Alle innlegg Sukkerforum

har ikke tid å se på profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Biturbo on. 26 juni 2013 11:03

Pussig. Nå har jeg vekslet noen ord med par damer her. Hhv 2 og 5 helt ok meldinger fra dem. Begge damene er sånne som du snur deg etter på gata. Ingen av dem besøkte profilen min. Jeg velger å tro at de simultanskriver med 4-5 mann samtidig og har ikke tid å kikke på profilene, for å holde innboksen ajour. Blir jo litt kjipt å måtte bla til side 4 for å svare på siste melding fra meg, så å kikke på profiler ødelegger hele logistikken. Nå sitter de sikkert og fjerner bildene sine så de kan chatte med meg uforstyrret. Garantert. Slik må det være. For de liker jo ikke all oppmerksomheten i lengden. Det er jo ikke derfor de er her. Ikke sant?

Skjult ID med pseudonym yes on. 26 juni 2013 11:39

Kan jo være som du tror...men har dere match da ? Ellers vises de ikke som besøkende.

Skjult ID med pseudonym Biturbo on. 26 juni 2013 11:42

88 og 94 og har ikke besøkt meg.

(mann 43 år fra Rogaland) on. 26 juni 2013 11:44 Privat melding

Egentlig lidt dumt, at man ikke kan se profiler, som har besøgt en med match under 70, da det langtfra er alle, som har troen på, at sukker.no sin match er noget, som faktisk betyder noget:)

Skjult ID med pseudonym yes on. 26 juni 2013 11:57

Da er de nok opptatt med å fjerne bildene sine ;-)
Da vet du at de liker utseendet ditt...

Skjult ID med pseudonym yes on. 26 juni 2013 11:57

Forresten enig i hva du sier pinnemand :-)

Skjult ID med pseudonym Jenta on. 26 juni 2013 14:09

Det har skjedd at jeg har utvekslet meldinger uten å se på profiler til vedkommende.

Hvis 2, 3 eller 4 melding er interessant, kikker jeg inn og kommenterer profilen.

Jeg er en kvinne av legning og jeg vil at mannen viser initiativ og interesse før jeg faller pladask for ham, hvis dere skjønner. Likestilling eller ei, vil jeg bli sjekket av ham før jeg går til offensiv og forfører mannen...

Det er meg og mange kvinner føler på samme måten.

Skjult ID med pseudonym Auda on. 26 juni 2013 14:22

Jenta, godt å vite for det viste i allefall ikke jeg.

Om jeg skriver med ei dame, og hun ikke går inn på profilen min, men svarer kort, er hun ikke interessert, og jeg skriver ikke et ord til til dem.

Må vist revurdere denne strategien

Skjult ID med pseudonym Jenta on. 26 juni 2013 14:45

@Auda
Vi kvinner er litt mer sammensatte og kompliserte enn dere menn. Dessuten har vi gått denne likestillings prosessen som gjør at mange av oss oppfører seg som menn. Det kan være forvirrende for dere. En del menn tror nemlig at alle kvinner er like. Mange kvinner skjønner ikke helt sine egne reaksjoner og er også frustrerte uten å forstå helt hvorfor.

Jeg synes at vi bør snakke sammen mer og fortelle hverandre hvordan vi føler og vil ha det før vi dømmer og tror feil om hverandre.

Skjult ID med pseudonym Auda on. 26 juni 2013 15:40

@Jenta

Men mener du da at menn faktisk må være pågående her, altså skrive flere meldinger til samme dama, selv om responsen er lunken i første omgang? Responsen kan forandre seg? Blir ikke det oppfattet som mas?

Ja dere er sammensatte, kunne ikke vært foruten dere :-)

Jeg snakker som bare det, sier det jeg mener, og lytter til det hun har å si. Om jeg slipper til :-) Men utfordringen er å faktisk slippe til :-)

Lærer stadig nye ting her :-)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 26 juni 2013 15:51

Enig med Auda; klin umulig å tolke damer så det eneste vi menn har å gå på er respons og utvist interesse fra damene. Svarer de kort og ikke spør meg om noe må jeg gå ut i fra at de ikke er interessert, da går jeg videre.

Skjult ID med pseudonym +++ on. 26 juni 2013 18:58

Kan svare på meldinger, men kan likevel droppe å gå inn på profilen. Grunnen til det er at jeg ikke er interessert, men synes kanskje det er hyggelig å maile litt likevel.

Skjult ID med pseudonym Biturbo on. 26 juni 2013 19:00

Ok, så du er kun opptatt av profilbildet?

Skjult ID med pseudonym mann on. 26 juni 2013 19:15

Ble konklusjonen at det for oss menn gjelder å mase mest mulig, ettersom mange kvinner forventer mange meldinger før de viser interesse? Eller mistolket jeg?

Skjult ID med pseudonym hansen on. 26 juni 2013 19:19

Heldigvis er ikke de fleste damene slik at man må drive å mase. I det minste ikke de jeg har hatt kontakt med. Tror jeg... For når jeg føler at jeg må drive samtalen, da slutter jeg bare å skrive. Det er tross alt utrolig mange andre interessante her.

Skjult ID on. 26 juni 2013 19:40

Mer kompliserte enn men..... nå måtte jeg justere meg godt i stolen gitt.

Dere hadde ikke overlevd en dag i en mann sine sko....hvertfall ikke her inne.

Skjult ID med pseudonym Kvinne on. 26 juni 2013 21:04

.

Skjult ID med pseudonym :-) on. 26 juni 2013 23:29

Og vi hadde blitt sprø om vi måttet håndtere alle de slibrige meldingene som damene får i sin innboks :-)

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 26 juni 2013 23:29

man må faktisk være sterk psykisk her,så jeg tror ikke jeg hadde taklet det om jeg var ung.Jeg har blitt invitert ut endel,helt ok,jeg svarer alltid høflig på meldinger,men,nå har jeg opplevt noen ganger at menn som jeg har blitt kjent med plutselig bare ikke gir lyd fra seg,hvordan kan en voksen mann være så uhøflig begriper jeg ikke,helt greit for meg,men bare sånt plutselig,Så,vær ærlige,gi beskjed at dette blir ikke noe av.Feigt vil jeg si.Da jeg kunne truffet andre istedet,da jeg ikke skriver med flere av prinsipp.