Alle innlegg Sukkerforum

Date gone bad

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym L sø. 16 juni 2013 23:37

Er det noen som har dårlige erfaringer og dele?
Har du kommet i møte med en helt annen person enn hva han/hun har utgitt seg for å være?

Kjør på! :)

Skjult ID sø. 16 juni 2013 23:42

Jada!

Har møtt damer som har vært:

Gale (tenk, en eller flere diagnoser gale, disse har det vært flere av)
Narkomane
Nymfomane
Ti år eldre enn på bildet
Slapp og dvask, selv om hun så supersprek ut i profilen.


Men, det bør sies at jeg også har møtt damer som har sett langt bedre ut i virkeligheten enn i profilen. Som har vært seriøse og ryddige (disse er det langt mellom) osv :)

(mann 34 år fra Hordaland) ma. 17 juni 2013 01:32 Privat melding

Har vært med på at vedkommende ikke har møtt opp og. Og lager alle slags unnskyldninger i ettertid for hvorfor hun ikke kom. Aner ikke hvor mange ganger dette har skjedd... Flere som har opplevd dette?

(mann 38 år fra Oslo) ma. 17 juni 2013 11:48 Privat melding

Selvfølgelig, fra de som har en grunn til å bare vise ansiktsbilder (overvektige og prøver å skjule det), til de som bare er ute etter oppmerksomhet og setter opp møter bare for å trekke seg, slutte å svare på tlf eller sms, eller ikke dukke opp til avtalt tid...

Skjult ID med pseudonym smårolling ma. 17 juni 2013 11:56

Har i grunn vært så "heldig" å hatt bare én dårlig date, men fy fader og dårlig den ene opplevelsen var!

Snakket en stund med ei jente som virket interessant. Bestemte meg til slutt å møte henne, og da skar det seg. Hun snakket nesten ikke, og hver gang jeg spurte om det var noe hun ønsket å snakke om eller finne på reiste hun bare opp skuldra og ristet på hodet. Har hørt rykter om at mange kvinner er livløse under hyrdestunden, men dette - nei, fysj!

Skjult ID med pseudonym SBlues ma. 17 juni 2013 12:41

Hadde en date som var så utrolig kjedelig.. Er det for mye å forlange at den andre smiler litt innimellom og ikke bare kommer med kritiske eller sarkastiske bemerkninger på ting?
Vurderte å bare forlate stedet når han gikk på do, men der går grensen.. Så kjip er jeg ikke.. Underlig nok ville han ha en date til.. Jeg sa "nei takk".

Skjult ID med pseudonym TheStig ma. 17 juni 2013 13:37

Det er helt klart mange glansbilder her inne, ift hvordan de ser ut i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Moot ti. 18 juni 2013 20:24

Har selv vært offer for FGAS (Fat Girl Angle Shot) se link https://encyclopediadramatica.se/Fat_Girl_Angle_Shot

ser andre her har hatt samme opplevelse, og blitt lurt av FGAS,
Var en skuffende opplevelse, men har ihvertfall klart å luke ut de som bruker det i ettertid
Brent barn lukter svidd
Sukker burde gå hardere på og forby FGAS

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 18 juni 2013 20:27

Hvis ei jente avtaler date med meg, så skal jeg love deg at den ender opp her. :P

Skjult ID med pseudonym xxx on. 19 juni 2013 00:35

Ei som virket kjempelivlig på melding, hadde søte bilder osv. Men. Kjente henne ikke igjen da vi skulle møtes. I det hele tatt! Alder stemte sikkert med profil, men hun så +10 år ut.

Hadde dessverre avtalt spise-ute-date. Hun var stille som en østers, jeg måtte dra ordene ut av henne. Ethvert forsøk på nytt samtaletema døde brått i ett-ords-svar...

Innså at bare en ting kunne få meg levende gjennom kvelden. Alkohol! Bestilte et par flasker vin til maten, i håp om at det skulle få igang samtalen. Men nei.

Daten var totalt mislykket. Og jeg hadde veldig lyst til å bare løpe min vei. Men sånt gjør man jo bare ikke. Dessuten hadde jeg fest i eget hode fra vinen ;)

Vi avsluttet kvelden. Ingen nevnte en date nummer to. Skulle dra hvert til vårt, men var bare en taxi på holdeplassen. Skulle samme retning, så vi delte. Ikke et ord der heller. Da vi kom til der hun bodde, stakk hun plutselig hånda i skrittet på meg og ba meg inn(!). Det ble et tydelig nei... Men har i ettertid lurt på hva jeg kunne ventet meg av nye overraskelser der inne...

Skjult ID med pseudonym _ on. 19 juni 2013 02:11

Det er så godt å vite at man selv har vært ute i marka minst 4 ganger iløpet av et par uker.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 19 juni 2013 02:40 Privat melding

"Smårolling", den historien burde du putta inn i tråden min lenger nede. Jeg traff også på ei dame som knapt pratet til slutt. Hun var rolig hele veien, men til slutt så skar det seg totalt, hun satt bare tastet på tlf. sin. Det er jo egentlig uhøflig, men hun her hadde ikke så veldig til talegaver heller, men det var den mest spesielle date- opplevelsen, det var bare helt spes hele greia. Sånn man unngår viss man kan.