Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner... Les dette

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym e sø. 16 juni 2013 02:56

I Datingmagasinet står det "Hvorfor menn sender standardmeldinger."

Jeg er mann og sender ikke såkalte hei-meldinger. Jeg har pleid å se på det som latterlig. Men etter å ha lest Prebens svar til kvinnen som syter over problemet har jeg fått mere nyansert syn på saken. Han har helt rett.

Skjult ID med pseudonym HÆ? sø. 16 juni 2013 03:56

Du har konkludert, og kvinner skal svare på hva?

Skjult ID med pseudonym hansen sø. 16 juni 2013 09:24

Det var vel en oppfordring og ikke et spørsmål.

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk sø. 16 juni 2013 09:55

Det er en del menn som prøver for hardt også. Om mannen skriver hvor utrolig fantastisk jeg er på alle vis, føler jeg meg absolutt ikke særlig spesiell. Det blir for dumt.

Det er en mellomting mellom et hei og en lang, utdypende beundrermelding.

Kan dere ikke bare gjøre det riktig, da? ;-)

*vanskelig kvinnfolk*

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 16 juni 2013 10:39 Privat melding

Det er jo veldig sjelden det er profiler der det er ting å ta tak i. Videre så har jo alle de 3471 mannfolka som har skrevet til denne piken før deg hengt seg opp i akkurat samme tingen, slik at ingen blir stående igjen som unike på tross av at ingen skrev hei. Det er veldig mange prinsesser her inne for å si det slik. Men om mannfolka er smarte, så bruker de ikke tid på de kvinnene som har elendige profiler og ingen bilder ;)

Her er problemet med Sukker, en skal liksom være godt kjent og ha superkjemi allerede før en sender avgårde en melding til noen. Tips til Sukker, fiks dette diskusjonsforumet (som må være tidenes mest elendig utformede) og raten for pardannelser kommer til å skyte i taket.

Skjult ID med pseudonym reg sø. 16 juni 2013 11:02

Bare 1% leser forum, så forvent ikke noe med raten for pardannelser.

Og stemmer, folk klarer ikke å beskrive seg selv i profilene, så det blir sjelden det er noe å ta tak i.
Så det blir å kompensere med mange, og mindre originale meldinger, og håpe på flaks.

Skjult ID med pseudonym me too sø. 16 juni 2013 12:12

Er man smart ,tar det ikke lange tiden å skrive en setning som er bedre enn "hei".

Er fullstendig uening i det Preben skriver. Det blir som å si at kvinner som har sex første kvelden ikke trenger å være billige. Selvfølgelig ikke. Men de gir INNTRYKK av det. Menn som skriver standardmeldinger som man skjønner er klipp og lim, gir INNTRYKK av å ikke være selektive, og dermed mindre spennende.

Skjult ID med pseudonym Jenta sø. 16 juni 2013 12:27

Jeg synes "hei" er bra nok, Funket for meg i hvert fall.
Det er ikke lengde på den første mailen man bør henge seg på. Mye må passe i øyeblikket. Den andres sinnstemning og behov for kontakt, f o r e k s e m p e l...

Jeg har sendt en "hei" til en som svarer sjeldent og nå er vi verdens beste venner... nesten...

Skjult ID med pseudonym me too sø. 16 juni 2013 15:02

Jenta som skriver inn til Preben klager på at hvis man sender hei tilbake, så er det ikke bra nok. Dvs. Man får sjelden svar på hei som svar....

Skjult ID med pseudonym sau sø. 16 juni 2013 18:23

Jenter som klager over standard meldinger, er de samme som skriver standard profiltekster…

(kvinne 32 år fra Rogaland) sø. 16 juni 2013 19:50 Privat melding

Standardmeldinger er kjedelige, og uten personlighets prek etter min smak. Og vi jenter liker å føler oss spesiell,så et brev med personlighet score mye mer enn en standard melding :)

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 16 juni 2013 20:08 Privat melding

@hemmelig

"Det er veldig mange prinsesser her inne for å si det slik". ????

Eh hva får deg til å tro at mannfolkene her inne er så mye bedre, da kan jeg like gjerne skrive... "det er veldig mange mannfolk her inne som kun er ute etter sex" Men jeg kan da ikke komme med den kommentaren utifra min erfaring av de 5 - 10 som har kommet med det.

Man skal være forsiktig med påstander det ikke er hold i...

Nå er det nå sommer og da takker jeg for meg, må bare avvennes forumet... Jeg har en uke igjen, og lurer fælt på om jeg vil takle å returnere til det virkelig liv. Kan jo hende jeg får overdose av positivitet ;-)

Skjult ID med pseudonym Artigkar sø. 16 juni 2013 20:33

massiv overtenking. "Hei" holder i massevis om det er den rette. Får man melding fra noen man liker og de har skrevet "hei" så får man "hei" tilbake. De som må "overbevises" er feil person i utganspunktet og man havner ganske fort i vennefella. Må slutte å forsøke på kodeknekking. Det handler ikke om å lykkes med å få oppmerksomhhet, det handler bare om at den rette kobler seg opp mot den rette. Og det er vel den største utfordringen, siden vi alle blir mer kritisk på nett enn i virkeligheten og legger alltid lista for høyt.

Det at vi må bruke massiv energi på å skrive akkurat de rette tingene er bare bull, er det ikke det riktige bildet så faller det igjennom uansett. Jeg har evner til å skrive trusa av den dama jeg setter fokus på, og får ofte svar på de meldingene, men de renner alltid ut i sanden, fordi jeg overbeviser med personlighet og gode tekster. De som jeg derimot VIL skal svare hører jeg lite fra, fordi jeg sikter for høyt og jeg vet det. Men hadde hun først skrevet "hei" til meg, så hadde jeg garantert svart.

Den største faren jeg tror mange bruker, er å spille "hard to get" for det første så blir menn forvirret og tror manglende svar fordrer at man skal skrive mer fordi hun er "hard to get" - men de beste menn, som meg... driter i de som ikke svarer, det er nok av flotte damer her inne som fortjener en god mann. Og du er ikke så j.... spesiell som du skal ha det til... det er et dusin av de fleste her inne.

Min største oppfordring til damer er å begynne å søke litt mer aktivt selv. Jeg får nesten ingen besøk om jeg ikke er veldig aktiv med å skrive, aktiv og ikke anonym på forumet eller bytter profilbilde ofte. Det virker ikke som om noen bruker søkefunksjonene, og bare vurderer det som faller ned i innboksen. Det kan jo være at mr. right ikke har lagt merke til deg, prøv å skriv "Hei" kanskje du får svar.

Skjult ID med pseudonym me too sø. 16 juni 2013 22:03

Har MYE empiri på at det ikke har noe for seg å svare hei på et hei. Da blir det stille. Akkurat som det er først da de skjønner hvor meningsløs meldingen er. Som om man er spydig eller noe ved å bare svare hei tilbake. Aldri skjønt det der... Eller så sender de ut 50 hei... og fortsetter et par dialoger. Ikke vet jeg. Vet bare at jeg ikke har noe å tape på å si hei tilbake. Det stopper der...

Kanskje en eller to ganger har det "avansert" til: "Gjør du i helgen, da? "Eller "skjer hos deg, da?" Min erfaring er at det aldri tar seg opp med de som bare sender "hei". Selv sender jeg masse meldinger, og er ikke pen nok til at et "hei" gjør hele jobben for meg.. :-)

Skjult ID sø. 16 juni 2013 22:10

HA HA AH HAHA HAHA HAHA HA

SPOT ON fra Preben..

Alle sukkertøsene bør lese og lære :)

Skjult ID med pseudonym OMG sø. 16 juni 2013 23:22

TS, du hadde et godt hode og holdning frem til du leste Preben sitt innlegg ;-)) I all verden, denne Preben, en mann som synest være uten både erfaring og utdannelse ... Det kan man relativt raskt konkludere med når man leser hans svar på ganske mye! Så TS, tenk deg om en gang til - sett deg selv i mottakersituasjonen - du får en melding hvor det bare står "Hei". For meg er dette like uinteressant som de standardmeldingene (vel, enkelte av de får meg i alle fall til å trekke på smilebåndet ;-)). Uansett hva denne Preben er eller skriver, det skader ikke å bruke 30 sekunder ekstra på en melding hvis du har lest profilteksten til den andre og liker den - og hvis du er en smule realistisk mht den du sender melding til, så burde sjansen for en hyggelig melding tilbake være god. Et problem her på sukker er imidlertid at mange menn sjekker "oppover" - totalt urealistiske i forhold til hvem de sender melding til, det være seg utseende, utdannelse, yrke - ikke gå i denn fella ;-))

(mann 42 år fra Telemark) sø. 16 juni 2013 23:42 Privat melding

Vil bare legge til at dama som har sendt inn dette ikke bare snakker om "Hei" meldinger....det står også noe lenger nede om ferdiglagde festlige redegjørelser om seg selv, som en sender til flere damer!

Så utifra det jeg kan lese så er det denne dama har fått langt på vei mere enn bare et Hei! For meg høres det mer ut som at hun er misfornøyd fordi det hun fikk ikke var det hun ville ha.
Ha en ting klart, når en mann ser på en profil og blir nysgjerrig så ser han ikke umiddelbar dama som unik, han blir bare nysgjerrig!

Skjult ID med pseudonym ?? sø. 16 juni 2013 23:56

Greit det Greiere, samme for oss jenter, men er han en smule interessert i mer enn en ONS, så hadde det vel ikke vært for mye å forvente litt mer enn et "Hei" eller prefabrikert BS? Og, mange av dere her inne sjekkernuansett oppover - og lyver på alderen ...

Skjult ID med pseudonym me too ma. 17 juni 2013 00:00

@Greiere.

Dere skulle ønske kvinner synes det er OK å få følelsen av å være en av 20 som får samme førstemelding? Vel, sånn er det ikke. Så takk dere selv om dere ikke lykkes på den måten. Hva enten eksperten (mann han og) forstår dere eller ikke.

:-)

Skjult ID med pseudonym tec. ma. 17 juni 2013 00:04

Hvor mange forskjellige, men sannferdige, introduksjoner om deg selv kan du lage "??" ?

Skjult ID med pseudonym ?? ma. 17 juni 2013 00:10

Vel tec, synes som om du er litt "kort" - introduksjonen om deg selv bør stå i profilen - meldingen du sender bør inneholde et snev av antydning om at du faktisk har lest vedkommendes profil og har funnet den interessant nok til å sende en melding ... Dette gjelder uansett kjønn på avsender og mottaker ;-))

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 17 juni 2013 00:18

OMG - Er Preben diskvalifisert fordi meningene hans ikke passer med dine...?

Han har tross alt en utdannelse på området...

Skjult ID med pseudonym OMG ma. 17 juni 2013 00:33

Nope Dag, men "kjønnssosiolog" er stort sett en dustetittel noen med noen få år ved universitetet, eller enda verre ved en høyskole, klarer å titulerer seg som ... Jeg treffer slutningene mine om ham også basert på mye som stemmer over ens med det jeg mener ... Han har stort sett ikke vitenskapelig belegg for det han skriver - bare synsing - kunne like gjerne byttet ham ut med noen av de begavede fra f eks "Åndenes Makt" - like upålitelig, men langt mer underholdende de i den serien ... Og, basert på ditt matchtall med meg, så er vel du i samme kategori som ham mht mangel på utdannelse ...

(mann 46 år fra Rogaland) ma. 17 juni 2013 06:40 Privat melding

Hvordan i all verden VET en om en er hypp på noe mer enn en ONS etter å ha lest en profiltekst? Himmel, virker jo som om folk forventer at en skal være klar til å fri etter første melding. Kan love dere én ting, det er ingen på hele Sukker som er så fantastiske at det vil være riktig å finne på. Ha i bakhodet at en vet null og ingenting om hverandre etter en melding. Da kan en heller ikke forvente at alle meldinger skal sende deg inn i en følelsesmessig polka der eggstokkene vibrerer og han kun mangler å få ferdig barnerommet i den nye villaen med utsikt.

(mann 42 år fra Telemark) ma. 17 juni 2013 07:54 Privat melding

??: Det er naturlig at det du skriver til forskjellige profiler blir noenlunde likt, uten at man egentlig bruker et "prefabrikert" brev bevist! Kvaliteteten på brevet kan nok diskuteres, men velger du bort en profil på grunnlag av at brevet ikke hadde det innholdet verken gramatisk eller innholdsmessig så vet du ikke hva du gjør! Det er det Møller forsøker å poengtere, at mange damer velger bort gode potensielle partnere fordi brevet ikke var bra nok.

Skjult ID med pseudonym greiere ma. 17 juni 2013 07:56

me too: Hadde du lykkes med din taktikk hadde du vel strengt tatt ikke vært her inne, eller er det grunnet forumet?

Skjult ID med pseudonym søker ma. 17 juni 2013 08:13

@OMG
Istedet for å bare ytre din mening så angriper du Preben og hans "dustetittel", og sier han synes å være uten utdannelse. Da må jeg lure på om du vet hva utdannelse er? For like etter påstår du at menn på sukker sjekker "oppover", ved å påstå dette viser du både manglende dannelse og utdannelse. Hvis du hadde tilegnet deg litt kunnskap/utdannelse på dette området så ville du visst at menn flest har en svært så realistisk oppfatning av relativ attraktivitet. Det er kvinner som generelt mangler realisme når det gjelder dette. Mange av de du tror sjekker "oppover" sjekker nok i virkeligheten "nedover".

Hva er denne utdannelsen din som gjør at ingen menn er verdig å få sende deg en melding?

Hvis "hei" er uinteressant for deg så må jo det bety at mannen er uinteressant. Et "hei" betyr jo bare at mannen åpner for at du kan få vise ham om du er interessert.

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 17 juni 2013 09:59 Privat melding

Jeg mener ikke nødvendigvis at en første melding skal være veldig unik, men et hei blir for lite å henge seg på... Svarer man hei tilbake blir det jo stille, så mennene har vel også lyst på mer tilbake???
Sender forresten et spørsmål til dere gutter: svarer dere på bare et hei i første melding og hva svarer dere da evt?

(mann 36 år fra Hordaland) ma. 17 juni 2013 10:07 Privat melding

MaB75: Et "hei" er greit nok for min del. Det er første kontakt og underliggende betyr det jo at vedkommende er interessert.

Jeg har ingen problemer med å svare litt mer utfyllende, spørre om ting som gjør meg nyskjerrig osv. Slik jeg tolker situasjonen her på sukker, så er det forskjellige tolkninger på sukker. Vi menn tenker praktisk (som vanlig), sender en førstemelding som skal vise interesse, dere kvinner ønsker mer av menn (typisk). :P hehe

Syns egentlig det er ganske likt verden utenfor sukker og!

Men! Noen ganger er det vanskelig å skrive utfyllende når teksten er kjedelig, eller det er samme innhold som 90% av kvinnene har skrevet her. (eks. det er viktig at daten får meg til å le, han er grei og snill, har de samme interessene som meg, osv)

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 17 juni 2013 10:11 Privat melding

Jeg svarer "hei"-meldinger med "hei". Unntak er hvis hei'et kommer fra en som er åpenbart uinteressant. F.eks hvis vedkommende vil ha barn, eller ikke liker dyr. Da er det likegreit å si "beklager, men nei takk".

Det skal ikke mer til enn en liten setning som viser at vedkommende har lest profilen min og bitt seg merke i noen i den, da svarer jeg gjerne litt mer tilbake også.

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 17 juni 2013 10:18 Privat melding

Enig med SusieBlues. Hei, blir besvart med hei. En mer gjennomtenkt og informativ henvendelse får mer oppmerksomhet fra meg.

Skjult ID med pseudonym me too ma. 17 juni 2013 10:57

Her er det mange misforståelser--

Altså: Vi trenger ikke noe som skal handle om følelser eller at vi er veldig spesielle for dere i første melding. Vi ønsker ikke frieri vi heller!

Det vi ønsker er EN setning som viser at dette er en melding til akkurat meg. F.eks. "Bildet ved innsjøen var flott... Tar du mye bilder?"

Skjult ID med pseudonym durr ma. 17 juni 2013 18:02

Jeg liker nesen på matriske bildet.

Skjult ID med pseudonym MaB75 ma. 17 juni 2013 19:13

Tenkte jeg skulle teste ut dette. Skal sende bare hei i første melding og se om det resulterer i et svar:)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 17 juni 2013 19:15 Privat melding

hei

.... :D

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 juni 2013 19:30 Privat melding

Hva med menn med bildeløse profiler ...hvordan stiller kvinner seg til det? Om kvinnen (du) finner teksten appellerende ...sender dere mld.? Bare nysgjerrig:)

Skjult ID ma. 17 juni 2013 19:31

Hei

^ , ^
'¨¨¨¨'

Skjult ID med pseudonym MaB75 ma. 17 juni 2013 19:31

@RPierce:

Hei :D
kunne testet det ut på deg, men har for dårlig match dessverre;) hehe

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 17 juni 2013 19:57 Privat melding

Bildeløse profiler har MYE dårligere odds når det gjelder å få et interessert svar. Spiller ingen rolle om folk ser sånn eller slik ut, så lenge jeg har et bilde å forholde meg til.

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 17 juni 2013 21:32 Privat melding

Enig med SusieBlues... Bildeløse profiler er ikke særlig interessante... Hvis de ikke har bilde i album da.

Skjult ID med pseudonym durr ti. 18 juni 2013 19:34

og hvis de har bildr?

Skjult ID med pseudonym _ ti. 18 juni 2013 19:42

"Hei, eh, jeg vet ikke hvilke interesser du har og eller hva vi kan snakke om, så hvis du kommer med et avslag så forstår jeg deg fullt ut."

Skjult ID ti. 18 juni 2013 19:47

Eller "Hei, eh, tross at jeg vet hvilke interesser du har og hva vi kunne ha snakket om, så hadde jeg forstått deg fullt ut hvis du ikke kom med et avslag."

Skjult ID med pseudonym _ ti. 18 juni 2013 19:58

(Skjult ID): det er jo det samme som å lyve. det går ikke ann. da er man bare ute etter et knull.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 juni 2013 20:19 Privat melding

Hva med dette scenarioet, en bildeløs profil legger ut bilde, og vekker interesse, og diverse kvinner titter innom igjen, men de har ikke gitt lyd fra seg ved tidligere besøk ...om dere ønsker å ta kontakt, gjør dere det, eller tørr dere ikke fordi dere ikke har gjort det ved tidligere anledning? ...plenty av interessante scenarioer ....)

Skjult ID med pseudonym _ ti. 18 juni 2013 20:25

Sylvestos: de tror kanskje at de ikke er bra nok for duden.

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 18 juni 2013 20:42

@sylvestros: Hvis en profil plutselig har bilde som faller i smak så er det ikke sikkert jeg husker at jeg har vært innom den profilen tidligere... ;) Da vil jo den profilen uansett være ny for meg :P

Tror ikke jeg engang hadde tenkt at jeg ikke tør fordi jeg har vært innom profilen tidligere? Men vet ikke før situasjonen oppstår.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 juni 2013 20:47 Privat melding

At damer ikke tørr tror jeg at jeg med rimelig stor sikkerthet kan bekrefte. Akkurat ift dette scenarioet har jeg ikke utforsket så hardt, men andre scenarioer. Det er f.eks plenty av damer som er inne på profilen gang på gang, uten å gi lyd fra seg ....noe annet er at de gjerne flørter, setter hjerte, første ved første besøk, men de gangene jeg flørter tilbake er det langt i fra alltid de "våger" seg til noe mer ....

Skjult ID med pseudonym MaB75 ti. 18 juni 2013 20:58

@sylvestros:
sikkert noen forumdamer som har vært innom også... Og kanskje noen liker profilen og sjekker ut om det har kommet bilde i albumet:) Vet ikke om jeg enig i at damer ikke tør:)

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 juni 2013 21:16 Privat melding

Viss de tørr ta kontakt så gjør de det nesten uten unntak ved første besøk ...dette er nok rimelig generelle tendenser, sånn man finner ut etter litt tid med nettdating ...disse tendensene innebærer da at man (jeg) har bilde.

:)

(mann 38 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 08:58 Privat melding

Det er vel normen på nett, er det ikke det? Altså, kvinner klager over ikke-riktig oppmerksomhet, mens menn klager over ikke-eksisterende oppmerksomhet.

Personlig så orker jeg ikke å bruke tid på å klage over ting jeg ikke kan gjøre noe for. Får jeg brev så svarer jeg, men jeg legger også like mye tid i brev som de jeg får. Men det er jo ikke så ofte uansett at det gjør noe! ;)

(kvinne 40 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 09:48 Privat melding

Sylvestros: jeg er innom mange profiler, men hvis det ikke er bilde, så husker jeg nesten aldri om jeg har vært innom den før. Har aldri tenkt på at noen sitter og teller antall ganger jeg er innom profilen deres.. Er det noen som gjør det? Det har hendt at jeg har sett på listen over de som har sett på profilen min, men jeg legger ikke merke til hvem det er ,egentlig og blir i allefall ikke skuffet over at de ikke tar kontakt.

Noen ganger tar jeg en runde og ser på mange profiler, kanskje mest for å lese hva folk skriver og hva slags bilder de har lagt ut. Og noen ganger sjekker jeg profilene til forumfolk, for å se litt hvem de er. Håper ikke damene her inne er skuffet over å ikke ha fått melding av meg..

Jeg forholder meg egentlig bare til de som tar kontakt, jeg. Ikke til de som ikke tar kontakt..

(mann 45 år fra Vestfold) on. 19 juni 2013 10:10 Privat melding

Savner en "er det noe vits at jeg skriver til deg i det hele tatt?" knapp jeg. Der mottaker MÅ svare "Ja/Nei"

Sparer mange for masse research rundt den aktuelle profilen, fordi den andre uansett ikke gidder stikke innom profilen din engang fordi denne ikke liker profilbildet ditt.

Så kan heller neste melding ha litt innhold, om svaret var "Ja" :-)

Skjult ID med pseudonym klanten on. 19 juni 2013 10:27

Det er et paradoks at jenter med utrolig kjedelig profiltekst eller mangel på tekst i det hele tatt ønsker originalitet ved henvendelser. Hvor er logikken?

Skjult ID med pseudonym rasec on. 19 juni 2013 13:01

@klanten, du kan finne "logikken" bak måten kvinner tenker på i artikkelen som det blir referert til av TS.. Ganske bra lesing og, for å være fra han Preben :P

(mann 33 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 13:31 Privat melding

Mnja. Jeg er ikke en tilhenger av primære instinkter og det å basere hele resonnementet på det.

Svaret hans går ut på en svart/hvit verden uten hensyn til anomalier og forskjeller i individets personlighetstrekk uavhengig av kjønn. Det er totalt uinteressant å diskutere hvorvidt han har en grad eller mange års erfaring, da dette til syvende og sist spiller ingen rolle. Folk bør akseptere at det finnes ikke et svar som passer alle. Det finnes ikke en forklaring på alt. Du KAN ikke se etter oppførselmønstre og forsøke å forklare disse.

For vitenskapens skyld, statistikk og analyse av disse (og evt andre mønstre), må man ta hensyn til langt flere variabler enn det som står oppført i artikkelen, for å få mest mulig nøyaktig bilde. Men det kan man ikke, fordi selv om du har individer som "passer inn" i det som ser ut som mønstre, så er sannsynligheten for at det finnes et avvik (eller flere) i individets personlighet stor, og det vil "forurense" resten av analysen. Spådommen om hva personen ville ha gjort i en gitt situasjon er plutselig enten unøyaktig eller er regelrett feil.

Hele datingtips markedet er likt helse og velvære markedet: alle mener forskjellig og alle påstår å sitte på oppskrifter for perfekt kropp, perfekt diett, perfekt treningsopplegg, perfekt totalpakke, osv. Men sannheten er at selvom det finnes etablerte normer og mønstre, så passer ikke alle i disse (jeg kaller dem "anomalier").

Så gjør dere selv en tjeneste og lær dere å være dynamiske. Dvs ta ting som de kommer, tilpass dere og analyser hvorvidt det som kommer er noe dere ønsker, er OK med eller ikke i det hele tatt.

(mann 34 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 16:11 Privat melding

Spørsmålet er... burde man sende standardmeldinger? Vil den volumøkningen av meldinger man sender være bedre enn tilpassede morsomheter?

Jeg har aldri i hele mitt liv sendt en standardmelding til noen, verken her, eller i andre sammenhenger. Kanskje jeg burde begynne å standardisere litt?

Skjult ID med pseudonym MaB75 on. 19 juni 2013 16:16

@memnon: Meldinger med tilpassede morsomheter er mye bedre enn standariserte meldinger. Synes du skal fortsette som du har gjort tidligere...

(mann 34 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 16:21 Privat melding

John Arne Riise sender standardmeldinger. Og han pleier å få napp på ganske pene damer.

(mann 33 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 16:22 Privat melding

standardmeldinger synes jeg er lame, uansett kvantitet. Hva har skjedd med særpreg, yo?

Skjult ID med pseudonym Memnon on. 19 juni 2013 16:27

@MaB75

Klart de er bedre. Men kanskje kvantitet er bedre enn kvalitet?

@RPierce

Det blåser en høyrebølge over landet. Og da snakker vi effektivisering.

Skjult ID med pseudonym MaB75 on. 19 juni 2013 16:29

@memnon:

javel? Det er vel pga pengene det da og ikke de standariserte meldingene... Kan ikke være noen annen grunn.:))

Særpreg er å foretrekke...

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 16:40 Privat melding

Kan jo gjøre en standardmelding personlig, det er bare å nummere.

(mann 33 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 19:42 Privat melding

Memnon: å vææææææææær så snill ikke dra politikk inn i dette, to totaaaaaaaalt forskjellige ting som ikke har med hverandre å gjøre (selv om det måtte føles sånn av og til)

Skjult ID med pseudonym OMG on. 19 juni 2013 23:46

@søker
Vel, jeg har faktisk en veldig god utdannelse, lengre (normert) enn de fleste her på sukker.no (og i Norge og verden for øvrig), gjennomført på kortere tid enn normert med veldig gode karakterer og en fantastisk god (også inntektsmessig og på alle mulig andre måter) jobb ;-))

;-)) Må bare trekke på smilebåndet av det du skriver om at "Det er kvinner som generelt mangler realisme når det gjelder dette. Mange av de du tror sjekker "oppover" sjekker nok i virkeligheten "nedover"." Hm, min erfaring tilsier at menn som er uten utdannelse (eller har lavere utdannelse enn meg) prøver sjekke meg opp, også her på sukker - mind you, det fremgår klart og tydelig av profilen min at jeg har en lang utdannelse, hva slags menneske jeg er og hva jeg ser etter i en mann, menn som er lite pene (uavhengig av årsak) sender meg melding - mind you, jeg har bilde i albumet, og jeg har faktisk et ganske godt utseende. Så jeg har nok alt i alt et ganske godt belegg for å påstå at menn sjekker "oppover" ;-)

Og, du kan få lov til å bite i deg din udannede kommentar om at jeg ikke har tilegnet meg litt kunnskap/utdannelse - skamme deg burde du - jf du viser med all mulig tydelighet at du mangler både kunnskap, utdannelse og intelligens ...

Det er forresten ingenting ved utdannelsen min som gjør at menn ikke er verdige til å sende meg en melding, vel annet enn at jeg ikke orker kombinasjonen av menn uten utdannelse som ser ut som et takras (og skremmende nok, de fleste menn her over 35 synes å lyve på alderen - det er ganske motbydelig med menn som hevder de er 10-15 år yngre enn det de ser ut til å være ... Alternativt står det utrolig dårlig til med dere menn her ...).

Vet du hva, en mann som i utgangspunktet er interessant blir veldig lite interessant og attraktiv hvis han kun sender en melding hvor det står "Hei", jf for en mann med IQ høyere enn roten av skonummer så burde det ikke være særlig utfordrende eller problematisk å legge til en eneste setning som viser at det er noe ved MEG som har vekket interesse.

Skjult ID med pseudonym OMG on. 19 juni 2013 23:46

@søker
Vel, jeg har faktisk en veldig god utdannelse, lengre (normert) enn de fleste her på sukker.no (og i Norge og verden for øvrig), gjennomført på kortere tid enn normert med veldig gode karakterer og en fantastisk god (også inntektsmessig og på alle mulig andre måter) jobb ;-))

;-)) Må bare trekke på smilebåndet av det du skriver om at "Det er kvinner som generelt mangler realisme når det gjelder dette. Mange av de du tror sjekker "oppover" sjekker nok i virkeligheten "nedover"." Hm, min erfaring tilsier at menn som er uten utdannelse (eller har lavere utdannelse enn meg) prøver sjekke meg opp, også her på sukker - mind you, det fremgår klart og tydelig av profilen min at jeg har en lang utdannelse, hva slags menneske jeg er og hva jeg ser etter i en mann, menn som er lite pene (uavhengig av årsak) sender meg melding - mind you, jeg har bilde i albumet, og jeg har faktisk et ganske godt utseende. Så jeg har nok alt i alt et ganske godt belegg for å påstå at menn sjekker "oppover" ;-)

Og, du kan få lov til å bite i deg din udannede kommentar om at jeg ikke har tilegnet meg litt kunnskap/utdannelse - skamme deg burde du - jf du viser med all mulig tydelighet at du mangler både kunnskap, utdannelse og intelligens ...

Det er forresten ingenting ved utdannelsen min som gjør at menn ikke er verdige til å sende meg en melding, vel annet enn at jeg ikke orker kombinasjonen av menn uten utdannelse som ser ut som et takras (og skremmende nok, de fleste menn her over 35 synes å lyve på alderen - det er ganske motbydelig med menn som hevder de er 10-15 år yngre enn det de ser ut til å være ... Alternativt står det utrolig dårlig til med dere menn her ...).

Vet du hva, en mann som i utgangspunktet er interessant blir veldig lite interessant og attraktiv hvis han kun sender en melding hvor det står "Hei", jf for en mann med IQ høyere enn roten av skonummer så burde det ikke være særlig utfordrende eller problematisk å legge til en eneste setning som viser at det er noe ved MEG som har vekket interesse.

Skjult ID med pseudonym ^^ on. 19 juni 2013 23:53

Alt for mye å lese her, men;

Liker men å jakte, eller vil dere jaktes på?

(mann 33 år fra Oslo) to. 20 juni 2013 00:13 Privat melding

@OMG

...OMG. "Alternativt står det utrolig dårlig til med dere menn her ...)." Bare fordi jeg har for mye testo og begynner å få måne i en alder av 28, så betyr ikke det at jeg ser ut som 35 og er i fult forfall :P Fuck you for thinking that.

#humor

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 juni 2013 00:22 Privat melding

"OMG" er vel høyt på strå RPierce,)

(mann 33 år fra Oslo) to. 20 juni 2013 00:30 Privat melding

Går fint. Jeg har heldigvis bra med selvtillit til å se på det hele som humor. Synes det er festelig jeg.

Bortsett fra noen få linjer, synes jeg at posten til OMG henger på greip dog. Den ofte nevnte "hei"en er fortsatt like irriterende og lame som før. Ingen tvil.

Høyere utdanning viser bare at du klarer deg i et helvette av deadlines som gjerne er flere og i parallell. Selv om dine karakterer ikke er så bra, så viser det fortsatt at du har stått på og at du ikke ga deg. However, mangelen på ovenfornevnte er ikke nødvendigvis en indikator på lav IQ, OMG. Det er "lav IQ" å mene det, fordi det påpeker mangelen på innsikt og evne til å analysere.

Skjult ID med pseudonym OMG to. 20 juni 2013 01:04

PRice, jeg skal ikke kommentere hvordan du ser ut (med unntak av at jeg ikke kan se et snev av testosteron eller måne ..., men jeg hadde nok aldri tippet at du var 28 ...). Og, hvis man på universitetet eller ifm andre høyere utdannelser ikke får gode karakterer, så kan man stort sett glemme de gode jobbene ... Det hjelper ikke at man har stått på og ikke gitt seg (snarere viser det vel egentlig en skremmende mangel på selvinsikt). For øvrig skjønner jeg ikke beskyldningen dine mht IQ - du kan umulig ha lest det jeg skrev, jf IQ ble ene og alene nevnt mht "hei-meldinger" - så kanskje du skulle lære deg å lese litt bedre ... Og, det du skriver om høyere utdanning (helvete har for øvrig bare en t ...) er det reneste tøv ;-))

(mann 33 år fra Oslo) to. 20 juni 2013 01:08 Privat melding

http://tinyurl.com/7vflpq7

Skjult ID med pseudonym Sett i dag to. 20 juni 2013 01:13

OMG har klart lavere IQ enn meg.

Skjult ID med pseudonym OMG to. 20 juni 2013 01:16

Forandrer ikke en dritt at en svart mann slår ut med hendene og prater uforståelig (uten lyd) - er jo sånn de er ...Så lykke til med de neste 5 årene frem til du fyller 50 ;-))

(mann 33 år fra Oslo) to. 20 juni 2013 01:19 Privat melding

hahahahaha fantastisk. Du vet ikke engang hvem han er. Høyere utdanning. Keep tellin' yerself that, darlin'.

La meg nå hjelpe søte deg :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Neil_deGrasse_Tyson

Skjult ID med pseudonym Arne to. 20 juni 2013 01:21

@OMG
Skal vi gifte oss imorgen?

Skjult ID med pseudonym OMG to. 20 juni 2013 01:27

Forandrer ikke en dritt at en svart mann slår ut med hendene og prater uforståelig (uten lyd) - er jo sånn de er ...Så lykke til med de neste 5 årene frem til du fyller 50 ;-))

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 juni 2013 01:27 Privat melding

OMG er skikkelig hard to get Arne, tror du sliter.)

Skjult ID med pseudonym Arne to. 20 juni 2013 01:28

@PMG
Du trenger ikke annet enn å svare ja på spørsmålet.

Skjult ID med pseudonym kare to. 20 juni 2013 01:39

Att folk i det hele tatt gidder å sitte bak ett tasstatur å dømme anndre de vet svært lite eller ikke noe om er meg en gåte! ufff ønnsker alle god sommer i alle fall:)

Skjult ID med pseudonym Arne to. 20 juni 2013 01:43

@kare
Du kaller det ikke å dømme andre at OMG og jeg vil gifte oss?

Skjult ID med pseudonym reiten to. 20 juni 2013 02:01

Vis deg frem da OMG, så vi kan få se på profilen din, og se om du duger til noe.

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 juni 2013 15:13 Privat melding

Hahah så bra lesing dette plutselig ble, alltid morsomt å se folk fyre seg opp over hva folk sier på nett! :P

Skulle gjerne ha sett hvordan OMG ser ut, alltid morsomt med folk som "faktisk" trosse fordommer og jantelov og forteller om seg, på et interenet forum, anonymt...

Ikke at DET har noe betydning uansett, er det noen her som hadde trodd meg om jeg sa at jeg ble uteksaminert som i topp 100 fra et utenlands universitet som uteksaminerer over 10000 hvert år? Som også spurte om jeg ville forelese der etter endt utannelse? Som også gjorde at en annen universitet spurte om jeg kunne gjøre det samme?

Mhmm, kanskje jeg burde ha brukt "jf" et par steder for å virke mer smart i argumentene mine....

(mann 33 år fra Oslo) to. 20 juni 2013 15:19 Privat melding

@rasec

Enig. Det er uansett vanskelig å ta noen seriøst når de ikke engang gidder å stå frem :)

(mann 36 år fra Akershus) to. 20 juni 2013 15:31 Privat melding

Det er etter min erfaring sjelden at jenter har profiler som innbyr til lange førstemeldinger.
Som regel inneholder profilene 1-3 bilder, og minimalt med (intetsigende) informasjon. Da får man svar deretter.

En mann som bruker veldig mye tid og energi på hver eneste melding han sender ut fremstår videre som desperat etter mitt syn. Innledningsvis bør det være nok å signalisere at man er tiltrukket av jenta og ønsker å bli bedre kjent med henne. Hvis hun besvarer henvendelsen kan man eventuelt legge mer innsats i å bygge kjemi ETTER at en slik kontakt er etablert.

Jeg får en del meldinger fra damer her inne og det er kanskje 10% av henvendelsene som blir besvart. De resterende 90% er som regel uaktuelle av årsaker som i stor grad ligger utenfor deres kontroll (enten at de bor for langt unna, ikke er pene nok etc.). Da skjønner jeg godt at de ikke orker å legge ned en halvtimes innsats i hver melding de sender til gutter de er tiltrukket av, og dette går begge veier. :)

(kvinne 42 år fra Østfold) to. 20 juni 2013 17:07 Privat melding

@Lokomotiv1:

Det er vel ingen her som har etterlyst en lang førstemelding? Det må da finnes en mellomting mellom HEI og en lengre avhandling. Problemet er at hvis HEI besvares med HEI så får man ikke mer svar, så MENNENE forventer tydligvis at vi skal besvare HEI med en lengre melding...

Jeg forventer ikke at det blir lagt ned mye tid og energi i en melding som kanskje ikke engang blir besvart og jeg legger heller ikke ned mye tid og energi i en første melding.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 21 juni 2013 10:35 Privat melding

@MaB75

Ja, hvis meldingen "hei" blir besvart med "hei", hvilket igjen kun utløser et nytt "hei" blir det litt komisk, det er jeg enig i. :)
Svarer jenta noe annet "pell deg vekk - jeg har pepperspray" så pleier jeg å komme opp med noe mer utfyllende enn "hei" etter at kontakt er etablert. ;)

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 12:42

Noen av Prebens skriftligheter synes jeg har akademisk verdi. Eller ingen.

Det er ikke vanskelig å gulpe opp noe mer enn et hei. Hvis du har passert 15.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 12:58 Privat melding

@bønna

"Skjera?" :D

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 12:59

Haha RPierce... skal hente meg en kopp kaffe her, hehe.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 13:16 Privat melding

"Fett fett"

sitter her og har SSNRI withdrawals, en visdomstann mindre og har mancold på toppen av det hele.

Mancold: http://www.youtube.com/watch?v=VbmbMSrsZVQ&hd=1

YEAH, cos thats how I roll.

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 23 juni 2013 08:15

Jeg fikk denne litt morsomme meldinga som førstemelding (og siste):

"lykke til ,orker ikke andres barn og nord- norge dialekt"

På profilen krever hun at du bør ha dannelse, og har mere enn videregående for at det skal være vits å ta kontakt.
Hun er for øvrig 40+ og barnløs. Med flere skrivefeil på profil-teksten enn det en lang utdanning skulle tilsi. Normalt utseende.

Jeg måtte le litt av meldinga, hvorfor skriver hun i det hele tatt?

(kvinne 42 år fra Østfold) sø. 23 juni 2013 08:33 Privat melding

Litt av en førstemelding:)) haha kanskje hun sender meld til alle profilene hun besøker uansett? Eller at hun hadde litt høy promille? :))

(mann 38 år fra Oslo) sø. 23 juni 2013 10:53 Privat melding

Nå fikk jeg en melding som jeg ikke orka å svare på, er vel den første jeg får jeg ikke gjør det med :P

Men hvordan svarer man en ":-)" ?? Alt for å ikke greie en "Hei" en gang!!

(kvinne 42 år fra Østfold) sø. 23 juni 2013 10:56 Privat melding

Med et " :-( " kanskje?? Skjønner at det er mange varianter av korte meldinger der ute:)))

(mann 38 år fra Oslo) sø. 23 juni 2013 11:24 Privat melding

Heheh sant MaB75, kortere hadde vel vært ":)" Hahahah :P

Men burde heller ha sendt ":|" bare for å virke nøytral og verken glad eller lei meg! :P

Skjult ID med pseudonym Jenta sø. 23 juni 2013 11:32

Jeg fortsetter med "hei". Funker som bare det. Jeg får overraskende veldig mange svar.

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 23 juni 2013 12:01

MaB75, ikke godt å si, men ble ikke så veldig ivrig etter å svare henne da.

Det kommer en del meldinger med "Hei" og ":-)", sendte sikkert selv ut noen slike i begynnelsen.

Og nå skjønner jeg hvorfor jeg ikke fikk svar på de :-)

Skjult ID med pseudonym Jenta sø. 23 juni 2013 12:19

@ :-)

Sender du en melding med bare hei til meg, får du garantert svar. Jeg liker sånne meldinger veldig godt. Jeg svarer på alle "hei", jeg, nå for tiden :-)

Jeg heier på HEI !

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 23 juni 2013 12:20

Jenta, Hei ... :-)

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 23 juni 2013 13:05

Vel, jeg heier hverken på "hei" eller ":-)" eller "du er deilig" eller standardmelinger med bilde av en kaffekopp... Meldingen bør ikke være lang, men litt flere ord er greit;)

Med gudskjelov at vi liker forskjellige ting. Verden hadde ellers vært en veldig kjedelig plass:))

Skjult ID med pseudonym rasec sø. 23 juni 2013 13:10

Du hadde nok hatt et annet syn på det om du var en mann Jenta ;) Ut i fra forumet i alle fall så kommer ikke menn langt med å bare si "hei" :P

Skjult ID med pseudonym Jenta sø. 23 juni 2013 13:32

@ :-)

Hei på deg, :-)
Hyggelig at du viser interesse. Jeg vet ikke enda hvem du er men sender deg en hilsen tilbake.
Det står ikke mye i profilen din. Vil du kanskje fortelle meg noe mer. Jeg er en nysgjerrig Jenta, skjønner du og liker å bli kjent med nye mennesker.
Ha fortsatt en fin St.Hans.

J,-

Skjult ID med pseudonym Jenta sø. 23 juni 2013 13:38

@ MaB75

"Du er deilig" melding hopper jeg over. Jeg ser ikke en gang på profiler som sender sånt.

Du har så rett at det er fint vi er ulike og liker forskjellige ting.

Det som er utfordringen her inne er å finne en som liker det samme, enig?

@ rasec

Jeg er ikke helt sikker. Det går vel på personlighet, ikke på¨kjønn, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 23 juni 2013 13:42

@jenta:

Jeg er helt enig i det:) Bare jeg ikke finner en som tenker helt likt som meg i alt... Greit å bli litt utfordret også:)

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 23 juni 2013 13:56

Jenta, det var et bra svar. Ikke alle som sender sånne svar-meldinger nei :-)

Skjult ID med pseudonym Jenta sø. 23 juni 2013 14:19

@MaB75, Akkurat ;-)

@ :-)
Jeg gjør det. Men vet du hva, jeg får ikke alltid svar tilbake.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 23 juni 2013 14:23 Privat melding

Kan ikke tenke på noe annet en denne når jeg folk snakker om ":)".

"Behold. I am smiling."
":)"

http://media.tumblr.com/tumblr_m9uaas8SoI1rqdqg8.jpg

Skjult ID med pseudonym :-) sø. 23 juni 2013 14:30

Jenta, det er jo helt utrolig da. Jeg kan bare snakke for meg selv, men er ikke akkurat bortskjemt med svar på mine mailer, så når det ligger en ulest epost i innboksen feires det med champagne og hurrarop :-)

Kan være meg/bilde/profilteksten, eller en kombinasjon av flere ting som gjør det da ;-)

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 23 juni 2013 14:32

@RPierce: hahaha:)) nå smiler jeg også:):):):):):):):) den var bra:)

Skjult ID med pseudonym rasec sø. 23 juni 2013 14:34

Vel @Jenta, høres ut som du viser den samme "uvitenheten" som det er snakk om i den artikkelen, altså at du ikke helt vet hvordan det er å være mann på en datingside.

Noe du burde jo forstå, når du sier at det skal gå på personlighet, hvor mye personlighet får du ut av et "hei"? Eller av å lese en profiltekst som er identisk med 99% av andre her inne?

Uansett så syntes jeg man alltid kommer lengst når man prøver å forstå hvordan det er for "den andre". Jeg forstår godt at jenter ikke svarer på alle meldinger de får, selv om jeg håper alltid på et svar, tom bare en avvisning for da for jeg "closure" som noen har nevt tidligere på forum. Men det skal ikke være en jobb å være her inne, og folk som ikke greier å skrive en normal og oppegående førstemelding fortjener ikke et svar tilbake, i mine øyne.

Gi for å motta! :D

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 23 juni 2013 14:37

@rasec: veldig bra skrevet!! Er helt enig med deg!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 23 juni 2013 14:37 Privat melding

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):)::):):):):):):):):)::)):): ):):):):):):):)

"This drink.....I like it........ANOTHER"
http://www.youtube.com/watch?v=0VQPS7qOJ_A

*sporer av hele tråden sidelengs*
*drikker nypressa espresso*

Skjult ID med pseudonym blåberry sø. 23 juni 2013 15:04

Jeg opprettet en fake dameprofil på et annet datingsted for å se hva som foregår der ute.. Pent bilde og null tekst. I løpet av 4 timer var det ca 500 besøk og 50 meldinger. Alt fra hei fra til en lang avhandling fra en kjent konserndirektør med fullt navn og masse bilder. Og en som skrev: 'Sure hahahaha' ... den var best ;)

Nå er jeg ikke dame så jeg aner fortsatt ikke hva som er bra første melding ;)

Skjult ID med pseudonym MaB75 sø. 23 juni 2013 15:06

@RPierce:

Når du sporer av med en scene fra den filmen så er det faktisk helt greit:)))

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 24 juni 2013 10:39

blåberry, det er jo akkurat det samme som skjer her på sukker.

Ei rimelig attraktiv veninne viste meg profilen sin, og innboksen.
Hun får så mye epost hver dag fra mannfolk at hun hverken klarer eller ønsker å svare på alt. Hun sier også at flere skriver mange meldinger, selv om hun ikke svarer.

Litt håpløst å vite at man er en av 20-30 som har sendt melding til den samme person i løpet av dagen.

Ok så fremstår hun ganske så pen på bildene sine da, og i virkeligheten

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 juni 2013 11:05 Privat melding

@:-)

Yupp. Det er litt kjipt, men nettdating kan oppsummeres slik: http://tinyurl.com/aq267os