt ny verden for meg å møte denne problemstillingen hvertfall;)

Skjult ID med pseudonym MrNilsen ti. 11 juni 2013 08:07

Jeg kan love deg at det er værre for lave gutter, sykt frustrerende å prate med en jente som 1 mnd til hun finner ut at høyden min står på profilen og ikke vil ha noe mer med meg å gjøre..
Menn skal være 3 meter høye og se ut som Hulken ;)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 08:08 Privat melding

Jeg tror at nettopp fordi ting som høyde, alder, kroppsfasong osv. blir så tydelig framhevet i en profiltekst, så blir vi mye mer fokusert på det enn hvis vi bare hadde møtt personen ute i virkeligheten. Er nok en av nettdatingens små, ufravikelige forbannelser.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 08:35 Privat melding

Det er snakk om psykologi og hvordan man oppfatter en selv. Men så får du en vri på det ved at en del av det med-menneskelige kontakt og kommunikasjons blir "oppspunnet" av din hjerne siden det mangler når man bare ser bilder og tekst.

Jeg syntes det er veldig synd, nettet gjør alle komplekser men også "krav" mer fremtredende hos mange. Jeg støtter MrNilsen sitt kommentar, jeg trodde faktisk ikke høyde betydde SÅ MYE for mange kvinner da min første kjæreste var vel 10 cm høyre enn meg. Men her inne så har jeg fått kommentarer som "åhh du er så kjekk, men er du virkelig så lav??"... Var på date med ei jente en gang som SKREV TIL MEG (tenk det...) som var høyre enn meg, men greide å si "oi så lav du var" når vi møttes! xD Jeg bare lo og sa "jeg VISTE at du bare så på bildene mine!" ;P

Men ja, what to do? Jeg prøver å se det som en fysisk preferanse, vi har jo alle det :)

Skjult ID med pseudonym MrNilsen ti. 11 juni 2013 08:57

Haha, den er kjip da ;) hadde en som syntes jeg var alt for lav (jeg var 10cm høyere) også klagde hu på at det var høyt opp for å kysse...

Skjult ID med pseudonym Athene ti. 11 juni 2013 09:05

4realmen har helt rett (synes jeg).

Hvis man først skal snakke om viktigheten av kropp - en velbygd / harmonisk kropp er langt "viktigere" enn antall centimeneter over bakken!

@Escrime
Nettopp. Det er det med nettdating: uviktige ting blir viktige - og omvendt.

Synd at det er sånn!

Skjult ID med pseudonym Athene ti. 11 juni 2013 09:10

@rasec

Men der ga jo jeg også uttrykk for en fysisk preferanse ... Og du har rett - vi har alle slike ...

Lett å føle ekstra på det, kanskje, når man opplever at det er en selv som "kommer til kort";)

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 ti. 11 juni 2013 09:15

Jeg er 162cm, og har egentlig ikke merket at det er bakdel å være liten, annet enn det å nå opp i høye skap og hyller. Om noen synes jeg er for lav, så hva??? Da er jeg rett og slett ikke rette damen for dem. Må innrømme at jeg valser som oftest rundt med høye hæler, men det er ikke først og fremst fordi jeg har komplekser for høyden min. Men, fordi jeg lider litt av skodilla og synes høye hæler er fint.

(mann 34 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 09:24 Privat melding

@kjære lene-lill

Ikke passer? Tabu? Jeg skjønner ikke hva du snakker om. Jeg personlig tenner masse på lave jenter. Kanskje det får meg til å føle meg mer maskulin? En liten formfull søtsak jeg må beskytte og ta vare på. Dessutten, de minste smaker best, pleide bestefar å si da han tok meg med på fisketur.

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 11 juni 2013 09:56

@Athene, ja å føle ekstra på det er en ting, men å bry seg om det er noe annet.

Jeg vet hva jeg er god for og hva jeg kan tilby den som gir meg en sjanse. Selv om jeg er betraktelig under gjennomsnittet i høyden så er det bare der jeg er under gjennomsnittet, over alt ellers, både fysisk og psykisk, er jeg ganske godt over gjennomsnittet :)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 10:10 Privat melding

Escrime har rett. Dette er én av de tingene som vi ikke reflekterer over i det daglige, det går seg jo til som en del av et helhetsinntrykk. Her blir det et kriterie for utvelgelse, IRL vil aldri noen ytre "vi passet sammen på alle måter, men dessverre var hun 4 cm for lav..."

Skjult ID med pseudonym søker ti. 11 juni 2013 11:45

De aller fleste menn liker lave jenter. Så jeg forstår ikke problemstillingen, er det fordi du selv ønsker en veldig høy mann og disse ønsker en høyere jente?
Vi har alle ønsker som gjør at noen kommer til kort, hvis jeg ønsker meg en jente på over 2 meter så må jeg vel få lov til det.

Hvorfor bruke så mye tid på de som ikke vil ha deg når du garantert får massevis av henvendelser fra menn som er interessert i deg, kanskje disse ikke tilfredstiller dine krav?

(kvinne 39 år fra Rogaland) ti. 11 juni 2013 11:51 Privat melding

Dere er kjemper i forhold til meg ;) rager 153 over bakken. Men slett om jeg er liten tar jeg stor plass, hahaha :D ser det har vært en tråd om lignende tidligere. Man er det man er, ikke noe å gjøre med det :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 11:51 Privat melding

+1 søker!

En annen ting jeg prøver å holde fokus på, er at selv om jeg ser en jente som matcher alle mine fysiske preferanser, så betyr det NULL om ikke hun har det personlige egenskapene man ser etter!!

Men der kommer nettet og skaper krøll, fordi man ikke kan oppleve de personlige egenskapene, UANSETT!! Folk tar tom å JUGER på seg egenskaper...

Så jeg vet veldig godt at jeg underbevist kan finne på å "gi" jenter på nett slike egenskaper hvis de matcher de fysiske, mest sannsynlig for å tillate meg selv å kontakte de uten at jeg føler meg selv som en kåt jævel..

Heldigvis lærer jeg noe nytt hver dag! :D

Skjult ID med pseudonym cicero ti. 11 juni 2013 12:10

Jeg er 183, og har vært med ganske lave jenter uten at jeg har stusset noe over det. Det må bli bra lavt for at det skal være et problem for meg. Sånn rundt 150 vil jeg tro. Det er nesten verre for de jentene som nesten er like høye som meg, som stresser med å finne en mann som er høy nok til at de kan bruke høye hæler osv.

(mann 31 år fra Hordaland) ti. 11 juni 2013 12:44 Privat melding

Nei nei nei...
Høgde e vel ein av dei tingene som virkelig betyr minst!!? Ka så om du som jente e 160? Kan vere like mykje morro da som ein på samme høyde.. Mangen nydelig jenter/damer som knapt strekke seg øve halvannen meter, og du har mangen nydelig langt høgare.. Tilpassing trur eg e lurt, uansett ka du e på utkikk ette ;)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 12:54 Privat melding

Det må da være praktisk å ha en lav partner. Da kan jeg bare legge mine ting høyt oppe, slik at hun ikke klarer å snoke i tingene. Så kan jeg tørke støv på toppen av skapene mens hun vasker golv. Vinn-vinn... :)

Litt mer seriøst, hennes høyde er kommer veldig langt ned på min liste over viktige egenskaper.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 13:23 Privat melding

Høyde er egentlig en ikke-faktor for meg.

Skjult ID med pseudonym Elregn ti. 11 juni 2013 14:12

Nå er ikke jeg så høy selv , men i mine øyne er ikke høyde noe å bry seg med.
Det er følelsen man får når man er med en person som betyr noe.
Men her inne kan man gjerne se seg blind på detaljer.Det gjør man ikke like lett i virkeligheten.

(mann 34 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 14:25 Privat melding

Jeg tror Lene-Lill er for opptatt med å svare på den flommen av meldinger hun får nå til å diskutere mer.

Jeg er ikke en av dem, ikke noe vits lenger.

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 juni 2013 14:36 Privat melding

Jeg observerer hva andre mener, lærer av det;)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 11 juni 2013 14:41 Privat melding

Hva har du lært hittil da?

(mann 43 år fra Akershus) ti. 11 juni 2013 14:51 Privat melding

Om jenta er så og så høy, bryr meg ikke. Det er det som er i hodet og hvordan hu oppfører seg som betyr noe for meg. Tror for mange "henger" seg opp i drømmekjæresten og hvordan en person skal være og ikke være.
Så er det denne kravlisten, ingen er perekt verken av kvinner eller menn.

Skjult ID med pseudonym K ti. 11 juni 2013 15:14

Stol på inntrykket du får fra det virkelige liv. Her på sukker blir du utsatt for folk du aldri ville pratet med i virkeligheten. Rare folk med rare meninger.

(mann 43 år fra Akershus) ti. 11 juni 2013 15:53 Privat melding

Det er sant K.

(mann 43 år fra Rogaland) ti. 11 juni 2013 16:01 Privat melding

@Ts Dette er sukker.no, de urimelige krav`s land :) Højde, bredde, udseene, bosted, alder, karriere, fritid, økonomi, interesser, børn, beskrivelse og sidst men ikke mindst, så skal det/de første breve, som man sender ramme midt i blinket, før folk går videre:)

Har været inden på et par forskellige netdating sider og ingen steder finder du så høje krav, som størstedelen af sukker brugerne har:)

Har oplevet et par gange, at piger klikker "Nysgerrig på dig" men sender man et brev, så får man ikke svar tilbage, selvom de har læst brevet:) (Kan jo være, at jeg er håbløs til at skrive breve :P)

Udgangspunktet for at opnå kontakt er jo i mange tilfælde helt håbløst, da en del brugere herinde, har så urealistiske høje krav, at det ikke er værd at forsøge engang, men folk vælger jo selv, hvad de søger og det må man bare respektere:)

Jeg har selvfølgelig selv krav, men er ikke bange for at overse uopfyldte krav, hvis en pige interessere mig på andre områder og haraldrig oplevet, at pigen ikke er høj nok eller for lav og har datet en på 158:)

(mann 29 år fra Hedmark) ti. 11 juni 2013 17:01 Privat melding

pinnemand traff mer eller mindre spikeren på hodet!

Rent personlig har jeg ingen preferanser eller krav da det gjelder høyde. Men jeg kan skjønne at de som er nærmere 2 meter på strømpelesten, har krav da det gjelder nettopp det.

(mann 39 år fra Oslo) on. 12 juni 2013 21:30 Privat melding

Høyde har aldri falt meg inn en gang. Jeg liker både lave og høye jenter.

Skjult ID med pseudonym skompf on. 12 juni 2013 22:20

For meg på 199 er det så enkelt som at det er svært lite romantisk å stå en halv meter alene når jeg klemmer ei jente på 160. Dessuten får jeg en far/datter følelse av å bevege meg ute med kortvokste.

(mann 46 år fra Rogaland) on. 12 juni 2013 23:20 Privat melding

Om hun er 160cm høy eller 190cm høy bryr meg fint lite, men jøss som det har hatt noe å si for damer en har møtt opp gjennom årene! Men TS, jeg fikk ikke med meg hva du egentlig lurte på?

(kvinne 40 år fra Hordaland) on. 12 juni 2013 23:34 Privat melding

Jeg er 1.60 og har ikke hatt noe problem her inne bortsett fra å lese om det i den tråden som rakket ned på lave jenter. Men hvor alvorlig TS var og noen av de som svarte vet jeg ikke, om noen har noe imot min høyde så er de ikke interessant for meg uansett.

er vel nok av mannfolk her inne ;)

Men på nett er nå det altfor lett å bli for fokusert på kroppen....MEN vi bestemmer jo selv hva vi vil og ikke vil fokuserer på. Vi er vel alle så pass selvstendige at vi kan klare å la være å følge den saueflokken som sier at vi måååå fokuserer på kropp. vil vi endre den tankegangen, må vi begynne med oss selv... Så det så :)

(mann 37 år fra Vestfold) on. 12 juni 2013 23:49 Privat melding

@ts bare å sende meg en melding! Du er mye høyere enn meg ;)

Skjult ID med pseudonym herregud to. 13 juni 2013 00:32

Ser ingenting galt i lave jenter, kan være søte de også. Men det betyr ikke at jeg kan primært se etter noen som er litt høyere.

Og det *er* faktisk enkelte ting som er vanskelig når høydeforskjellen blir for stor (30cm+), selv om det utvilsomt har sine fordeler også ;-)