Alle innlegg Sukkerforum

Slutte å røyke/snuse!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 18:22

Hvilken av de to er værst? Er det like ille? Uansett, bestemte meg for at snusboksen jeg hadde igår skulle bli den siste. Så nå sitter jeg her med litt sånn småabstinenser o.l. Hittil så gir jeg meg selv ca. 2 timer til uten snus før jeg går og kjøper en.

Skjult ID med pseudonym JUSTME to. 13 juni 2013 18:25

HAr aldri snusa på fast basis,så veit ikkje kva som er verst,men dei som har prøvd å slutte å røyke og snuse,seier at snusen er verst å slutte med... Masse lykke til,det går nok bra! :)

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 13 juni 2013 18:26

røyk er klart verst...gir du deg over grunnet småabstinenser? Har du lyst være en snuser? Tror du det blir lettere slutte når du har snust lengre? Tror du skal fokusere på løpeturer og dusjing de nærmeste dagene, eventuelt dra til fjells:) ER du mann eller?;)

Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 18:33

Haha Irene! Sant nok! Jeg har lyst til å gi meg bare fordi jeg følte for det, hehe. Spontan cold turkey greie, hvorfor ikke? Er egentlig helt nøytral på det og bruker unødvendig mye spenn på snus, så det er litt av grunnen. Har snust i ca. 4 år, så det er på tide å slutte (iallefall prøve) før avhengigheten blir værre. Nettopp satt på pizza. Skulle ønske jeg var avhengig av det istedenfor.

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 13 juni 2013 18:37

du burde hatt en ekstra god venninde sånn i starten:) Høres ut for meg som du er klar til å gi slipp:) Du prøøøver ikke, d er feil nr 1. Du gratulerer deg selv for å ha sluttet og er mann nok til å stå for det:) Kvinner digger slikt:)

Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 19:20

Haha, jeg vet! Men da gratulerer jeg meg selv for å ha sluttet å snuse. :) (Du kan også få lov til å gratulere meg.)

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 13 juni 2013 20:14

Gratulerer:) Visste du hadde det i deg:)

Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 20:21

Whoo!! Tusen takk! :)

Nei, sånn helt seriøst. Hva kan jeg vente meg i dagene som kommer? Har lest at det tar ca. 2-3 uker før nikotinen er ute av kroppen. Har ikke lest så mye om det å faktisk slutte, bare hørt at det er ''helt jævlig''.

Skjult ID med pseudonym denfølelse to. 13 juni 2013 20:25

Jeg sluttet å røyke for 7 mnd siden etter 8 år med fast røyking:D deilig følelse! stå på, dette klarer du!

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 13 juni 2013 20:26

Du blir rastløs, sugen..kroppen er jo avhengig. Men du må ha en plan som gjør at når suget er som verst, ja da hopper du i dusj, støvsuger el løper en tur..Værst i noen minutter. Dette fikser du, det er det mentale som teller. Du får testet om du er sterk og bare ler hånlig av det sultne lille nikotinmonsteret med gule tenner. HA du kan ikke vinne over meg;) Bare fllytt tankene og ikke fokuser på suget..fokuser heller på hvor heldig du er som slipper:) Kroppen blir renere og friskere og deiligere for hver time:)

Skjult ID med pseudonym JUSTME to. 13 juni 2013 20:29

Når eg har prøvd å slutte å røyke,har dag 3 heilt klart vore den verste for meg,og så rundt om 3 veker.. Dette er nok litt individuelt,så ikkje sikkert du vil få det på samme tid. Men ellers er det slik som irene;) beskriv...
Prøv å husk på at for kvar dag du ikkje snusar,blir du sterkare,og følelsen av å faktisk stå imot suget,er heilt fantastisk! :)

Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 20:42

Merker at det kommer til å bli sinnsykt mye brus, haha. Syns egentlig det er veldig interessant hvordan kroppen reagerer. Men hvis det er det mentale som gjelder så blir det spennende å se hvor svak/sterk jeg er.

Planen min er å ikke være i nærheten av tobakk, hehe. Det er 0 snusbokser i huset. Sålenge jeg holder meg INNE så kan ikke lysten på å kjøpe en boks ta overhånd. Det som blir den største prøvelsen er i morgen og lørdag; Kjøre til Sverige med snusere og fest på lørdag. Det er det som skremmer meg mest.

Kjempe flott @DenFølelse også, jeg satser på å tråkke i dine fotspor. =)

(mann 51 år fra Oslo) to. 13 juni 2013 20:48 Privat melding

Teknikmagasinet selger snus uten nikotin/tobakk.

Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 20:56

Fettberget: Sånt funker ikke på meg, men takk for forslaget. :) Tror cold turkey er beste veien å gå for min del.

Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 21:06

Men hva gjør jeg når jeg skal sove? Helt seriøst liksom, er jeg så rastløs etterpå skjer det ikke at jeg får sove. Eller roer det seg ned etterhvert?

(mann 51 år fra Oslo) to. 13 juni 2013 21:19 Privat melding

Kjøp noe new age bli-harmonisk- te. Tror du det hjelper, så hjelper det.

(mann 33 år fra Oslo) to. 13 juni 2013 21:49 Privat melding

Røyka i 6 år, 3 av de rullings og opptil 20 om dagen. Slutta "cold turkey" uten store problemer. Var hissig i den første uka, etter det var det easy sailing.

Skjult ID med pseudonym Oslofyr to. 13 juni 2013 21:49

Det var faktisk ikke en dum idè. Har ikke mer cola/brus igjen heller, så da blir det te-maraton på meg. :)

Skjult ID med pseudonym Oslofyr fr. 14 juni 2013 01:50

RPierce: Så jeg bør regne med å være hissig de neste 6 dagene? Jeg er bare ekstremt rastløs akkurat nå. :/ Får ikke sove jeg nå, haha. Drekki new-age te har jeg gjort og, haha.

Skjult ID med pseudonym Oslofyr lø. 15 juni 2013 13:03

15. Juni, dag 3, 12:56 - Merker hodet mitt er veldig ''tungt'' akkurat nå. Kroppen vet hva den vil ha, men jeg SKAL klare det. Det spennende er hva som vil skje etterpå... Jeg skal på en fest der det kommer til å florere i snus/røyk. Håper VIRKELIG jeg er sterk nok til å si nei, selv med litt innabords. Jeg er en VELDIG sta person når jeg har bestemt meg for noe, så håper det gjelder når jeg er i godform også.

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 juni 2013 13:33 Privat melding

Tobakksfri er et absolutt i min verden. Rett og slett fordi det stinker så infernalsk vondt!

Skjult ID med pseudonym indie lø. 15 juni 2013 14:48

Dater bare jenter som enten røyker eller snuser, hater ikke røykere, mer irriterende mennesker skal man lete lenge etter.

Skjult ID med pseudonym _ lø. 15 juni 2013 15:11

verst å slutte å røyke. har slutta med snus opptil flerfoldige ganger uten problem.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 15 juni 2013 15:35 Privat melding

@hemmelig deg om det ^^

Ah, jeg må si at jeg både savner og HATER SÅ INTENST de tre åra når jeg gikk på NITH. Som utlending hadde jeg ikke så mye tilgang til statens lånekasse så jeg betalte alt ut av min egen lomme.

Studier: 8-15(16)
Jobb 3-4 dager i uka: 17-23(24).

På de lange dagene lada jeg opp først med Lucky Strike og en "yoghurt"-kjukk kaffe. Det var den perfekte starten på dagen. Jeg gikk fra 0 til 100 på en liten halvtime og var den mest plagsome personen i klassen når det gjaldt å stille spørsmål til foreleseren (Haters gonna hate).

Når jeg kom hjem etter en lang dag og hadde en ordentlig Red Bull crash, så var det så utrolig digg å sitte ute på verandaen, i nattens kjølig luft, fullstendig stillhet rundt meg (bodde på Langhus back in the daaayz), nyte mørket og stillheten og det eneste jeg hørte var lyden fra Lucky Strike som brant opp i det jeg tok et drag. Idyll.

Fast forward 6 år. Slutta å røyke, begynte å trene. Fuck, I'm a dumbass. Yupp. Jeg klarer ikke å beskrive følelsen og intensiteten av den, av anger. Anger på at jeg har røyka så sykt mye og over flere år. Sex ble slit og jeg var mer "under" enn "over". Elixia timer var et HELVETTE (ropt som han karen fra Oslo Losen, http://www.youtube.com/watch?v=7P4hCTtu-d4 ) og jeg bokstavelig talt svetta tårer, blod og tjære ut av alt som var porøst i kroppen min.

TRO MEG når jeg sier at den første uka med *trekker inn pusten* HÆLVETTEEEE er faktisk vel verdt alt det drittet som kommer om du IKKE slutter å røyke. Jeg tør virkelig ikke å sette meg ned og regne på hvor mye penger som kunne ha havna på min BSU konto (ikke at det hjelper noe særlig i dagens samfunn men) i stedenfor "up in smoke".

Lykke til folkens. Dere klarer det. Og det er 110% verdt det.

Skjult ID med pseudonym Oslofyr lø. 15 juni 2013 16:59

RPierce: Takker for svaret! Tredje dagen nå, skal på fest snart og jeg begynner å bli brisen (tar meg ofte ett par drinker før fest), tror jeg klarer meg fint uten snus/røyk selvom hodet mitt er tungt som f.... (Jeg er realist, så når jeg sier ''tror jeg klarer'' er det over 75% sannsynlighet for at jeg får det til.) Skummelt å dra på fest, men jeg er sterk, så dette SKAL Oslofyren til! Noe av det sykere jeg har opplevd.

Og du som sa; ''Dater bare jenter som enten røyker eller snuser, hater ikke røykere, mer irriterende mennesker skal man lete lenge etter.'' Hvorfor det? Jeg kan skjønne at det kan være kjipt med folk som ikke drikker alkohol på fest da de ofte blir innesluttet etc. fordi de ser hvor tåpelig vi andre oppfører oss, men ikke-røykere/snusere? De sitter jo overhodet ikke på en moralsk høyhest og prøver å leke ''helt''? Og ''bedrevitere'' liker ingen, jeg startet å snuse som 20-åring fordi jeg syns det var chill, og nå slutter jeg som 25-åring fordi jeg vil. Har ALDRI under min tid som ikke-røyker sagt at ''røyk er teit'' eller at ''snus er chill'' til folk som ikke snuser. Så jeg sliter med å se problemet?

Det er som vegeterianere det. Ja-ok, kanskje 10% av de er kjipe og skal proppe i deg info om hvordan kua ble slaktet med en sløv smørkniv i en Ungarsk kjeller som ble laget under krigen osv., men hvor mange er det av de? Tror heller det går på det at du vil at folk skal være som deg og gjøre mest av de samme tingene, ikke omvendt. ^-^

Skjult ID med pseudonym JUSTME lø. 15 juni 2013 23:02

Ynskjer deg masse lukke til i kveld!
Dette går bra!!!! :)

Skjult ID med pseudonym Oslofyr sø. 16 juni 2013 03:18

JUSTME: Gikk kjempenra hittil! Men er sinnsykt fucka i hodet. Alt fra jenter, til snus/røyk osv! Men jeg holdt meg UNNA SNUS!! HAHAHAHAHHA! JEG VANT! MOTHAFUCKAS! JEG VANT HVERTFALL!!!! =D

Skjult ID med pseudonym JUSTME sø. 16 juni 2013 03:34

SÅ BRAAAA :) Du er FLINK!! ;)

Her ein sang,berre til DEG akkurat no! :)

https://www.youtube.com/watch?v=yxAAbvgkOz0

Skjult ID med pseudonym Oslofyr sø. 16 juni 2013 04:14

JUST ME: Aaawww!! Nå ble jeg glad! =) Klokka er 04:10 og jeg er sinnsykt og rastløs, men NULL LØPING NAKING I NABOLAGET (som var ett veddemål jeg lagde med ei jente hvis jeg tok en snus) og VELDIG GODT HUMØR AKKURAT NÅ SELV UTEN SNUS/RØYK!

Låta er konge! =D

Og følelsen min er etter å ha hørt delillos låta: https://www.youtube.com/watch?v=FdDPlhb3HwU

:D

Skjult ID med pseudonym Dag sø. 16 juni 2013 10:46

Hehe, bra jobba Oslofyr! Og kanskje også bra at man dagen derpå ikke har så lyst på snus...

Skjult ID med pseudonym Oslofyr sø. 16 juni 2013 14:17

Takk Dag! Og du har helt rett. Klarer ikke tanken på snus engang nå. Men jeg tror uansett jeg er over det værste nå som jeg har stått imot fristelser osv. :) Da klarer jeg nok å slutte. Sprøtt, trodde ikke jeg skulle klare det, hehe.

Skjult ID med pseudonym JUSTME on. 19 juni 2013 20:31

Korleis går det,Oslofyr? :)