Alle innlegg Sukkerforum

Skremmende profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Don juan on. 6 aug. 2008 15:58

Er det noen som vet hvorfor kvinner har vanskelig for å svare?
Sender ut meldinger og prøver å ta første skrittet mht kontakt osv, men får sjelden/aldri svar!

Det er faktisk lett for at slikt kan gå litt innpå en. Er man skremmende? Er det faktum at man har et barn så avskrekkende?
Forsøkt å dikte litt om på profilen min for å virke litt mer innbydende å svare, men med meget dårlig resultat.

Noen som kan ha noen idé om hva jeg kan gjøre? Vil jo bare ha kontakt med ei blid og hyggelig jente. Vil jo bare ha en sjanse på å oppleve kjærlighet..... Hva gjør jeg galt?

"Dan Johann"

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 6 aug. 2008 16:12

Hei!
Trist at det går inn på deg å ikke få svar. Men om du ser at meldingen din er lest og ikke hører noe på et par dager, ER det et svar.. Ikke utlever deg så mye at du blir lei deg av å ikke høre noe.

Du har imidlertid flere muligheter. Du kan eksplisitt be om et svar (selv om det innebærer avslag) i meldingen din, eller du kan velge blant dem som sår på svargarantilista. Der bør du jo få svar.

Du er neppe skremmende (uten at vi kan vurdere det når du er anonym), og det er da nok av folk med barn her! Likevel er det ofte vanskelig å komme gjennon nåløyet og få svar her inne. Om du er ny, venner du deg nok til å ikke bestandig få svar. Dette har lite med kvinner å gjøre. Menn er ikke så gode til å svare alltid de heller. Noen fortrekker dessuten å ikke få svar framfor avslag. Men de fleste svarer nok hvis du ber pent om det.... :-) Om du ikke venner deg til det, og det fortsetter å gå inn på deg, så spørs det kanskje om nett-dating er tingen?

Skjult ID med pseudonym Don juan on. 6 aug. 2008 16:19

Å ikke få svar er en ting.... Takler at jeg ikke får svar. Kjedelig i lengden fordi jeg veit at jeg har mye positive egeskaper og mye å by på av meg selv... Så det hadde jo vært litt OK om noen faktisk gav meg en sjanse. Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke ser ut som hverken Brad Pitt eller George Cloony, men det må da gå ann for kvinner å gi oss en sjanse selvom vi ikke ble "kjekkest i klassen"

Skjult ID med pseudonym tippen on. 6 aug. 2008 16:21

hehe....bli vant til det....er man ikke brad pit her inne på sukker bildene sine,så får man ikke svar......så å si 99% gir ikke svar da....hehehe......jeg er vant til det med andre ord.... :o)

Hehehe....

Skjult ID med pseudonym smurfa on. 6 aug. 2008 16:22

Det kan jo være at noen får så mange henvendelser at noen bare forsvinner i mengden. Det tar litt tid å være høflig å svare tilbake; dvs det inkluderer at man faktisk leser profilen nøye (såfremt profilbildet avgjør- trynefaktor- noe jeg ikke er så opphengt av). Dagsformen avgjør jo også, om man er mottakelig for en flørt:) For min del kan det ta noen dager før jeg svarer, så ikke gi opp av den grunn. Og er du oppriktig interessert, send en mail til viss du ikke har fått svar. Sånn er jeg:-)

(mann 37 år fra Vestfold) on. 6 aug. 2008 16:28 Privat melding

Jeg Gidder ikke være anonym lenger!. Til dere som leser tråden her. Hva i all verden er så skremmende med min profil?
Man må da hvertfall kunne få en sjanse til å vise hvem man er.... ikke bare "kalde"skuldre???

Skjult ID med pseudonym måneskinn on. 6 aug. 2008 16:30

Vil ikke treffe en mann uten barn jeg...har jo barn selv...men så er jeg vel av den eldre "garden" her inne på 40+ Får ikke flere brev av den grunn...Får vel skylde på de yngre jentene jeg da...som tar alt..he...he..Neida, bare tuller....Lurer egentlig på hvem som får alle disse brevene.....siden det er så mange som klager at de ikke får noen/nok..

Skjult ID med pseudonym . on. 6 aug. 2008 16:37

Hei, skjønner godt hva du mener. Jeg har selv skrevet mange meldinger til MENN her inne, og kun noen få har gitt et høfflig svar med avslag og beggrunnet det med at vi ikke passer sammen. Greit at man skal skrive/møte noen (les mange) før man finner drømmemannen, men jeg skjønner egentlig ikke at min profil kan virke avstøtende på så mange ulike typer her inne. Har heller ikke i min profil med for mange hentydninger til hvordan drømmemannen skal se ut/være. Prøver heller å være åpen for flere mennesketyper. Nå har jeg fire bilder på profilen min, alle fra årets ferietur, så kanskje de er for like og ikker viser alle de positive sidene jeg har. Er både sporty, sosial, huslig, pålitelig...men hvordan få frem de kvalitetene??

Skjult ID med pseudonym jente, 33 on. 6 aug. 2008 16:37

Hei Micky blue

jeg har lest profilen din, og jeg synes den er fin jeg :-)
Søvnløs i Seattle er en kjempefin og romantisk film.
Jeg liker romantikk. Det trenger ikke være de store tingene, må ikke ha blomster hver dag, det er faktisk mere hyggelig å få noe av og til, for da gjøres det ikke som en vane, men som noe mere spesielt.

jeg kan ikke skjønne hva som kan være skremmende med din profil da!

fint bilde har du også.

om noen ikke svarer deg, så ALDRI ta det personlig opp.

Da er den personen kanskje ikke noe for deg, kanskje den personen allerede er i god dialog med flere på sukker.

Du må bare tro på deg selv.

Du har en flott profil. ikke tvil på det!

Skjult ID med pseudonym tippen on. 6 aug. 2008 16:39

Hmmmm.......lurer litt her nå.........hmmmmmm......

(mann 37 år fra Vestfold) on. 6 aug. 2008 16:42 Privat melding

Kom igjen! Fortell Tippen....

Av en eller annen merkverdig grunn tror jeg at jeg har klart å starte en diskusjon/debatt som angår veldig mange her inne..... Skulle vært intressant å sett mørketallene...

(mann 47 år fra Telemark) on. 6 aug. 2008 16:43 Privat melding

Jeg skriver ikke så veldig mange meldinger, men regner med at omtrent 1:6 blir besvart. Når jeg først skriver skriver jeg gjerne direkte og personlig om jeg synes en profil er intressant, og til medlemmer som har valgt "det er greit å treffe noen med barn" Så fortvil ikke, det er bare slik det er. Hvorvidt Brad Pitt eller jeg er ser bra ut er jo en personlig vurdering, men selv om jeg mener å ha et relativt bra ytre, kan jeg jo ikke regne med at damer som faller for langhåra rocka fyrer faller for utseendet mitt akkurat... Smaken er forskjellig, og her inne blir man nok vurdert svært strengt ut fra bildet.

Ha en fin dag!

Skjult ID med pseudonym jente, 33 on. 6 aug. 2008 16:46

så søt hund du har Micky blue!

engelsk setter er favoritthunden min, familien min har hatt en engelsk setter og en labrador.

(mann 37 år fra Vestfold) on. 6 aug. 2008 16:51 Privat melding

Jente 33!

Du er en av svært få som har vært positive..... Skulle gjerne gitt noen komplimenter tilbake, men vet ikke hvems profil jeg skal besøke...... ;-)

Skjult ID med pseudonym tippen on. 6 aug. 2008 16:56

Det angår ganske mange ja,Mickey....
Men ikke alle.....jeg har bekjente her på sukker som ikke sliter med det....men ja...jeg har faktisk gitt opp å sende til andre jeg,pga at jeg er lei det å IKKE få svar....hehe...regner med at det er noen flere ja..men tror man scorer høyt på å beskrive seg selv som atletisk,sporty og ja....vise bilder i bar overkropp etc etc....
Men det at jeg ikke skriver til flere,betyr ikke det at jeg har gitt opp helt....jeg drar på sukker festene....der møter vi folk i real life...da blir det no annet.....se bilder,bedømme etter det og en tekst som er utfylt av en....det kan gå voldsomt galt....ikke alle(inkl. meg) klarer det å lage en bra profil......
Din derimot...selv om jeg er gutt,så syns jeg den så ut som en bra beskrivelse av deg....så ærligtalt....tror det har mye med flaks å gjøre,samt at mange dømmer etter bilder....ikke alle er lik en film stjerne.....hehe....

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig on. 6 aug. 2008 16:58

Glem ikke at vi har en svargarantiliste. Den finnes under matchlister :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 6 aug. 2008 16:59

micky du kan jo bare se hvem som har vært innom profilen din,og sende mld til de(om det er flere enn en)
på 33 år he he

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 6 aug. 2008 18:04 Privat melding

Guttene klager for at vi jentene aldri /skjeldent tar kontakt først .... MEN ER DET RART??
Nei ikke for min del .... De som tar kontakt med meg prater (mailer ) jeg med .. men når jeg sender føste meld så får jeg aldri svar .... hvorfor gidder jeg da i det hele tatt sende meld .. da er det lettere å la de som har lyst til å snakke med meg ta kontakt.. ;oP hehehehe

Skjult ID med pseudonym juni on. 6 aug. 2008 18:09

Både menn og kvinner/ gutter og jenter opplever nok ofte å ikke få svar her inne, men kanskje er det flest menn som opplever å nesten aldri få respons?

Jeg synes det er litt rart at så mange ganske så fine profiler får liten eller ingen respons...

Skjult ID med pseudonym juni on. 6 aug. 2008 18:14

Smily:

Det er akkurat det :-) Jeg har opplevd det samme, og dermed var det greiere å la mennene bestemme om de ville ta kontakt eller ikke.
Mens menn har ikke helt den samme valgmuligheten tror jeg... om de helt slutter å prøve å ta kontakt, kan det bli ganske stille på profilen deres?

Skjult ID med pseudonym Mamma1 on. 6 aug. 2008 18:17

@Smily:o)
Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver.
Gutter klager på at de ikke får meldinger, men jeg opplever stadig å ikke få svar dersom jeg tar initiativ til å sende første melding.
Jeg har både bilde og en bra utfylt profil, så der burde da være litt å ta tak i om man vil svare.
Jeg har til og med opplevd gutter som setter hjerter på meg, men som ikke svarer når jeg tar initiativ og sender en melding. Hva er greia da liksom??

(mann 39 år fra Oslo) on. 6 aug. 2008 18:21 Privat melding

Smily, fint å få bekreftet at det ikke er en sånn hårreisende forskjell på kjønnene når det gjelder å få svar, som det av og til høres ut her på forumet. Hvis det er mange jenter som tenker på samme måten, så vil jeg mase om at alle bare tar det litt mindre tungt hva som skjer når man prøver å ta kontakt med noen. Man må finne en middelvei mellom å spamme alle som kan tenkes å være interessant med upersonlige, copy-pastede mails og å skrive litt for lange og personlige mails med noen som man investerer litt for mye håp i.

Skjult ID med pseudonym fantasfisk on. 6 aug. 2008 18:23

Mamma, (hehe)
for å være kynisk, man kan jo bruke hjertene til å øke sjansen for å få svar/mail uten å skrive noe.

Hva hadde skjedd hvis jeg satte rødt hjerte på ALLE profilene jeg så f.eks.
Ville jeg øke sjansene min da?

Bare et tankeeksperiment.

Skjult ID med pseudonym Don juan on. 6 aug. 2008 18:25

Tror ikke (og vet med sikkerhet) at hjertefunksjonen på profilene IKKE gir noe større resultater desverre.
Det ville vært en fin indikasjon på hvilke hensikter man har med vedkommende osv

Skjult ID med pseudonym Mamma1 on. 6 aug. 2008 18:39

Når det gjelder hjertene, så opplever jeg faktisk at jeg får bedre respons rate ved å sette hjerte på en profil, og la han få anledning til å "ta initiativ" til å sende første meldingen, enn om jeg selv tar initiativ ved å sende første melding. Merkelig? ;-)
Så hjertene KAN faktisk fungere. :-)

(kvinne 56 år fra Hordaland) on. 6 aug. 2008 18:44 Privat melding

Syns det virker som om både damene og herrene syns det blir for lite svar å få her inne. Det betyr vel at alle bør tenke seg om da - og begynne å svare :-)
Er det bare surfing rundt og se om en finner "noe som frister", og da bare leser profiler - eller er det fordi en vil bli kjendt med folk og kasje også treffe folk irl? Ser en på en profil og tenker "jo da ikke verst den" - og så surfer en videre for å se om en finner "noe bedre". Men egentlig så blir det ganske kjedelig her inne da.... Hm - mest æksjen på diskusjonsforumet liksom??? *ler*

Micky Blu jeg syns profilen din er fin jeg. Bare synd du er 20 år for ung :-)
Stå på og lykke til.

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 6 aug. 2008 18:53

@ Mamma1
Kjenner meg igjen i det du skriver over her, og er sikkert ikke den eneste - når det gjelder å sende meldinger, og ikke høre noe. Så...det gjelder nok begge kjønn som nevnt flere ganger. :-) Hva er greia? *ler* Hakke peiling....hehe.
Men så kommer du med gullkornet, vettu...;-) Å sette hjerter, og la gutta ta initiativ. Vel...det funker egentlig ikke så godt heller, har jeg funnet ut...sånn sett. Men prøv å sett hjerte, la det stå ei stund OG fjern det igjen. Hehe...da kommer spørsmålene. ;ø))

Min konklusjon? Get in...get out. ;-) Vise interesse...og stikk av. *løpe* Da våkner jegeren, og man kan ha en dialog...*ler*

@ Donjuan
Jeg tror ikke du gjør noe galt, jeg...for å svare på det siste spørsmålet ditt. Og om du leter langt nok tilbake i forumets tema, vil du nok finne uendelig mange tråder som denne. Utover dette kan jeg bare ønske deg lykke til, og håpe du får respons fra ei som ser etter akkurat DEG. :o)) Det er jo hele essensen...kvalitet over kvantitet? *s*

;ø))

Skjult ID med pseudonym . on. 6 aug. 2008 21:15

Smiley: har samme erfaringen som deg, får sjeldent svar fra de jeg sender melding til først. Skjønner ikke hva som er så skremmende med at jenter tar første kontakten???

Skjult ID med pseudonym Smily on. 6 aug. 2008 21:21

hmmm .. håper guttene/mennene her inne ser dette .. At dette er et problem for alle på nett og slutter å klage ... hvis dette ikke funker ,finn på noe annet ;oP

(mann 37 år fra Vestfold) on. 6 aug. 2008 21:51 Privat melding

Hei alle sammen

Takk for glødende engasjement. Dette var faktisk intressant. Det viser seg at "problemet" går begge veier for begge kjønn.!

Når det gjelder mails her inne. Hvorfor kan man ikke bare sende en mail når en besøker en profil? er man da keen på å vite mer så bør man jo få svar på sin lille "hilsen"

(mann 40 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 14:04 Privat melding

>>tippen skrev
<men tror man scorer høyt på å beskrive seg selv som atletisk,sporty og ja....vise bilder i bar overkropp etc etc....

Jeg vet ikke men jeg har ikke bilde eller beskriver meg selv slik, likevel får jeg masse svar.
Min teori er at i mylder av meldinger kan det være de spesielle og korte som når frem.
TL;DR (Too long; didn't read) er et internett utrykk jeg merker jeg tar meg selv i mange ganger.
På forum foreksempel...

Tror også det hjelper å være likegyldig om man får svar eller ikke, og heller erte og leke litt med de man får svar av.

En teori ihvertfall..

(mann 41 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 15:08 Privat melding

Jeg tror ikke du har skremt noen, det du beskriver er gjelder nok for mange her inne. Det gjelder å prikke ut den/de som skriver tilbake :-)

@ Smily, det har da ikke vært noe klager her inne på lang tid, i alle fall ikke som jeg har sett. Enig med deg, finn på noe annet hvis dette ikke funker :-)

Skjult ID med pseudonym Petra to. 7 aug. 2008 15:27

Heisann. Mange med samme erfaring her inne m.h.t manglende svar på mailer vi sender ut til potensielle. Jeg har også prøvd rådet til "mamma1" med å sette gule hjerter på de profilene jeg liker. Mange fatter da interessen og kikker innom profilen min, men sender de ingen mail, da fjerner jeg bare hjertet igjen. En jeg har satt gult hjerte på han også satt gult hjerte på meg, men foreløpig har han ikke tatt kontakt, så hva betyr disse hjertene hvis man ikke tar kontakt??? Ønsker meg en standardmelding som blir sendt ut når man setter gule hjerter på en person. Kan stå noe slikt som "Hei. N.N. har satt et gult hjerte på deg, hun ønsker at du tar kontakt og sender en melding" Det hadde vært en grei måte å start en samtale.

Skjult ID med pseudonym tippen to. 7 aug. 2008 16:16

hehe..
Gult hjerte er kult.....også svart.....haha....har ingen av delene....men gult og svart matcher hverandre perfekt... :oD
hehe........ :o)

(mann 40 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 16:21 Privat melding

>>petra

hva med å rett etter du har satt et gult hjerte på noen, konsekvent uten å tenke deg om
sender meldingen "Hei. N.N. har satt et gult hjerte på deg, hun ønsker at du tar kontakt og sender en melding"...?

Skjult ID med pseudonym Bunny to. 7 aug. 2008 16:45

Har fått røde hjerter ... Jeg sender melding .. Takker for hjerte +++ med blunke smiley og alt ...
Men får jeg svar ?? Nei da ... Vet dette har vært tatt opp gang på gang , men får aldri noe svar på hvorfor ...

(mann 40 år fra Oslo) to. 7 aug. 2008 17:58 Privat melding

>>Bunny

Stiller du et spørsmål da??? eller en litt merkelig/morsom/flørtende kommentar til profil/bilde?

Takk med smiley men ikke noe mer, er vanskelig å svare på annet en værsegod.

Skjult ID med pseudonym Bunny to. 7 aug. 2008 18:08

Ja ,, siste melding var med skryt og greier .. ser den er lest ,men ikke svar ... da går jeg videre og så får de heller kontakte meg hvis de føler for det ...
Det har jo kommet frem på forum før at menn (og noen damer ) bruker hjertene som et slags avkryssningsystem .. De krysser av de de har vært innom og så tar de kontakt når de ikke har annet på gang , som en reserve løsning.

Skjult ID med pseudonym Petra to. 7 aug. 2008 21:08

Hei Bella og alle andre: noen sjanser må man ta, synes fortsatt at det er en god ide at når man setter et gult hjerte på en person så sender man ut en standardmelding, så slipper vi å lure så fælt på om det vi skriver i første melding til en fremmed høres teit ut.