Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor sender du ikke melding når du har gitt hjerte til noen?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 15 juni 2013 17:44

Nå har jeg vært medlem av sukker i en måned, og har fått litt erfaring her inne, men det er ett par ting jeg lurer på...
Det første er antall besøk... som egentlig ikke er reelt, hvis man tenker antall nye folk som har vært inne å sette på profilen din, skal jeg gjette, så består de 2068 besøkene jeg har fått av kanskje 400 menn (?)...hvilket er langt fra 2068...Noen som har noen tanker om dette...Jeg kunne godt sett for meg en løsning der "nye" nye besøk ble markert anderledes enn gjengangere.

Det andre jeg lurer på er folks bruk av hjerter... etter å ha gjort en liten varetelling, ser eg at 78 personer har gitt meg gult eller rødt hjerte...og da skulle man kanskje tru at jeg hadde fått en haug med meldinger? Men nei, slik er det ikke....og selv når man gir hjerte tilbake, så er det i noen tilfeller helt stille....ingen melding som piper...Er folk generelt passive, eller er det noe jeg ikke har fått med meg? (Spesielt frustrerende når du ser at de samme som har gitt deg hjerte er å ser på profilen din gjentatte ganger over tid) ...

Klem

Skjult ID med pseudonym hansen lø. 15 juni 2013 17:51

Selv som du sender melding til de som har gitt deg hjerte så er det tyst. Forstå det den som kan...

Skjult ID lø. 15 juni 2013 17:56

Det der er helt normalt på denne sida.

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 15 juni 2013 17:56

Søk på forumet med ordet hjerter, så kanskje du skjønner litt mer ;)

Skjult ID med pseudonym pappskalle lø. 15 juni 2013 18:10

De som gir deg hjerte liker deg eller tror de liker deg, men tar ikke kontakt for de ikke har tid i øyeblikket, men tar kanskje kontakt senere. Kan ikke bli kjent med alle på en gang, og da er hjerte en fin markør.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 15 juni 2013 18:12 Privat melding

ho ho ho ho, 2068 besøk etter en måned? Fucking first world problem, if I ever saw one :P Jeg har 100.

Jeg skal gi deg en liten hemmelighet som man burde av en eller annen grunn ikke si i full offentlighet, men here goes:

Om du er en av de som jeg har satt gult hjerte på er det fordi du virker meget interessant, men på nåværende tidspunkt har jeg ikke baller til å ta kontakt først. Men det kommer! :)

Så sånn er _det_.

Skjult ID med pseudonym SånnRD lø. 15 juni 2013 18:31

Om jeg gir et gult hjerte er det fordi jeg synes en profil virket interresant. Om jeg ikke får et hjerte tilbake tenker jeg at hun sikkert ikke er så veldig interresert, og da er det jo dumt og bruke tid på å skrive en fin melding.

Det blir litt som blikk-kontakt på byen før man går bort til noen.

Det hender at man får et gult hjerte tilbake men ikke svarer. En profil er jo bare et bilde og noe tekst; -man er jo ikke veldig knyttet selv om man har skummet over en gang. Så er det jo ikke alltid slik at det passer å bruke tid på sukker heller da. :-)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 juni 2013 18:48 Privat melding

2068 besøkende på én måned? Jøss... Jeg har vært her på og av i mange mange år, og rundet 1500 besøkende for et ensifret antall dager siden.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 15 juni 2013 18:56 Privat melding

kvinner vøtt :D

Brb skifter kjønn.

Skjult ID med pseudonym blueflame lø. 15 juni 2013 19:09

Jeg har vært her snart et år uten bilde, og 738 har besøkt meg.

Skjult ID med pseudonym pappskalle lø. 15 juni 2013 19:25

Kanskje det er best å ikke gi hjerte?.. men jeg kan vel ikke ta de bort igjen, for da kan det bli blokk..hehe

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 15 juni 2013 19:34 Privat melding

Vel TS, jeg skal bare skrive ned alle de 4249 personen jeg har snoket i profilen til så kan folk få gjette hvem av dem som er deg.

Skjult ID med pseudonym pappskalle lø. 15 juni 2013 20:10

Hvis jeg sender ut 200 hjerter, så får jeg 2 tilbake...dårlig butikk :(

Skjult ID lø. 15 juni 2013 20:39

For meg er "hjerte" en merkelapp.

Jeg bruker det for å indikere at jeg har besøkt profilen før. Så slipper jeg å besøke den på ny, når den dukker opp i søkelisten.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 15 juni 2013 21:43 Privat melding

Hvis du har vært medlem i én måned og fått 2068 besøkende (sikkert langt flere nå), så burde gule hjerter uten meldinger være din minste bekymring. Du er med største sannsynlighet så attraktiv at du kan ta kontakt med hvem du vil og få respons à la date, ONS og giftemål alt ettersom hva du selv søker.

Skjult ID med pseudonym me too sø. 16 juni 2013 12:25

Hjerter setter jeg på alle profiler som KAN være interessante. Melding sender jeg til en (maks to) på samme tid. Får jeg hjerte tilbake skriver jeg som regel. (Med mindre jeg skriver med en annen og er "mentalt opptatt"). Har jeg satt hjerte og får en melding, svarer jeg ALLTID. Men det er meg og min bruk av dette..

Skjult ID med pseudonym Dag sø. 16 juni 2013 12:52

Jeg tar ofte et raid og setter mange gule hjerter. Får noen tilbake, og sender da melding til disse. Har ved opptelling 39 hjerter, ikke verst!

Men TS, skjønner du er skikkelig frustrert..., men har du sendt ut en haug av meldinger selv da..??

Skjult ID med pseudonym Jenta sø. 16 juni 2013 13:04

Har aldri, aldri gitt noe slags hjerte til noen. Så jeg har egentlig ikke noe følelser/forståelser for det/de...

Skjult ID med pseudonym spradebass sø. 16 juni 2013 13:28

Konseptet med at gutter setter hjerter er håpeløst og burde vært fjerna. Det brukes over en lav sko og får ingen verdi. At jenter kan få sette hjerter er forsåvidt greit, da vi gutta har en tendenes til å respondere straks en jente viser initiativ. Selv responderer jeg kun dersom jeg finner det overfladiske er i orden.

Skjult ID med pseudonym gi og få sø. 16 juni 2013 22:01

når jeg setter et gult hjerte så indikerer det at jeg er interessert, og de som får hjerter ser hvem det er fra...
de som har gitt meg hjerte tilbake får selvfølgelig en melding i innboksen :)

generelt er jenter for opptatt av å bli "funnet" i stedet for å "finne", min personlig erfaring og mening

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) sø. 16 juni 2013 23:37 Privat melding

Ift kvinner og bruk av hjerter ...viss en kvinne først finner ut at hun vil melde sin interesse overfor en mann, så er de nok større sjanse for at hun sender hjerte fremfor mld., sammenlignet med en mann. Kvinner foretrekker nok å være litt diskre, for å se om mannen gjengjelder interessen. Sender mannen et f.eks et hjerte tilbake kan kvinnen finne på å svare med en mld., men det som avgjør om hun gjør det tror jeg like gjerne kan være avhengig av personlighetstrekk (selvsikkerhet mm.) som grad av interesse. Som nevnt ovenfor, de vil bli funnet, eller de er redd for avvisning .....plenty av faktorer ..

Skjult ID med pseudonym Khione sø. 16 juni 2013 23:49

Tror jeg har satt tre hjerter i løpet av min sukkerkarriere... Som forsåvidt er like produktiv som et dårlig fruktår i Hardanger...
Vil jeg ha kontakt med noen sender jeg et brev, enkelt og greit. Får jeg ikke svar, vel, så gjør jeg ikke det. Sender en fyr et hjerte, så tar jeg det derfra. Men absolutt ikke noe jeg bruker så mye tid på å dvele ved! :)
Smil og vær glad over de interessante mennene du mottar brev/hjerte fra! Det er jo tross alt sommer! :D

Skjult ID med pseudonym Jærra ma. 17 juni 2013 00:02

Det der er noe jeg kjenner meg veldig igjen i. Fått masse hjerter,røde og gule. Noen få sender en melding sammen med hjertet. Synes jeg vedkommende virker interresant,så sender jeg en melding,men responsen er vel så som så..klart noe har det jo blitt,men mye mindre enn man skulle tro når noen setter et hjerte på deg. Noen har jeg sendt melding til igjen senere,fordi de virker veldig interresante,men nei,like tyst. Ganske utrolig synes nå jeg

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 juni 2013 00:28 Privat melding

Uttrykk fot kjønnsforskjeller "Jærra" ...