Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym K on. 19 juni 2013 17:43

Er det noen som har opplevd og ha vært på x antall dater med samme person, som du "ser" går riktig vei og til slutt ender opp med litt romanse på soverommet, men så BANG! Der slutta jammen meg all kontakt.

Hold dere saklige og ikke kom med " fordi du er dårlig i senga blabla". Har bare en feeling på at det finnes flere useriøse enn seriøse innpå her som bruker sukker som en side hvor man "enkelt" kan skaffe seg et ligg på. Hva skjedde med å bare nappe med seg noen fra byen istede?

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 19 juni 2013 17:46

slipper å drikke seg full og bli dårlig i 2-3 dager..:p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 19 juni 2013 17:53

Dårlig i senga er bare teit å si, for første gangen mellom to personer er veldig sjeldent optimalt.
Det er sånn som går seg til. :P

Men det virker som mye arbeid bare for å få deg til sengs en gang spør du meg.
Skal ikke påstå noe bombastisk, men det kan virke som han er en player og at han hadde bestemt seg for at deg skulle han ha til sengs, samme hvor lang tid det ville ta.

Eller, nå skal jeg være veldig forsiktig her, kanskje han ikke likte deg naken? At han fullførte soveromsromansen for å ikke såre deg.

Vi kan spekulere i det uendelige egentlig. Men en ting er sikkert, at det ikke var rett fyr for deg.

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood on. 19 juni 2013 17:55

Har opplevd 1. og 2.- gangsdater jeg føler har gått klinkende bra, men så brøt dama all kontakt, før eller etter soverommet. Jeg har vanskelig for å forstå dette, men har bare innsett at det er slik.

Men utifra beskrivelsen K, så virker det som om soverommet var den utløsende faktoren. Har selv vært der. Jenta var bare ikke på langt nær så attraktiv uten klær, som med på.

Skjult ID med pseudonym gamling on. 19 juni 2013 17:56

Nå er det slik at menn ofte har høyere krav til en fremtidig kjæreste enn et ok ligg. Derfor kan en dame risikere å være bra nok for sex, men ikke for noe langsiktig. Så en dame som sikter for høyt, hva nå det måtte bety, kan risikere å gå på en slik "smell" mange ganger. Det finnes studier om omhandler dette. Bare å google.

Skjult ID med pseudonym DrFeelgood on. 19 juni 2013 18:04

Tror vel det gjelder begge veier, gamling.

(kvinne 42 år fra Østfold) on. 19 juni 2013 18:13 Privat melding

@gamling:

Risikoen er vel like stor for mennene? Finnes mange damer som synes en mann er bare ok for sex, men ikke noe mer....

Uansett @TS: det kan jo hende at han var useriøs eller at kjemien ikke stemte for hans del. Det har ingenting med om du er dårlig i senga eller ikke... Sjelden man har fantastisk sex første gang man ligger sammen uansett!

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 18:18 Privat melding

Det er vanlig.

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 19 juni 2013 18:22

Det er da helt normalt...

1) Man trenger et par dates for å bli kjent
2) I starten forsøker "alle" litt ekstra så datene virker ofte bedre enn de egentlig er
3) Sex/kyssing ++ er viktige faktorer som kan vippe en nesten til en jeg gidder ikke mer eller jeg har lyst på mer

Skjult ID med pseudonym gamling on. 19 juni 2013 18:27

Om dere er interessert i de harde fakta kan dere lese her: http://postmasculine.com/the-relationship-pyramid

Skjult ID med pseudonym MaB75 on. 19 juni 2013 18:28

@ 4realmen: Hva er lenge? Og hvorfor skal det gi bedre grobunn for et forhold.

Synes man bør date noen ganger før man har sex, men samtidig er seksuell kjemi viktig. Kjipt om man har datet en stund og utviklet følelser og så suger sexen big time...

Skjult ID med pseudonym gamling on. 19 juni 2013 18:31

"Nekte daten sin sex". Sex som maktmiddel. Kvalmt. Det betyr at du også bruker sex som belønning. Verdens eldste yrke det der.

Skjult ID med pseudonym MaB75 on. 19 juni 2013 18:42

@4realmen:
Er nok bare delvis enig med deg:) Personlighet er viktig, men det er også fysisk tiltrekning... Mangler det, så vil et forhold aldri fungere om man "klikker" aldri så mye på andre plan. Men vi mennesker tenker jo forskjellig:)

Skjult ID med pseudonym gamling on. 19 juni 2013 18:50

Om en dame ikke "puts out" innen 3. daten er hun såpass manipulerende at det bare er frastøtende. Har vi lyst på hverandre skjer det helt naturlig. Og har hun ikke lyst på meg så er det greit om hun sier fra med en gang.

Skjult ID med pseudonym doncorleon on. 19 juni 2013 18:52

@TS Aldri opplevd det .....

(mann 47 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 18:59 Privat melding

"Hva skjedde med å bare nappe med seg noen fra byen istedet?"
Jeg vil tro at for de fleste menn er det LANGT vanskeligere å få napp på byen enn her inne, der de fleste (forhåpentligvis) tross alt er single og på jakt etter noen. Klart det også er lettere å brenne seg da, men min erfaring er i hvert fall at det det er nok av dem som søker noe seriøst til at jeg mer enn gjerne tar sjansen.

(mann 33 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 19:01 Privat melding

hehe skjer faen ikke at jeg ligger med noen på date #3. Det skal langt flere til.

Skjult ID med pseudonym JUSTME on. 19 juni 2013 19:07

@4realmen: Eg har hatt 2 lengre forhold.. Dei varte akkurat like lenge,og det eine begynte med ONS,det andre med at me ikkje hadde sex før det hadde gått mange mnd... Så det med å vente med sex treng ikkje å ha noko som helst å seie. Det som har noko å seie,er kva den andre parten er ute etter.. Forhold eller sex..

(kvinne 42 år fra Østfold) on. 19 juni 2013 19:12 Privat melding

@gamling:

Tuller du nå? Date nr 3 er vel litt tidlig å ha sex? Eller ikke minst litt tidlig å FORVENTE sex... Jeg er ikke tilhenger av å vente for lenge, men samtidig så er det da greit å ta det littegrann med ro. Er det bare sex man er ute etter er det bare å ta en dyr på byen en lørdagskveld...

Skjult ID med pseudonym JUSTME on. 19 juni 2013 19:14

Har skjønt at ein del mannfolk forventar at på 3.daten skal det være sex,ellers er ikkje dama interessert..
Eg meinar det at viss det ikkje blir sex på 3.daten,men dama fortsatt vil treffe deg,er ho interessert i meir enn sex :)

(kvinne 42 år fra Østfold) on. 19 juni 2013 19:15 Privat melding

EN TUR PÅ BYEN skulle det stå...

Skjult ID on. 19 juni 2013 19:16

Å bruke sex som makt/pressmiddel er noe man gjør etter x-antall år i et kjedelig ekteskap. Ikke etter et par dater.

Skjult ID med pseudonym gamling on. 19 juni 2013 19:21

JUSTME.. da blir det sikkert ikke noe mer action om man blir sammen heller. Jeg forventer at en dame på min alder ikke driver det ungpikespillet lenger.

Skjult ID med pseudonym MaB75 on. 19 juni 2013 19:27

@gamling:

Er rimelig uenig i det du skriver. Har vel ingenting med ungpikespill å gjøre? Hadde jeg hatt sex på tredje date hadde det mest sannsynlig vært den siste daten, for da ville jeg tenkt at denne mannen duger kun til sex... Satt litt på spissen kanskje, men det er ikke bevis at det blir kjærlighet eller aktivt sexliv hvis man har sex på tredje date.

Skjult ID med pseudonym JUSTME on. 19 juni 2013 19:29

@gamling.. For min del er det ikkje snakk om noko ungpikespill(går ikkje under den kategorien lenger).. Heller det at eg faktisk vil bli litt bedre kjent med personen før sexen.. Men det er meg og min måte å gjere ting på.. Så får du ha din måte å gjere ting på.. :)

(mann 42 år fra Vest-Agder) on. 19 juni 2013 19:33 Privat melding

De som stikker av kan være gullgravere som ikke fant gull i buksa di. Heldigvis så har jeg spart meg til fant, så det er ikke det det skal stå på.

Skjult ID med pseudonym søker on. 19 juni 2013 19:40

Hva kan en vente av damer som vil vente lenge med sex? Jo, maktspill, primadonna fakter, utroskap etc.
Damer som ikke har sex når det faller naturlig enten det er første, tredje eller femte date er bare problemer. Bare det at mannen liksom skal vise seg verdig sier litt om tankegangen. Da dumpes de raskt. Det viser bare at de har et unaturlig forhold til sex eller bruker det som pressmiddel.
At de som venter med sex er mer trofast er kun en myte.

Skjult ID med pseudonym JUSTME on. 19 juni 2013 19:50

Eg brukar ikkje sex som pressmiddel vertfall.. Så lavt gidd eg ikkje synke. Føles det naturleg med sex på f.eks tredje date,så javel.. Men å ha sex på tredje date fordi det er forventa av mannen,viss det ikkje føles naturlig for meg? Då er det takk og farvel,for det er jo ein måte for mannen å bruke sex som eit pressmiddel på,,,

(mann 33 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 19:51 Privat melding

- "He won’t bother trying to learn more about you on a personal level. "

- "a lot of men" (not all)

BULLshit If i ever heard one, men ok, la gå.

- "As men, we love to be kept on our toes." Bullshit alram went off.

- "We enjoy the intrigue." http://www.youtube.com/watch?v=dzwPHAkc-NI (jeg har den knappen på pulten min btw, både jobb og hjemme :P )

Igjen, som jeg skrev i en tidligere tråd. Altfor spesifisert utgangspunkt som hele avhandlingen baserer seg på. Folk er forskjellige. Det finnes ingen fasit. Alle hevder å ha en perfekt oppskrift på alt.

Mitt råd, bland millioner andre? Get your shit together and adapt :) Så enkelt er det. Ta ting som de kommer. Slutt å planlegg så sinnsykt når det gjelder forhold, dates or no dates.

(kvinne 42 år fra Østfold) on. 19 juni 2013 19:51 Privat melding

@søker:

Hvem har sagt at mannen skal vise seg verdig?? Lever da i 2013. Som jeg har skrevet tidligere: for meg så er det uaktuelt å vente for lenge, men samtidig så vil jeg ikke gjøre det for fort hvis det er en mann jeg VIRKELIG liker... Det har ingenting med verdighet å gjøre, men mer med at sexen blir mer spesiell når det også er emosjonell tiltrekning og ikke bare fysisk...

Dessuten er det sjelden at et ONS blir noe med enn et ONS...

Skjult ID med pseudonym søker on. 19 juni 2013 19:57

@MaB75
Nettopp det at du spesifiserer at du vil vente "hvis det er en mann jeg VIRKELIG liker..." får deg dumpet raskt hos meg. Det er greit med sex, men hvis du virkelig liker ham så er det ikke greit? Det er faktisk mange som tenker som deg når det gjelder dette, det alene har vært dumpe grunn for meg flere ganger. Forstår bare ikke tankegangen.

(mann 33 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 20:00 Privat melding

Skal forteller dere noe morsomt med ONS:

En jeg kjenner, karen er i midten av 40 årene, kone, tre barn. Vært gift i mange år. Hvordan de møttes og ble sammen? ONS.

Skjult ID med pseudonym JUSTME on. 19 juni 2013 20:02

@RPierce: Er fullstendig klar over at det kan skje.. Har nemleg skjedd meg og,berre at me ikkje fekk ungar og gifta oss :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 19 juni 2013 20:22 Privat melding

4realmen, herre så bitter du er :) sikter til den første setningen.

Skjult ID med pseudonym MaB75 on. 19 juni 2013 20:35

@søker:

Jeg har hatt sex på første date jeg også og var sammen med mannen i 15 år, barn, hus, stasjonsvogn, hele pakka...

Jeg sier ikke at det nødvendigvis er feil å ha sex på tredje date. Poenget mitt er at det er mulig å bare kjenne fysisk tiltrekning. Liker man mannen mer, så risikerer man mye med å ha sex for fort. Jeg kjenner flere menn som mener at jenta/dama ikke er kjæresteemne hvis de har sex for fort... Mulig du ikke er sånn og all ære til deg da...

Jeg er egentlig ikke så uenig med deg, men ble bare en smule provosert av noen innlegg opp i her... Ditt også, kanskje;) Det er fordi jeg føler at dere forventer sex (mulig jeg tar helt feil ) Og en mann som hadde FORVENTET sex med en gang ville JEG garantert ha dumpet....

Jeg gjør meg hverken kostbar eller mener jeg er verdt å vente på... Lysten styrer, for meg og flere med meg;)

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 juni 2013 15:33 Privat melding

Ja flere ganger, ikke morsomt men man lærer så lenge man lever! :)

Skjult ID med pseudonym Mann to. 20 juni 2013 22:49

Mine to lange forhold som varte i flere år begynte begge med pulings første kvelden. De andre, der en har havnet til sengs etter uker, måneder og år har vært over etter få dager. Å vente med sex er alt annet enn en garanti for at ting fungerer.