Alle innlegg Sukkerforum

tips for herrene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 22 juni 2013 14:32

A1: Få orden på kost og mosjon. Trenger du ikke eller gidder ikke; hopp over dette punktet.

A2: Ta en tur i klesbutikken, finn den fineste butikkdamen og gi henne frie hender med deg, altså din blivende garderobe. Ikke krangle på noen ting. Dette har du ikke greie på. Innse det. Du kan jobben din, hun kan sin. Dette har hun studert. Hun er 10 år yngre enn deg og blir forsøkt sjekket opp hver dag av bedre karer enn deg.. Bøy deg i støvet og ikke mukk.

B: Gå til en fotograf å be henne gjøre jobben sin med deg i studio. Bare si at du skal bruke bildene her. Hun skjønner greia uten å le. De kan trylle uten at det kan kalles svindel.

C: Be meg lage profiltekst og for deg. Det går ikke, for jeg må poste akkurat dette anonymt etter flere på slike nettdatingsider. Så, punkt C utgår, men du kan lære litt på datingmagasinet hvor jeg har postet en kommentar i dag. Det fungerer i praksis uansett om du har kortsiktige mål eller ser etter en brud. Husk at damer stort sett skriver den profilteksten de selv liker å se hos menn. Skriv det samme selv. De poengterer at de er stødige, positive, trives i jobben, har fin hage, liker å snakke med veninnene sine, er glad i familien, at ungene betyr ALT for dem, er reiseglade etc.. De oppfordrer aldri til utukt og har ikke bilde av traktoren sin i albumet. Så ikke gjør det du heller. Nei, ikke gjør det sa jeg. Nei. .... hmmm nok en gang nei!

Nå vil garantert fullt av indignerte damer blåse seg opp og nekte for proven facts, siden dette ikke slår an hos akkurat dem, men statistikk kan man ikke argumentere mot.

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 22 juni 2013 14:34

Det mangler et "år" i første linjen i punkt C.

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 14:42

Jeg knipset et bilde av "moods of Norway"s "rosatass" (rosa gråtass). Kunne det vært noe?

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 22 juni 2013 14:43

...synes jeg hører de "frese"... "Ikke vis meg bilde av rosatassen! Din gris!!"

(mann 51 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 14:43 Privat melding

Kjempesmarte tips.

Så kan damene få smake egen medisin; føle seg lurt av bilder som lyver :-)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 22 juni 2013 14:43

@ts
Ikke traktorbilde? *sulk* :(
Gravemaskin? Ikke?

Nei vent, jeg kan bytte til bildet av den pimpa datamaskina med plexiglass og masse lys :D
http://tinyurl.com/ml8makp

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 14:43 Privat melding

Eeeeeeeeeeller ikke gidd å overpynte på virkeligheten inntil den blir gjort om til noe annet enn det den faktisk er.

#yolo

Jeg bare DIGGER all kritikk, drittslenging og folk som forteller andre hva når og hvordan de skal gjøre noe på forumet uten at de står frem selv med hvem de er. B-E-A-uuuuutiful.

Jeg klatrer ikke fjell, står ikke på snowboard/alpint, jeg reiser ikke jorda rundt hvert år og påstår at det er mitt tidsfordriv. Kan ikke folk bare...kjøre sin egen greie og la ting falle naturlig uansett hvor kleint, klønete og feil det måte sees av andre?

Og statistikk. Ikke fyr meg opp om statistikk. Just don't.

Skjult ID lø. 22 juni 2013 14:57

Det er jo første tipset som virkelig er greia her. Har du orden på kost og mosjon så ser du generelt bedre ut!

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 15:01 Privat melding

Bedre, i DINE øyne. Hva om en "ikke er opptatt av kropp og mat" ? Bare utfordrer tankegangen :)

Skjult ID med pseudonym FrkHurra lø. 22 juni 2013 15:03

Mange menn har ikke profiltekst i det hele tatt. Da klikker jeg meg rett ut igjen, uansett bilder som måtte ligge der. Vis meg bittelitt hvem du er i alle fall. Ikke bare tomme felt. Men - det som står der må være sant, da. Ikkeno bare fordi man tror det er det man vil lese. :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 22 juni 2013 15:08

Såååå....@anton ym.
Siden du har vært mange år på slike nettsider. (Som du selv skriver)
Hva er det med denne strategien som ikke funker for deg? :-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 15:24 Privat melding

HO HO HO AWWWWW SNAAAPPPP.

http://30.media.tumblr.com/tumblr_m20wvui8RC1robe6jo1_250.gif

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 22 juni 2013 15:29

@Tingeling. Hei igjen, du vakre ;) . Lenge siden.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 22 juni 2013 15:53 Privat melding

Tingeling 1, Ts 0! :)

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 22 juni 2013 15:57 Privat melding

Vi er så mange dejlige og forskellige mennesker og vi er alle forskellige mht til hvad vi kan lide eller ikke, så synes det bliver forkert, at alle skal pimpe deres profiler op på samme måde!

Hvad skete der med indivdialismen og det at der findes en derude til alle?:)

Fotograf, professionel hjælp til profiltekst ect.. hvad skal personerne gøre, når der er folk der skriver til dem? (endda på et falsk grundlag, da profilen ikke respesentere dem) Få hjælp til at skrive tilbage?

Nej du vi er alle forskellige, så lad os nu bare præsentere os, som vi ser os selv, så er der også langt større chance for, at vi faktisk møder en, som passer sammen med os:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 22 juni 2013 16:08

*Blush!*
Ja, tiden flyr av og til. :p

*Blunker til anton ym, og blafrer med vingene. ;-)*

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 22 juni 2013 16:13

Dette var ganske seriøst ment selv om formen var litt flåsete. Jeg tror mange sliter med de sosiale kodene som må løses for å oppnå kontakt. Alle har vi et potensiale, det er bare å lære seg å utnytte det. Helt selvfølgelige faktorer for de fleste, i samspillet mellom mennesker kan være ukjente for de som sliter på den fronten.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 22 juni 2013 16:20 Privat melding

@ts jeg gav bare udtryk for min mening, så må ikke ta det, som at jeg mener, at du har gjort eller skrevet noget for at provokere, da du jo også har din mening om det hele :)

Men før hen, hvor der ikke var dating sites, der blev man tiltrukket af forskellige typer, nogen kunne lide de stille og sjenerte, andre kunne lide "italieneren" som brugte for meget aftershave ect. Nu er det lidt som om, at det hele skal genneraliseres og man skal ende op med en flok kloner, som alle forsøger at købe tøj, som brad pitt går med og håret skal sidde på samme måde ect.

Men jeg er desværre enig med dig i, at det er meget lettere at komme i kontakt med kvinder på dating sites, hvis man lever efter media satte preferancer, men det er ikke i min verden en god ting:)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 juni 2013 16:30 Privat melding

Mye har tydeligvis endret seg siden 5 år siden. Må man virkelig ha kjennskap til "sosiale koder" for å komme i samtale med folk?

http://i.imgur.com/9YJRc.gif

Jeg liker å provosere ved å utfordre andres meninger, oftest når jeg ser at noen har ikke tatt hensyn til noen viktige detaljer. (Forstå meg rett, jeg liker når andre gjør det samme med mine meninger)

Jeg mener dating i seg selv allerede åpner opp for å oppføre seg på en annen måte enn vanlig eller gjøre ting en vanligvis ikke gjør. Det synes jeg er "ille" nok i seg selv. Jeg foretrekker å være meg selv, og forsøker å holde meg selv under oppsikt for at min vilje for å "bli likt" ikke går utover integriteten min.

Det er jo gjerne sånn at man forsøker å imponere sin date, bevist eller ikke, og det er fort gjort å skryte på seg noe. Da mener jeg at det er viktig å sette grense for hvor mye det er. I mine øyne, det å "pynte" på profilen, allerede flørter med den grensen.

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 22 juni 2013 17:31 Privat melding

Har valgt å være dønn ærlig i profilen min. Ikke noe snikksnakk eller pynting på fakta. Om det hjelper? Ikke for å øke takten en får kontakt, men jeg tror at når en da først får kontakt så er den kontakten mye mer solid.

Det eneste jeg har fått utav Sukker så langt er en slags bekreftelse på at mennesker går i flokk. Det er utrolig langt mellom de som skiller seg ut. Noe som igjen gjør at det er ekstremt vanskelig å få satt i gang en samtale av varighet her inne.

Skjult ID med pseudonym klanten lø. 22 juni 2013 17:52

Men butikkdama plukker jo bare ut klær som avslører alle valkene våre??:(

Skjult ID med pseudonym anton ym lø. 22 juni 2013 17:57

Gå tilbake til start ;)

Skjult ID lø. 22 juni 2013 18:15

Tror TS bommer litt med tanke på at butikkdamene vet hva de snakker om. Jo noen kanskje, men de aller fleste er studenter som tar seg en ekstra jobb og bryr seg døyten om hvordan du ser ut, bare se kan selge deg mest mulig.
Hva med å ta med seg en venninne som er nogelunde oppegående i klesveien?
Og du må være villig til å åpne lommeboka. Olabuksene på Dressmann er ingen schleger blant damene.....

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 22 juni 2013 18:18

Så, kommer det en lignende tråd til damene?

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 22 juni 2013 18:19

Jeg har kun ett tips, jeg. Eller to, faktisk.
#1 - Våg å være synlig og ta kontakt utenfor skjermen. :-)
Det gjør det enklere å skape relasjoner, både "der ute" og "her inne". Så dette med sosiale koder er faktisk ikke så gæærnt som det kan virke. Det handler om å forstå hvordan man selv fremstår og skaper relasjoner.
#2 - Dersom det ikke funker...gjør noe annet! ;-)
Dersom man fortsetter å gjøre det samme gang på gang på gang...vil man få samme resultat. Det er toppen av naivitet å tro at noe plutselig (!) blir annerledes dersom man ikke endrer noe selv.

Jeg leser ofte her inne at folk ikke er gode på hverken det ene eller andre som har med flørting, dating, kjæresteri, sosiale settinger, meldingskriving, profilskriving osv å gjøre.
Spørsmål:
VIL du bli god på det, da?
For dersom du vil bli god på noe, må du trene. ;-)

Bottom line:
Du blir ikke dyktig på noe dersom du forventer at det skal komme av seg selv. Du må øve.
Og du blir ikke god på noe uten å takle at du tramper utenfor komfortsonen din, er åpen for tilbakemeldinger og at du er åpen for å gjøre "feil". Og dersom det blir feil - gjør noe annerledes neste gang. Don`t give up!
:o))

Skjult ID lø. 22 juni 2013 18:20

Den vil jeg gjerne ha cicero :)

Skjult ID med pseudonym Fettet lø. 22 juni 2013 18:46

Husk for all del å ikke være for tjukk ihvertfall :) da får man virkelig høre det!

Skjult ID med pseudonym mouch sø. 23 juni 2013 17:08

Det å gjøre det samme (eller ca det samme) gang på gang vil statistisk sett lykkes en gang.
Edison hadde over 1000 forsøk før han lyktes med lyspæren sin.
(Men prøvde heldigvis ikke 1000 ganger på å vise hvor farlig vekselstrøm var.)