Alle innlegg Sukkerforum

hva tenker dere jenter om oss menn?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Hordaland) lø. 15 juni 2013 01:35 Privat melding

sitter å funderer litt her for meg selv. Jeg er en mann på 29 år og lurer litt på hva dere jenter tenker om menn som tar kontakt med dere... sender en melding med en som jeg finner mulig interessant. men jeg får liksom aldri noe svar... sannsynligvis er jeg ikke av interesse, men hadde blitt litt glad om det hadde latt seg gjøre å evt skrive et kort svar om en ikke er interressert. eller er det jeg som er helt på bærtur? ønsker gjerne noen innspill på dette. en annen ting jeg funderer på, er om det er vi menn som skal ta kontakt først? eller tenker mange at vi mannfolk kun er ute etter en ting?

for ofte sitter jeg igjen med en følelse av å bli dømt før en egentlig vet hvem en person er... kan jo være at jeg har feil, men ønsker gjerne innspill så en kanskje blir litt klokere.

Henrik

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 15 juni 2013 02:44

Velkommen til internett.

Skjult ID med pseudonym happydame lø. 15 juni 2013 09:58

Tenker at det er lurt å få et penest mulig profilbilde. Du har alt for flatt lys rett ovenifra som absolutt ikke bringer frem så mye positivt i ansiktet ditt. Alt under øyenbryn, nesetupp og lepper blir jo borte på bildet pga skygger, og det blir kun fokus på den høye pannen.. som kanskje ikke er helt den du vil ha fokuset på?

Legg mer arbeid i å få gode bilder av deg selv. Jeg vet det er vanskelig. Jeg har sjeldent profilbilder jeg liker så godt at jeg bruker selv.

Lykke til med fotojobb. :)

Skjult ID lø. 15 juni 2013 10:12

Jeg har akkurat samme problemet som deg, @ts. Med mennene.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 15 juni 2013 11:48

Henrik,

Alle dømmer vi før vi egentlig vet hvem personen er. Hvis du søker og får opp en side med 50 damer for så å skrive til bare 1, så har du jo dømt de andre 49 uten å vite hvem personen er.

Det er du som skal ta kontakt først! Du kan ikke vente at damene selv tar kontakt. Det ligger både i naturen og kulturen at mannen tar kontakt. Forhåpentligvis vil hun gi et hyggelig avslag hvis hun ikke er interessert, men hvis du ikke får svar så er jo det et avslag i seg selv. Det kan være mange grunner til at du ikke får svar; noen er bare slik, de kan snu ryggen til deg hvis du sier "hei" på byen også, men jeg tror nok at det for mange bare handler om at internettet ikke er så personlig og det store antallet meldinger en dame kan få gjør det vanskelig å svare på alle.

Noen damer overdriver betydningen av å få melding, du sier jo bare "hei", det betyr slett ikke at de nødvendigvis kan få deg. Noen damer får en nedlatende holdning hvis de ikke er interessert, noe som igjen nok kommer av at de overdriver betydningen av meldingen. Noen syns til og med at det er ekkelt å bli kontaktet av menn som ikke er deres Mr. Perfect. De tar aldri selv kontakt, sannsynligvis fordi de ikke er klar over at menn sjeldent er så ondskapsfulle som de kan være.

Men det store flertallet av damer er hyggelige og har ikke noe imot at du tar kontakt. Hvis du ikke får svar så er det ikke personlig ment, det er bare at også de har sine drømmer og ønsker og derfor bruker tiden sin på menn de er interessert i.

Det er din jobb som mann å ta kontakt. Hvis damene reagerer negativt eller er arrogante så får du bare heve deg over det, det er slett ikke du som har gjort noe galt.

(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 15 juni 2013 12:35 Privat melding

Jeg merker også det samme med menn jeg tar kontakt med, altså. Så det er ikke noe dame-mann-problem, det er nok heller et sukker-problem :)

Mange er nok veldig avvisende og har et veldig klart bilde for hva de ønsker, og om du ikke passer dette bildet er det som folk sier over her; da gidder de ikke finne ut hvem du er.
Jeg forstår det heller ikke; man kan vel være høflig og si takk for melding, men det passer ikke akkurat nå, eller man tror ikke man passer sammen? Jeg synes det er rart å bare overse en helt kurant, normal førstemelding som egentlig bare indikerer at man har lyst til å bli kjent. Det er utrolig lite tiltak som skal til for å svare, og så slipper man å gjøre intetanende folk forvirra for hvordan man skal te seg.

Problemet med å være høflig er at en del ikke tar nei for et nei, men om man avviser, og så kommer det masse meldinger med "jamen kom igjen da" - det er slitsomt. Kanskje folk som ikke svarer har hatt en del sånne, og de er slitsomme. Kanskje derfor de ikke gidder å være høflige og svare?

Jeg synes det er hyggelig å få melding, men det er litt kjedelig å få melding som tydeligvis er sendt til 100 stykker, bare for å se hvem som svarer. Det er jo ikke så mye som ligger i en melding, for all del - kanskje den personen som først ville ta kontakt finner ut at den personen man sendte melding til ikke var interessant nok likevel? Bare fortsett å send meldinger, du. Intet våger, intet vinner, etc!

Skjult ID med pseudonym indie lø. 15 juni 2013 14:53

Det er helt naturlig å ikke svare personer som ikke er interesseante. Jeg har sendt meldinger til noen jenter hvor jeg ikke har fått svar, og har også fått meldinger fra jenter hvor jeg ikke har svart. Hvorfor tenke noe mer over det? Ikke svar = nei. Nå får jeg også svar fra endel jenter, og svarer også de som er interessante.

Kanskje dere bare velger feil personer å sende melding til?

Skjult ID med pseudonym happydame lø. 15 juni 2013 15:42

@ TS
DET var et mye bedre bilde av deg! Regner med svarprosenten kan bli en ganske annen nå! :)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 15 juni 2013 15:51

Enig med @happydame over her, flott bilde TS :-) Lykke til :-)

(mann 34 år fra Hordaland) lø. 15 juni 2013 19:39 Privat melding

takker for bilderesponsen:) tar til meg råd:)