Alle innlegg Sukkerforum

Jeg liker ikke at

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gullet ma. 24 juni 2013 18:55

jenter bruker lang tid på å svare.

Jeg skulle ønske jenter kastet seg over mailene de fikk av meg og så svarte og så ble med på date. Men de venter. Jeg liker ikke at de venter. Jeg blir så urolig av at de venter. De burde da også skjønne at jeg blir urolig av at de venter.

Jeg kunne tenkt meg at de var kjappe og veldig positive og alltid følte seg litt beæret over at jeg inviterte de ut på date. Men nei. Alltid denne avmålte og reserverte holdninge. Jeg missliker denne avmålte og reserverte holdninge veldig mye.

Denne uroen eller angsten vekkes alltid i meg når jentene ikke svarer umiddelbart. Var jeg ikke god nok ? Vil hun ikke ha meg ? Er jeg ikke kjekk nok ? Kommer jeg til å bli singel til jeg dør ?

Jeg kjenner jeg blir sint på jentene. Jeg blir sint på de jentene som jeg prøver meg på og som ikke svarer eller som slutter å svare. Hva er det for noe tenker jeg. Hm. Så sånn er det.

Skjult ID med pseudonym Blokkert ma. 24 juni 2013 19:03

Jeg kjenner igjen følelsen, men trikset er vel egentlig bare å drite i de som ikke svarer, sende en melding til en annen og ta seg en bite fyrstekake mens man oljer seg inn med tålmodighet.

I mellomtiden hender det jo titt og ofte at de du hadde avskrevet faktisk svarer også :)

(mann 43 år fra Rogaland) ma. 24 juni 2013 19:04 Privat melding

Hvis ikke dette er en "Tulle tråd" så syns jeg, at du skulle overveje at holde en pause fra netdating eller faktisk helt stoppe med at bruge det, da dette er måden det i langt de fleste tilfælder fungere :)

Man kan ikke lade det gå en på, da dette er hardcore dating :)

Der er en masse dejlige piger herinde, men de får alle sammen utrolig mange henvendelser, så man må bare ruste sig med tålmodighed:)

Desuden er piger jo ikke kendt for at være hurtige, tror vi alle har prøvet at vente på at pigen bliver færdig på toilettet:P

Skjult ID med pseudonym don blokk ma. 24 juni 2013 19:09

For å få litt perspektiv kan du lage en fake jenteprofil, kun utstyrt med et pent bilde og minimalt med tekst. Så ser du hvorfor de nesten ikke tar seg tid til å svare. Nå skal jeg ikke oppfordre til regelbrudd, så dette skal du selvsagt ikke gjøre.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 24 juni 2013 19:17

Jeg har vært på sukker i et år, men sender ikke meldinger. dette fordi jeg sendte en melding for ett år siden og er medlem kun fordi jeg venter på svar. Hun har ikke lest meldingen enda, hun har sikkert hatt et travelt år, men hun får sikkert tid nå i sommer. Jeg gleder meg veldig til svaret kommer..........
Hun har jo vært pålogget noen ganger, så hun har vel sett meldingen min og gleder seg sikkert til å lese den når hun bare får tid. Jeg er litt spent for jeg har ikke skrevet andre-meldinger før og har heller ikke prøvd sånn derre date som folk snakker om.

Skjult ID med pseudonym sånnerdet ma. 24 juni 2013 19:25

Hvis du blir sint på jentene som ikke svarer (fort nok), så er det kanskje en grunn til at de velger å la være, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 24 juni 2013 19:33

Det er nok en helt annen virkelighetsverden for de forskjellige kjønnene her inne. Tror alle kunne vært tjent med å sette seg inn i hvordan det er på den "andre siden" av gjerdet en gang i blant.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 24 juni 2013 19:35

Svarer hun ikke innen rimelig tid (gitt ut i fra når på døgnet meldingen blir sendt, hvilken dag det er, osv.) så er hun nok ikke veldig interessert.
Syns du hun er avmålt og reservert? Ja da er hun nok bare hyggelig og ikke spesielt interessert.

Men samme hva du gjør, ikke bli sint på jentene. Det vil ikke akkurat hjelpe deg i jakten på ei dame.

Jeg derimot, jeg vet jeg ikke er god nok. Jeg vet jeg ikke er kjekk nok. Jeg vet hun ikke vil ha meg.
Jeg vet at jeg med stor sannsynlighet vil være singel til jeg dør.

Slik fantastisk selvinnsikt kan ikke kjøpes i butikken. Enten har du den eller så har du ikke.. :P

Skjult ID med pseudonym søker ma. 24 juni 2013 19:38

@Powpowgutt
Haha, det finnes damer som tar initinativ også. Så det kommer nok snart en jente å tar deg enten du vil eller ikke.

Skjult ID ma. 24 juni 2013 20:03

Jepp, det kan være irriterende med folk som ikke svarer selv om du ser at de er online.

Må innrømme at jeg enkelte ganger tar litt hevn. Når jeg vel har fått henne interessert, lar jeg gjerne maskinen forbli innlogget en dag eller to, men svarer ikke. Barnslig, ja. Ondskapsfullt, kanskje. Men har til nå ikke opplevd å gå glipp av noen dater pga. dette, snarere tvert imot.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 juni 2013 20:10 Privat melding

@søker, holyshit, det der hørtes ekstremt erotisk-fifty-shades-of-lol ut. I like it.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 24 juni 2013 20:14

Ja rart med de derre kreka. Her inne på Sukker er det ikke så mye som et knyst å få fra dem, men når de endelig har pakket kofferten å flytta inn så er det umulig å få de til å tie. Må si det er betydelig lettere å dressere en bikje!

Skjult ID med pseudonym granskauen ma. 24 juni 2013 20:15

Har opplevd å motta en ganske så pågående (og totalt feilslått) melding med klar beskjed om at jeg var respektløs om jeg ikke svarte. Var egentlig midt oppe i noe og rakk å lese meldingen før jeg føk ut døra (mens pcen stod åpen igjen, innlogget på sukker). Det som møtte meg da jeg gikk inn for å skrive en høflig "takk, men nei takk"-melding var at jeg "tydeligvis ikke kunne lese" og var blitt blokkert.

Jeg har sluttet å svare alle, jeg.

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 24 juni 2013 20:27 Privat melding

Noen ganger lurer jeg på om jeg skal begynne og være mer kalkulerende med det å svare. Flere ganger har jeg opplevd at når jeg har blitt litt varmere i trøya, og brevene går frem og tilbake......da stopper korrespondansen opp.

Enten så har jeg en forferdelig personlighet som etterhvert kommer frem, som gjør at menn forsvinner. Eller så er det antagelig ikke spennende lenger når man har opprettet kontakt og fått fylt på egokontoen. Eller så skriver de med noen andre som de får bedre kontakt med, og kutter ut andre. Eller så er jeg ikke deres type.

Vanskelig å si hvorfor andre tar de valgene de tar. Men en ting vet jeg, og det er at jeg må være den jeg er og at det til slutt vil dukke opp en som liker meg akkurat slik jeg er :-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 juni 2013 20:35 Privat melding

@bokfink-1,

"Eller så skriver de med noen andre som de får bedre kontakt med, og kutter ut andre. Eller så er jeg ikke deres type. "

Tror du traff spikeren der. Det bare ER sånn, tror jeg. Jeg har hatt et par samtaler gående selv, men i og med at det var mest *jeg* som holdt samtalen gående, og det ble stille når jeg slapp ballen, så tar jeg hintet om at det ikke går noe vei :)

Skjult ID med pseudonym søker ma. 24 juni 2013 20:44

@bokfink-1
Det hender at når det har gått noen meldinger frem og tilbake så stopper jeg eller sender et veldig kort svar. Dette er bare for å se om det (som RPierce skriver) bare er meg som holder det gående. Hvis ikke jeg da hører noe mer etter noen dager så regner jeg med interessen er ensidig.

Skjult ID ma. 24 juni 2013 20:49

Har de ikke svart innen et par/tre dager, så hender det jeg bare blokkerer.

Skjult ID med pseudonym kåre ma. 24 juni 2013 20:54

Skjult id, 20.03, du bedriver den slags ja, pålogga konstant bare for å være jævlig. Jeg gjør litt av det samme. Av og til besøker jeg dem også, for at de skal få litt forhåpninger. Kall det gjerne hevn ja. Hadde nok ikke gjort det om det ikke var for at damene hadde oppført seg bedre, og skaffet seg litt mer selv innsikt. Pluss at jeg praktiserer utspekulert avvisning til tider. Skulle likt å vist hvilken omtale jeg har fått gjennom årene, av de diverse kvinnene, herregud.

Hva med denne, dette var noen år tilbake, før jeg lekte med damene ..jeg skrev til en kvinne "ingen mail, skuffende"...dette var natt til søndag, hun skjønte sikkert at jeg hadde vært på byen, og det hun svarte var "takk for melding", før hun blokkerte. Hva er det for noe da? Hvorfor sier hun noe i det hele tatt? Selvopphøying?

Skjult ID med pseudonym wondering ma. 24 juni 2013 21:01

Undeskriver den fra @bokflink

Har også opplevd at korrespondanse stopper opp, selv om det gikk flyttende og vi fant veldig god tone.
Om han sender et kort svar, kan man prøve å gjenoprette kommunikasjon idet man stille nye spm f.eks
Men hvis han fortsatt svarer bare på de spørsmålene og det kommer ikke noe mer, da stopper det opp hos meg også som regel.
Det er ofte vanskelig å forstå hvorfor han slutter å skrive. Fant han ei som er mer interessant enn meg? Meget mulig,men hvorfor er de fortsatt her inne , flere mnd etter korrespondansen har stoppet opp???
Mystisk...

Skjult ID ma. 24 juni 2013 21:11

Sorry kåre. Det er forskjell på å spille hard-to-get og å være slem.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 24 juni 2013 21:27 Privat melding

kåre, herregud så bitter du er. Gjør deg selv og andre en tjeneste og deaktiver profilen, ta deg en ukes tur i fjellet hvor du bare slapper av og pleier deg selv litt.

Det er en så utrolig barnslig ting å gjøre. "wæææ wæææ wæææ, hun var slem mot meg, nå skal jeg pisse i skoene hennes. THAT WILL SHOW HER!"

Det finnes noe som heter "Be a bigger man". Men det er greit. Du tok et valg selv. Men gjør oss en tjeneste og post fra din profil slik at diverse blokkeringer går litt rundt :)

Skjult ID ma. 24 juni 2013 21:34

Du har et seriøst problem TS:

Skjult ID med pseudonym kåre to. 27 juni 2013 06:21

Du er deilig Rpierce
TS, ta å legg ut et bilde av en dødskjekk fyr, og utøv en kvalmende arroganse og avvisningspraksis.
Veldig enkel måte å gjengjelde på overfor kvinns. På den måten får de som de fortjener.

Skjult ID med pseudonym MaB75 to. 27 juni 2013 10:37

@kåre: kanskje du burde prøve noe nytt?? Å søke etter menn feks... Du bør ihvertfall ikke søke etter damer akkurat nå så bitter som du høres ut! Enig med RPierce om at du muligen bør ta en pause!

Skjult ID med pseudonym :-) to. 27 juni 2013 11:03

@søker haha din første post i denne tråden er utrolig bra :-)

Skjult ID med pseudonym me too to. 27 juni 2013 11:26

Skjønner TS godt. Synes ikke han har et problem til tross for hjertesukket. Det er lov å si hva man liker selv om man ikke kan kreve det.

Søker hadde en morsom posting! ;-)

Til dere som sier at kvinner burde prøve å se hvordan det var på andre siden av gjerdet. Tenker dere over at "taperne i nettdating" ikke er menn, men de kvinner som ikke får noe post og som sjelden får svar på meldinger? (Alle forventer skal få masse respons, men som uteblir?)

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 12:11

Hvor får dere det fra at damer får så forferdelig mange meldinger?
Tror noen skryter på seg mye her inne. Får jeg 2 nye i uken er jeg fornøyd, dessverre har ikke det resultert i noe da de ikke har vært det jeg leter etter.

Skjult ID med pseudonym smylfz to. 27 juni 2013 12:34

Signerer Supergirl!! :-)

Skjult ID med pseudonym ... to. 27 juni 2013 12:37

@supergirl

Det er vel sånn på begge sider da. De peneste jentene får mye mail, samme med de kjekkeste guttene. Det er kanskje litt dumt å generalisere og si at alle jenter får mye mail.

Skjult ID med pseudonym me too to. 27 juni 2013 13:18

Det har mye med alder å gjøre. Har du barn og er over 38-40, får mange knapt svar her som dame. Selv med vanlig pent utseende og bra profil. Er ikke alene om liten respons. Det er ekstra sårende/irriterende med sutrmenn som i tillegg forteller deg at du som dame er høy på pæra... for ALLE damer for jo så mye mail, vil bare ha Brad pitt osv.

Klart det er likt for begge kjønn på den måten at menn som har det kvinner ønsker seg får masse mail! Det samme gjelder kvinner som har det menn ønsker seg. De får enda flere kan hende (ettersom man vet at menn tiltrekkes av det samme i større grad enn kvinner, at de i blant skyter med hagle (sender 20 meldinger på en kveld), og at de er noe mer aktive generelt. Men det betyr ikke at damer ikke er aktive, og at de sliter de og! Skal vi si at menn kun vil ha Angelina Jolie før de er fornøyd, om vi ikke får svar? Nei. Det har lite for seg å tenke sånn. En profil kan bli bedre. Men i mitt tilfelle, ikke så veldig mye uten at jeg må ty til eldre bilder, photoshop osv. Og den gaten har jeg ikke tenkt meg nedover...

Skjult ID med pseudonym kåre to. 27 juni 2013 13:38

Damer som knapt ser ut får mye mer mail enn vanlig utseende menn. Og damer som får mye mail, de er jo virkelig ikke i nærheten av bra nok for dette. Og dette er kvinns som sender mld til menn kun viss de har en bra profil, mens de selv ikke har noe særlig til profil, bortsett fra en brukbart bilde. Jeg tror respons damer får mail nesten uten innsats, mens menn må legge noe arbeid i profilen for å i det hele tatt få respons. Ikke engang gidd å motsi meg.
De kvinner som klager på manglende respons er jo alltid mindre attraktive. Det er vel også en av grunnene til at de må vise frem trynet sitt her inne, for å få sympati.

(kvinne 42 år fra Østfold) to. 27 juni 2013 16:00 Privat melding

@kåre:
Så du er inne på sukker kun for å ødelegge for damene?? Hahaha, virkelig latterlig:))( synd du skriver med pseudonym... Hadde vært morsomt å vite hvor mange som blokkerte deg etter postingene her inne:) og få vite hvordan du ser ut;) vel, lykke til:)) tror du har en vanskelig jobb foran deg:))) hahaha, rart sukkerdating er vannskelig! Umulig å vite hvor seriøse folkene her inne er...

Skjult ID med pseudonym kåre to. 27 juni 2013 16:05

For en blomst som dukket opp...

Skjult ID med pseudonym MaB75 to. 27 juni 2013 16:08

hahaha:)) Her er det mange blomster og mye ugress...

Skjult ID med pseudonym abc to. 27 juni 2013 16:11

@kåre har vist sitt hat mot damer på andre tråder og under andre pseudonym....

Skjult ID med pseudonym MaB75 to. 27 juni 2013 16:15

Skjult ID med pseudonym kåre to. 27 juni 2013 16:28

Mye smart du har å si i dag @MaB75.

Skjult ID med pseudonym søker to. 27 juni 2013 17:58

@me too
"ettersom man vet at menn tiltrekkes av det samme i større grad enn kvinner"
Hvor i all verden har du fått en slik ide fra. Det er tvert motsatt, så dette er ikke noe vi vet, vi vet derimot det motsatte. Det er jo nettopp det som gjør pardannelser så vanskelig at kvinner samler seg om de samme mennene.

Skjult ID med pseudonym MaB75 fr. 28 juni 2013 00:20

@kåre:

Ja, husker ikke engang hva jeg skrev, så sååå smart var det;)) har slitt med å poste på sukker i hele dag...

Skjult ID med pseudonym me too fr. 28 juni 2013 00:35

@søker

Så blant annet et forskingsprogram på NRK om det for et par år siden. Menn som fikk scannet hjernene mens de ble presentert for ulike bilder av kvinner. Deres respons var signifikant likere enn tilsvarende forsøk som ble gjort med kvinner. Der var variasjonen i hva som var attraktivt langt større. Trodde det var gammelt nytt...?

Skjult ID med pseudonym søker fr. 28 juni 2013 01:22

@me too
Det er da typisk NRK å vise det ene forsøket av tusen som gir det politisk riktige svaret, det er bare tull. Menn reagerer mer på statiske bilder enn kvinner, det er alt forsøket viser.
Hvor mange kvinnelige sex symboler finnes det? Mange. Hvor mange mannlige? Svært få. Damene flokker seg runt de få. Det samme skjer på utesteder.
Menn anser halvparten av kvinner å være over gjennomsnittet attraktive, kvinner anser bare 15% av menn å være det.

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 12:02 Privat melding

Kan ikke få sagt hvor kvinneforaktende Kåre fremstår. Og så søker han kvinner her? Hjelpede meg.

Ref tråd i går Kåre. Når jeg nå leser dine andre innlegg må jeg si jeg er målløs. For en BOMBE at du liker best underdanige thaier.

Hørt om Saudi-Arabia? Nei? Sjekk det ut. Tror virkelig det kan være noe for deg. Skal jeg hjelpe deg å kjøpe (enveis) billett?

Skjult ID med pseudonym me too fr. 28 juni 2013 13:05

@ søker,

Nei, det er ikke alt forsøket viser. Det viser at menns smak av hvilke kvinner som er attraktive (på statiske bilder) er likere enn kvinners i tilsvarende forsøk.

Du har nok rett i at på et utested vil menn finne flere kvinner attraktive enn omvendt. Men til hvilket bruk?
Menn har større gap mellom hvem som er kjæresteemne og hvem de vil ha en natt med. Alstå er det mindre sannsynlig at en kvinne synes en mann er attraktiv for det ene bruket, men ikke for det andre. Eller mener du ikke dette er almenn kjent heller?

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:20

Artig post. Trur det er fleire gutter her enn Kåre som er hevnlysten overfor kvinner. Blir sjølv av og til litt hevnlysten overfor kvinner, men så tenker eg, faen heller, byrjar ein å hevne seg så har ein det gåande med dårleg samvit og faenskap. Ein føler seg alltid jævlig innvendig når ein hevner seg. Det verste kjensla er når ein gjennomførte ein skikkeleg ondskapsfull spøk eller kommentar og så preller det øyensynleg berre av på dama. Ho gir faen. Då føler eg meg skikkeleg dum. Har skjedd eit par gonger. Så no gjer eg ikkje det lengre. Betre å gi kompliment. Genuine kompliment. Gjekk det ikkje på ho at du prøvde å sjarmere ho, så hadde du iallefall ein fin intensjon. Den fine intensjonen gjer jo godt for deg også. Som Jesus sa: Den største glede er å glede andre mennesker. Det er nok ein god del sannhet i det.

I4I: Du var jo berre råheit då. Eg skjønner ikkje kvifor du ikkje greier å finne drømmemannen. Du såg jo heilt fantastisk ut. Og du er jo i tillegg sympatisk og sjølvdisiplinert. Hm. Eit kupp.

Det må vere jævla hardt å vere mindre attraktiv kvinne. Eg er glad eg ikkje er mindre attraktiv kvinne. Eg er glad eg ikkje er kvinne. Eg er glad eg er mann eg. Ja. Det er hardt. Hardt på kjøttmarkedet. hardt på pulemarkedet. Hardt å få seg kjærast. Hardt. Hardt. Hardt. Men du veit. Det finst også ein stor del gleder der.

Eg freister alltid å unngå bli bitter. Å dyrke bitterheita gjer at stresshormonet skyt i taket. Når stresshromonet skyt i taket blir ein sliten.

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:24

Eg trur det Kåre seier er sant. Menn har eit meir einsretta syn på kva som er skjønnheit.

Men det er også sant det andre. Damer resirkulerer dei same mennene. Menn med høg utdanning og gjerne litt høg alder. Kvinner med høg utdanning er det mange færre som vil ha. Dei er dei minst populære. Det gjeld sjølvsagt spesielt komboen:

Tjukk - dominant - mindre attraktiv - høgt utdanna kvinne. Sikkert mange single av den typen.

For å vere ærleg: Eg er mest sine og fortvila på vakre damer. Dei spaserer gjennom verda som om dei eig verda. Kanskje eg skriv ein tråd om det. Vakre damer på 25 år som spaserer og promenerer og prumper og ler og gliser gjennom heile livet, eller iallefall fram til dei er 28 år. og som ikkje faller for gutter som meg. Halloo. Eg vil gjerne at dykk faller for meg. Kvifor er det ingen som innser det. Eg har sjølvsagt ein ironisk distanse til det heile. Det er jo ikkje deira sitt problem at eg har visse ønskjer og drifter.

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:25

Det finst ingen velferdsstat på kjøttmarkedet eller på kjærastemarkedet. Leverer du ikkje varene sulter du til døde. Eller du sulter til bitterheit og hat og fortvilelse.

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 21:39 Privat melding

Hehe. Liker ikke underdanige kvinner sier du. Bare for så å at det er en grei løsning de har valgt i Saudi-Arbia; å underordne kvinnene.

Må bli enig med deg selv i allefall.

Hiver meg på i rekken av de som anbefaler deg å ta en time-out, ta deg en uke i naturen eller noe. Det må iallefall være litt kjipt å gå rundt og være så surmaga. Tenker at du hadde ikke betalt for å være medlem på en datingside, hvis du ikke på ett eller annet nivå ønsker ei å være glad i. Hvis du har draget med den innstillingen, må jeg bare si .... ja igjen, målløs.

Lykke til med alt.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 28 juni 2013 21:39 Privat melding

Kan vi få inn noen Sukker moderatorer inn her for å rydde opp?

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:50

I4I. Henvendte du deg til meg eller henvendte du deg til Kåre ?

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:53

Kanskje du henvendte deg til meg ? Eg tipper det. Då får eg iallefall eit påskot for å skrive til deg. Saken er den at det forskjell på kva ein viser utad og det ein er på innsida.

Alle dykk jenter seier: Åh, men vi jenter gjennomskuer dykk desperate gutter. Nei, det gjer dykk ikkje. Mennesker er veldig flink til å lyge, og heilt ekstremt rævva til å gjennomskode løgn.

Eg veit ikkje kva problemet til Kåre er, men mitt problem er nok meir at eg ikkje finn nokon eg har god kjemi med. Eg får jamnt og trutt dates. Men det er sjeldan eg finn skjønnheit og interessantheit i ein og same dame. Det er enten eller. Ofte ingen av delene.

Trur det er vanskeleg for alle parter å finne eit matchande partner.

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:57

Eg har sagt det før og eg seier det igjen, og eg burde ikkje seie det fleire gonger:

Det er forskjell på kva for ein stil folk har. Goffman har noko han kaller facework. Facework betyr fasadearbeid.
Når eg skriv under synonym, kva heiter det pseudonym så gjer eg det for å vere dødsens ærleg. Eg elsker det. Eg elsker det så utruleg godt. Eg utleverer mitt hjarte, og pikken min og min lever. Alt skal ut. Og eg elsker det. Og eg synes ein slik samtale er givande.

Andre av dykk, deriblant du AI4, hugser ikkje heilt kva du heiter, men det var du smellvakre, du er nok mykje meir facework kvinne. Iallefall her på debattforumet. Du skriv politisk korrekte innlegg og er korkje veldig sint, veldig usmakeleg eller veldig sårbar. greitt det. Men då har vi ulike interesser. Ulik stil.

Du liker De tre muskterer. Eg liker Mine Bekjennelser av Augustin. Eg liker det ærlege og det brutale og det saftige. Michel Hoelleque, Dante slike ting. Du liker kanskje meir Anne Karin Elstad. 50 shades of grey ??? og tenker at det er gøy å lese om, men du erkjenner ikkje at slike lyster og tendenser og slike dystre drifter også finst i ditt indre.

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:58

I4A. Viss eg og du hadde reist ut på eit dateeventyr banner eg på at du hadde blitt mållaus jævla mange gonger. Det hadde vore utruleg søtt og sett deg mållaus :)

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 21:59

Priece - du er ein robust, snusfornuftig bondegutt. Ei bunnsolid fururot. Ein Volvo 940.

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 22:00

http://myrevolution.no/s/advarsel-jenter-dette-kan-skje-om-dere-tar-kneboy/

Skjult ID med pseudonym kåre fr. 28 juni 2013 22:27

L4L, la meg forklare deg sammenhengen så du forstår. Jeg vil ikke ha underdannige damer. Men jeg liker ikke kjønnsforskjeller. Det er kjønnsforskjellene mine uttalelser er basert på. Hadde det ikke vært kjønnsforskjeller hadde det ikke kommet uttalelser. I og med at det er kjønnsforskjeller er et bra alternativ å underordne damene. Tidvis er jeg også bevisst ekstrem, fordi det er festlig.

"Tjukk - dominant - mindre attraktiv - høgt utdanna kvinne.", bra kommentar gullet. Du sa forresten at det ikke hjalp å gjengjelde, men det kan det definitivt gjøre, det kan være rasende festlig, og veldig ille for dem man lar det gå utover. Sorry, I like to play, play hard, and I like to be entertained.

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 22:27 Privat melding

hehe, den henvdelsen var til Kåre. Blir helt skremt/fyll av medynk.

Du virker jo bare artig

Målløs er jo ikke alltid negativt det nei ;p

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 22:31 Privat melding

Kåre; du liker ikke kjønnsforskjeller? VIl du ha vagina? Hva mener du? Takk og pris for kjønnsforskjeller sier nå jeg.

Men du jobber hardt for å fremstå så klysete som du gjør, så jeg håper det er verdt det.

Nei, takke meg til en koselig kar, som ikke åpenlyst, eller i skjul går rundt og vil "hevne" på kvinner. wtf..? :(

Skjult ID med pseudonym kåre fr. 28 juni 2013 22:35

Tror du at du (kvinns) er bra nok for den oppmerksomheten du (dere) får I4I?
Please entertain me some more ...jeg nyter oppmerksomheten ...

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 22:36

Då kan jo du Ai4 kome til oslo ein gong og så kan eg og du dra ut på date. Og så kan eg stirre meg blind på det svarte mystiske håret ditt. Forresten eg meiner det. Ikkje berre noko eg seier for å få lurt deg til date eller lurt deg til sengs.

Sort mørkt hår. Kva meir kan ein enkel gutt ønskje seg ?

Trur eigentleg det finst mange som Kåre. Det er ein trist og morbid verden ute der. Så difor bør absolutt eg og du dra på date I4I. A D8 4 ju vith me. Fayr.

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 22:41 Privat melding

Hehe, jo mtp at du er anonym så er det jo bare dødssjarmerede. For alt jeg vet er du gammel, feit og støgg som fy. All of the above er dealbreakers fyi :P Er du?

Eller du er en flott herremann i passende alder, in that case kan jeg alltids bli lurt på en date:P

Men om du ønsker en date så inderlig, burde du komme til meg for en date, ikke kreve at jeg skal komme til deg. Den som byr, og alt det der ;)

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 22:43 Privat melding

har aldri aldri før hørt at håret mitt er mystisk. Ante ikke at det var et ord man kunne bruke for å beskrive hår. Men et fint kompliment var det. Skal legge det i skuffen over ting som får meg til å smile;)

Skjult ID med pseudonym kåre fr. 28 juni 2013 23:23

Prater du ikke til meg mer I4I?
Please entertain me some more ....amuse me baby, ...vedder på at du har noe inni deg som tiltrekkes av fryktelige menn, en del damer som har det på den måten. Jeg er jo en fryktelig fyr, en plage for samfunnet.
Men du burde vurdere anonymisere deg, du har noen harde uttalelser mtp at du er gjenkjennelig for mannen i gata. Du er ikke akkurat sjarmerende. Jeg hadde ikke datet deg i min normaliserte utgave, utgaven der jeg fremstår som snill og sympatisk.

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 23:27 Privat melding

Nei, du kjeder meg litt.

Forstår at du jobber hardt for å fremstå som så fryktelig fæl. Ska vedde du e en skikkelig koseklump i bånn:P

Hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg nesten lest det siste der som en trussel så vær forsiktig....

Pyseknappen er for pyser. Det finnes uendelig med tråder om dette, men jeg er da altså duh, en av de som mener man bør kunne stå for det man sier.

Skal bruke resten av kvelden på å komme over sorgen i mitt hjerte at DU ikke synes jeg er sjarmrende. Å gud hvordan kan jeg kommer over det, hjertet mitt knuser i tusen biter.

Skjult ID med pseudonym kåre fr. 28 juni 2013 23:43

Trussel, hvordan kan det der oppfattes som en trussel sweety?

Skal jeg vurdere grad av sjarm vurderer jeg uti fra min normaliserte utgave ja, og da kommer du ikke langt.

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 23:51 Privat melding

Ut fra den kvinneforakten du viser i alle dine innlegg, kan jeg ikke si for mye godt om din "normaliserte utgave" av sjarmgrad.

Hadde en med dine synspunkter likt meg, tror jeg jeg hadde løpt fort, i første ledige retning.

Men du. Jeg er ikke en av de som må bli likt av alle. Så du må mene akkurat det du mener om alt her i verden du.

Kjenner etter om jeg kunne brydd meg mindre... Kanskje. Men vanskelig å se for seg.

Men det er sikkert noen som liker meg og. Og sikkert deg og (hvis du bare holder kvinnesynet ditt for deg selv da).

Ha en flott kveld videre.

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 23:51

No synes eg du er litt fordomsfull A1A. Fat boys needs lovin too. Og gamle folk.

Eg er gamal i sjel. Min ånd er nærare sytti. Men min kropp er relativt ung. Du bur kanskje på Egersund?

Haha. Gammel feit og stygg. Uff. Stakkars folk som er alt det.

Er slank. Kjekk. Høg. For å vere ærleg liknar eg på ein gresk gud. Eller på ein romer.

Skjult ID med pseudonym Gullet fr. 28 juni 2013 23:52

Du har jo master jo. Det er sexy. Sexy med kloke chicks.

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 23:56 Privat melding

haha.

Klart de og trenger lovin. Alle må få, tross alt. Men ikke fra meg ;)

Egersund? Ka i alle dager som får deg til å si akkurat dét?:) Neidu, vaskeekte siddisjente her.

Gralla med å se ut som en gresk gud. Bare kroppen da, og så ser du ut som oppkast i fjeset? (god, så kjedelig med folk som ikke kan gi seg til kjenne). Automatisk minuspoeng i startgropa :/

(kvinne 37 år fra Rogaland) fr. 28 juni 2013 23:57 Privat melding

" Kvinner med høg utdanning er det mange færre som vil ha. Dei er dei minst populære. "

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 00:02

De sier jeg er en likandes fyr.
Jeg liker mer rolige jenter. Du er altfor frempå, evt liker vise deg frem, sånne ting.
Mitt alter- ego er det nok sterkt tvilsomt hvor mange som vil karakterisere som likandes.

Og du svarte ikke på om du tror at du (kvinns) er bra nok for den oppmerksomheten du (dere) får I4I?

Hva liker du I4I?
Kjekt å vite. Kanskje jeg får lokket deg til meg i min normaliserte utgave. Men ikke frykt, min normaliserte utgave er stort sett snill, og du vil leve i uvitenhet:)

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 00:03

Haha. Ser ut som oppkast i trynet. Fy faen. Det var så utruleg stygt sagt. For eit menneskesyn :p

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 00:06

Eg driter litt kva som er populært. Må ha ein dame med bein i nasen som kan utfordre meg. Men også ei dame som kan ta på seg ein kjole i ny og ne. Og eit skjørt. olala. Og kanskje ja, du veit, topper og bluser og silkeplagg, du veit dameplagg. Det er gøy.

Kanskje eg og du saman kan jobbe med din rausheit ? Du må også bidra til fellesskapet veit du...

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 00:08

Gullet, I4I gjør ikke seg selv en tjeneste ved å ikke anonymisere seg i sine skriverier.

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 00:08 Privat melding

Jeg svarte at du vet ingenting om mengden oppmerksomhet jeg får eller ikke får.

Synes nemlig ikke jeg får så mye oppmerksomhet jeg. Så jeg vil faktisk si jeg synes jeg fortjener mer.

Virker du vil jeg skal svare på vegne av hele kvinneheten, samtidig som du tyyydeligvis mener vi ikke er gode nok for oppmerksomheten vi får..

Herregud så kjedelig, hvor vil du hen?

Du høres faktisk litt ut som en psykopat, med alt det der snakket om hvor snill og grei du er utad mens ditt alter-ego er en fare for samfunnet, forferdelig og whatnot. Yaiks.

Med allllllllll mulig respekt å melde, så kan du drite en lang i hva jeg liker. Hadde jeg vært uheldig hadde jeg kanskje likt den "offisielle" siden du snakker om, all the meanwhile at du er et monster innerst inne. Håper aldri jeg møter din type, iallefall av magefølelsen min ber meg skygge banen.

Fokusér på noen andre du.

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 00:08

Siddisjente. Åja. Frå Siddisdal. Dei har eg høyrt mykje om.

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 00:10

Eg er einig Kåre. Ho gjer seg sjølv ein teneste ved å vere open. Ho fekk jo meg på kroken. Ein audmjuk og saftig gullfisk. Makan til heldiggris. Heldiggrisen Babe.

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 00:11 Privat melding

Gullet, du misforsto Kåre. Han mente jeg IKKE gjorde meg selv en tjeneste meg å IKKE anonymisere meg selv.

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 00:14

Aaah. Men eg synes min missforståtte tolkning var mykje søtare. Det som er søtt er sant. Så du er sann. Og min uttalelse er sann :)

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 00:16

No skal eg legge meg. Så då venter eg eigentleg på at denne siddisjenta skal snekre saman eit vakkert og velsmakande hjarteknusande kompliment.

Au revoir belle Fillette.

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 00:25

Med tanke på hvor mye mer oppmerksomhet damer får så sier det seg selv at de ikke er i nærheten av bra nok for det. Det er vel få ting som er mindre innlysende. Stort sett alle damer får oppmerksomhet, uansett grad av attraktivitet. Mindre attraktive får mer en kjekke menn. Med tanke på all sminken du har, sånne ting, så måtte du sikkert formulert deg nærmest tilbakestående for ikke fått post fra menn her. Objektivt sett burde du garantert fått mye mindre post. Hadde du vært mann med samme type profil hadde du sannsynligvis fått mye mindre. Og likevel klager du. Herregud, det er meningsløst prate om dette til deg.

Jeg spør fordi jeg lurer på om kvinns selv forstår at de ikke er i nærheten av bra nok for den oppmerksomheten de får. Lurer på om de har selvinnsikt.

Jeg fokuserer på hvem jeg vil:):) Oh je baby:)

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 00:28 Privat melding

hehe, alltid bra når noen har en mening og mener at det er en universell sannhet, skrevet i stein. At ting sier seg selv og så videre. Og så snakker du attpåtil om selvinnsikt. "Objektivt sett". Å herregud ler så eg grine her.

Mange menn ville sagt at damer er det beste som fins på jord og at de ikke kan få nok positiv oppmerksomhet.

Men vent, det er de som ikke er bitre og hater damer. Det er de som er glad i damer, og som får damer. Bra damer.

Hvis du ser på mer enn profilbildet mitt så vil du se flere uten sminke så det så. Bruke sminke når eg pynte meg. Du har sikkert problemer med jenter som like å pynte seg og du. Eller de som ikje like å pynte seg. Eller de som bryr seg. Eller de som ikje bryr seg nok.

zzzzz

Skjult ID lø. 29 juni 2013 00:29

Jeg forstår ikke hvordan du kan si at kvinner får mer oppmerksomhet. Ja, IRL, men her inne, nesten nada.
Tror ikke folk skjønner ironien i profilen min, selv om jeg faktisk har skrevet at jeg er ironisk.....

Jaja, du klarer i alle fall å terge på deg folk, det skal du ha :)

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 00:31 Privat melding

Og igjen, du vet ingenting om hvor mye eller lite oppmerksomhet jeg får, her eller irl.

Men du går tydeligvis ut fra at jeg får mye, sikkert mer enn jeg får. Så takk for det:)

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 00:47

Objektivt sett, selvinnsikt, husk at jeg ikke prater i min normaliserte utgave nå kvinns.
Du klarer jo sikkert å påstå at mindre bra utseende kvinner også fortjener mer oppmerksomhet enn kjekke menn
Du forstår jo virkelig ikke hva jeg prater om.

Hør på dette Petra: menn har naturlig mer autoritet, de er mer egnet som sjefer, de hører mer naturlig hjemme i de største, viktigste, og høyest lønnede stillingene. Kvinner fremstår naturlig som svakere, de blir gjerne ikke sett på som så egnede til stillinger som krever visse egenskaper, og en naturlig følge av dette er at kvinner i større grad befinner seg i lavlønnsyrker, der de kan sies å høre mer hjemme. Kvinner egner seg bedre til å vaske hus, og stå å slå i gjørbakst, pga deres biologisk utrustninger. Det er sikkert mange kvinner som mener at dette er ufortjent, men det er bare sånn det er.

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 00:50 Privat melding

ok kåre whatever zzzzz

Skjult ID med pseudonym X-faktor lø. 29 juni 2013 01:00

Stakkars deg @kåre - man blir jo egentlig bare utrolig trist på dine vegne når man leser hva du får deg til å skrive - at du må ha store psykiske (og sikkert mange andre) problemer trenger man ikke å være utdannet psykolog eller psykiater for å se ... Tenk å ville seg selv så vondt!!

Og, @gullet/TS - jeg hadde egentlig litt sansen for det du skrev som startet denne tråden. Så leste jeg videre og må bare riste på hodet av hva du for øvrig klarer å lire ut av deg ;-(( Så stakkarslig - kanskje du og @kåre skulle vurdere å skifte fil, det virker jo som om dere har mye til felles og sikkert kunne hatt det perfekt sammen, kvinnefiendtlige som dere er ... Og, hva i all verden har du i mot kvinner med høy utdannelse? Vi er ikke nødvendigvis tjukke og mindre attraktive (vel, det siste er vel en sannhet med modifikasjoner, for kvinner med høy utdannelse er for lavpannede idioter ikke særlig attraktive - men la oss holde disse utenfor) - alle kvinnene jeg kjenner (meg selv inkludert) har høy utdannelse og gode jobber, er vakre både utvendig og innvendig, og er så langt fra tykke som man kan komme! Regner med at det er mindreverdighetskompleksene dine som snakker!! Kanskje på tide at du investerer i litt selvtillit?

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 01:06

Jeg prater om knallharde realiteter X-faktor? Er du dum/ naiv?
Vennligst underhold meg litt mer...

Skjult ID med pseudonym X-faktor lø. 29 juni 2013 01:25

@kåre - hadde bare behov for å si det jeg skrev, føler ikke for å underholde uverdige kryp som deg - så, bare kryp tilbake under den steinen du krøp frem fra du - og, kanskje på tide at DU tar en realitetsjekk? Lykke til ;-))

Skjult ID med pseudonym Jaja lø. 29 juni 2013 01:49

Vi har vist et par psykopater i Gullet og Kåre her. Sukker burde gjøre oss en tjeneste å fjerne slikt avskum ...

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 01:54

Skal det ikke være lov å uttrykke meninger jaja?
Er det ikke lov å bruke dette forumet til enkel underholdning?

Skjult ID med pseudonym X-faktor lø. 29 juni 2013 02:03

;-)) Spot on @kåre, vel bare delvis - ENKEL, ja - underholdning, nei - det du skriver er ikke underholdende, vitner bare om en patetisk fyr uten selvtillit og med så mange psykiske problemer at et normalt helsebudsjett dessverre hadde kommet til kort mht å finne en kur - kanskje en løsning alla den mht ABB hadde vært på sin plass?

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 02:32

Hva er det med det jeg skriver som er patetisk? Se til å svar.

Ikke nevn på Behring Breivik. Moderatorene går trolig i stå av den slags.

Skjult ID lø. 29 juni 2013 02:38

Hva med å se litt på ditt eget tryne @I41 før du slenger med leppa? Så pen er du da virkelig ikke, så jekk deg ned noen hakk du, begynner selv å bli en sliten kjerring...

Skjult ID med pseudonym mann lø. 29 juni 2013 02:41

Godt poeng @skjult id 02:38.. MEN, selvinnsikt er ikke like lett for alle da:P

Skjult ID lø. 29 juni 2013 02:44

Er jaja psykopat?

Skjult ID med pseudonym perle72 lø. 29 juni 2013 03:58

Ta ferie, det er sommer.

Skjult ID lø. 29 juni 2013 04:05

God ferie @Perle72

Skjult ID med pseudonym perle72 lø. 29 juni 2013 04:07

Takk, samme.

Skjult ID med pseudonym Jaja lø. 29 juni 2013 11:50

Jeg klarer meg fint Kåre. Du høres ut som en frustrert lite tenåring som griner over ikke å få viljen din med damene, hverken her eller IRL. I så fall er det bra, for den totale mangel på respekt som du viser er skammelig, jeg skjemmes over å være samme art som deg.

Ser ut som om sukker mangler moderatorer, ellers hadde sånne som deg vært fjernet herfra for lenge siden.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 29 juni 2013 13:46

@l4l
Forstår hvorfor du ikke ville ha meg hvis du liker å omgåes slike som i denne tråden. Forstår ikke at du gidder. Du er av de aller mest attraktive på sukker og burde ha rikelig med oppegående menn å velge i. At jeg skal utkonkurreres av slike som kåre m.fl. finner jeg meg ikke i :-)

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 14:16

Hørt om ytringsfrihet @Jaja???

Skjult ID med pseudonym X-faktor lø. 29 juni 2013 14:40

@kåre, tror du kanskje glemte å lese menneskerettighetserklæringens artikkel 29 nr 1 og 2, den innskrenker nemlig artikkel 19 om bl a ytringsfrihet. Av artikkel 29 følger at

"1. Enhver har plikter overfor samfunnet som alene gjør den frie og fulle utvikling av hans personlighet mulig.
2. Under utøvelsen av sine rettigheter og friheter skal enhver bare være undergitt slike begrensninger som er fastsatt i lov utelukkende i formål å sikre den nødvendige anerkjennelse av og respekt for andres rettigheter og friheter, og de krav som moralen, den offentlige orden og den alminnelige velferd i et demokratisk samfunn med rette stiller."

Til din opplysning så innskrenker norsk straffelovgivning, i tråd med nevnte artikkel 29, ytringsfriheten på mange punkter ...

Og, jeg vil også tro at artikkel 12 ("Ingen må utsettes for vilkårlig innblanding i privatliv, familie, hjem og korrespondanse, eller for angrep på ære og anseelse. Enhver har rett til lovens beskyttelse mot slik innblanding eller slike angrep.") rammer din oppførsel, og slik sett i denne situasjonen går forran ytringsfriheten.

Så kanskje på tide at du @kåre innser at alt har en grense ...

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 14:47

Min grense er ikke nådd.

Skjult ID med pseudonym X-faktor lø. 29 juni 2013 15:04

@kåre - var det noen som spurte om DIN grense var nådd? Ikke så vidt jeg kan se, men du har sikkert en livlig fantasi ...

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 16:02

Eg er nok litt einig med Kåre om at jenter kan få for mykje oppmerksomheit i visse settinger. På kjøttmarkedet kan dei definitivt få for mykje oppmerksemje. Men eg synes dette er litt mannfolkas eigne feil. Mannfolk er ikkje retarderte vesen som treng ei barnehagetante til å fortelle dei at dei skal avgrense sitt enorme fokus og investering i det vakre kjønn. Det er lov å tenka sjæl.

Eg trur sjekkemarkedet og ekteskapsmarkedet hadde vore betre viss kvinnfolka tok meir initiativ.

Men det er ikkje kvnnfolkas feil at dei får mykje oppmerksemje. Hadde eg fått meir oppmerksemje ville eg sikkert ha digga det drit mykje eg. Jenter er forfengelege. So what. Det er jo ein del av deira sjarme.

Skjult ID med pseudonym MaB75 lø. 29 juni 2013 16:11

Jenter/damer tar da også initiativ?? Og kjøttmarked?? Kjenner meg virkelig ikke igjen... Liker jeg noen, så er jeg da ikke redd for å prøve meg... Det verste som kan skje er at jeg blir avvist:) Hvis det er et kjøttmarked der ute så gjelder det like mye kvinner som menn.

Du, Gullet, virker ganske ung. Og veldig dumt å være litt enig med Kåre... Holdningene hans er ikke spesielt sunne!

Skjult ID med pseudonym Gullet lø. 29 juni 2013 16:28

Eg liker å vere ærleg. Istadenfor å demonisere Kåre, tenker eg heller at det bur ein Kåre inne i oss alle. For å vere ærleg var eg meir bastand og fordømmande og skråsikker då eg var enda yngre. Eg er framleis ung. Eg blir eldre og i takt med alderen så blir eg meir og meir fleksibel og ser fleire og fleire gråtoner.

Ein svale gjer ingen sommer. I det store og det heile tek menn mykje meir initiativ enn kvinner. Iallefall på byen.

Eg er ikkje einig i det Kåre seier, men det er ikkje mi oppgåve å dømme han. Har vore nok moralpoliti i mine yngre dager.

(kvinne 37 år fra Rogaland) lø. 29 juni 2013 16:57 Privat melding

Søker 1346: hæ?? Hvem er du?:) Takk for komplimentene.. Jeg liker overhodetikke å "omgåes" sånne som Kåre, men var dum nok, og kjedet meg nok til å gidde å svare;) Har ingen anelse om hvem du er, ikke jeg avvist for mange her inne heller, så ?

Skjult ID med pseudonym søker lø. 29 juni 2013 21:07

@l4l
Det er nok ganske så lenge siden :-) Jeg tåler å ikke få svar, men du virker som et hærlig menneske og da håper jeg at du finner en som virkelig fortjener deg :-)

Skjult ID med pseudonym kåre lø. 29 juni 2013 22:20

Kåre is the man. Kåre blir flittig omtalt. Cum to me.
L4L begynner å merke skikkelig tenning nå. Hun vet jeg er en gal fyr som muligens kunne gitt henne en jævels heftig omgang i halmen, men ikke noe mer.

Er ikke grensen nådd nei Kåre 2 ...du kan videreføre mine grenser og se hva som skjer ...men da kan du ikke bare utøve hard mannsjåvinisme, da må du gå enda hardere til verks

Skjult ID med pseudonym manndåm1 lø. 29 juni 2013 23:55

@ts

Det er desverre sånn her på sukker at de fleste jentene med tilsynelatende gode verdier og moral
mangler nettopp alle disse tingene. Jentene på datingsider, facebook, instagram er en del av meg-generasjonen
hvor det eneste som teller er å by på selv 100 prosent og ingen kan si noe imot dem. Akkurat sånn som her nå.

Her kan de fylle ut sin klisjeaktige, uærlige, narsissistiske fremstilling av seg selv om hvor lite selvhøytidelige de er , om hvor mye selvironi de har og om hvor møkk lei de er av badboys. Det de skriver på profilene sine er stort sett bare svada, men de slipper unna med det og det er ingenting du kan gjøre med det.

Nå til dags skal man fremstille seg selv med et kunstig selvbilde, man skal selvfølgelig tro at man er noe,
man skal ikke bry seg om hva andre mener og sier( selv om det er man bestandig gjør når man får kritikk),
man skal hele tiden tro at man er unik og perfekt og nåde den som våger å si noe imot deg.

Kanskje det er en litt merkelig sammenligning, men denne enorme fokuseringen på seg selv( anti-jantelov) hvor man man skal være så forbanna selvgod og narcissistisk minner meg faktisk meg faktisk litt om FrP sin ideologi, politikk. Her skal det lettvint, useriøst og egosentrisk.

Her på sukker er det meg,meg,meg og atter meg og alle skal støtte meg. Innfinn deg med det.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 30 juni 2013 00:34

De kule, populære menneskene slipper alltid billigere unna enn de mindre populære.
Verden er ikke rettferdig.

Skjult ID med pseudonym kåre sø. 30 juni 2013 00:38

Disse "narsissistiske" damene du prater om tar jeg for meg. For å gjøre det kan man gjerne utøve en enda hardere narsissisme selv.

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 30 juni 2013 01:52

Slapp av, de færreste sitter og venter bare for å være kjipe (tror jeg).

Det er bare det at de ikke ser deg som et menneske, du er bare et brev og en profil, som ikke engang fanger opp en brøkdel av hvem du egentlig er (med mindre du er ekstremt endimensjonal).

Sannsynligheten for svar minker veldig fort for hver dag som går, så ingen grunn til å sitte å vente. Send brev til noen andre, ta deg en øl, finn en ny hobby, ta en joggetur, les en bok, lær deg et språk. Om du forbedrer deg selv har du mer å by på til den neste dama som dukker opp, og tapet er større for hun som ikke svarte.

Glem henne. Hun er ingenting.

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 30 juni 2013 01:53

Gjelder forøvrig for begge kjønn.

(kvinne 37 år fra Rogaland) sø. 30 juni 2013 09:30 Privat melding

Søker 2107; hva sier man til sånt? takk:-) vet jo ikke hvem du er, men like så;p

Skjult ID med pseudonym kåre sø. 30 juni 2013 10:02

@X-faktor

Du sier at alt har en grense og jeg svarer at min grense ikke er nådd. Og du spør på etterpå (på din fremragende måte...) om det var noen som spurte om når min grense var nådd.. Bruk de få grå du evt måtte ha oppi skallen din! Alt har m.a.o. ikke en grense!! Er nok fremdeles vanskelig for deg å ta den... Bruk kreftene dine på viktigere ting du @X-faktor...

Skjult ID med pseudonym -s- sø. 30 juni 2013 10:09

Uffda @Floppes- vi er nok for gode for deg da.............:)

(mann 42 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 11:49 Privat melding

Kvinnorna væntar alldeles før længe...absolut!...vad hænde med impulsiviteten,det tuffa,det kvinnliga?...det mesta som står i profilerna ær jue bluff,snackar en massa om hur moderna" dom ær och att dom tar før sig,ikke sa nikke...nu pratar jag så klart om mig sjælv men vet hur andra mæn fungerar,alltid trevligt med kvinnor som skippar all "drama" och "lekar",ær vi inte lite før gamla før sådant beteende?....varfør ær man ens med hær nær man inte ens vågar ta kontakt med någon?...vad ær det som ær så okvinnligt att svara på en gång om det nu kænns så?...life is too short 4 bullshit...1 <3

(mann 42 år fra Oslo) sø. 30 juni 2013 11:50 Privat melding

one love ska det stå;)

Skjult ID med pseudonym kåre sø. 30 juni 2013 15:32

L4L, come, come ....

Skjult ID med pseudonym p sø. 30 juni 2013 15:37

Begynt å krype for damene @kåre:-)

Skjult ID med pseudonym kåre sø. 30 juni 2013 15:43

Jeg spiller på at hun har vist trynet sitt så åpenlyst, å ser om hun får til å forsvare seg

Skjult ID med pseudonym p sø. 30 juni 2013 15:49

Okei.... Bra å ha noe å skjule seg bak da;-p

Skjult ID med pseudonym Gullet sø. 30 juni 2013 17:47

Det er så mange sinte menn her. Og kvinnene driv av garde som sommerfugler. Frå den eine mannen til den andre mannen.

Eg trudde eg var annleis. Eg trudde eg var ein sånn unik og kul og sjarmerande og sårbar mann som jentene falt pladask for. At eg var handa som sommerfuglen ville kvile seg på veldig lenge. Men også overfor meg er kvinnene slik. Dei flyg sin veg. Veksler eit par meldinger og så stikk dei. Flyg av garde.

Dei syntes eg var sjarmerande og skreiv mykje til meg og så stikk dei :)

Ja. Ein må vel ta alt med eit smil og så slappe av og prøve å nyte livet på andre måter.

Akk ja. Alle desse desperate mannfolka.