Alle innlegg Sukkerforum

Sommerferie...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jenta lø. 15 juni 2013 14:10

Sommeravslutning den 19 og ferie fra den 24...

Har du bedre grunn å være glad av / for?

Planer, synspunkter, tips, drømmer og fornøyelse innlegg er velkommen på det varmeste...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 15 juni 2013 14:36

Sommerhvafornoe, aldri hørt om det der 5-bokstavs ordet. Vennligst forklar hva ferie er :p

Skjult ID med pseudonym Jenta lø. 15 juni 2013 14:41

Grimstad, ferie er en tid vi kan sove lenger, drikke kaffe på senga, gå laaaange turer når det passer, bli brune og deilige, avslappede og ikke minst trenger ikke å gå på jobb...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 15 juni 2013 15:05

hmm drikker aldri kaffe, sover aldri lenge og sist men ikke minst jeg blir aldri brun.
Hvordan er denne tilstanden da forskjellig fra hverdag, om man ikke ser bort i fra det siste :)

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 15 juni 2013 15:08

Mye å være glad for jeg, nettop vært på tenerife tur, danskebåt tur og nå skal jeg straks på vors og byfest med et vennepar. Det jeg er litt mindre glad for er at jeg akkurat nå ikke finner bankkortet mitt! Men da blir jeg og litt glad igjen for at jeg har så gode venner at de sikkert både kjører og henter meg + spanderer øl på byen selv om jeg er så sykt surrete...yay for gode venner!

Gode tips for hvor ei surrehøne kan ha lagt det helsikes bankortet? blæ--

nei sommer, venner, og godt vær da skal man SMILE da :D :D

Skjult ID med pseudonym Jenta lø. 15 juni 2013 15:14

Grimstad, til helvete, du må ta deg sammen og begynne å skille fra hverdag til fest.

Jeg drikker ikke kaffe heller, våkner alltid tidlig på fridager, soler meg aldri, men .... Jeg er en positiv Jenta, jeg:-),
hvis du skjønner og skal nyte friheten fra den 24... Sant Hans festen først :-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 15 juni 2013 15:22 Privat melding

Masse å være glad for:)) første feriedag av fire uker i dag..har bygget ferdig soltaket på verandaen .. Etter råd fra forumet er det nå mye mer stødig:)) farger håret og gjør meg klar til en kjempefest min familie lager bare for meg i dag:)) og tilslutt skal ungene for første gang på mange år reise bort med far i tre uker, så det betyr 3 uker HELT fri !!! Hva skal jeg finne på:))))?!? .. Hehe det siste er jeg faktisk litt ambivalent til, gleder gruer meg:)) ønsker alle på forumet en fortreffelig deilig sommerlørdag!

Skjult ID lø. 15 juni 2013 15:28

@Hedvig!
Henter deg om ca en time. Gjør deg klar til å feire sommer :-)

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 15 juni 2013 15:54

Nei.

Skjult ID med pseudonym Oslofyr lø. 15 juni 2013 17:36

Har du bedre grunn å være glad av / for? JA! Nettopp kommet ut av en flere års lang eksistensiell krise med påfølgende depresjon i 2-3 år og funnet min plass i eksistensen/universet og er nå endelig kommet til konklusjonen om at jeg er bra nok, hva som betyr noe og at jeg kan inngå ett forhold med noen uten å være negativ mot meg selv eller sette spørsmålstegn ved alt. De siste 12 månedene har jeg lært så sykt mye om meg selv og menneskets natur! (selvom det kanskje ikke syns på forumet, hah)

Men! Det aller beste er at jeg endelig klarer å leve igjen. Jeg kan le med folk på fest uten at det er en fasade, jeg kan dra vitser og genuint le av alt. Livet er liksom blitt bra igjen etter at jeg ble ferdig med alt som har med Freud, Heidegger og Kant osv. å gjøre. :D Jeg er ikke lenger en perfekt assossiasjon til ''The Comedian'' i Watchmen, jeg er meg. ^-^

Skal på fest snart, blir hentet av venner om 30 min og jeg tror det er den første festen på lenge hvor jeg virkelig kommer til å bare KOSE meg istedenfor å fokusere så mye på hvordan jeg skal oppføre meg i visse situasjoner, og ikke føle at jeg burde rote med noen fordi det er det alle andre gjør. Endelig kan jeg være mitt naturlige jeg igjen og bare gjøre hva jeg vil. :)

Har endelig forstått (virkelig skjønt innenfra) at FRIHET er den friheten du tillater deg selv og er OK med! Ikke hvilke grenser normer, samfunn, FORTID, evt. kjærester og venner setter for en. Men at jeg er OK for MEG, og ikke at MEG er OK for DEG. (Hvis du skjønner?)

God jul og gledelig godt nytt påsk alle sammen. Jeg skal ut og nyte livet. ^___^