Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym turbo ti. 25 juni 2013 22:00

Er terskelen for å ta kontakt med forumfolk mindre? I og med at her blir man kjent på en annen måte, og ikke bare profilen. Menn kjører på uansett føles det som. Men hva med kvinnene, føles det tryggere, mer fristende, på en måte, å kontakte menn som skriver på forum, enn profiler dere ikke aner noe om?

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 25 juni 2013 22:20

Formfolk? Med alle treningstrådene som lanseres her vil jeg komme med et gjenbruk av et slagord:

Folk i forum til OL!

(mann 46 år fra Rogaland) ti. 25 juni 2013 22:22 Privat melding

Hadde Sukker hatt et fungerende forum hadde andelen langvarige pardannelser vært ekstremt mye høyere.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 juni 2013 22:22

Mindre? Vel, når det kommer til å kontakte meg så blir nok terskelen høyere enn verdensrekorden i stavsprang. :P

Men det er jo mange mer normale og tilsynelatende flott mannfolk som henger her på forumet fra tid til annen, så det kan jo hende det blir litt lettere for damer å kontakte de når de plutselig ser at de kanskje ikke var så forskjellige allikevel, selv om profilene skulle tilsi noe annet.

Skjult ID med pseudonym reg ti. 25 juni 2013 22:34

Ofte er det heller motsatt.
De ønsker ikke å kontakte forumskribenter.

Skjult ID med pseudonym Bøsseknebb on. 26 juni 2013 00:07

Ja, om det er noen lækre slike så ;)

(mann 43 år fra Rogaland) on. 26 juni 2013 00:13 Privat melding

@reg Mener du, at der er mange piger, som bevist vælger ikke at kontakte en fyr fordi han benytter forumet?:)

Skriv endelig ja, så kan jeg nemlig forsvare overfor mig selv, at det KUN er derfor der ikke er flere, som har kontaktet mig, haha ;D

Jeg vælger nu stadigvæk at tro på, at pigerne kontakter en, som skriver på forumet, hvis de er tiltrukket af udseene og ikke synes, at han argumentere/skriver indlæg, som en mental forstyrret person :)

Men det kan da godt være, at det sortere nogle piger fra, da en del af det, som man skriver på forumet, kan tolkes på måder, som personen ikke mente eller ville frem til :)

(mann 57 år fra Oslo) on. 26 juni 2013 23:57 Privat melding

Har tatt kontakt med andre forumfolk mange ganger, og blitt kontaktet selv også. Riktig hyggelig å få nye venner.

Skjult ID to. 27 juni 2013 00:07

Jeg blokkerer konsekvent alle jeg ser her.
Hvis jeg skal date noen og ser at de har forumtrynene på vennelista på facebook, så dropper jeg hele greia eller svært skeptisk.

Skjult ID med pseudonym Oslofyren to. 27 juni 2013 00:18

Skjult ID: Nettopp derfor jeg bruker pseudonym. Men det er kjedelig uten ett nick når man skriver på forumet også. Er fortsatt interessant å snakke med alle her da, får tiden til å gå.

Men jeg er faktisk enig med Hemmelig. Hadde forumet vært laget skikkelig og ordentlig og ikke som en slags ''oppslagstavle'', eller en billig kopi av hvordan ett subforum på 4chan fungerer så hadde det vært veldig interressant. Egne deler av forumet dedikert til diverse interesser o.l. som sport, pc/elektronikk, media/tv, politikk. Tror veldig mange velger bort forumet på grunn av hvor simpelt og ''fattig'' det er. Litt synd egentlig.

Skjult ID med pseudonym MrNilsen to. 27 juni 2013 00:20

Hvem i all verden er det som legger til folka på forumet på facebook da?

Skjult ID to. 27 juni 2013 00:23

Mange,

Jeg har avtalt dates med damer, lagt de til på facebook også ser jeg at de har samtlige forumtryner jeg har sett omtrent på vennelisten... Og gjerne noen andre sukkertryner jeg har sett før..

Det ser ikke bra ut. Selv pælmer jeg enkelt og greit ut folk fra vennelisten hvis det ikke blir noen. Og forumfolk vil jeg ikke date :)

Skjult ID med pseudonym supergirl to. 27 juni 2013 00:28

(Skjult ID ) - to. 27 juni 00:23

Et lite spørsmål: Hva er galt med forumfolk? Hvis de er så ille, hvorfor er du her selv da?
Dette forumet består av noen som syns det er gøy med en diskusjon og mange som bare smugtitter men ikke føler de har noe å bidra med. Akkurat som IRL med andre ord.

Skjult ID med pseudonym Z to. 27 juni 2013 00:30

Terskelen er større :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 27 juni 2013 00:36

@ (Skjult ID ) - to. 27 juni 00:23

Kan jo faktisk hende de ER venner da. Vet det er ganske sjokkerende, men flere her inne på forumet (ikke jeg da) er jo venner irl med hverandre. :P

Skjult ID med pseudonym Oslofyren to. 27 juni 2013 00:41

Powpowgutt: Når du nevner det.. Jeg fant ut at 6-7 av mine venner er eller har vært på aktiv på sukker, kun 2-3 av de har betalt abt. Når jeg har søkt etter jenter i mitt nærområde (innenfor 25km) så har jeg sett endel kjente tryner.

Skjult ID to. 27 juni 2013 00:43

Det er ikke noe galt i seg selv med forumfolk. Og ja, de er ofte venner i virkeligheten, fordi de har eller har hatt et liv som i stor grad snurrer nettopp rundt sukker. Sorry, men da er jeg ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 00:44

Man kan lure litt på hvorfor folk her på et forum, ikke bare dette forumet. Består det av mye folk som ikke har andre steder og kommunisere med folk? Folk som ikke har annet å ta seg til om kveldene, i real life? Just wonder.

Skjult ID med pseudonym MaB75 to. 27 juni 2013 01:15

Om en mann skriver på forum eller ikke er for meg revnende likegyldig. Det gjør ham ihvertfall ikke umiddelbart uinteressant pga det... Og uansett så skriver de aller fleste med pseudonym, så det er ikke mange man får luket ut hvis det er det man vil!

Å sitte på forum er vel neppe verre enn å sitte å glane på tv hele kvelden!

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 01:43

Det vil uansett kunne være noe forlokkende med å møte folk på nett, for man vet ikke hvem de er, det blir noe mer mystisk over det, uansett om kommunikasjonen foregår over private mld., på et forum, eller noe annet.
De har forsket på dette så klart, og det viste seg at det var mer staselig, eller hvilket ord de brukte, og møtte ukjente folk på nettet, sammenlignet med møter i det virkelige liv. I virkeligheten møter man folk ansikt til ansikt, og akkurat det kan ta bort litt av spenningen. Man kan anse motparten for å være mer attraktiv, selv om dette så klart reier seg mer om innbilling.

Skjult ID med pseudonym barbie to. 27 juni 2013 01:55

E du en av forumsliterne da @sly- som ikke har noe liv utenom forum?

Skjult ID med pseudonym sly to. 27 juni 2013 02:04

Nei. Blir for upersonlig og kjedelig i lengden. Lenge siden sist nå, men er innom her av og til, for å se om det er noen fine damer her.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 27 juni 2013 05:52

Tja skravlet med flere fra forum jeg. Er vell litt hipp som happ som regel fordi han/hun har sagt noe bra på forum etc :)

Skjult ID med pseudonym T87 to. 27 juni 2013 18:36

jeg synes kansje det er lettere og ta kontakt med de på forumet, men ser gjerne meningene dems, humoren dems som IKKE alltid kommer frem i en profil...

vis en gutt ikke vil date meg pga jeg er på forumet, så vel da er det hans tap ;)

Skjult ID to. 27 juni 2013 18:38

godt å ha god tro