Alle innlegg Sukkerforum

Reverse it

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym turbo ti. 25 juni 2013 21:06

La oss snu om på det hele ...nå kan damene prøve seg på menna, prøve å kjøre drag ...vise at de duger:)

Skjult ID med pseudonym titttei ti. 25 juni 2013 21:09

Trenger ikke! Jeg har nok med å svare og sortere innboksen:-))

Skjult ID med pseudonym Biturbo ti. 25 juni 2013 21:15

Glem det. Utopi. Om ikke menn betaler for å snoke rundt på alle de pene damene her som har gratisabonnement, vil dette og alle konkurrerende nettsteder opphøre å eksistere.

Det er akkurat som på utesteder. Eierne vil ha flest mulig fine damer med mest mulig synlig hud inn. Dette fordi da kommer alle vi hjelpeløst yre herrene inn og bruker penger for å slåss om i snitt 400 gram nice lady per mann.

Så kommer også de damene som ikke har fullt så draget, men blir plukket opp kvart på tre. Disse bruker også penger. Dette er livets gang og basisen for alle steder det koster penger å møte damer på.

Skjult ID med pseudonym ? ti. 25 juni 2013 23:13

Har blitt lei av å være den som jakter hele tiden.. Menn gjør ingenting. De svarer ikke på meldinger. Verken nei eller ja, ingenting. Jeg er en kvinne og føler at jeg oppfører meg som en mann på jakt. Er det ingen menn der ute som tør å sende en mld lenger? Det er hundrevis av dere, men jeg sitter med følelsen at det er kun jeg som gjør noe..

Skjult ID med pseudonym biip ti. 25 juni 2013 23:18

Kvinner som jakter her inne? Fleip eller? Synes ikke man leser noe annet enn at kvinnfolk her inne aldrig svarer menn.

Skjult ID med pseudonym Biturbo ti. 25 juni 2013 23:24

Jakter de? Jeg har maks ett nytt besøk daglig og ingen meldinger uten at jeg har sendt 10 selv. Mann på 43 og ser sivilisert ut på profilbildet ;-)

Skjult ID med pseudonym ? ti. 25 juni 2013 23:26

Jeg tør nesten ikke lenger å skrive til dem jeg synes virker snille og greie ut, med ganske bra match.. Sender jeg melding... ingen svar. De som jeg vil gjerne bli bedre kjent med.. de vil gjerne ikke bli bedre kjent med meg... men hvorfor kan de ikke bare svare høflig og takke nei..? Ond sirkel... Ja! jeg vil bli jaktet på og ikke jakte selv. Jeg er en romantisk kvinne som ser mer og mer at jeg forvandler meg til en mann. Det er jeg som tør... hele tiden ... De mennene jeg velger tør ingenting. Feil valg sikkert. Dessverre, men jeg vil gjerne være kvinne og ikke en mann!

Skjult ID med pseudonym biip ti. 25 juni 2013 23:34

Ett kort og godt tips til deg da vennen, ikke legg for mye i sukker.no mer. Du har nok bedre muligheter andre plasser enn her, nettdating er nok helst for de sære som er litt kynisk vil jeg tro. Velge å vrake, pule på en/ei å gå videre. Er bare ett "kjøttmarked" virker det som.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 25 juni 2013 23:37 Privat melding

Jakt meg til jeg blør. Jeg biter dog. Litt. Av og til.

Er du rette typen, biter jeg ikke. Med mindre du er "into that kind of stuff".

http://i.imgur.com/wQyHfOC.gif

Skjult ID med pseudonym supergirl ti. 25 juni 2013 23:39

Skjønner ikke spørsmålet jeg. Skal vi damer kjøre drag? Hva er poenget med det? Vi er jo damer.....

Skjult ID med pseudonym Snill ti. 25 juni 2013 23:44

@? Må si meg enige med deg!
Lite av skikkelige mannfolk, som er voksne nok til og svare.
Men får en del første meldinger som lyder!
Pula???
Er kåt på deg!!!
Meg eller deg??
Du pirrer meg!!!
Lyst og ta deg i dusjen!!

Må bare si at det skal mer til for pirra denne damå :-)

(mann 43 år fra Rogaland) ti. 25 juni 2013 23:46 Privat melding

Tror da de fleste piger kan lide, at mænd jager dem og ikke omvendt :) desuden er der ikke meget grund til at gå på jagt, når du har en masse fangst i indboksen allerede, hvilket jeg tror størstedelen af pigerne herinde har :D

Skjult ID med pseudonym supergirl ti. 25 juni 2013 23:49

Nope

Skjult ID med pseudonym Snill ti. 25 juni 2013 23:52

@pinnemand hvis du ser på hva meste parten av min innboks inneholder, så kan jeg ikke si meg enige med deg!
Hva fangst er dette og ha på?

Nei takka meg til den virkelige verden, er nok snart tid for sommerferie fra denne siden :-)

Skjult ID med pseudonym supergirl ti. 25 juni 2013 23:53

Grattis med nytt profilbilde mr pindemann. Kjekk, ung danske det der :)

(mann 38 år fra Oslo) on. 26 juni 2013 09:46 Privat melding

Enig med Biturbo. Og trist egentlig, hadde likt å se hvordan verden hadde vært om kvinner tok mer initiativ, for jeg tror det hadde gjort de jævlig godt (for å ikke si gjøre vårt liv en del enklere).

Har hatt mange fine og morsomme diskusjoner om dette temaet, kall det tankeeksperimenter, og jeg tror at for at kvinner skal kunne bli bedre likestilt i samfunnet, så må de gjøre som menn har gjort fra starten av og ta sjanser, ikke vær redd for konsekvensene og ta initativ til forandring.

Men som kvinner flest er nå, så er det ikke rart at menn styrer verden. Ser vi noe vi liker eller vil ha så tar vi det. Nå snakker jeg ikke om kvinner eller sex, men "alt". Vi er ikke like redde for å drite oss ut som kvinner, kvinner holder seg selv igjen. Trist, for de er sterkere enn så!

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 26 juni 2013 10:01 Privat melding

Hva er det med sutrete menn, og "damer tar ikke initiativ-tråder"?

Jeg har vært her inne av-og-på siden 1. januar, og jeg sendt et helt greit antall førstemeldinger.

Noen meldinger er sendt fordi jeg rett og slett hadde lyst å gi mannen et kompliment, men langt de fleste var faktisk et forsøk på å "få kontakt" ;-)

Et kjapt overslag i innboksen ga meg følgende oversikt:

Bare 25% av de mennene jeg har sendt en melding til har giddet å svare overhode, resten (det vil si 75% eller 3 av 4) har lest meldingen og forblitt stumme som østers.

Gidder jeg å lage en tråd om det, og klage på at menn er så j.. dårlige på å svare på meldinger? Nei, jeg gjør ikke det, men jeg blir provosert hver eneste gang en sutrete mann lager en sånn tråd ;-)

Svarer h*n ikke så er de ikke interessert - ferdig snakket, sånn er det! Suck it up and move on... :-)

PS: For ordens skyld så svarer jeg alle, dog med et høflig takk for melding, men jeg er ikke interessert av ymse årsaker til de fleste, og som du spør får du svar ;-)

Vurderer dog å endre mine førstemeldinger fra å basere dem på noe som står i profilen til bare: "hei", da dette tydeligvis er den fremgangsmåten de fleste menn velger (98%)

Allternativet er: "me Jane, you Tarzan wanna .... ? ;-)" Hadde kanskje fått opp svarraten, men kanskje ikke med de intensjonene jeg ønsker..

Ha en fin dag folkens, og slutt å dra alle damer under én kam, vi er like forskjellige som dere gutta! :-)

Skjult ID med pseudonym Cafanas on. 26 juni 2013 10:13

Jenter tar da masse initiativ, både her og irl, kanskje du bør gjøre noe med profilen for å gjøre den litt mere spennende?

Skjult ID med pseudonym Fisseknebb on. 26 juni 2013 10:54

Smylfz
25% svar er bra spør du meg. Du skriver også at du blir kontaktet. De fleste menn her opplever sjeldent det.

(mann 43 år fra Rogaland) on. 26 juni 2013 11:02 Privat melding

@Snill Var ikke meningen at det skulle opfattes som en genneralisering på nogen måde:) Det var vel mere en opfattelse, som jeg har fået efter en del beskrivelser her på forumet fra piger:)

@supergirl Tusind tak, det var sødt sagt :)

Jeg har da fået breve fra piger, hvor det var pigerne, som tog kontakt først, så jeg klager bestemt ikke:) Men jeg tror, uanset om sukker.no påstår noget andet, at overvægten af brugere herinde er mænd, som da også gør, at pigerne nok får nogen flere breve, men so what? jeg vil hellere have et ordentligt brev 2 gange i ugen end "Hei" eller "skal vi kneppe?" breve :)

Vil dog gerne pointere, at jeg selvfølgelig er klar over, at der er en masse "normale" mænd, som faktisk kan ta kontakt på en ordentlig måde! men tror efter at have hørt flere piger udtale sig, at der findes flest mænd, som ikke lægger noget specielt i det og bare sender ud en standart besked til mange eller for ikke at glemme en pervers opfordring:)

Begyder at spekulere på, om mænd faktisk klager pga. de føler sig snydt for "grisemeldinger"?:)

Jeg har fået brev fra en pige, som var meget direkte mht. til sex og hvad hun ville jeg skulle gøre, men var ikke pervers, men mere en oplysning om, hvad hun søgte! men var dog alt for offensivt for mig at skrive om det i anden brev, så takkede pænt nej tak:)

Skjult ID med pseudonym rasec on. 26 juni 2013 11:14

Poenget mitt er at kvinner generelt tar mindre sjanser enn menn, enkelt og greit. Hvem som sender en melding for meg har lite å si. Alltid koselig med meldinger selvfølgelig, men betyr lite i det store bildet.

Ingen kan egentlig nekte for at det ligger i kvinnens natur å være forsiktig, og ikke i menn. Hadde menn også vært like forsiktige som kvinner så spørs det hvor vi hadde vært hen i verden. Og jeg mener ikke det som et stikk til kvinner, bare at av og til, så hjelper det ikke å sloss mot naturen.

Men det går an å prøve ;)

Skjult ID med pseudonym Biturbo on. 26 juni 2013 11:23

Hadde damer generelt vært like risikovillige som oss hadde alle dødd. Hadde vi vært like forsiktige og idéfattige som dem generelt hadde vi fortsatt levd i steinalderen, om vi hadde kommet oss ned fra trærne i utgangspunktet, da.. Det er snakk om en symbiose her.

Skjult ID med pseudonym smylfz on. 26 juni 2013 11:28

Hvis 25% svar er bra, så er det mange damer som må skjerpe seg!

Da begynner jeg å nærme meg å tenke at sutretråder er helt ok... ;-)

Skjult ID med pseudonym smylfz on. 26 juni 2013 11:32

Oh darn.. jeg er virkelig "forumrusten" kjenner jeg... ;-)

25% responsen var da @Fisseknebb

Jeg er på generelt grunnlag enig om at de aller fleste kvinner/damer/jenter hadde vært tjent med å tenke som menn innimellom e.g ikke overanalysere alt når det kommer til forhold, og ta litt flere sjanser i yrkeslivet og gjerne involvere seg i offentlig debatt etc etc etc.. men dét er vel en helt annen diskusjon, eller er det ikke det? :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 juni 2013 11:37

Dette er da min helt normale fremgangsmåte - jeg fungerer stort sett på den måten på sukker.
Gjerne skjult profil. Da kan jeg i fred og ro se meg litt om og skrive til den jeg måtte føle for å skrive til.
På den måten slipper jeg også å føle meg uhøflig ved å ikke svare så mange :-)

Skjult ID med pseudonym Fisseknebb on. 26 juni 2013 11:40

@smylfz
Dette forumet er egentlig bare 5-6 grunndiskusjoner blant alt sludderet, så jeg vet ikke om det er en annen diskusjon, men det er kanskje en annen diskusjon ;-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 juni 2013 11:50

Fisseknebb!
Jeg tror det ville vært særdeles kjærkomment for noen av oss om du eller noen andre kom med et nytt tema :-)

(mann 38 år fra Oslo) on. 26 juni 2013 12:11 Privat melding

+1 biturbo, igjen ;)

Men som smylfz sier, jeg tror begge kjønn hadde hatt godt av å tenke å være litt som "den andre", selv mener jeg det er utrolig viktig med balanse. Og ja, hahah d er nok en annen diskusjon det der, samtidig som at det bare er en side av samme sak, ikke sant Fisseknebb ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 26 juni 2013 12:14 Privat melding

hey guys, "what if I told you" (Morpheus) at det kan være at det KAN være en sammenheng mellom vilje til å ta risiko og nivåer testosteron?

Just
Sayin'
.

Skjult ID med pseudonym Fisseknebb on. 26 juni 2013 12:26

Ok, Z! Hva tror du Ringenes Herre egentlig handler om, sånn innerst inne?

Skjult ID med pseudonym Mann 30åra on. 26 juni 2013 12:29

Er nå endel kvinner som tar kontakt her syns jeg. Jeg har kanskje skrevet til fem selv, men sikkert 30-40 som har skrevet til meg siste mnd. Jeg prøver å svare på ett vis til alle.

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 juni 2013 12:40

Om himmel og helvete og om essensen i hvert menneske som vi har fjernet oss så veldig fra ;-)
Hva tror du?

(Må legge til at jeg ikke har sett Ringenes herre)

Skjult ID med pseudonym Fisseknebb on. 26 juni 2013 13:06

Z
Ja, du er inne på noe, men som vanlig er du litt dypere enn menn.

Han beskrev egentlig bare sin opplevelse av et par marerittaktige slag i 1. verdenskrig hvor menn av kjøtt og blod ble meiet ned i hundretusentall av kanoner, maskingevær og nervegass.

Dette forklarer hele greia bedre enn jeg klarer:
http://www.standard.co.uk/goingout/film/tolkien-fantasy-born-in-trenches-63045 03.html

(mann 43 år fra Rogaland) on. 26 juni 2013 13:11 Privat melding

@Mann 30åra Det er jo kanon, men husk på, at der er en masse forskellige faktore, som gør, at nogen får en del henvendelser og andre ikke gør :)

Ta feks. mig, jeg bor på vestlandet og... hov vent.. har besluttet mig for, at det da kun kan være derfor :P

(some say Brad Pitt is my twin, but i tell them no, sinces we just look alike:PP)

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 juni 2013 13:12

Linken funka ikke, men jeg stoler på deg - på tross av at du er mann? ;-)
Er menn så lite dype da - og er jeg egentlig så dyp?

Skjult ID med pseudonym Fisseknebb on. 26 juni 2013 13:44

Z
Slikleis:

http://www.standard.co.uk/goingout/film/tolkien-fantasy-born-in- trenches-6304503.html

Skjult ID med pseudonym Z on. 26 juni 2013 13:46

Slikleis fungerar hellre ikje her hjå meg, skjønar du.