Alle innlegg Sukkerforum

Fra hero til zero. trenger deres 2 cents, jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gratis to. 13 juni 2013 08:20

Hva er årsaken til at dere i noen tilfeller stopper å svare etter 5-6 meldinger?
Savner snart de som ikke svarer i det hele tatt, jo :)

Skjult ID med pseudonym Jenta to. 13 juni 2013 09:40

5-6 meldinger kan formidle mye informasjon, både positiv som negativ. Man danner seg et bilde av den på andre siden. Det er to alternativer. Enten er man mer og mer interessert eller stopper det bare.

Har opplevd det samme flere ganger, jeg.

Gå bare videre, du...

(mann 33 år fra Oslo) to. 13 juni 2013 09:42 Privat melding

Makes sence. Like greit egentlig. Det eneste jeg hadde endra i hele forløpet er kanskje å heller avslutte med en melding enn å blocke/ignorere. Personlig føler jeg at det er det menneskelige å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Jenta to. 13 juni 2013 09:47

Selv prøver jeg også gi beskjed og takke for meg.

(mann 27 år fra Oslo) to. 13 juni 2013 10:23 Privat melding

Jeg synes det er helt idiotisk jeg! ja man kan få et førsteinntrykk på 5-6 meldinger, men det er jo umulig å si om personen man snakker med er en potensiell kjæreste..

Finner man med andre ord en feil eller en kvalitet som ikke er ønsket så er det greit, men da burde en jo skjønne hva det er også, som f.eks. hvis en prater om høyde også sier den ene hvor høy h*n er også slutter den andre å sende meldinger, da skjønner man at det er noe galt med høyden. men hvis den siste meldingen var f.eks. "det stod på profilen din at du liker å gå tur, hvor liker du deg best? (nær sjøen/I skogen/fjellet)" så gir det jo ingen mening å blokke vedkommende.

My 2 cents ;)

(mann 43 år fra Rogaland) to. 13 juni 2013 17:26 Privat melding

Faktum er vel, at de fleste kvinder herinde skriver med rimelig mange på samme tid, så behøver ikke at have noget at gøre med, hvad man skriver og om man skriver noget forkert, men er nok mere det, at hun finder en af de andre hun skriver med mer interessant og vil følge op på det:)

@Mrnilsen her på sukker.no er der så mange fisk for kvinderne at vælge imellem, at jeg tror folk bliver sorteret fra pga. små ting, som ikke havde gjort nogen forskel uden i den virkelige verden og tror også en del herinde, både mænd og kvinder, har en tendens til at skrive med nogle, men kun for at fordrive tiden indtil de finder nogen, som de hellere vil skrive med:)

Har også oplevet, at blive markeret af en kvinde med "nysgerrig på dig" men når man så skriver et brev, så enten læser hun det ikke eller svarer ikke efter at have læst det, så må jo gå udfra, at jeg enten er super dårlig til at skrive brev eller, at hun fandt en anden mere interessant:)

"this site is business" intet er for godt og alt er ikke godt nok:P

Skjult ID med pseudonym søker to. 13 juni 2013 17:42

Først er det mange klager på at man ikke svarer og må kunne gi folk en sjanse. Så når man gir en sjanse i 5-6 meldinger så klages det på dette også.

Skjult ID med pseudonym cicero to. 13 juni 2013 21:04

Om du er den mest spennende hun skriver med den ene dagen betyr ikke det at spenningen nødvendigvis vedvarer i flere uker.

Smi mens jernet er varmt! Om stemningen er god i starten, ikke nøl med å be om å møtes og ta steget videre til chat/SMS/telefonsamtaler. Om hun vegrer seg da er det vel et lite hint om at du kanskje ikke er så spennende likevel og du kan slippe å bruke mer tid på det, og om hun sier ja vet du det. WIN-WIN.

Skjult ID med pseudonym Star fr. 14 juni 2013 17:49

Med noen jeg har snakket med har det blitt sånn. Men det er fordi det aldri kommer noen spørsmål fra dem, bare masse blabla om hva de har gjort i dag etc. Etter noen dager blir det fryktelig kjedelig, og når jeg aldri blir spurt om noe, ja da slutter jeg å svare. Hvis de absolutt vil bli kjent med meg så må de stille spørsmål.
Og ja, jeg stiller de spørsmål...